Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ναι κ εγώ θέλω καμία ιδέα για καρότσι κορίτσιααα όχι πάνω από 300-350€ όμως αν γίνεται..έχουμε κ ολόκληρο δωμάτιο να φτιάξουμε :P

Just now, Renez είπε:

Ναι κ εγώ θέλω καμία ιδέα για καρότσι κορίτσιααα όχι πάνω από 300-350€ όμως αν γίνεται..έχουμε κ ολόκληρο δωμάτιο να φτιάξουμε :P

Από όσα έχω δει νομίζω 300 είναι λίγα αν θες να πάρεις σετ που τα έχει όλα , καλαθουνα, κάθισμα αυτοκινήτου κλπ 

Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Από όσα έχω δει νομίζω 300 είναι λίγα αν θες να πάρεις σετ που τα έχει όλα , καλαθουνα, κάθισμα αυτοκινήτου κλπ 

Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον!!

Kι εγώ με 350 πηρα  3πλο σύστημα σε προσφορά,αυτά με τις μεγάλες Ρόδες και με έχει βγάλει ασπροπροσωπη! Δε κολλαει πουθενα

Q1jtp2.png

Γενικα τα χα παρει ολα ως τν 7ο. Ειμαι πολυ οργανωτικη και θελω να ναι ολα ετοιμα μηνες .

Ετσι λειτουργω παντα.

Σορρυ αν το χαλαω. Μα οταν πας στο τελος πανε τα χιλιαρικα βροχη, ενω αν τα δωσεις λιγα λιγα , εισαι καπως καλυτερα. Κ ολες θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας. 

Αποψη μου βεβαια.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Με 300 δν νομιζω να υπαρχει συστημα.αλλα με 450 ηταν το καμ καρελο. Τελειο. Κ τα χει ολα

Τα ινγκλεσινα τα έχω δει είναι πολύ ωραία αλλά όντως πανάκριβα!

Βέβαια απλό νομίζω έχει να κάνει κ την βολεύει τον κάθε γονιό...

Εγώ έχω την εξής κομπλα με τα καρότσια, τι απαίσια χρώματα είναι αυτά;;;όλα είναι μαύρα ,γκρι κ καφέ τι αηδία είναι αυτό;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Γενικα τα χα παρει ολα ως τν 7ο. Ειμαι πολυ οργανωτικη και θελω να ναι ολα ετοιμα μηνες .

Ετσι λειτουργω παντα.

Σορρυ αν το χαλαω. Μα οταν πας στο τελος πανε τα χιλιαρικα βροχη, ενω αν τα δωσεις λιγα λιγα , εισαι καπως καλυτερα. Κ ολες θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας. 

Αποψη μου βεβαια.

Συμφωνώ απόλυτα κ εγώ αυτό σκέφτομαι πως θα φεύγουν τα ευρωπουλα αέρα!!!

C1JTp3.png

Όσο για το παιδικο δωμάτιο...όσες πάρετε λίκνο ή καλαθουνα, μπορεί να περιμένει λίγο η κούνια!

Επίσης όσες σκέφτεστε για αλλαξιερα....να πάρετε!! Εγώ έχω συρταριερα που χωράει πολλά ρούχα κι από πάνω αποσπώμενη αλλαξιερα! Ίσως το αγαπημένο μου επιπλο!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Kι εγώ με 350 πηρα  3πλο σύστημα σε προσφορά,αυτά με τις μεγάλες Ρόδες και με έχει βγάλει ασπροπροσωπη! Δε κολλαει πουθενα

Πες καλέ μάρκα κ εσύ να ψάχνουμε!!!επίσης είναι εύκολα στο κλείσε άνοιξε;;;

C1JTp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ετσι λειτουργω παντα.

Αποψη μου βεβαια.

Swsto!!

Egw exw dei tis Cybex k m’aresoun polu ta karotsia tou..Mallon ekei tha katalixw

Διαφημίσεις

Αερα πατερα κουκλα μ. Τα ψαξα τα πραγματα σ λεω. Χαχαχαχα τα δινεις λιγα, τα βλεπεις να υπαρχουν και τα χαιρεσαι κ στις εκπτωσεις τα ξετιναζεις χαχαχαχα

Ετσι πηρα το συστημα, σε εκπτωση! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αν δεν παρεις από αυτά που είναι 3πλα, πρέπει να ξαπλώνει τελείως για όσο είναι μωρακι!! Και να γυρίζει το μπροστα πίσω!! 

Κοίτα κ τι chicco lite way

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Θα το τσεκάρω 

Just now, EugenJen είπε:

Εμείς φίλη μου βλέπουμε να βγάζουμε το Πάσχα με κοτοπουλακι!! Κ πολύ μας είναι!!!

Ήδη έχω πει στον άντρα μου να μου πάρει στήθος κοτόπουλο. Άντε το πολύ πολύ να του κάνω κανα χοιρινό....

Just now, Ninamc είπε:

Κανει να πω μαρκα? Ειναι τελειο μα ακριβο. Θεωρειται ακριβο δλδ. 

@Lalom

Το πηρα με σκοπο να το χει κ το 2ο, ελαφρυ ειναι ναι, μα πηρα ολο το συστημα. Και ηταν τσιμπημενη τιμη. Απ τις πιο γνωστες μαρκες θα λεγα. Βεβαια η νυφη μ πηρε ενα πιο φθηνο,τα μισα χρηματα, και ειναι τοσο τελειο που το συνιστω κ εκεινο. Ας μας πει καποιος αν κανει να πω μαρκα να σας στειλω αναλυτικα

Just now, Ninamc είπε:

Ετσι λειτουργω παντα.

Αποψη μου βεβαια.

Καλε δε σας προλαβαίνω!!!! Εμένα είναι λίγες οι επιλογές δυστυχώς,  καθωσ Επίσης δεν περιλαμβάνουν κάλαθου ες αυγά  κλπ!Έχω δει ένα peg perego book for 2. Περίπου στα 700...

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Πες καλέ μάρκα κ εσύ να ψάχνουμε!!!επίσης είναι εύκολα στο κλείσε άνοιξε;;;

Το συγκεκριμένο δεν το έχει πια αλλά έχει ένα παρόμοιο στην koudounistra (σαν τo kyneo irida)δες!

Το δικό μου είναι σχετικά εύκολο! Έχει όγκο βεβαια!

Δε γίνεται όλα τα καρότσια να κάνουν για όλα..3πλο σύστημα κ ελαφρύ,δύσκολο! Είναι όμως ευκίνητα !

Τα ελαφριά φαντάζομαι είναι πιο δυσκινητα αλλά κλείνουν εύκολα κ δεν πιάνουν χώρο!!

Just now, Ninamc είπε:

Αερα πατερα κουκλα μ. Τα ψαξα τα πραγματα σ λεω. Χαχαχαχα τα δινεις λιγα, τα βλεπεις να υπαρχουν και τα χαιρεσαι κ στις εκπτωσεις τα ξετιναζεις χαχαχαχα

Ετσι πηρα το συστημα, σε εκπτωση! 

Κι εγώ ακριβώς σαν κι εσένα λειτούργησα..καλό ψάξιμο κ αγορά λίγα λίγα! Μπηκα στο μήνα μου κ ήταν όλα ετοιμα στημένα στο δωμάτιο του μικρού!! Ακόμη κ η καλαθουνα ήταν στρωμένη!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...