Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλή χρονιά κοριτσαρες μου κ ευτυχισμένοο νέος χρόνος που μας επιφυλάσσει το πρώτο τάισμα των παιδιών μας (με φαγακι μαγειρεμένο από εμάς!!),τα πρώτα τους βήματα,τα πρώτα τους δοντακια,ακόμη κ τις πρώτες τους λέξεις:wub:..

Αυτά αρκούν πιστεύω για να πιστούμε πως θα είναι μια υπέροχη,πολλά υποσχόμενη χρόνια!! ^_^

Ψυχική ηρεμία κ σωματικη υγεία σε όλους μας..!!

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez said:

Καλή χρονιά κοριτσαρες μου κ ευτυχισμένοο νέος χρόνος που μας επιφυλάσσει το πρώτο τάισμα των παιδιών μας (με φαγακι μαγειρεμένο από εμάς!!),τα πρώτα τους βήματα,τα πρώτα τους δοντακια,ακόμη κ τις πρώτες τους λέξεις:wub:..

Αυτά αρκούν πιστεύω για να πιστούμε πως θα είναι μια υπέροχη,πολλά υποσχόμενη χρόνια!! ^_^

Ψυχική ηρεμία κ σωματικη υγεία σε όλους μας..!!

Τι ωραια αυτα που έγραψες... μέσα σε όλα ειχα ξεχασει ποσο πολλά πράγματα έχουμε να περιμένουμε με το νέο έτος. Θα είναι τελειοοο :wub:

• Μου αρέσει 2

Ms0tp2.png

Χρονια πολλά και καλή χρονια! Με υγεία! Με πολλές φωνούλες και ξεκαρδισματα! Εύχομαι να απαλλαγούμε όσο το δυνατό γρήγοροτερα από ολη αυτή την κατάσταση που ζούμε! 

@Elinita σου στέλνω και γω όλη τη θέτικη μου ένεργεια για όλους σας!

Και μενα είναι πολύ γελαστό το αγοράκι μου όταν δε χαμογελάει στραβά πεθαίνω.. Μια φορά έβγαλε ήχο στο γέλιο τύπου ξεκαρδίζομαι και ανυπομονώ να το ξανακάνει..εμενα θέλει να ναι συνέχεια όρθιο και όλο κάνει προσπάθειες να σηκωθεί το κρατάω και γω όρθιο που του αρέσει και κάνει 2 βήματα πιάνω βέβαια τη μέση του καλά αλλά λέω μήπως δε κάνει.. 

• Μου αρέσει 6

8 ώρες πρίν, Elinita είπε:

Μέχρι στιγμής καλα :) εχει λιγο βηχαλακι σημερα αλλα είναι πολύ κεφάτη! Ελπίζω έτσι  να το περάσουμε ^^

Πολύ χάρηκα με τα νέα σας! Με χαμόγελο θα περάσουν όλα! 

Καλή χρονιά σε όλους μας!!:wub:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Χρονια πολλά και καλή χρονια! Με υγεία! Με πολλές φωνούλες και ξεκαρδισματα! Εύχομαι να απαλλαγούμε όσο το δυνατό γρήγοροτερα από ολη αυτή την κατάσταση που ζούμε! 

@Elinita σου στέλνω και γω όλη τη θέτικη μου ένεργεια για όλους σας!

Και μενα είναι πολύ γελαστό το αγοράκι μου όταν δε χαμογελάει στραβά πεθαίνω.. Μια φορά έβγαλε ήχο στο γέλιο τύπου ξεκαρδίζομαι και ανυπομονώ να το ξανακάνει..εμενα θέλει να ναι συνέχεια όρθιο και όλο κάνει προσπάθειες να σηκωθεί το κρατάω και γω όρθιο που του αρέσει και κάνει 2 βήματα πιάνω βέβαια τη μέση του καλά αλλά λέω μήπως δε κάνει.. 

Κ εγώ του το κάνω αυτο:mrgreen: εντάξει αν το κάνεις τώρα 1 φορά 1-2 βήματα τη μέρα δεν επιβαρύνεται πιστευω,απλά παραπάνω ίσως κουράζεται..

Πάντως ο παιδίατρος μου είπε να τον βάζω να κάθεται με στήριξη σιγά σιγά..

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κ εγώ του το κάνω αυτο:mrgreen: εντάξει αν το κάνεις τώρα 1 φορά 1-2 βήματα τη μέρα δεν επιβαρύνεται πιστευω,απλά παραπάνω ίσως κουράζεται..

Πάντως ο παιδίατρος μου είπε να τον βάζω να κάθεται με στήριξη σιγά σιγά..

Eμενα αυριο θα κλείσει 10 εβδ. Ωστόσο ναι αφού αδείχνει ότι το θέλει με πολύ προσοχή  τον αφήνω λίγο..ασε που αν τον αφήσω να καθίσει κάθεται σαν κύριος.. Το χαζουτσικο μου.. Εμένα ο γιατρός μου πε όταν το σηκωνω να κάνω στροφή μια από τηια μια από την άλλη για να μάθει σιγά σιγά να γυρνάει.. 

• Μου αρέσει 1

Καλή χρονιά κορίτσια!

Θα είναι η χρονιά που τα μωρά μας θα κάνουν πολλά πράγματα! Η προηγούμενη μπορεί να ήταν δύσκολη αλλά μας έφερε το καλύτερο δώρο, τα μωρά μας! Σε άλλες ήταν το πρώτο και σε άλλες μεγάλωσε περισσότερο η οικογένειά μας! Ο νέος χρόνος μακάρι να πάρει μακριά την πανδημία και να απολαύσουμε επιτέλους τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και ανέμελες βόλτες με τα μωρά μας χωρίς μασκες και μηνύματα! 

• Μου αρέσει 8

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλή χρόνια κορίτσια με υγεία και ευτυχία για εσάς και την οικογένεια σας! 

Εμείς γελάμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δε νομίζω ότι γαργαλιέται ακόμα! Της αρέσει να κάθεται στο ριλαξ και να κοιτάζει τα πάντα τριγύρω! Τη λέμε κουτσομπόλα!!! Ξεκίνησε να περιεργάζεται και τα παιχνίδια της και μπλέκει τα χεράκια της. Επίσης όπως Κάθεται στο ριλαξ πιάνει και σηκώνει προς το στόμα της και ότι κουβέρτα της βάλω και τη μπλούζα της η της φούστα της όταν δεν της φοράω ενιαίο φορμάκι. @Renez οποτε τη βάλω να κάτσει στον καναπέ με στήριγμα μαξιλάρια αριστερα και δεξιά μου λένε όλοι ότι δεν κάνει και ότι θα παθει ορθοπεδικό πρόβλημα. Θα ρωτήσω την Δευτέρα την παιδίατρο που έχω ραντεβού. Αυτό σου είπε εσένα να κανεις;;;

Με τη νέα χρόνια αποφάσισα να περιορίσω το θηλασμο στο βραδινό ξύπνημα μέχρι να μου κοπεί τελειως το γάλα. Αδιαθέτησα τρίτη φορά και από τότε δε θέλει το στήθος ή πίνει γκρινιαζοντας ή πίνει και δεν τη φτάνει και είναι κακοδιάθετη. Κουράστηκα κι εγώ γιατί θέλει κάθε μια ώρα στήθος οπότε είπα δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαστε άλλο. Θα της δίνω μόνο το πρωί που ξυπνάει στις 6-7 για όσο πάει..

Τηλεοραση βλέπουν εσάς;; Εμενα γυρίζει το βλέμμα πολλές φορές και προσπαθώ να της το κόψω αλλά είναι δύσκολο όταν την έχουμε ανοιχτή πολλές ώρες την ημέρα.

• Μου αρέσει 2

OAi0p2.png

Just now, Vivi8 είπε:

Εμείς γελάμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δε νομίζω ότι γαργαλιέται ακόμα! Της αρέσει να κάθεται στο ριλαξ και να κοιτάζει τα πάντα τριγύρω! Τη λέμε κουτσομπόλα!!! Ξεκίνησε να περιεργάζεται και τα παιχνίδια της και μπλέκει τα χεράκια της. Επίσης όπως Κάθεται στο ριλαξ πιάνει και σηκώνει προς το στόμα της και ότι κουβέρτα της βάλω και τη μπλούζα της η της φούστα της όταν δεν της φοράω ενιαίο φορμάκι. @Renez οποτε τη βάλω να κάτσει στον καναπέ με στήριγμα μαξιλάρια αριστερα και δεξιά μου λένε όλοι ότι δεν κάνει και ότι θα παθει ορθοπεδικό πρόβλημα. Θα ρωτήσω την Δευτέρα την παιδίατρο που έχω ραντεβού. Αυτό σου είπε εσένα να κανεις;;;

Με τη νέα χρόνια αποφάσισα να περιορίσω το θηλασμο στο βραδινό ξύπνημα μέχρι να μου κοπεί τελειως το γάλα. Αδιαθέτησα τρίτη φορά και από τότε δε θέλει το στήθος ή πίνει γκρινιαζοντας ή πίνει και δεν τη φτάνει και είναι κακοδιάθετη. Κουράστηκα κι εγώ γιατί θέλει κάθε μια ώρα στήθος οπότε είπα δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαστε άλλο. Θα της δίνω μόνο το πρωί που ξυπνάει στις 6-7 για όσο πάει..

Τηλεοραση βλέπουν εσάς;; Εμενα γυρίζει το βλέμμα πολλές φορές και προσπαθώ να της το κόψω αλλά είναι δύσκολο όταν την έχουμε ανοιχτή πολλές ώρες την ημέρα.

Τον έχω ανάποδα στο ρηλαξ από την τηλεόραση και γυρνάει το κεφάλι του να δει τηλεόραση.. Τράβηξα και  βίντεο που τον πιάνω στα πράσα να κοιτάει..προσπαθώ και γω να το αποφύγω.. Θα φανεί για πόσο θα το καταφέρουμε.. 

Διαφημίσεις

Just now, Vivi8 είπε:

Ναιιι κι εμένα βλέπει και την γυρίζω να κοιτάζει αντίθετα αλλα μερικες φορες ξεχνιέμαι ! Ειναι ικανη να γυρίσει το κεφαλι της σαν τη κουκουβάγια για να δει!:tongue: καλο ειναι να το αποφεύγουμε!

Κοριτσια εχει αρχίσει να γυρίζει καποιο μωράκι? Η μπούκα οχι ακόμα αλλα πιανει στα χεράκια κ κοιταζει τα παιχνιδάκια της. Δεν αρπάζει ακριβως, ισως τυχαία, αλλα αν της το βαλω στο χέρι το γραπωνει κ το βαζει με τεντωμένο χερακι κ το κοιτάζει κ μιλαει! Σαν λυκακι κάνει. Σήμερα τραγουδούσε ο μικρός κ άρχισε κι αυτη τα ουυου αγου κ εκαναν χορωδία..αχαχα! Επισης για το καλο του χρόνου κοιμήθηκε 8ωρο! Ω του θαύματος! Κι εγω παλι ξύπνια να αρμεγομαι...

Το αστειο!Χθες δεν έπινε το γαλα της κ της λεει ο αδερφουλης : μπέμπα πιες τα γαλα σ ,θα γουργουρίζει η κοιλίτσα σ! Και μετα της λεει: μπεμπα,πες,δεν θελω αλλο πακαλω!:lol:

Μοναδικές στιγμες και τα καλύτερα έρχονται!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Ναιιι κι εμένα βλέπει και την γυρίζω να κοιτάζει αντίθετα αλλα μερικες φορες ξεχνιέμαι ! Ειναι ικανη να γυρίσει το κεφαλι της σαν τη κουκουβάγια για να δει!:tongue: καλο ειναι να το αποφεύγουμε!

Κοριτσια εχει αρχίσει να γυρίζει καποιο μωράκι? Η μπούκα οχι ακόμα αλλα πιανει στα χεράκια κ κοιταζει τα παιχνιδάκια της. Δεν αρπάζει ακριβως, ισως τυχαία, αλλα αν της το βαλω στο χέρι το γραπωνει κ το βαζει με τεντωμένο χερακι κ το κοιτάζει κ μιλαει! Σαν λυκακι κάνει. Σήμερα τραγουδούσε ο μικρός κ άρχισε κι αυτη τα ουυου αγου κ εκαναν χορωδία..αχαχα! Επισης για το καλο του χρόνου κοιμήθηκε 8ωρο! Ω του θαύματος! Κι εγω παλι ξύπνια να αρμεγομαι...

Το αστειο!Χθες δεν έπινε το γαλα της κ της λεει ο αδερφουλης : μπέμπα πιες τα γαλα σ ,θα γουργουρίζει η κοιλίτσα σ! Και μετα της λεει: μπεμπα,πες,δεν θελω αλλο πακαλω!:lol:

Ούτε εμενα γυρίζει το μπουμπούκι μου αλλά όταν την έχω μπρούμυτα σηκώνει το κεφάλι σα φιδάκι! Μέχρι ποτε πρέπει να μπορεί να γυρίζει άραγε;

OAi0p2.png

Just now, Vivi8 είπε:

Ούτε εμενα γυρίζει το μπουμπούκι μου αλλά όταν την έχω μπρούμυτα σηκώνει το κεφάλι σα φιδάκι! Μέχρι ποτε πρέπει να μπορεί να γυρίζει άραγε;

Δεν θυμάμαι καλά γτ το αγορακι τα είχε κανει ολα νωρίς. Η μπέμπα δεν ειναι τοσο σφιχτη,ειναι ομως πιο πολυλογου κ γελαστή!Νομιζω απο 4ων και μετά ειναι ετσι δραστήρια ε?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

έλιωσα με τον γιο σου!

Ο μπέμπης ήταν γυμναστήριο κ γκρινιαζε λιγάκι, κ πήγε ο μεγάλο αδερφός πήρε μια κουδουνιστρα κ την κουδουνιζε μπροστά του να ηρεμήσει(το κάνει ο μπαμπάς τους) κ μετά κλασικά αγκαλιτσα κ φιλακι:wub:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

2 ώρες πρίν, Vivi8 είπε:

Κ εμένα εδώ και καμια εβδομάδα κοιτάει τηλεόραση, κυρίως τις διαφημίσεις. Μου το έκανε και η κορη αυτό μέχρι 2 χρόνων είχε κόλλημα με τις διαφημίσεις. Είχα κ εγώ κόλλημα στο πρώτο παιδί, τώρα δεν με νοιάζει! 

1 hour ago, Vivi8 είπε:

Το να μπορούν να γυρίζουν είναι κατάκτηση του επόμενου άλματος στις 17 εβδομάδες! Το θυμάμαι έντονα αυτό το άλμα γιατί μας είχε γονατίσει μεχρι να καταφέρει να γυρίσει!

1 hour ago, Christinα είπε:

Εμενα η δικιά μου, μου είπε πως όταν μεγαλώσει θέλει να παντρευτεί τον μπέμπη κ έπεσε στα πατώματα όταν της είπα πως τα αδέρφια δεν παντρεύονται μεταξύ τους:lol:

• Χαχα 9

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...