Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Ο γιος μου κοντεύει 8 μηνών!!κοντά κοντά θα είναι τα δυο τους!ΠΗΤ έχω 03/11 άρα ίσως να πάω κ τέλη Οκτώβρη!τα δεύτερα είναι κ λίγο πιο βιαστικά λένε!ίσως να έχω πάλι διαβήτη κύησης οπότε πάλι θα πρέπει να πάω για πιο νωρίς..θα δείξει..:-D

Just now, MumMaria είπε:

Ο γιος μου κοντεύει 8 μηνών!!κοντά κοντά θα είναι τα δυο τους!ΠΗΤ έχω 03/11 άρα ίσως να πάω κ τέλη Οκτώβρη!τα δεύτερα είναι κ λίγο πιο βιαστικά λένε!ίσως να έχω πάλι διαβήτη κύησης οπότε πάλι θα πρέπει να πάω για πιο νωρίς..θα δείξει..:-D

Πο πο πο! πλ κοντα! Ελπιζω να χεις βοηθεια! Ο δικος μ θα ναι 19 μηνων οταν θα γεννησουμε.τελη οκτωβρη. 

Λες να πεσουμε μαζι?

Αντε με το καλο!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Αχ! Εγω θα παω σε 3 βδομαδς απο τωρα παλι. Πως θα περασει ο καιρος? Χαχαχα

Ευχαριστουμε!τωρα ειμαι 12 με 2 εβδομαδς αποκλιση.

Ειχα και στην 1η αποκλιση.

Παντως βρε κοριτσια στν γιο στις 17 εβδομαδς και κατι το ειχα καταλαβει το μωρο. Πηγα στο γιατρο και με δουλευε οτι ειναι αερια.

Τελικα δεν ηταν, το νιωσαμε κ εγω και ο συζυγος και οι φιλοι μας.

Αρα ειναι μυθος το χρονικο οριο που εχουν στο μυαλο τους. Οταν θα ρθει η ωρα θα καταλαβετε τι εννοω!

Χαχαχαχ έλα κάνε και εσύ λίγο υπομονή !!! Θα περασουν οι μερούλες...

Κάνει και πλακιτσα ο γιατρός σου εεε!!

Πάντως και εγώ κάποιες φορές σαν να έχω νιώσει κάτι αλλά δεν μπορώ να το σιγουρεψω με τίποτα... 

Ανυπομονώ κορίτσια για τις μέρες που θα λέμε για τις κλοτσιές που τρώμε !!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Πο πο πο! πλ κοντα! Ελπιζω να χεις βοηθεια! Ο δικος μ θα ναι 19 μηνων οταν θα γεννησουμε.τελη οκτωβρη. 

Λες να πεσουμε μαζι?

Αντε με το καλο!

Λες;;; Μπα όχι,βοήθεια μηδέν,γονείς κ πεθερικά δουλεύουν σε άλλες πόλεις,Καβάλα Γιάννενα κι εμείς με τον άντρα μου Θεσσαλονίκη! Ευτυχώς ο μικρός είναι πολύ καλοβολο παιδακι..να δούμε το επόμενο...χαχα!να σου ζήσει το παιδάκι κ με το καλό το επόμενο!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Λες;;; Μπα όχι,βοήθεια μηδέν,γονείς κ πεθερικά δουλεύουν σε άλλες πόλεις,Καβάλα Γιάννενα κι εμείς με τον άντρα μου Θεσσαλονίκη! Ευτυχώς ο μικρός είναι πολύ καλοβολο παιδακι..να δούμε το επόμενο...χαχα!να σου ζήσει το παιδάκι κ με το καλό το επόμενο!

Και σενα κοπελα μ! Ολα θα πανε καλα! Να τα χαρεις κ τα δυο!

Ολα θα ναι τελεια, μα ξερουμε ηδη οτι θα ναι λγο δυσκολα μονες μας.

Που θα παει , θα περασει αμεσως ο καιρος!

Κοριτσια παω για τον καθημερινο περιπατο!

Τα φιλια μας!

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Πωπω θα έχεις δύο νινακια!! μικρούλης θα είναι κ ο μεγάλος οταν έρθει το δεύτερο!!Μπράβο!

Εμένα θα έχουν σχεδόν δύο χρόνια διαφορα!

Τι όμορφα νέα που είδατε τα μωράκια σας ! Σε.λιγες μέρες θα δω κι εγώ το νινι κ θα δούμε ξανά φύλο ! :x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Αχχχ εμείς πήγαμε το πρωί κ τα σκυλιά βόλτα κ περπάτησα κ εγώ ένα μισάωρο...είχε κ ωραίο καιρό κ το χάρηκα!! Βέβαια σήμερα ειδικά χαμός έξω από κόσμο..δύο πλατείες που πήγαμε γεμάτες,από τη μια ήταν τόσο χαρούμενη εικόνα σαν όλα να είναι κανονικά ξανά παιδιά,σκυλιά χαμός από την άλλη με προβλημάτισε λίγο μη γίνει μλκια κ τραβήξουν ακόμη περισσότερο από τον Μάιο τα μέτρα κ τρελαθώ κ σαν επιχειρηματίας κ σαν άνθρωπος!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, αν δε παινέψουμε το σπίτι μας... Ωχ, λες να γίνουμε σαν εκείνες τις πεθερές που εκθειάζουν τον κανακάρη τους και νομίζουν ότι καμία δεν είναι αρκετά καλή για αυτόν? Αν έρθει εκείνη η ώρα ποτέ, ας με χαστουκίσει κάποιος να συνέλθω! :P

Στην Florida μένουμε τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά το καλοκαίρι θα μετακομίσουμε μάλλον πάλι στο Texas που μέναμε και παλιότερα (λόγω δουλειάς), οπότε τώρα πέρα από τις ετοιμασίες του μωρού έχω λίγο και αυτό το άγχος της μετακόμισης, εγκατάστασης κτλ.

Έλα έλα… αρχίσαμε τα λογοδοσήματα από τώρα!!! :-D

Τέλειος χρωματικός συνδυασμός ο γιος σου, να τον χαίρεστε! Κι εγώ άρχισα ήδη να αναρωτιέμαι πώς να είναι άραγε το σποράκι μας... σίγουρα ανοιχτό δέρμα (είμαστε και οι 2 ασπρουλιάρηδες), καστανά μάτια (δεν υπάρχει από πουθενά ελπίδα για κάτι άλλο), αλλά μαλλάκια ξανθά ή καστανά? Ποιος ξέρει? Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός για να τον γνωρίσουμε! Ειδικά εμείς που πιάσαμε με εξωσωματική νομίζω πάντα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το πολύ μικρό ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος στην γονιμοποίηση ή την εμβρυομεταφορά. Εγώ λέω πάντα ότι αν το μωρό γεννηθεί υγιές και μοιάζει έστω σε έναν από τους δυο μας θα είναι όλα καλά!:wink: Πάντως από τον πρώτο υπέρηχο που τον είδαμε (μόλις 8μιση εβδομάδων, αλλά ήταν ήδη σχηματισμένο μωράκι) ξετρελάθηκα και δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω! Ο άντρας μου με κορόιδευε και μου είπε ότι κάνω ήδη σαν χαζομαμά γιατί έλεγα συνέχεια ότι είναι το πιο γλυκό μωράκι που έχω δει ποτέ!

Καλε έναν υπνάκο έριξα κ γράψατε 3 σελίδες!!! Που να σας προλάβει η συμπεθέρα από την Αμερική;Χαχχαχαχα :D

αχ καλή μου μακάρι να ερχόμαστε είναι τα πρώτα ξαδέρφια του άντρα μου στην Αμερική κ μας παρακαλάνε εδώ κ χρόνια να έρθουμε! Ευτυχώς ήρθε η μια ξαδερφη του πέρυσι κ την είδαμε.... 

όσο για την εξωσωματική έχουμε πει πολλές φορές ότι εσείς που το κανετε έχετε πολύ δύναμη κ γερό στομάχι! Όλα καλά θα πάνε και τον Οκτώβρη θα έχεις αγκαλιά το γιο σου τον χιονάτο!:wub:

Just now, Renez είπε:

Αχχχ εμείς πήγαμε το πρωί κ τα σκυλιά βόλτα κ περπάτησα κ εγώ ένα μισάωρο...είχε κ ωραίο καιρό κ το χάρηκα!! Βέβαια σήμερα ειδικά χαμός έξω από κόσμο..δύο πλατείες που πήγαμε γεμάτες,από τη μια ήταν τόσο χαρούμενη εικόνα σαν όλα να είναι κανονικά ξανά παιδιά,σκυλιά χαμός από την άλλη με προβλημάτισε λίγο μη γίνει μλκια κ τραβήξουν ακόμη περισσότερο από τον Μάιο τα μέτρα κ τρελαθώ κ σαν επιχειρηματίας κ σαν άνθρωπος!!

Έχει πολύ ωραίες μερες είναι η αλήθεια! Ελπίζω τον άλλο μήνα να μας ελευθερώσουν....

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Egw ekana iliotherapeia simera!Elpizw suntoma na boresoume na pame kai stis paralies koritsia!Alla an kapoioi den valoun myalo den to vlepw!

Just now, Jasmine@ said:

Καλε έναν υπνάκο έριξα κ γράψατε 3 σελίδες!!! Που να σας προλάβει η συμπεθέρα από την Αμερική;Χαχχαχαχα :D

αχ καλή μου μακάρι να ερχόμαστε είναι τα πρώτα ξαδέρφια του άντρα μου στην Αμερική κ μας παρακαλάνε εδώ κ χρόνια να έρθουμε! Ευτυχώς ήρθε η μια ξαδερφη του πέρυσι κ την είδαμε.... 

όσο για την εξωσωματική έχουμε πει πολλές φορές ότι εσείς που το κανετε έχετε πολύ δύναμη κ γερό στομάχι! Όλα καλά θα πάνε και τον Οκτώβρη θα έχεις αγκαλιά το γιο σου τον χιονάτο!:wub:

Έχει πολύ ωραίες μερες είναι η αλήθεια! Ελπίζω τον άλλο μήνα να μας ελευθερώσουν....

Να σαι καλά κοπέλα μου... όλες μας υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη! 

Χα χα, μέχρι τώρα ήμουν η θεία από την Αμερική (πώς λέμε θεία από το Σικάγο), τώρα έγινα και συμπεθέρα από την Αμερική! Κάθομαι και γελάω εδώ μόνη μου! :-D

Just now, Annou said:

Egw ekana iliotherapeia simera!Elpizw suntoma na boresoume na pame kai stis paralies koritsia!Alla an kapoioi den valoun myalo den to vlepw!

Μακάρι βρε κορίτσια να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας κάποια στιγμή, έστω σε κάνα μήνα, λέω εγώ τώρα. Κι εμείς εδώ περιμέναμε πώς και πώς να φτιάξει ο καιρός να πάμε στη θάλασσα, ειδικά εγώ που είμαι ψαράκι (συνήθως ξεκινάμε Απρίλιο). Τις προηγούμενες 1-2 εβδομάδες είχαμε 30+ βαθμούς και ένιωθα πραγματικά φυλακισμένη. Ελπίζω να ανοίξουν σύντομα τουλάχιστον οι παραλίες μπας και προλάβουμε να κάνουμε κάνα μπανάκι πριν μετακομίσουμε και φύγουμε αναγκαστικά από τη Φλόριντα. :sad:

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Renez είπε:

Χαχαχα αυτή θα είναι παιδί μου η ιστορία της "εγωστριας πεθεράς"

Περίληψη έργου "για να κάνει εκείνη το ανεκπλήρωτο όνειρο της να ταξιδέψει στα ξένα,πάντρεψε τη κόρη της με Έλληνα μετανάστη..τώρα η κόρη χιλιόμετρα μακρυά αναζητά Έλληνα γαμπρό να γυρίσει στο πατρίδα!!" 

Σταμάτα κ τη δική σου την έχω υποψήφια νύφη μαζί με της @P.L.L. που είναι επαναστάτρια εσένα έχει ξεχωρίσει σαν αγωνίστρια που επιβιώνει από άγχη γιατρών κ τους εμετούς τους δικούς σου!! Χαχχαα είχα στα υπ όψιν κ την @Jasmine@ όντως Πελλοπονήσια από τα μέρη μου καταυλακιοτισσα αλλααααα πολύ φιλόδοξη!! Δε με θέλει λέει για τον καινούριο..καλάααα...

Καλε τι υποψήφια νύφη η δικια μου; Αφού είναι αγοραρος σου λέω!!! Με πολλά προσόντα! Χαχαχα Άκου νύφη! 

1 hour ago, MumMaria είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!μανούλα Νοεμβρίου εδώ!καλέ πόσο γράψατε!!!μπράβο!:-D σας διαβάζω συχνά!;-)

@P.L.L. κοπέλα μου,τι αγοραρος είναι αυτός;;!! Μπράβο!τον χάρηκες στον υπέρηχο;ηρεμήσεις καθόλου τώρα;; 

@Renez τι γελιο που έχεις!ξ χαρά της ζωής!μου φτιάχνεις την διάθεση!χαχαχα!άλλαξε καλέ το τικερακι σου,7 εβδομάδων δείχνει!:P

Λοιπόν εγώ από ψώνια για μωρό να σας πω τι είχα ψωνίσει.καροτσι inglesina zippy light,παναλαφρο,κλείνει κ ανοίγει με ένα κουμπί,μπορώ να το κουβαλήσω μόνη μου μιας κ σκαλάκια φουλ στην πολυκατοικία,είναι από νεογέννητο κ βγαίνει σε πολλά χρώματα! Καλαθουνα μου δάνεισαν,την χρησιμοποίησα μέχρι 3 μηνών κ αυτό για όταν το μωρό κοιμόταν σαλόνι,κατά τ αλλά λίκνο που ενώνεται με το κρεβάτι μας μέχρι 6 μηνών που κοιμονασταν μαζί κ μετά στο παιδικό του δωμάτιο σε κούνια που αγόρασα από ικεα κ γίνεται μετά κρεβάτι,αλλά με καλό στρώμα.αλλαξιερα πήρα μια φουσκωτή(ικεα πάλι)που την βάζω πάνω από το πλυντήριο στο μπάνιο.δεν το έβαλα στο παιδικό πάνω από την συρταριερα γιατί (κ το λέω αυτό κυρίως στις μαμάδες που περιμένουν αγοράκια) πολλές φορές στο αλλαγμα,τότε του ερχόταν του αλητακου να κατουρήσει κ πήγαινε παντουυυυυ!τουλάχιστον στο μπάνιο,με πλακάκι παντού,σφουγγάριζεις καθαρίζεις πιο εύκολα,σκέψου να ήταν στο κρεβάτι του,χαλί κτλ. Επίσης μια καλή λύση είναι να κάνετε ένα τύπου baby shower (αμερικανια αλλά λέει) εγώ έτσι πήρα ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου,πετσετες,μπουρνουζακια,θηλαστρο,αποστείρωση μπιμπερων/πιπίλας,ασύρματο κι εγώ τις avent(εγγύηση),καθίσματα κι φαγητού κ ριλα!οκ τα πιο ακριβά δώρα τα κάνουν γονείς κ πεθερικά αλλά έτσι τουλάχιστον δεν ντρέπεσαι κ να τα ζητήσεις!!εσύ το μόνο που κάνεις,φουσκώνεις κάνα μπαλονακι,ψήνεις πιττακια,καναπεδακια κτλ,μουσικουλα!σκεφτείτε το;-)

Πωωωω κι εγώ πολυλογου,δεν φαίνεται ε;

Χάρηκα πολύ που τον είδα τον κούκλο μου αλλά τελικά δεν είναι για καλό που είναι μεγαλος! Με έστειλε σήμερα ο γιατρος για καμπύλη ζαχαρου και είμαι ψηλά! Ήμουν 94-180-145! Και είμαι μολις 14+ εβδομάδων! Αρα μάλλον διαβήτης κύησης. Θα πάω από εβδομάδα σε ενδοκρινολόγο και θα μου δώσει διατροφή. Κι έλεγα να περάσουν οι εμετοί και να πάω να αδειάσω τα ζαχαροπλαστεία..! 

Κορίτσια δεν μπαίνω συχνά και βλέπω μετά πολλές απαντήσεις μαζεμένες αλλά δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω. Η κόρη δεν με αφήνει! Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, P.L.L. είπε:

Καλε τι υποψήφια νύφη η δικια μου; Αφού είναι αγοραρος σου λέω!!! Με πολλά προσόντα! Χαχαχα Άκου νύφη! 

Χάρηκα πολύ που τον είδα τον κούκλο μου αλλά τελικά δεν είναι για καλό που είναι μεγαλος! Με έστειλε σήμερα ο γιατρος για καμπύλη ζαχαρου και είμαι ψηλά! Ήμουν 94-180-145! Και είμαι μολις 14+ εβδομάδων! Αρα μάλλον διαβήτης κύησης. Θα πάω από εβδομάδα σε ενδοκρινολόγο και θα μου δώσει διατροφή. Κι έλεγα να περάσουν οι εμετοί και να πάω να αδειάσω τα ζαχαροπλαστεία..! 

Κορίτσια δεν μπαίνω συχνά και βλέπω μετά πολλές απαντήσεις μαζεμένες αλλά δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω. Η κόρη δεν με αφήνει! Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά! 

Α ναι καλέ η κόρη είναι η μεγάλη η δικιά σου χαχαχχα δε πειράζει..η γριά κότα έχει το ζουμί!! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

Just now, P.L.L. είπε:

Χαχαχαα!δεν πειράζει γλυκιά μου,στο μαιευτήριο όταν θα έρθουν επισκέψεις,ζητά γλυκά κ παγωτό!!εγώ έτσι έκανα!πάντως να μην αγχώνεσαι,εγώ είχα χειρότερες τιμές κ την έβγαλα όλη την εγκυμοσύνη με διατροφή κ όχι τρελά αυστηρή πχ μακαρόνια έτρωγα αλλά ολικής,όπως κ ψωμί ολικής,έκοψα μαχαίρι τα γλυκά κ αλεύρι κ δεν χρειάστηκαν ούτε καν ινσουλίνη ούτε τίποτα!αφού το βρήκες τόσο νωρίς ειδικά,είναι ελεγχόμενο!;-)

Just now, P.L.L. είπε:

Σου στείλω πμ για να μην πρηζω κ τα κοριτσια:-D

Εντάξει, δεν υπάρχετε γλωσσοκοπανες μου!! Εμείς που έχουμε ήδη ένα παιδάκι που να σας προλάβουμε καλέ;; Σε 2 θα σταθώ.. πρώτον, η κοιλίτσα είναι φυσιολογικό να είναι σκληρή χαμηλά ειδικά αν δεν έχετε πολύ λίπος από πάνω! Κ δεύτερον, εγώ είχα πάρει το peg perego 3 σε 1 κ ήμουν πολύ ευχαριστημένη! Ιδανικά τώρα θα ήθελα πάλι της ίδιας εταιρείας το καρότσι για δίδυμα!

Just now, P.L.L. είπε:

Ευτυχώς το ανακαλυψατε εγκαίρως τουλάχιστον κ με σωστή διατροφή όλα θα πάνε καλά! Θά μου πεις, τι σωστή.. τρωω κ τίποτα;;!!

• Μου αρέσει 1

Just now, P.L.L. είπε:

Αχ κοριτσάκι μου μη στεναχωριέσαι! Θα κανείς κ εσυ διατροφή για να αποφύγεις τις ινσουλινες, κ όταν γεννήσουμε θα πάρουμε ότι κιλά δεν πήραμε Σε όλη την εγκυμοσύνη  από τα γλυκά!  

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...