Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ καθίσματα θα πάρω ξεχωριστά, δεν υπάρχουν σε σύστημα! Λίκνο δε θα πάρω... για καλαθουνες το σκέφτομαι! Σκεφτομουν μήπως ξεκινούσα από το Μάιο σιγά σιγά να παίρνω σεντονακια κ τέτοια!

Κ εγώ από Ιούνιο έλεγα...να έχω κάνει κ τη Β επιπέδου να δω ξανά το αντράκι μου κ μετά να ξεχυθω στα μαγαζιά :-)

Βέβαια καρότσι κ δωμάτιο θα κρατηθώ να τα πάρω με τις εκπτώσεις του Αυγούστου..είναι κ κάποια πράγματα που θέλουν να μου κάνουν δώρο οι γονείς κ τα πεθερικά μου..πχ λίκνο ,ριλαξ,βραστηρα κ μπιμπερο η μαμά μου(οκ της λέω εγώ ποτέ κ τι θέλω..) τώρα μου είπε κ η πεθερά μου πχ να μου πάρει ο,τι χρειαστώ αλλά ντρέπομαι γμτ να της πω θέλω αυτό πχ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Jasmine@παρε παρε, μα η καλαθουνα δεν βολευει περαν της βολτας. Τα μωρα καλο ειναι να τα βλεπει το φως του ηλιου. Δλδ στην καλαθουνα εχει βαθος, δν αεριζεται και σωστα. Το λικνο εχεθ ηκενα, τρυπες με δυχτι, η καγκελα σαν την κουνια, εξαρταται. Και εχει φως το μωρο. Και αεριζεται.

Σεντονια spitishop. Απο κει τα πηρα ολα. Τελεια ποιοτητα τελειες τιμες

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ καθίσματα θα πάρω ξεχωριστά, δεν υπάρχουν σε σύστημα! Λίκνο δε θα πάρω... για καλαθουνες το σκέφτομαι! Σκεφτομουν μήπως ξεκινούσα από το Μάιο σιγά σιγά να παίρνω σεντονακια κ τέτοια!

Κάπως έτσι το χω κ εγώ κατά νου!! Μάιο να αρχίσω με τα διάφορα τσιτσιμπλικια κ πιο μετά τα πιο μεγάλα καρότσια κούνια κλπ...

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά στο συγκεκριμένο αυξομειώνεται το ύψος του! Το τσεκαρα :-) το λίκνο κ το μπανάκι ήταν τα πρώτα που έχω δει κ ψαχτει..το ένα γτ από την αρχή θέλω κάπου να κοιμάται εννοείται και το άλλο επειδή έχω ντουζιέρα σπίτι (ευτυχώς είναι ευρύχωρη) κ έψαχνα μπανάκι με βάση :-)

Πόσο θα σε βολεψει η ντουζιέρα με το μικρό δε φαντάζεσαι! Πραγματικά όταν αλλάξω σπίτι θα είναι από τα πρώτα που θα κοιτάξω! Μεγάλη ντουζιέρα!!

Το νινι έτσι κι αλλιώς στο ίδιο δωμάτιο πρωτους μήνες! Από τον πέμπτο μήνα τον πήγα στην κούνια του!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ από Ιούνιο έλεγα...να έχω κάνει κ τη Β επιπέδου να δω ξανά το αντράκι μου κ μετά να ξεχυθω στα μαγαζιά :-)

Βέβαια καρότσι κ δωμάτιο θα κρατηθώ να τα πάρω με τις εκπτώσεις του Αυγούστου..είναι κ κάποια πράγματα που θέλουν να μου κάνουν δώρο οι γονείς κ τα πεθερικά μου..πχ λίκνο ,ριλαξ,βραστηρα κ μπιμπερο η μαμά μου(οκ της λέω εγώ ποτέ κ τι θέλω..) τώρα μου είπε κ η πεθερά μου πχ να μου πάρει ο,τι χρειαστώ αλλά ντρέπομαι γμτ να της πω θέλω αυτό πχ ...

Άντε καλέ που ντρέπεσαι , βάλε τον άντρα σου να τα πει.αλλα σιγά γιαγιά είναι κ αυτή γιατί να ντραπεις;;;.

Εγώ είμαι τυχερή γιατί θα πάρω αρκετά πράγματα κ από την βαφτιστηρα μου πχ το λίκνο θα μας το δώσουν , αποστείρωτη οπότε είμαι λίγο πιο ανάλαφρη 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

@Jasmine@παρε παρε, μα η καλαθουνα δεν βολευει περαν της βολτας. Τα μωρα καλο ειναι να τα βλεπει το φως του ηλιου. Δλδ στην καλαθουνα εχει βαθος, δν αεριζεται και σωστα. Το λικνο εχεθ ηκενα, τρυπες με δυχτι, η καγκελα σαν την κουνια, εξαρταται. Και εχει φως το μωρο. Και αεριζεται.

Κι εγώ από εκεί! Κουβέρτες,σεντονακια,σελτεδακια! Και δικιά μας κουβέρτα από εκεί 

Εκεί είχα βρει κ τα φορμακια που είναι σα νυχτικιές κ βολεύουν πολύ στο αλλαγμα  σε νεογέννητο.

Q1jtp2.png

Κοριτσια οτι κι αν παρετε, να βαζετε τα μωρα στο φως! Υπαρχουν μωρα που κανουν ικτερο. Και συμβαινει πλ συχνα αυτο. Γενικα ομως τα μωρα θελουν φως τους 1ους μηνες. Και να αεριζονται καλα τα δωματια. Επισης πρεπει να μαθουν τη διαφορα μερας νυχτας. Ωστε να κοιμουνται το βραδυ και να παιζουν την ημερα. 

Εγω πηρα μπανακι αναδιπλουμενο στοκε γτ δν ειχα πλ χωρο

Δν το μετανιωσα στιγμη.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Άντε καλέ που ντρέπεσαι , βάλε τον άντρα σου να τα πει.αλλα σιγά γιαγιά είναι κ αυτή γιατί να ντραπεις;;;.

Εγώ είμαι τυχερή γιατί θα πάρω αρκετά πράγματα κ από την βαφτιστηρα μου πχ το λίκνο θα μας το δώσουν , αποστείρωτη οπότε είμαι λίγο πιο ανάλαφρη 

Η ανακύκλωση είναι η καλύτερη! Κι εμένα μου έδωσαν κάποια πράγματα του μικρού, μπανάκι, καθισματακι φαγητού! 

Μόνο το κάθισμα αυτοκινήτου δεν είναι για ανακύκλωση! 

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Αν δεν τα δειτε απο κοντα μη παρετε τιποτα. Εμεις το τεσταραμε εξω απο το καταστημα πριν το παρουμε.

Και να το τοποθετησετε στο αυτοκινητο, και το καθισμα, να δειτε αν χωραει στο portmpagaz. Στο ασανσερ αν εχετε. Θελει ψαξιμο αλλιως θα χετε θεμα.

Να δειτε απο τι υλικο ειναι οι ροδες του καροτσιου. Γιατι πολλοι την πατησαν και εσκασαν οι ροδες λογω υψηλης θερμοκρασιας το καλοκαιρι.

Εμεις θελαμε να λιωνει στα χιλιομετρα, και εχει λιωσει μεταφορικα καθως καθε απογευμα ειναι 4 ωρες καροτσαδα. Οταν βγαιναμε δλδ. Και θελαμε κατι καλο να μεινει και στο επομενο. Επειδη ειμαστε τυχεροι να χουμε και χωριο, θελαμε κατι να παταει σε πετρα και να τσουλα ευχαριστα. Το βρηκαμε παντως. Ειναι τι ψαχνει ο καθενας οπως το πες.

Καλη η μοστρα. Αλλα αν ειναι μαπα τι να την κανω?

Οι Ρόδες του καροτσιου σκάνε;;;;δε το ήξερα!αυτό πώς μπορεί να συμβεί;

Ttx1p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Η ανακύκλωση είναι η καλύτερη! Κι εμένα μου έδωσαν κάποια πράγματα του μικρού, μπανάκι, καθισματακι φαγητού! 

Μόνο το κάθισμα αυτοκινήτου δεν είναι για ανακύκλωση! 

Καλά σίγουρα!! Εγώ να σου πω την αλήθεια κ το καρότσι που μας είπαν να μας δώσουν το σκέφτομαι, λέω αφού κάθισμα αυτοκινήτου θα πάρω γιατί να μην πάρω ένα καρότσι με όλα του να είναι καινούργιο?? Όλα τα άλλα εννοειται ευπρόσδεκτα!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Καθισμα φγτου ικεα αντιλοπ. Πληρες σετ. Τελειο. Θα το χει και το 2ο. Το παιδι απο 5 μηνων εκει τρωει και παιζει κιολας. Σας το προτεινω. Παει παντου, παμφθηνο, ασφαλες, δν εχει πεσει ποτε στ πατωμα, και τελειο. Ηταν το πιο φθηνο που πηραμε για το μωρο. Και δν το μετανιωσαμε.ακομα κ τωρα εκει καθεται 

Οι ροδες σκανε, δυστυχως @hliolousti

Οπως και στα ποδηλατα. Αν εχουν ροδες με αερα ειναι πλ ευκολο.

Το παθε η φιλη μ. Το χε διπλα στη σομπα και εσκασε η ροδα.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Εμένα θα μου δώσει μια φίλη αποστειρωτη θήλαστρο αν έχει σταματήσει να αντλεί κ θερμαντήρα! Τώρα τους γονείς μου κ τα πεθερικά θα τους βάλω να πάρουν τα πιο βαριά.... ε κάτσε λίγο 2 εγγόνια θα τους κάνω μαζεμένα, στα ώπα ώπα πρέπει να με έχουν!χαχαχχαχα

Just now, Ninamc είπε:

Βλέπω μόλις ξεκινήσαμε κουβέντα για ψώνια λογοδιάρροια μας έπιασε! Δε θα πάρω λίκνο κοπέλα μου γιατί θα πρέπει να πάρω 2! Όποτε θα βάλω την κούνια δίπλα μου να έχω ξ τα 2 μωρά!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Το μωρό είναι καλο να είναι στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τον πρώτο χρόνο. Η καλαθουνα είναι για 3 μήνες, το λίκνο για 6. Εμείς καλαθουνα είχαμε μα και τα λικνα είναι πολύ καλά. Ειναι τι βολεύει τον καθένα! Πχ εμάς άχρηστη βγήκε και η κούνια βασικά βάζω τα ασιδερωτα μέσα. Με την κόρη μου κοιμομαστε στο ίδιο κρεβάτι αλλά το μωρό θα πάει στην κούνια γιατί πόσοι να χωρέσουμε σε ένα κρεβάτι;

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Το μωρό είναι καλο να είναι στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τον πρώτο χρόνο. Η καλαθουνα είναι για 3 μήνες, το λίκνο για 6. Εμείς καλαθουνα είχαμε μα και τα λικνα είναι πολύ καλά. Ειναι τι βολεύει τον καθένα! Πχ εμάς άχρηστη βγήκε και η κούνια βασικά βάζω τα ασιδερωτα μέσα. Με την κόρη μου κοιμομαστε στο ίδιο κρεβάτι αλλά το μωρό θα πάει στην κούνια γιατί πόσοι να χωρέσουμε σε ένα κρεβάτι;

Εγω ως 3 μηνων το ειχα διπλα μ. Μετα πηγε διπλα στο δικο του δωματιο, σε κουνια, με καμερα αβεντ. Και ολα μια χαρα. Τωρα και το 2ο ετσι θα το κανω. 

Οπως θελει η καθε μαμα.

Η καθε μαμα ξερει τι ειναι καλυτερο για εκεινη και το παιδι της.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...