Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα θα μου δώσει μια φίλη αποστειρωτη θήλαστρο αν έχει σταματήσει να αντλεί κ θερμαντήρα! Τώρα τους γονείς μου κ τα πεθερικά θα τους βάλω να πάρουν τα πιο βαριά.... ε κάτσε λίγο 2 εγγόνια θα τους κάνω μαζεμένα, στα ώπα ώπα πρέπει να με έχουν!χαχαχχαχα

Βλέπω μόλις ξεκινήσαμε κουβέντα για ψώνια λογοδιάρροια μας έπιασε! Δε θα πάρω λίκνο κοπέλα μου γιατί θα πρέπει να πάρω 2! Όποτε θα βάλω την κούνια δίπλα μου να έχω ξ τα 2 μωρά!

Κ για θηλαστρο καλύτερα δικό σου,εκτός κι αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί! 

Ότι πάρει ο καθένας χρήσιμο θα είναι με δύο παιδιά!!

Εγω στη θέση σας στρωματσαδα κάτω και οι τρεις :x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Συμφωνώ! Επισης και το κάθε μωρό έχει τη δική του προσωπικότητα! Υπάρχουν μωρά που δεν κάθονται ποτέ σε καρότσι άλλα δεν κάθονται σε ριλαξ, αλλά δεν γουστάρουν τα μπανάκια και θέλουν όρθια. Η δικιά μου πχ δεν της άρεσε η αλλαξιερα και την άλλαζα στο κρεβάτι από τον τέταρτο μήνα και μετά που άρχιζε να γυρίζει! Τα μωρά μας δείχνουν τι θέλουν κ εμείς ακολουθούμε! Στο μόνο που δεν πρέπει να υποχωρουμε είναι όταν κλαίνε στο κάθισμα αυτοκινήτου.

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Συμφωνώ! Επισης και το κάθε μωρό έχει τη δική του προσωπικότητα! Υπάρχουν μωρά που δεν κάθονται ποτέ σε καρότσι άλλα δεν κάθονται σε ριλαξ, αλλά δεν γουστάρουν τα μπανάκια και θέλουν όρθια. Η δικιά μου πχ δεν της άρεσε η αλλαξιερα και την άλλαζα στο κρεβάτι από τον τέταρτο μήνα και μετά που άρχιζε να γυρίζει! Τα μωρά μας δείχνουν τι θέλουν κ εμείς ακολουθούμε! Στο μόνο που δεν πρέπει να υποχωρουμε είναι όταν κλαίνε στο κάθισμα αυτοκινήτου.

Συμφωνω σε ολα! Και ειδικα στο τελευταιο. Κανω 5ωρα ταξιδια απ οταν γεννηθηκε το μωρο. Δν το μετανιωσαμε ποτε που το μωρο τωρα καθεται τελεια και παμε μεχρι και 7ωρα ταξιδια. 

Οσο και να κλαψει η μαμα θα βρει τροπο να το σταματησει. Συχνες στασεις κ ολα θα πανε καλα!

Ο δικος μας εχει γινει happy traveler

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια οτι κι αν παρετε, να βαζετε τα μωρα στο φως! Υπαρχουν μωρα που κανουν ικτερο. Και συμβαινει πλ συχνα αυτο. Γενικα ομως τα μωρα θελουν φως τους 1ους μηνες. Και να αεριζονται καλα τα δωματια. Επισης πρεπει να μαθουν τη διαφορα μερας νυχτας. Ωστε να κοιμουνται το βραδυ και να παιζουν την ημερα. 

Εγω πηρα μπανακι αναδιπλουμενο στοκε γτ δν ειχα πλ χωρο

Δν το μετανιωσα στιγμη.

Mareseis @ninamc giati pragmatika mathainw polla ap ayta pou les.Vlepeis k emena to prwto mou!! ♥️♥️

Just now, Ninamc είπε:

Συμφωνω σε ολα! Και ειδικα στο τελευταιο. Κανω 5ωρα ταξιδια απ οταν γεννηθηκε το μωρο. Δν το μετανιωσαμε ποτε που το μωρο τωρα καθεται τελεια και παμε μεχρι και 7ωρα ταξιδια. 

Οσο και να κλαψει η μαμα θα βρει τροπο να το σταματησει. Συχνες στασεις κ ολα θα πανε καλα!

Ο δικος μας εχει γινει happy traveler

Κ εμείς αυτό ευελπιστουμε γιατί είμαστε ταξιδιάριδες  κ όσο να ναι δεν θέλουμε να αλλάξει αυτό όταν με το καλό έρθει το μωρό...βέβαια το καλοκαίρι ήμασταν με το μηχανάκι μας , τώρα πάνε αυτά....

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Mareseis @ninamc giati pragmatika mathainw polla ap ayta pou les.Vlepeis k emena to prwto mou!! ♥️♥️

Σ ευχαριστω πολυ! Το 1ο ειναι κατι αγνωστο. Στα επομενα εχεις και οδηγιες χαχαχαχα

Μ αρεσει να βοηθαω καθως δν με βοηθησε κανεις.εγω θα πω οσα εμαθα τους 13 υπεροχους μηνες που εχω τν γιο μου. Η καθε μια απο σας κρινει αν θα τα λαβει υποψιν της η οχι. Κριση εχουμε ολες. Οι μηνες θα ναι δυσκολοι στην αρχη, μα μετα τα ξεχνας ολα. Και οταν χρονιζουν ειναι η πιο υπεροχη ηλικια που εχω συναντησει.

Εμεις περασαμε πλ δυσκολα. Απο τοτε ειπα στν εαυτο μ, αν μπορω να βοηθησω καποιον, θα το κανω και με ευχαριστηση.

Επαθα πολλα μαθηματα. Και ολα εγιναν μαθηματα. Λαθη εκανα πολλα και κανω,ομως δν επαναλαμβανονται.

Παει το μηχανακι @EugenJen 

θα δεις θα τα περνατε καλυτερα στο τουτου με το κουκλακι σας!

Θα με θυμηθεις.

Εμεις του τραγουδουσαμε και οι δυο μαζι, οταν εκλαιγε. Και σταματουσε το γλυκο μ. Αχ ανυπομονω να μαθω και το 2ο ! Να τα κνμε ολα παρεα οι 4 μας!,

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Σ ευχαριστω πολυ! Το 1ο ειναι κατι αγνωστο. Στα επομενα εχεις και οδηγιες χαχαχαχα

Μ αρεσει να βοηθαω καθως δν με βοηθησε κανεις.εγω θα πω οσα εμαθα τους 13 υπεροχους μηνες που εχω τν γιο μου. Η καθε μια απο σας κρινει αν θα τα λαβει υποψιν της η οχι. Κριση εχουμε ολες. Οι μηνες θα ναι δυσκολοι στην αρχη, μα μετα τα ξεχνας ολα. Και οταν χρονιζουν ειναι η πιο υπεροχη ηλικια που εχω συναντησει.

Εμεις περασαμε πλ δυσκολα. Απο τοτε ειπα στν εαυτο μ, αν μπορω να βοηθησω καποιον, θα το κανω και με ευχαριστηση.

Επαθα πολλα μαθηματα. Και ολα εγιναν μαθηματα. Λαθη εκανα πολλα και κανω,ομως δν επαναλαμβανονται.

Παει το μηχανακι @EugenJen 

θα δεις θα τα περνατε καλυτερα στο τουτου με το κουκλακι σας!

Θα με θυμηθεις.

Εμεις του τραγουδουσαμε και οι δυο μαζι, οταν εκλαιγε. Και σταματουσε το γλυκο μ. Αχ ανυπομονω να μαθω και το 2ο ! Να τα κνμε ολα παρεα οι 4 μας!,

Ακουγεστε τόσο όμορφη οικογένεια,πολυ καλό που συμμετεχει κ ο άντρας σου σε όλα :x

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Ακουγεστε τόσο όμορφη οικογένεια,πολυ καλό που συμμετεχει κ ο άντρας σου σε όλα :x

Σ ευχαριστω πολυ! Θα δεις οτι κι ο δικος σου θα συμμετεχει!

Θα τα πατε τελεια!

Εμεις ειμαστε μια γροθια γιατι ειμαστε ολομοναχοι. Οι δικοι μας ειναι πλ μακρια. Αναγκαστηκαμε να μαστε ετσι και αν δν ηταν αυτος ο αντρας μ, δν ξερω τι θα μουν!

Ειναι ο πιο υπεροχος πατερας που θα μπορουσαν να χουν τα παιδια μας. 

Καθε οικογενεια εχει τα δικα της κλειδια, εμας ειναι η ενωση και η δυναμικοτητα. Δν κολλαμε πουθενα. Οι δυσκολιες μας εκαναν ετσι.

Και ετσι θα μαθω και τα παιδια, να ναι μια γροθια με την οικογενεια τους.

Πανω απ ολα ειναι η οικογενεια για μας.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Μπραβο @Ninamc! Φαίνεστε πολύ δεμένη οικογένεια!!! Και μπράβο σου που τόσο σύντομα πήρατε την απόφαση να κάνετε τόσο σύντομα δεύτερο! Σε βλέπω βασικά για πολλά παιδιά ακόμα...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Σ ευχαριστω πολυ! Θα δεις οτι κι ο δικος σου θα συμμετεχει!

Θα τα πατε τελεια!

Εμεις ειμαστε μια γροθια γιατι ειμαστε ολομοναχοι. Οι δικοι μας ειναι πλ μακρια. Αναγκαστηκαμε να μαστε ετσι και αν δν ηταν αυτος ο αντρας μ, δν ξερω τι θα μουν!

Ειναι ο πιο υπεροχος πατερας που θα μπορουσαν να χουν τα παιδια μας. 

Καθε οικογενεια εχει τα δικα της κλειδια, εμας ειναι η ενωση και η δυναμικοτητα. Δν κολλαμε πουθενα. Οι δυσκολιες μας εκαναν ετσι.

Και ετσι θα μαθω και τα παιδια, να ναι μια γροθια με την οικογενεια τους.

Πανω απ ολα ειναι η οικογενεια για μας.

Ti omorfo!!♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Μπραβο @Ninamc! Φαίνεστε πολύ δεμένη οικογένεια!!! Και μπράβο σου που τόσο σύντομα πήρατε την απόφαση να κάνετε τόσο σύντομα δεύτερο! Σε βλέπω βασικά για πολλά παιδιά ακόμα...

Η αποφαση παρθηκε καθως μολις ξελασκαραμε απ τα δυσκολα του 1ου παιδιου. Κ ειπαμε θα κανουμε ενα ακομα να ναι κοντα και να μεγαλωσουν μαζι, 

Κουραστηκαμε που τωρα μας φαινεται παιχνιδακι. Θα φανει χαχαχα

Παντως αλλο δεν σκοπευω να κανω. Οχι. Δν μπορω οικονομικα. 2 και καλα. Να μεγαλωσουν με ανεση και οχι στερησεις.

Του χρονου που θα χετε ολες τις οικογενειες σας θα τα λεμε και θα δειτε ποσο ομορφα θα ναι!

Να αγαπιεστε ολοι μαζι κ να μην τα παρατατε! Καθε εμποδιο για καλο!

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 13/4/2020 at 3:33 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Έχει ήδη πιει φρέσκο! Με δημητριακά όμως, σκέτο δεν το πίνει!

Τώρα κάνω 5 θηλασμους μέσα στη μέρα με λίγη προσπάθεια! Σιγά σιγά μειώνω μέχρι να μείνει μονο ο βραδινος.

Δεν έχω συσπάσεις αν όμως κανείς ,νομίζω πρέπει να κοπεί ο θηλασμός. Τώρα πόσο το θηλάζεις?

Είναι πολύ μικρουλι το μωράκι σου! Εμένα πριν κάνα μήνα εκεί που είχαμε μειώσει στους 4, ξεκίνησε πάλι να θέλει να θηλάζει συνέχεια! 

Πολύ πιθανό να τα θηλασεις κ τα δυο, έχουν μικρή διαφορά!

Απιστευτο πως μεγαλώνουν!! Στους επόμενους υπερήχους θα επιβεβαιωθεί το φύλο κι εμένα δεν μου είπε σίγουρα!

Εγώ κάθομαι κ χαζεύω τις φωτογραφίες μεχρι να το ξαναδώ!:x

Γεια σας κορίτσια μου!!!! Είδα και εγώ την πριγκίπισσά μας!!! Κουνιόταν συνεχεια ..μάλιστα το ενοχλήσαμε κιόλας !! Τώρα τον άλλον μην πάλι!! 

Όλα καλά μου έδωσε και ασβέστιο ..το μονο η πίεσή μου είναι στο όριο και μου είπε κομμένο το αλάτι ...Εγώ που δεν μπορώ χωρίς αλάτι! Αλλα τι να κάνουμε θα το υποστώ! Χαχα

@EugenJen από χθες παρατήρησα και εγώ ότι η κοιλιά μου είναι λιγο σκληρή χαμηλά κάτω από τον αφαλό και ειδικά σήμερα που ξάπλωσα για τον υπέρηχο το ένιωσα πολύ έντονα που έπιασα το σημείο ...Αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός και θεώρησα Και εγω ότι είναι φυσιολογικό γιατι μεγαλώνει !!!!

Από αγορές κορίτσια είμαι τόσο μπερδεμένη πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω...Πρέπει να κάτσω να τα ξεκαθαρίσω λίγο στο κεφάλι μου σιγά σιγά! 

@Renezάψογα στο Έλενα! Γενικά προσέχουν αρκετά. Φυσικά δεν άφησαν σύνοδο..Μόνο εγώ μπήκα..με έλεγχο στην είσοδο θερμομετρηθηκα αντισηπτικα κλπ. Και όλα καλά! 

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια!!!μανούλα Νοεμβρίου εδώ!καλέ πόσο γράψατε!!!μπράβο!:-D σας διαβάζω συχνά!;-)

@P.L.L. κοπέλα μου,τι αγοραρος είναι αυτός;;!! Μπράβο!τον χάρηκες στον υπέρηχο;ηρεμήσεις καθόλου τώρα;; 

@Renez τι γελιο που έχεις!ξ χαρά της ζωής!μου φτιάχνεις την διάθεση!χαχαχα!άλλαξε καλέ το τικερακι σου,7 εβδομάδων δείχνει!:P

Λοιπόν εγώ από ψώνια για μωρό να σας πω τι είχα ψωνίσει.καροτσι inglesina zippy light,παναλαφρο,κλείνει κ ανοίγει με ένα κουμπί,μπορώ να το κουβαλήσω μόνη μου μιας κ σκαλάκια φουλ στην πολυκατοικία,είναι από νεογέννητο κ βγαίνει σε πολλά χρώματα! Καλαθουνα μου δάνεισαν,την χρησιμοποίησα μέχρι 3 μηνών κ αυτό για όταν το μωρό κοιμόταν σαλόνι,κατά τ αλλά λίκνο που ενώνεται με το κρεβάτι μας μέχρι 6 μηνών που κοιμονασταν μαζί κ μετά στο παιδικό του δωμάτιο σε κούνια που αγόρασα από ικεα κ γίνεται μετά κρεβάτι,αλλά με καλό στρώμα.αλλαξιερα πήρα μια φουσκωτή(ικεα πάλι)που την βάζω πάνω από το πλυντήριο στο μπάνιο.δεν το έβαλα στο παιδικό πάνω από την συρταριερα γιατί (κ το λέω αυτό κυρίως στις μαμάδες που περιμένουν αγοράκια) πολλές φορές στο αλλαγμα,τότε του ερχόταν του αλητακου να κατουρήσει κ πήγαινε παντουυυυυ!τουλάχιστον στο μπάνιο,με πλακάκι παντού,σφουγγάριζεις καθαρίζεις πιο εύκολα,σκέψου να ήταν στο κρεβάτι του,χαλί κτλ. Επίσης μια καλή λύση είναι να κάνετε ένα τύπου baby shower (αμερικανια αλλά λέει) εγώ έτσι πήρα ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου,πετσετες,μπουρνουζακια,θηλαστρο,αποστείρωση μπιμπερων/πιπίλας,ασύρματο κι εγώ τις avent(εγγύηση),καθίσματα κι φαγητού κ ριλα!οκ τα πιο ακριβά δώρα τα κάνουν γονείς κ πεθερικά αλλά έτσι τουλάχιστον δεν ντρέπεσαι κ να τα ζητήσεις!!εσύ το μόνο που κάνεις,φουσκώνεις κάνα μπαλονακι,ψήνεις πιττακια,καναπεδακια κτλ,μουσικουλα!σκεφτείτε το;-)

Πωωωω κι εγώ πολυλογου,δεν φαίνεται ε;

• Μου αρέσει 3

Just now, Mariamaraki είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!! Είδα και εγώ την πριγκίπισσά μας!!! Κουνιόταν συνεχεια ..μάλιστα το ενοχλήσαμε κιόλας !! Τώρα τον άλλον μην πάλι!! 

Όλα καλά μου έδωσε και ασβέστιο ..το μονο η πίεσή μου είναι στο όριο και μου είπε κομμένο το αλάτι ...Εγώ που δεν μπορώ χωρίς αλάτι! Αλλα τι να κάνουμε θα το υποστώ! Χαχα

@EugenJen από χθες παρατήρησα και εγώ ότι η κοιλιά μου είναι λιγο σκληρή χαμηλά κάτω από τον αφαλό και ειδικά σήμερα που ξάπλωσα για τον υπέρηχο το ένιωσα πολύ έντονα που έπιασα το σημείο ...Αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός και θεώρησα Και εγω ότι είναι φυσιολογικό γιατι μεγαλώνει !!!!

Από αγορές κορίτσια είμαι τόσο μπερδεμένη πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω...Πρέπει να κάτσω να τα ξεκαθαρίσω λίγο στο κεφάλι μου σιγά σιγά! 

@Renezάψογα στο Έλενα! Γενικά προσέχουν αρκετά. Φυσικά δεν άφησαν σύνοδο..Μόνο εγώ μπήκα..με έλεγχο στην είσοδο θερμομετρηθηκα αντισηπτικα κλπ. Και όλα καλά! 

Τέλεια Μαράκι μου,χαίρομαι πολύ κ για το Έλενα που προσέχουν τόσο!! Επιβεβαιώνει πάλι πόσο καλό νοσοκομείο είναι!!

Όσο για το συνοδό αγάπη μου πουθενά πλέον δεν αφήνουν.. :-/ τραβηξες κάνα βιντεάκι ή φωτό??

Just now, MumMaria είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!μανούλα Νοεμβρίου εδώ!καλέ πόσο γράψατε!!!μπράβο!:-D σας διαβάζω συχνά!;-)

@P.L.L. κοπέλα μου,τι αγοραρος είναι αυτός;;!! Μπράβο!τον χάρηκες στον υπέρηχο;ηρεμήσεις καθόλου τώρα;; 

@Renez τι γελιο που έχεις!ξ χαρά της ζωής!μου φτιάχνεις την διάθεση!χαχαχα!άλλαξε καλέ το τικερακι σου,7 εβδομάδων δείχνει!:P

Λοιπόν εγώ από ψώνια για μωρό να σας πω τι είχα ψωνίσει.καροτσι inglesina zippy light,παναλαφρο,κλείνει κ ανοίγει με ένα κουμπί,μπορώ να το κουβαλήσω μόνη μου μιας κ σκαλάκια φουλ στην πολυκατοικία,είναι από νεογέννητο κ βγαίνει σε πολλά χρώματα! Καλαθουνα μου δάνεισαν,την χρησιμοποίησα μέχρι 3 μηνών κ αυτό για όταν το μωρό κοιμόταν σαλόνι,κατά τ αλλά λίκνο που ενώνεται με το κρεβάτι μας μέχρι 6 μηνών που κοιμονασταν μαζί κ μετά στο παιδικό του δωμάτιο σε κούνια που αγόρασα από ικεα κ γίνεται μετά κρεβάτι,αλλά με καλό στρώμα.αλλαξιερα πήρα μια φουσκωτή(ικεα πάλι)που την βάζω πάνω από το πλυντήριο στο μπάνιο.δεν το έβαλα στο παιδικό πάνω από την συρταριερα γιατί (κ το λέω αυτό κυρίως στις μαμάδες που περιμένουν αγοράκια) πολλές φορές στο αλλαγμα,τότε του ερχόταν του αλητακου να κατουρήσει κ πήγαινε παντουυυυυ!τουλάχιστον στο μπάνιο,με πλακάκι παντού,σφουγγάριζεις καθαρίζεις πιο εύκολα,σκέψου να ήταν στο κρεβάτι του,χαλί κτλ. Επίσης μια καλή λύση είναι να κάνετε ένα τύπου baby shower (αμερικανια αλλά λέει) εγώ έτσι πήρα ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου,πετσετες,μπουρνουζακια,θηλαστρο,αποστείρωση μπιμπερων/πιπίλας,ασύρματο κι εγώ τις avent(εγγύηση),καθίσματα κι φαγητού κ ριλα!οκ τα πιο ακριβά δώρα τα κάνουν γονείς κ πεθερικά αλλά έτσι τουλάχιστον δεν ντρέπεσαι κ να τα ζητήσεις!!εσύ το μόνο που κάνεις,φουσκώνεις κάνα μπαλονακι,ψήνεις πιττακια,καναπεδακια κτλ,μουσικουλα!σκεφτείτε το;-)

Πωωωω κι εγώ πολυλογου,δεν φαίνεται ε;

Χαχαχα είσαι είσαι για αυτό έπρεπε να είσαι στην ομάδα μας!! Νοέμβρη ποτέ? Ίσως σε πιάσουμε μαζί μας τέλη Οκτώβρη :P

Φίλη πολύ καλή φάση το baby shower πραγματικα αν είχα προλάβει να μετακομίσω πριν τη γέννα θα το έκανα τώρα το σπίτι Μ είναι μεν 70τμ αλλά σκέψου με 2 δωμάτια κ σαλονικουζινα μαζί οπότε δεν έχει πολύ χώρο για να καλέσω σόι κ φίλους μαζί.. :-/ θθα αρκεστω στα δώρα γονιών πεθερικών κ όπως λέμε εδώ με τα κορίτσια από τον 6ο σιγά σιγά να παίρνουμε πράγματακια μη μας πέσουν οοολα μαζί..!

Άρα τώρα περιμένεις το 2ο ε? Πόσο είναι ο γιος σου? :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...