Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

6 hours ago, Renez said:

Που να τα διαβάσεις?! Είμαστε όλες του μπίρι μπιρι εδώ :P 

Είμαστε 17 κοριτσαροι να ξέρεις,έχουμε όλες πολύ καλή επικοινωνία κ χημεία κ δόξα το Θεό καλές εγκυμοσύνες πέραν κάποιων εμετών κ συμπτωμάτων..

Ηλικίες παίζουμε από 26-35(χρυσή 10ετια) κ αν δεις το πινακακι μας θα δεις τι μπεμπέ περιμένουμε κ που μενουμε- θα γεννησουμε..αυτααα..

Είσαι η πρώτη που δε θέλει να μάθει φύλλο κ μπράβο σου!! Εμείς ήμασταν σαν τρελές!! Βέβαια νομίζω πως αν κοιτάς τον υπέρηχο μπορεί κ να το καταλάβεις όσο μεγαλώνει...να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!

Κοριτσάρα μου ο,τι καλύτερο!!!!! Θα πας σούπερ!! Πες μου κ πως είναι η κατάσταση στο Έλενα μετά ε? Γτ έχω 2 μήνες να πάω..σου είπα με βλέπει στο Ρέα..

Μη μου αγχώνεσαι:x

Καλώς ήρθες Εύα μου,να έχεις μια καλή κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη να κρατήσεις τον αντράκλα σου αγκαλιά!! Κ μην είσαι τρεληηη,εννοείται τι αγόρι τι κορίτσι το ίδιο είναι? Ούτως ή άλλως ποιος είπε ότι θα μείνετε στο πρώτο? :D έλα εδώ στο κλαμπ των αγορομανων που πενευουμε τα προσόντα τους από τώρα(κ μετά λέμε γτ οι άντρες έχουν το νου τους εκεί χαχαχχα!!!) Αμερική σε ποια πολιτεία?

Υγ: κατάφερες να μας διαβάσεις όλες τις σελίδες?? Είσαι θηρίο!! Ούτε εμείς δε μας προλαβαίνουμε χαχαχαχα

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  αγορακι --} ΠΗΤ: 21/10 (Μαιευτήριο Γαία)

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamcκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@elenioz αγορακι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Eva137 αγορακι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο.. Αμερικής)

@aurora @Aurora S ?? -- } ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

Χαχα, αν δε παινέψουμε το σπίτι μας... Ωχ, λες να γίνουμε σαν εκείνες τις πεθερές που εκθειάζουν τον κανακάρη τους και νομίζουν ότι καμία δεν είναι αρκετά καλή για αυτόν? Αν έρθει εκείνη η ώρα ποτέ, ας με χαστουκίσει κάποιος να συνέλθω! :P

Στην Florida μένουμε τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά το καλοκαίρι θα μετακομίσουμε μάλλον πάλι στο Texas που μέναμε και παλιότερα (λόγω δουλειάς), οπότε τώρα πέρα από τις ετοιμασίες του μωρού έχω λίγο και αυτό το άγχος της μετακόμισης, εγκατάστασης κτλ.

5 hours ago, Jasmine@ said:

Πάντα έχω δίκιο αλλά που να το βρω.... χαχαχαχα κατάλαβα σκυλα θα γίνεις δε θα σε προτιμήσουμε, θα βρούμε άλλον κύριο με προσόντα! Σκέφτομαι αυτόν στην Αμερική... ευκαιρία να πάω!

Έλα έλα… αρχίσαμε τα λογοδοσήματα από τώρα!!! :-D

3 hours ago, Ninamc said:

Καλημερα κοριτσια! 

Πως ειστε? Τα μωρακια καλα?

Εργαζομαι και σημερα. Ζηλευω που τα λετε, μα δεν υπαρχει χρονος

Εχω το γλυκουλινακι μας εδω περα και προσπαθω να το μαθω να λεει μπεμπα χαχαχαχαχαχ.

Ειναι τελεια ηληκια οταν χρονιζουν και λενε πολλες κουβεντες!

Θα τα δειτε.

Πεθερες ε?

Εμενα ο γιος ειναι κοκκινομαλλης με πρασινα ματια. Ξερετε τι θα γινει?

Σφαγη!

Τέλειος χρωματικός συνδυασμός ο γιος σου, να τον χαίρεστε! Κι εγώ άρχισα ήδη να αναρωτιέμαι πώς να είναι άραγε το σποράκι μας... σίγουρα ανοιχτό δέρμα (είμαστε και οι 2 ασπρουλιάρηδες), καστανά μάτια (δεν υπάρχει από πουθενά ελπίδα για κάτι άλλο), αλλά μαλλάκια ξανθά ή καστανά? Ποιος ξέρει? Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός για να τον γνωρίσουμε! Ειδικά εμείς που πιάσαμε με εξωσωματική νομίζω πάντα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το πολύ μικρό ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος στην γονιμοποίηση ή την εμβρυομεταφορά. Εγώ λέω πάντα ότι αν το μωρό γεννηθεί υγιές και μοιάζει έστω σε έναν από τους δυο μας θα είναι όλα καλά!:wink: Πάντως από τον πρώτο υπέρηχο που τον είδαμε (μόλις 8μιση εβδομάδων, αλλά ήταν ήδη σχηματισμένο μωράκι) ξετρελάθηκα και δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω! Ο άντρας μου με κορόιδευε και μου είπε ότι κάνω ήδη σαν χαζομαμά γιατί έλεγα συνέχεια ότι είναι το πιο γλυκό μωράκι που έχω δει ποτέ!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, αν δε παινέψουμε το σπίτι μας... Ωχ, λες να γίνουμε σαν εκείνες τις πεθερές που εκθειάζουν τον κανακάρη τους και νομίζουν ότι καμία δεν είναι αρκετά καλή για αυτόν? Αν έρθει εκείνη η ώρα ποτέ, ας με χαστουκίσει κάποιος να συνέλθω! :P

Στην Florida μένουμε τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά το καλοκαίρι θα μετακομίσουμε μάλλον πάλι στο Texas που μέναμε και παλιότερα (λόγω δουλειάς), οπότε τώρα πέρα από τις ετοιμασίες του μωρού έχω λίγο και αυτό το άγχος της μετακόμισης, εγκατάστασης κτλ.

Έλα έλα… αρχίσαμε τα λογοδοσήματα από τώρα!!! :-D

Τέλειος χρωματικός συνδυασμός ο γιος σου, να τον χαίρεστε! Κι εγώ άρχισα ήδη να αναρωτιέμαι πώς να είναι άραγε το σποράκι μας... σίγουρα ανοιχτό δέρμα (είμαστε και οι 2 ασπρουλιάρηδες), καστανά μάτια (δεν υπάρχει από πουθενά ελπίδα για κάτι άλλο), αλλά μαλλάκια ξανθά ή καστανά? Ποιος ξέρει? Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός για να τον γνωρίσουμε! Ειδικά εμείς που πιάσαμε με εξωσωματική νομίζω πάντα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το πολύ μικρό ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος στην γονιμοποίηση ή την εμβρυομεταφορά. Εγώ λέω πάντα ότι αν το μωρό γεννηθεί υγιές και μοιάζει έστω σε έναν από τους δυο μας θα είναι όλα καλά!:wink: Πάντως από τον πρώτο υπέρηχο που τον είδαμε (μόλις 8μιση εβδομάδων, αλλά ήταν ήδη σχηματισμένο μωράκι) ξετρελάθηκα και δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω! Ο άντρας μου με κορόιδευε και μου είπε ότι κάνω ήδη σαν χαζομαμά γιατί έλεγα συνέχεια ότι είναι το πιο γλυκό μωράκι που έχω δει ποτέ!

Να σαι καλα και με το καλο ευχομαι απ την καρδια μ!

Να δεις οταν θα το πιασετε στα χερια σας θα το λατρεψετε οπως και να ναι!

Ειναι η χαρα της ζωης μας!

Με θυμαμαι μετα απο 17 ωρες γεννας να το ακουμπανε skin to skin και να φωναζω κλαιγοντας φιλωντας το 

Το παιδι μου! Το παιδι μου! Το παιδι μου! 

Αχ! Τι ομορφα πραγματα βρε κοριτσια...

Η γυναικα ειναι δυναμη!

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια πραγματικά δύσκολα σας προλαβαίνω... είμαι και 7 ώρες πίσω, οπότε το πρωί που ξυπνάω εδώ τα έχετε ήδη πει όλα! :P

Για αγορές, εγώ ξεκίνησα τώρα μια μικρή έρευνα, αλλά μετά τον 6ο μήνα (και ίσως την μετακόμιση) θα αρχίσω να αγοράζω πράγματα. Πρώτα φορμάκια-εσωρουχάκια, λίκνο, καροτσάκι-καθισματάκι που είναι και τα απαραίτητα για τις πρώτες μέρες, και μετά βλέπουμε. Επίσης θα μου στείλει και η αδερφή μου κάποια πράγματα (ενδοεπικοινωνία, ρουχαλάκια κτλ.) που τα έχει ήδη γιατί έχει κι αυτή 2 αγοράκια, και η κουμπάρα μου που γέννησε πέρσι μπορεί να έχει να μου δανείσει κάτι που δε χρειάζεται τώρα, οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Μιλούσατε για φαγητά προχθές και μου ανοίξατε την όρεξη, να ξέρετε... Εγώ σήμερα θα κάνω ριζότο με θαλασσινά και λαχανικά, αύριο φακές (κλασικό μενού Μ. Παρασκευής) και το Σάββατο μανιταρίτσα, δηλαδή μαγειρίτσα με μανιτάρια. Ε, να καταλάβουμε και λίγο Πάσχα!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!! Είδα και εγώ την πριγκίπισσά μας!!! Κουνιόταν συνεχεια ..μάλιστα το ενοχλήσαμε κιόλας !! Τώρα τον άλλον μην πάλι!! 

Όλα καλά μου έδωσε και ασβέστιο ..το μονο η πίεσή μου είναι στο όριο και μου είπε κομμένο το αλάτι ...Εγώ που δεν μπορώ χωρίς αλάτι! Αλλα τι να κάνουμε θα το υποστώ! Χαχα

@EugenJen από χθες παρατήρησα και εγώ ότι η κοιλιά μου είναι λιγο σκληρή χαμηλά κάτω από τον αφαλό και ειδικά σήμερα που ξάπλωσα για τον υπέρηχο το ένιωσα πολύ έντονα που έπιασα το σημείο ...Αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός και θεώρησα Και εγω ότι είναι φυσιολογικό γιατι μεγαλώνει !!!!

Από αγορές κορίτσια είμαι τόσο μπερδεμένη πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω...Πρέπει να κάτσω να τα ξεκαθαρίσω λίγο στο κεφάλι μου σιγά σιγά! 

@Renezάψογα στο Έλενα! Γενικά προσέχουν αρκετά. Φυσικά δεν άφησαν σύνοδο..Μόνο εγώ μπήκα..με έλεγχο στην είσοδο θερμομετρηθηκα αντισηπτικα κλπ. Και όλα καλά! 

Γλυκα η κορακλα ε? Ποσων εβδομαδων εισαι?

Με το καλο!

Αν σε βοηθαει εγω ειχα κανει λιστες με ολα οσα βρηκα στο ιντερνετ απο αλλες κοπελες και τικαρα καθε φορα οτι αγοραζα.

Οτι θεωρουσα περιττο το διεγραφα.

Θα ακουσεις και πολλα περιττα.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!! Είδα και εγώ την πριγκίπισσά μας!!! Κουνιόταν συνεχεια ..μάλιστα το ενοχλήσαμε κιόλας !! Τώρα τον άλλον μην πάλι!! 

Όλα καλά μου έδωσε και ασβέστιο ..το μονο η πίεσή μου είναι στο όριο και μου είπε κομμένο το αλάτι ...Εγώ που δεν μπορώ χωρίς αλάτι! Αλλα τι να κάνουμε θα το υποστώ! Χαχα

@EugenJen από χθες παρατήρησα και εγώ ότι η κοιλιά μου είναι λιγο σκληρή χαμηλά κάτω από τον αφαλό και ειδικά σήμερα που ξάπλωσα για τον υπέρηχο το ένιωσα πολύ έντονα που έπιασα το σημείο ...Αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός και θεώρησα Και εγω ότι είναι φυσιολογικό γιατι μεγαλώνει !!!!

Από αγορές κορίτσια είμαι τόσο μπερδεμένη πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω...Πρέπει να κάτσω να τα ξεκαθαρίσω λίγο στο κεφάλι μου σιγά σιγά! 

@Renezάψογα στο Έλενα! Γενικά προσέχουν αρκετά. Φυσικά δεν άφησαν σύνοδο..Μόνο εγώ μπήκα..με έλεγχο στην είσοδο θερμομετρηθηκα αντισηπτικα κλπ. Και όλα καλά! 

Αχ βρε κορίτσι μου λες ότι είδες την πριγκίπισσα σας και νιώθω τη λαχτάρα σου!!!!Όσο δε φαντάζεσαι!!!!Εγώ θέλει ακόμα κάνα 2 βδομάδες να τη ξαναδώ(και να επιβεβαιωθεί ότι είναι μπεμπουλα).

Όμως διαβάζοντάς σε τώρα ένα Αχχχχ βγήκε από την καρδούλα μου σαν να είδα κι εγώ το δικό μου μωρό!!!!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Hliolousti είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου λες ότι είδες την πριγκίπισσα σας και νιώθω τη λαχτάρα σου!!!!Όσο δε φαντάζεσαι!!!!Εγώ θέλει ακόμα κάνα 2 βδομάδες να τη ξαναδώ(και να επιβεβαιωθεί ότι είναι μπεμπουλα).

Όμως διαβάζοντάς σε τώρα ένα Αχχχχ βγήκε από την καρδούλα μου σαν να είδα κι εγώ το δικό μου μωρό!!!!

Κ γω περιμενω πως κ πως την επιβεβαιωση!

Θελω κορακλα πως να το κανουμε! Αχ μακαρι να ναι μπεμπαρες

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κ γω περιμενω πως κ πως την επιβεβαιωση!

Θελω κορακλα πως να το κανουμε! Αχ μακαρι να ναι μπεμπαρες

Αχαχαχαχ οι κοριτσομανες!

Κι εγώ είχα κρυφή λαχτάρα το κορίτσι και μόλις μου είπε η γιατρός ότι κατά 80% έχουμε κοριτσάκι εεεε τί να πωωωω!!!!Πρέπει ολόκληρη να έγινα ροζ!!!!!

Αλλά είναι στιγμές που της μιλάω και λέω μωρέ λες να μας βγει κάνας βαρυμαγκας τελικά και να τρέχουμε να μάσουμε τα αμαζευτα;;;χαχαχαχα

Όχι τίποτα άλλο,κι η πεθερά θα περιμένει να ακούσει το όνομα η ερμη!:lol:

• Χαχα 2

Ttx1p3.png

Αχαχαχαχ οι κοριτσομανες!

Κι εγώ είχα κρυφή λαχτάρα το κορίτσι και μόλις μου είπε η γιατρός ότι κατά 80% έχουμε κοριτσάκι εεεε τί να πωωωω!!!!Πρέπει ολόκληρη να έγινα ροζ!!!!!

Αλλά είναι στιγμές που της μιλάω και λέω μωρέ λες να μας βγει κάνας βαρυμαγκας τελικά και να τρέχουμε να μάσουμε τα αμαζευτα;;;χαχαχαχα

Όχι τίποτα άλλο,κι η πεθερά θα περιμένει να ακούσει το όνομα η ερμη!:lol:

Χαχαχαχαχαχαχ 

Κανε υπομονη κ εσυ κ γω να ρθει το καλο χαχαχαχα

Σπιτι χωρις κοριτσι, μου φαινεται μισο. Αστα!

ΕΓΩ δεν το χω πει ακομα το φυλο!Μετα τον 4ο θα το ανακοινωσω να πανε ολα καλα κ μετα!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Τέλεια Μαράκι μου,χαίρομαι πολύ κ για το Έλενα που προσέχουν τόσο!! Επιβεβαιώνει πάλι πόσο καλό νοσοκομείο είναι!!

Όσο για το συνοδό αγάπη μου πουθενά πλέον δεν αφήνουν.. :-/ τραβηξες κάνα βιντεάκι ή φωτό??

Χαχαχα είσαι είσαι για αυτό έπρεπε να είσαι στην ομάδα μας!! Νοέμβρη ποτέ? Ίσως σε πιάσουμε μαζί μας τέλη Οκτώβρη :P

Φίλη πολύ καλή φάση το baby shower πραγματικα αν είχα προλάβει να μετακομίσω πριν τη γέννα θα το έκανα τώρα το σπίτι Μ είναι μεν 70τμ αλλά σκέψου με 2 δωμάτια κ σαλονικουζινα μαζί οπότε δεν έχει πολύ χώρο για να καλέσω σόι κ φίλους μαζί.. :-/ θθα αρκεστω στα δώρα γονιών πεθερικών κ όπως λέμε εδώ με τα κορίτσια από τον 6ο σιγά σιγά να παίρνουμε πράγματακια μη μας πέσουν οοολα μαζί..!

Άρα τώρα περιμένεις το 2ο ε? Πόσο είναι ο γιος σου? :-)

Το έβγαλα ένα βιντεάκι ότι μπορεσα!!! Χαχαχα!! Να σαι καλά ομορφιά μου!!!

Just now, Ninamc είπε:

Γλυκα η κορακλα ε? Ποσων εβδομαδων εισαι?

Με το καλο!

Αν σε βοηθαει εγω ειχα κανει λιστες με ολα οσα βρηκα στο ιντερνετ απο αλλες κοπελες και τικαρα καθε φορα οτι αγοραζα.

Οτι θεωρουσα περιττο το διεγραφα.

Θα ακουσεις και πολλα περιττα.

Γλυκάααα και πανέμορφη!! Χαζομαμα από τώρα χαχα! Έχω λίγες μέρες  διάφορα 16 εβδομάδων τώρα! Εσύ?

Οπότε θα ξεκινήσω με μια λίστα και ότι απορίες έχουμε εδώ όλες μαζί θα τα βρούμε! Σε ευχαριστώ τόσο πολυυυ .. με το καλο και σε εσάς!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαχαχαχ 

Κανε υπομονη κ εσυ κ γω να ρθει το καλο χαχαχαχα

Σπιτι χωρις κοριτσι, μου φαινεται μισο. Αστα!

ΕΓΩ δεν το χω πει ακομα το φυλο!Μετα τον 4ο θα το ανακοινωσω να πανε ολα καλα κ μετα!

Ολα καλά θα πάνε!!!!

Γερά παιδάκια να έχουμε κι όλα θα πάνε σούπερ!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Αχ γλυκούλα μούυυυ !!Κάνε υπομονή και θα δεις πάλι το μωράκι σας ...Σήμερα παρ'όλο που καθε φορά αγχώνομαι και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός..συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα περνάει τελικά αφού αναφερθήκαμε με τον γιατρό και για την β επιπέδου που θα γίνει σε 1.5 μήνα! 

Σκέψου ότι κάνει κωλοτούμπες στην κοιλίτσα σου τώρα και εμείς δεν νιώθουμε τίποτα ακόμα! Χιχι

• Μου αρέσει 1

Αχ γλυκούλα μούυυυ !!Κάνε υπομονή και θα δεις πάλι το μωράκι σας ...Σήμερα παρ'όλο που καθε φορά αγχώνομαι και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός..συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα περνάει τελικά αφού αναφερθήκαμε με τον γιατρό και για την β επιπέδου που θα γίνει σε 1.5 μήνα! 

Σκέψου ότι κάνει κωλοτούμπες στην κοιλίτσα σου τώρα και εμείς δεν νιώθουμε τίποτα ακόμα! Χιχι

Κάνουν μωρέ κανουν!!!!!τα μπουρμπουληθρινια μας!!!!!:x

Δε ξέρω γτ αλλά μου έφτιαξες τη διάθεση!

Να τη χαίρεσαι την κορακλα σου και να είναι ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωρό!!!

Με το καλό!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Το έβγαλα ένα βιντεάκι ότι μπορεσα!!! Χαχαχα!! Να σαι καλά ομορφιά μου!!!

Γλυκάααα και πανέμορφη!! Χαζομαμα από τώρα χαχα! Έχω λίγες μέρες  διάφορα 16 εβδομάδων τώρα! Εσύ?

Οπότε θα ξεκινήσω με μια λίστα και ότι απορίες έχουμε εδώ όλες μαζί θα τα βρούμε! Σε ευχαριστώ τόσο πολυυυ .. με το καλο και σε εσάς!!!

Αχ! Εγω θα παω σε 3 βδομαδς απο τωρα παλι. Πως θα περασει ο καιρος? Χαχαχα

Ευχαριστουμε!τωρα ειμαι 12 με 2 εβδομαδς αποκλιση.(14 ημερολογιακα)

Ειχα και στην 1η αποκλιση.

Παντως βρε κοριτσια στν γιο στις 17 εβδομαδς και κατι το ειχα καταλαβει το μωρο. Πηγα στο γιατρο και με δουλευε οτι ειναι αερια.

Τελικα δεν ηταν, το νιωσαμε κ εγω και ο συζυγος και οι φιλοι μας.

Αρα ειναι μυθος το χρονικο οριο που εχουν στο μυαλο τους. Οταν θα ρθει η ωρα θα καταλαβετε τι εννοω!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κάνουν μωρέ κανουν!!!!!τα μπουρμπουληθρινια μας!!!!!:x

Δε ξέρω γτ αλλά μου έφτιαξες τη διάθεση!

Να τη χαίρεσαι την κορακλα σου και να είναι ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωρό!!!

Με το καλό!!!!!!

Χαίρομαι πολύ γι αυτό!!! 

Και εσύ την δικιά σου πανέμορφη κορακλα! Και μια υπέροχη εγκυμοσύνη να έχεις γλυκιά μου!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Τέλεια Μαράκι μου,χαίρομαι πολύ κ για το Έλενα που προσέχουν τόσο!! Επιβεβαιώνει πάλι πόσο καλό νοσοκομείο είναι!!

Όσο για το συνοδό αγάπη μου πουθενά πλέον δεν αφήνουν.. :-/ τραβηξες κάνα βιντεάκι ή φωτό??

Χαχαχα είσαι είσαι για αυτό έπρεπε να είσαι στην ομάδα μας!! Νοέμβρη ποτέ? Ίσως σε πιάσουμε μαζί μας τέλη Οκτώβρη :P

Φίλη πολύ καλή φάση το baby shower πραγματικα αν είχα προλάβει να μετακομίσω πριν τη γέννα θα το έκανα τώρα το σπίτι Μ είναι μεν 70τμ αλλά σκέψου με 2 δωμάτια κ σαλονικουζινα μαζί οπότε δεν έχει πολύ χώρο για να καλέσω σόι κ φίλους μαζί.. :-/ θθα αρκεστω στα δώρα γονιών πεθερικών κ όπως λέμε εδώ με τα κορίτσια από τον 6ο σιγά σιγά να παίρνουμε πράγματακια μη μας πέσουν οοολα μαζί..!

Άρα τώρα περιμένεις το 2ο ε? Πόσο είναι ο γιος σου? :-)

Ο γιος μου κοντεύει 8 μηνών!!κοντά κοντά θα είναι τα δυο τους!ΠΗΤ έχω 03/11 άρα ίσως να πάω κ τέλη Οκτώβρη!τα δεύτερα είναι κ λίγο πιο βιαστικά λένε!ίσως να έχω πάλι διαβήτη κύησης οπότε πάλι θα πρέπει να πάω για πιο νωρίς..θα δείξει..:-D

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...