Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω γράψει μνμ το οποίο δεν το αφήνει να δημοσιευτεί κ λέει θα το επεξεργαστεί ο διαχειριστής.... περίεργο!

Τι έγραφε..?πάνω κάτω? Η πες το μου σε μήνυμά προσωπικό..

Just now, Renez είπε:

Τι έγραφε..?πάνω κάτω? Η πες το μου σε μήνυμά προσωπικό..

Καλε απάντηση στην @P.L.L. έγραφα να μη στεναχωριέται με το διαβήτη κ τέτοια κ ότι θα φάμε μαζί γλυκά όταν γεννήσουμε. Δεν ήταν κάτι περίεργο....ούτε υβριστικο

• Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Καλημέρα κορίτσιαα!

Είχα να μπω μια ολόκληρη μέρα και είναι άπειρα τα μηνύματα. Η αλήθεια είναι πως δεν σας προλαβαίνω.... 

Θα κάτσω τώρα με το πρωινό φρέσκο χυμό μου να σας διαβάσω :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Χαχαχαα!δεν πειράζει γλυκιά μου,στο μαιευτήριο όταν θα έρθουν επισκέψεις,ζητά γλυκά κ παγωτό!!εγώ έτσι έκανα!πάντως να μην αγχώνεσαι,εγώ είχα χειρότερες τιμές κ την έβγαλα όλη την εγκυμοσύνη με διατροφή κ όχι τρελά αυστηρή πχ μακαρόνια έτρωγα αλλά ολικής,όπως κ ψωμί ολικής,έκοψα μαχαίρι τα γλυκά κ αλεύρι κ δεν χρειάστηκαν ούτε καν ινσουλίνη ούτε τίποτα!αφού το βρήκες τόσο νωρίς ειδικά,είναι ελεγχόμενο!;-)

Σου στείλω πμ για να μην πρηζω κ τα κοριτσια:-D

Ευχαριστώ Μαρία μου. Θα σου απαντήσω και συο πμ!

9 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Εντάξει, δεν υπάρχετε γλωσσοκοπανες μου!! Εμείς που έχουμε ήδη ένα παιδάκι που να σας προλάβουμε καλέ;; Σε 2 θα σταθώ.. πρώτον, η κοιλίτσα είναι φυσιολογικό να είναι σκληρή χαμηλά ειδικά αν δεν έχετε πολύ λίπος από πάνω! Κ δεύτερον, εγώ είχα πάρει το peg perego 3 σε 1 κ ήμουν πολύ ευχαριστημένη! Ιδανικά τώρα θα ήθελα πάλι της ίδιας εταιρείας το καρότσι για δίδυμα!

Ευτυχώς το ανακαλυψατε εγκαίρως τουλάχιστον κ με σωστή διατροφή όλα θα πάνε καλά! Θά μου πεις, τι σωστή.. τρωω κ τίποτα;;!!

Να σου πω την αλήθεια αν ήμουν όπως πριν την εγκυμοσύνη δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω διατροφή. Αλλά με αυτές τις αναγούλες και την αποστροφή σε κάποια φαγητά με σκοτώνουν γιατί αυτά που μου κόβουν είναι αυτά που μπορούσα να φάω, μακαρόνια ρύζια πατάτες. Γλυκά εννοείται δεν έτρωγα γιατι με αρρώσταιναν. Ψάρι και σαλατες που κανονικά μου αρέσουν πολύ δεν θέλω να τα βλέπω. Ευτυχως μου αρέσει το κρεας. Είναι καλυτερα βέβαια το στομαχι.  Ποντάρω στο να περάσουν τελείως τα συμπτώματα και να μη με ενοχλεί τίποτα. 

Good morning sunshines :)

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είστε?

Εγώ έχω βγει για κάτι παραγγελίες χοντρικής με τον άντρα μ..στο αμάξι κάθομαι βέβαια αλλά τουλάχιστον αλλάζω παραστάσεις..

Δεν είχα καλό ύπνο χθες γμτ..είδα δύο εφιάλτες..στον 2ο που τον θυμάμαι σκότωσα δύο γάτες κ είδα κ πως!! Πφφφ βέβαια ο ονειροκρίτης με ενθάρρυνε γτ λέει πως είναι καλό,σαν να σκοτώνεις κάποιον εχθρό..

Α! Επίσης μόλις σηκωθείτε όλες σιγά σιγά θέλω να σας θίξω το θέμα της ημέρας παρακαλώ!!

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Renez είπε:

Εγώ έχω βγει για κάτι παραγγελίες χοντρικής με τον άντρα μ..στο αμάξι κάθομαι βέβαια αλλά τουλάχιστον αλλάζω παραστάσεις..

Δεν είχα καλό ύπνο χθες γμτ..είδα δύο εφιάλτες..στον 2ο που τον θυμάμαι σκότωσα δύο γάτες κ είδα κ πως!! Πφφφ βέβαια ο ονειροκρίτης με ενθάρρυνε γτ λέει πως είναι καλό,σαν να σκοτώνεις κάποιον εχθρό..

Α! Επίσης μόλις σηκωθείτε όλες σιγά σιγά θέλω να σας θίξω το θέμα της ημέρας παρακαλώ!!

Καλημέρα κυρια Πρόεδρε της Βουλής, πόσο Θεά που έχεις έτοιμο θέμα της ημέρας!!!:-D

• Χαχα 1

C1JTp3.png

8 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Καλε απάντηση στην @P.L.L. έγραφα να μη στεναχωριέται με το διαβήτη κ τέτοια κ ότι θα φάμε μαζί γλυκά όταν γεννήσουμε. Δεν ήταν κάτι περίεργο....ούτε υβριστικο

Όταν γεννήσουμε θα αναστενάζουν τα ζαχαροπλαστεία! Αλλά καλυτερα μη λέω τίποτα γιατί να δεις που θα μου βρουν ότι το μωρό έχει αλλεργία στη ζάχαρη και στα γαλακτοκομικά και δεν θα μπορώ να τα φάω αν θηλάζω! Εκεί θα λέω ότι με κοροϊδεύει ο Θεός! 

• Χαχα 3

Just now, P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ Μαρία μου. Θα σου απαντήσω και συο πμ!

Να σου πω την αλήθεια αν ήμουν όπως πριν την εγκυμοσύνη δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω διατροφή. Αλλά με αυτές τις αναγούλες και την αποστροφή σε κάποια φαγητά με σκοτώνουν γιατί αυτά που μου κόβουν είναι αυτά που μπορούσα να φάω, μακαρόνια ρύζια πατάτες. Γλυκά εννοείται δεν έτρωγα γιατι με αρρώσταιναν. Ψάρι και σαλατες που κανονικά μου αρέσουν πολύ δεν θέλω να τα βλέπω. Ευτυχως μου αρέσει το κρεας. Είναι καλυτερα βέβαια το στομαχι.  Ποντάρω στο να περάσουν τελείως τα συμπτώματα και να μη με ενοχλεί τίποτα. 

το πόσο φοβάμαι μην μου πει κ εμένα τπτ για ζάχαρο κ διατροφή με τις αναγουλές δεν λέγεται...τι διατροφή ??ποια διατροφή??4-5 φαγητα τρώμε ολα κ όλα οι δόλιες!!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Τις καημενες τις γατούλες!

Just now, EugenJen είπε:

το πόσο φοβάμαι μην μου πει κ εμένα τπτ για ζάχαρο κ διατροφή με τις αναγουλές δεν λέγεται...τι διατροφή ??ποια διατροφή??4-5 φαγητα τρώμε ολα κ όλα οι δόλιες!!!!

Ε Μα ναι. Να μας τα κόψουν και αυτά είναι κρίμα κι άδικο!

Just now, P.L.L. είπε:

Τις καημενες τις γατούλες!

Ε Μα ναι. Να μας τα κόψουν και αυτά είναι κρίμα κι άδικο!

ασε με κ χθες ξανακύλησα στους εμετούς πραγματικά χωρλις λόγο!!είχα νευριασει τόσο που έλεγα δεν γίνεται να έχουμε πάει στο φεγγάρι και να μην μπορούνε να βρούνε κάτι για τις αναγούλες τις εγκυμοσύνης, δεν γίνεται!!απλά δεν μας νοιάζονται, εκέι θέλουν να παιδευόμαστε!!!

όσο για την παραγγελία εγώ εχω πει στον σύζυγο, ούτε λουλούδια ούτε τίποτα στο μαιευτήριο, σούσι θέλω!!!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

ασε με κ χθες ξανακύλησα στους εμετούς πραγματικά χωρλις λόγο!!είχα νευριασει τόσο που έλεγα δεν γίνεται να έχουμε πάει στο φεγγάρι και να μην μπορούνε να βρούνε κάτι για τις αναγούλες τις εγκυμοσύνης, δεν γίνεται!!απλά δεν μας νοιάζονται, εκέι θέλουν να παιδευόμαστε!!!

όσο για την παραγγελία εγώ εχω πει στον σύζυγο, ούτε λουλούδια ούτε τίποτα στο μαιευτήριο, σούσι θέλω!!!!:mrgreen:

Απαγορεύονται τα λουλούδια ! Το σουσι επιβάλλεται!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Όταν γεννήσουμε θα αναστενάζουν τα ζαχαροπλαστεία! Αλλά καλυτερα μη λέω τίποτα γιατί να δεις που θα μου βρουν ότι το μωρό έχει αλλεργία στη ζάχαρη και στα γαλακτοκομικά και δεν θα μπορώ να τα φάω αν θηλάζω! Εκεί θα λέω ότι με κοροϊδεύει ο Θεός! 

Χαχαχχαχαχ! Όχι όχι μόλις γεννήσουμε θα ξεχυθούμε στα ζαχαροπλαστεία!!! Θα πάρουμε όλα τα κιλά που δεν πήραμε....

Just now, EugenJen είπε:

Όχι κ σούσι Παναγία μου... εγώ του έχω παραγγείλει μια τούρτα από ένα ζαχαροπλαστείο στην Πάτρα να την πάρουμε φεύγοντας από το μαιευτήριο στο σπίτι! Είναι τεράστια θα τη φάω όλη αλήθεια... 

καλημερα σε όλες!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Εγώ αυτό με την τούρτα το έλεγα τόσες μέρες στον άντρα μου. Ότι αν περάσουν οι αναγούλες θα φάω μια ολόκληρη τούρτα μόνη μου. Οποτε τώρα δεν λέω τίποτα!  Δεν είναι να μιλάω! 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...