Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Foopa pedreti, Joie,Cangaroo, Kikka κ άλλες τόσες μάρκες έχουν κανονικά συστήματα 3-1 καροτσια από 300-450€.. έχω δει πάρα πολλά γενικά..κ από εξωτερικό άλλες μάρκες επίσης σε αυτές τις τιμές ρε κορίτσια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Γενικα η καλαθουνα βολευει στην αρχη, ειδικα αν θηλαζετε, μα το λικνο ειναι το καλυτερο. Τουλαχιστν το δικο μου μωρο το προτιμουσε. Βεβαια δν ηθελε και ουτε θελησε ποτε κουνημα. Μαδερμπειμπυ ωραιο site για αγορες, αν πατε απο εκει κανει εκπτωση μεγαλη. Και την κουνια απο κει την πηρα. Βεβαια το στρωμα linea. Να κοιμαται αναπαυτικα. 

Γενικα οταν τα χεις ολα ετοιμα εισαι πολυ πιο ξεγνοιαστη και ετοιμη για την γεννα.

Το ινγκλεσινα που σας ειπα ειναι στιβαρο. Και κλεινει με το ενα χερι. Εχουμε σκαλια στο σπιτι, στην εισοδο. Μονη μου το ανεβοκαταιβαζα μεχρι πριν 3 μηνες και με το μωρο μεσα 11 κιλα το παιδι, πολυ ευκολοκινητο, παει θαλασσα, χωριο παντου. Μα και το καμ καρελο τα ιδια. Ακριβως

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Foopa pedreti, Joie,Cangaroo, Kikka κ άλλες τόσες μάρκες έχουν κανονικά συστήματα 3-1 καροτσια από 300-450€.. έχω δει πάρα πολλά γενικά..κ από εξωτερικό άλλες μάρκες επίσης σε αυτές τις τιμές ρε κορίτσια..

Θα βρεις σε αυτή την τιμή, απλά δεν έχουν όλα τα μαγαζιά όλα τα μοντέλα.. όταν με το καλό ανοίξουν κ πας θα καταλάβεις τι εννοώ!:)

Q1jtp2.png

Joie το 2ο καθισμα αυτοκινητου που μολις πηραμε. Τελειο. Απιστευτο μα κ αυτο ακριβο. Τα καλα ειναι τσιμπημενα. Μα ειναι απ τα καλυτερα. Εχει ομως και συστηματα κοριτσια. Τν αυγουστο κανουν πλ καλες τιμες.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Joie το 2ο καθισμα αυτοκινητου που μολις πηραμε. Τελειο. Απιστευτο μα κ αυτο ακριβο. Τα καλα ειναι τσιμπημενα. Μα ειναι απ τα καλυτερα. Εχει ομως και συστηματα κοριτσια. Τν αυγουστο κανουν πλ καλες τιμες.

Εγώ φοβάμαι να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο να σας πω την αλήθεια.... μην τύχει τίποτα κ δε μπορώ να πάω! Δλδ το καρότσι που σας είπα κ μια κούνια τα έχω βρει στο λητω.... θα πάω να τα δω κ από κοντά κ θα τα πάρω γιατί δε ξέρω ποσό καιρο κάνουν να έρθουν!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γλιστριδα φάγατε πρωί πρωι; Διάβαζα τις απαντήσεις με τους προσοντουχους γιους και τις κόρες κ έκλαψα απ' τα γέλια!!! Εγώ θέλω μια πεθερά νησιωτισσα να έχει σπίτι σε νησί κατά προτίμηση Κυκλάδες. Αλλά ακόμα δεν έχει μπει καμία...

Κ εμένα η κοιλιά μου είναι σκληρή όταν είμαι όρθια και χαλαρή στο ξαπλωτο. 

Κορίτσια όσο για τα καρότσι είναι τη βολευει την κάθε μια. Άλλες θέλουν άνεση, άλλες θέλουν μόστρα, άλλες λιώνουν στα χιλιόμετρα με το καρότσι και πάνε για όλες τις δουλειές με τα πόδια... Επίσης, για να είσαι σίγουρος για το καρότσι πρέπει να το δεις από κοντά, να δεις πως τσουλαει, πως κλεινει, αν χωραει στο Πορτμπαγκάζ... Εγώ είχα αγοράσει το chicco simplicity κάπου στα 150 ευρώ. Δεν είναι σύστημα 3 σε 1 και κοιτάει μπροστά. Το είχα λιώσει πραγματικά μέχρι τα 2.5 χρόνια, κάθε μέρα πολλές ώρες καροτσαδα και τώρα θα το ξεθαψω, να το πλύνω για το επόμενο. Ένα άλλο που μου αρέσει είναι το inglesina. Γενικά κ στο σκρουτζ από τις κριτικές μπορείτε να καταλάβετε πολλά.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Αν δεν τα δειτε απο κοντα μη παρετε τιποτα. Εμεις το τεσταραμε εξω απο το καταστημα πριν το παρουμε.

Και να το τοποθετησετε στο αυτοκινητο, και το καθισμα, να δειτε αν χωραει στο portmpagaz. Στο ασανσερ αν εχετε. Θελει ψαξιμο αλλιως θα χετε θεμα.

Να δειτε απο τι υλικο ειναι οι ροδες του καροτσιου. Γιατι πολλοι την πατησαν και εσκασαν οι ροδες λογω υψηλης θερμοκρασιας το καλοκαιρι.

Εμεις θελαμε να λιωνει στα χιλιομετρα, και εχει λιωσει μεταφορικα καθως καθε απογευμα ειναι 4 ωρες καροτσαδα. Οταν βγαιναμε δλδ. Και θελαμε κατι καλο να μεινει και στο επομενο. Επειδη ειμαστε τυχεροι να χουμε και χωριο, θελαμε κατι να παταει σε πετρα και να τσουλα ευχαριστα. Το βρηκαμε παντως. Ειναι τι ψαχνει ο καθενας οπως το πες.

Καλη η μοστρα. Αλλα αν ειναι μαπα τι να την κανω?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι δεν την πήρα  ήθελα να ρωτήσω κ εσάς αν το νιώθετε γιατί την έχω πρήξει την γυναίκα συνεχεια..αφού το αισθάνεται κ η Jasmine λέω να μην πάρω!!

Ναι από χθές ξεκίνησα πασαλειμα κ εκεί που έβαλα στην κοιλιά 4 σταγόνιτσες δεν με φτάσαν ούτε την μισή να πασαλειψω!!:grin:

Όλα καλααααααα θα πάνε!!!

@Hliolousti @Mariamaraki @Anastasia05 Για πιάστε ρε κορίτσια κοιλίτσες χαμηλά κάτω από τον αφαλό είναι κ σε εσάς σκληρές κ όσο ανεβαίνει μαλακωνει;;; Λυστε μου την απορία!!!

Όταν είμαι όρθια πιο πολύ το παρατηρώ . 

Καθιστή, είναι παντού μαλακια!

Όμως μέσα στη μέρα άλλες φορές είναι φουλ σκληρή και άλλες φουλ μαλακιά!

Δε ξέρω γτ...

Ttx1p3.png

Αν παρετε συστημα θελουν δοκιμη ολα στο αυτοκινητο. Αλλιως υπαρχει κινδυνος να μην ταιριαζουν χωρανε μεσα.

Και ολα να τα τεσταρετε με κριτικες και γνωμες φιλων! Μη κλαιτε τα χρηματα σας και δεν εχετε να κανετε την δουλεια σας

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Όσο για το παιδικο δωμάτιο...όσες πάρετε λίκνο ή καλαθουνα, μπορεί να περιμένει λίγο η κούνια!

Επίσης όσες σκέφτεστε για αλλαξιερα....να πάρετε!! Εγώ έχω συρταριερα που χωράει πολλά ρούχα κι από πάνω αποσπώμενη αλλαξιερα! Ίσως το αγαπημένο μου επιπλο!!

Ναι θα πάρω λίκνο ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ!! Ευελπιστώ να καταφέρω να θηλασω οπότε θα το θέλω κ φουλ δίπλα μου αλλά κ να μη θηλάσω σίγουρα τους πρώτους 2-3 μήνες το θέλω κοντά μου..είναι κ το πρώτο μου κ καταλαβαίνεις δε θα μπορώ να είναι μακρυά στην αρχή ειδικά!! 

Έχω δει ένα όμορφο κ μοντέρνο λίκνο σε ωραία χρώματα που ανοίγει κ στο πλάι κ κολλάει με το κρεβάτι μας :-)

• Μου αρέσει 1

Κι αυτο δοκιμη θελει, να δεις το υψος του κρεβατιου με τους ιμαντες που δενει το λικνο. @Renez

Τους 1ους μηνες να το χεις διπλα το μωρο. Υπαρχει το συνδρομο αιφνιδιου θανατου.

Εγω μετα τον 3ο μηνα το πηγα σε δικο του δωματιο ,μετα απο συμβουλη του παιδιατρου,  με καμερα αβεντ. Κ εκει κοιμαται ως σημερα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εγώ καθίσματα θα πάρω ξεχωριστά, δεν υπάρχουν σε σύστημα! Λίκνο δε θα πάρω... για καλαθουνες το σκέφτομαι! Σκεφτομουν μήπως ξεκινούσα από το Μάιο σιγά σιγά να παίρνω σεντονακια κ τέτοια!

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κι αυτο δοκιμη θελει, να δεις το υψος του κρεβατιου με τους ιμαντες που δενει το λικνο. @Renez

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά στο συγκεκριμένο αυξομειώνεται το ύψος του! Το τσεκαρα :-) το λίκνο κ το μπανάκι ήταν τα πρώτα που έχω δει κ ψαχτει..το ένα γτ από την αρχή θέλω κάπου να κοιμάται εννοείται και το άλλο επειδή έχω ντουζιέρα σπίτι (ευτυχώς είναι ευρύχωρη) κ έψαχνα μπανάκι με βάση :-)

• Μου αρέσει 1

Πωπω τώρα που είπατε πορτπαγκαζ που να βρω καλέ καρότσι να χωράει στο αμαξάκι μου που είσαι τόσο δα;;;αυτό δεν το είχα σκεφτεί...

Just now, Renez είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά στο συγκεκριμένο αυξομειώνεται το ύψος του! Το τσεκαρα :-) το λίκνο κ το μπανάκι ήταν τα πρώτα που έχω δει κ ψαχτει..το ένα γτ από την αρχή θέλω κάπου να κοιμάται εννοείται και το άλλο επειδή έχω ντουζιέρα σπίτι (ευτυχώς είναι ευρύχωρη) κ έψαχνα μπανάκι με βάση :-)

Κ εγώ που έχω μπανιέρα με βάση κοιτούσα γιατί άντε σκύβε συνέχεια στην μπανιέρα θα ξεμεσιαστω!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...