Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

3 hours ago, Renez said:

Κορίτσια μου πως περάσατε τα Χριστούγεννα? Ποιες είδατε δικούς σας ανθρώπους? Πως ήσασταν μαζί τους? Εννοώ αγκαλιαστικατε? Πήρα τα μωρά αγκαλιά? Γιααα πείτε..

Εμείς εδώ δεν έχουμε συγγενείς, αλλά πήγαμε την παραμονή στην εκκλησία για την λειτουργία και την ημέρα των Χριστουγέννων φάγαμε με τους κουμπάρους μας και τα ξαδέρφια τους στο σπίτι τους. Δεν κάναμε αγκαλιές, φιλιά και τέτοια (αλλά στην Αμερική δεν τα κάνουν αυτά έτσι κι αλλιώς οπότε δεν άλλαξε κάτι) και το μωρό το κράτησε αγκαλιά στα πόδια της μόνο η μαμά της κουμπάρας μου για λίγα λεπτά... την υπόλοιπη ώρα τον είχαμε αγκαλιά εμείς και μετά τον βάλαμε στο ριλάξ που τον πήρε και ο ύπνος. Την πρωτοχρονιά δεν έχω ιδέα τί θα κάνουμε!

1 hour ago, elenioz said:

Εμείς οι τρεις μας φέτος. Οι δικοί μας είναι πανω οπότε με την καραντίνα δεν γίνεται. Έχω εδώ τους θείους μου κ φίλους που δεν τους έχουμε δει καθόλου κ ούτε πρόκειται για την ώρα. Και η Πρωτοχρονιά δλδ έτσι θα περάσει... 

Εσείς τι καλό κάνατε; 

Αχχ κορίτσια μήπως είμαι εντελώς ανοργάνωτη;! Εγώ δεν έχω ιδέα πόσους θηλασμους κάνουμε. Κάποιες μέρες θηλάζει για 5 λεπτά κ θέλει κάθε μισή ώρα όποτε μέχρι το βράδυ μπορεί να έχουμε και 20 θηλασμους. Και άλλες μέρες να τρώει επί 2 ώρες κ να κάνουμε πχ 5. Δεν έχουμε κάτι σταθερό. Εμένα πλέον το βράδυ δεν κάνει κ καθόλου κακά; Εσάς κάνουν ακόμα ή το έχουν κόψει; 

Αφήστε που πάλι έφραξε το στήθος μου εσωτερικά :-? Το παθαίνω συνέχεια. Αλλά με ζεστές κομπρέσες κ βάζοντας το μωρό να τρώει μόνο από εκεί, το ξελαφρωναμε σχετικά εύκολα. Τώρα είναι μαύρο χάλι δύο μέρες.... Ακολούθησα ότι μου είπε να κάνω η γυναικολόγος αλλά δεν βλέπω σωτηρία. Ελπίζω να συνέλθει...  

@Christinα Ούτε εγώ την σηκώνω. Αν ξυπνήσουμε την βάζω τότε να ρευτει λίγο. Πάντως συνήθως όπως λέει και η Εύα όταν τρώει ξαπλωτη δεν βγάζει γουλιτσες ενώ με άλλες στάσεις όλο κ κάτι θα κάνει. 

@Anastasia05 Αχχ στα δύσκολα με την μια! Ρε συ πως αντέχεις με την στολή; Συνηθίζεται πιστεύεις; Εγώ την μάσκα κ δεν μπορώ. Την φοράς όλοι την ώρα ή την βγάζεις ενδιάμεσα; Όσο για τα συμπληρώματα. Εμένα μου είχε πει να παίρνω τον σίδηρο κ το ασβέστιο αλλά εγώ όλο τα ξεχνούσα. Έκανα εξετάσεις να δούμε σε τι κατάσταση είμαι γτ είχα κ κάτι περίεργες ζαλάδες όταν σήκωνα την μικρή κ πόνους στα πόδια. Και δεν βγήκαν καλές. Και τώρα παίρνω δίπλα αυτά και +πολυβιταμίνες. 

Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάποιες μέρες τρώει μόνο για 7 λεπτά κάποια γεύματα, ενώ κάποιες άλλες συμπληρώνει 40 λεπτά ή και 1 ολόκληρη ώρα, αλλά γενικά κάνει 6-9 γεύματα την ημέρα. Επίσης τελευταία κάνει λιγότερες φορές κακά από πριν... θυμάμαι πριν έκανε σίγουρα 7-8 φορές τη μέρα, ενώ τώρα γύρω στις 3-4 φορές, συνήθως από το μεσημέρι και μετά.

Ωχ, υπομονή με το στήθος... λογικά όσο περνάει ο καιρός θα καλυτερεύει!

Just now, Anastasia05 said:

Την φοραω για 4 ώρες συνεχόμενα (η μισή βάρδια δηλαδή που είμαστε μέσα στους ασθενείς),πονάει το κεφάλι μου ,ακόμη κ τώρα που βρήκα τρόπο να μην ποναω πάρα πολύ. Γυρίζω σπίτι κ ο πόνος παραμένει για ώρες. Η μάσκα που φοράμε είναι αποπνικτική. Επίσης δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα που σε ενοχλεί όσο είσαι μεσα..ούτε μάσκα...ούτε την άλλη τη μάσκα από πάνω...ούτε ποδοναρια..τίποτα!

Όταν βγούμε από εκεί ,πλενομαστε κ συνεχίζουμε έξω μέχρι να σχολιάσουμε (η εντατική έχει κι άλλους χώρους όπως γραφεία,αποθήκες κλπ. Οι κλίνες ειναι σε ξεχωριστό χώρο κ μπαινεις μόνο με στολή)

Ακομη ταλαιπωρείσαι με το στήθος,ε? Χρειάζεται περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί φαίνεται. Θα γίνει όμως κάποια στιγμή! Υπομονη

Ωχ βρε παιδί μου, τί τραβάτε κι εσείς!:wacko: Να δούμε πότε θα περάσει αυτή η κατάσταση να χαλαρώσουμε λίγο.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

11 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κορίτσια μου πως περάσατε τα Χριστούγεννα? Ποιες είδατε δικούς σας ανθρώπους? Πως ήσασταν μαζί τους? Εννοώ αγκαλιαστικατε? Πήρα τα μωρά αγκαλιά? Γιααα πείτε..

Εμείς πήγαμε στους δικούς μου στο Ναύπλιο. Δεν ήρθε κανείς άλλος, ούτε για επίσκεψη! Αγκαλιαστηκαμε κανονικά... Μια βόλτα κάναμε στην πόλη ένα βράδυ αλλά ήταν όλα κλειστά, κόσμος ελάχιστος, μια κατάθλιψη! Πανε οι παλιές εποχές που βουλιαζε τέτοιες μέρες!

Την πρωτοχρονιά θα πάμε στο χωριό του άντρα μου και λογικά θα έρθουν και τα αδέρφια του μιας και ο πεθερός μου γιορτάζει! 

Του χρόνου ας ελπίσουμε να είναι καλύτερες οι συνθήκες!

@Anastasia05 θα κάνεις κ το εμβόλιο; 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Εμείς πήγαμε στους παππούδες μου κ ήταν κ η μαμά μου με τον αδερφό μου.. 

Αγκαλιαστικαμε, φιληθηκαμε κ αγαπηθηκαμε πολύ πολύ γτ είχαμε λείψει τόσο ο ένας στον άλλο!!!! Οι παππούδες μου είχαν να μας δουν από όταν γέννησα κ τότε μόνο με μάσκες κ απόσταση,ε δε χαραμίζω άλλο χρόνο!! Για εκείνους θα προσεχα μόνο αλλά επειδή ήδη προσέχω πολύ κ δεν έχω έρθει επαφή με κανέναν κυριολεκτικά δες φοβήθηκα..γενικά πλέον αντιμετωπίζω τον ιό σαν οποιαδήποτε ίωση τίποτε παραπάνω. Έχω κουραστεί ψυχολογικα. Προσέχω δλδ πολύ για το παιδι όπως θα προσεχα ούτως ή άλλως αλλά ως εκεί.

Το χαρήκαμε όλοι κ χάρηκαν κ τον μπέμπη ο οποίος ήταν μες στη χαρά κ τα χαμόγελα κ τους τρέλανε!!

@Anastasia05 αχ ρε φίλη,κουράγιο..ελπίζω να μην κρατήσει πολύ αυτή η τρέλα..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

12 ώρες πρίν, Renez είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!

Εμείς τα Χριστούγεννα Κάτσαμε οι 3 μας!πήγαμε μόνο λίγο από την αδερφή μου,κατέβηκε με μάσκα να μας δώσει ήθελε ένα δώρο για το μωρό,το είδε από το τζάμι του αυτοκινήτου και φύγαμε πάλι σπίτι!

Όμως παρόλα αυτά από την Κυριακή ρε κορίτσια έχω έναν ελαφρύ πονόλαιμο!όχι τσούξιμο,αλλά νιώθω ελαφρώς πρησμένες τις αμυγδαλές!και τίποτα άλλο!μόνο αυτό!

Όλη μέρα κάνω γαργαρες,πίνω τσάι,μέλι κλπ ,ντεπονακια και ΜΑΣΚΑ!έχω σκάσει!με κοιτάει η μπέμπα κ απορεί που πήγε το στόμα μου!λέτε να είναι κοβιντ;δεν έχω όμως ούτε πυρετό ούτε συνάχι ούτε βήχα!

@Elinita εύχομαι και πιστεύω πως τη γλιτωσατε!!!!κάνε το σταυρό σου και όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Κοριτσια update, ο αντρας μου και ο αδερφος μου με πυρετό από χθες και θετικοί... απομονώθηκαν. Εγω με την νύφη μου ακομα καλα και αρνητικές, περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα από το μοριακό τεστ, μαζί και του μωρου. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη ότι την γλιτώσαμε αφου όλοι κόλλησαν αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία B) μακάρι αν όχι να το περάσουμε έτσι ασυμπτωτικα. Το μωρακι ειναι μια χαρα, βέβαια το παρακολουθούμε συνέχεια ^_^

Χαίρομαι που περάσατε ωραια τις γιορτές κορίτσια μου έστω και έτσι!! Ίσως είναι μια ευκαιρία για όσους μπόρεσαν να έρθουν πιο κοντά με τις οικογένειες!

Ms0tp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hliolousti είπε:

Εμείς τα Χριστούγεννα Κάτσαμε οι 3 μας!πήγαμε μόνο λίγο από την αδερφή μου,κατέβηκε με μάσκα να μας δώσει ήθελε ένα δώρο για το μωρό,το είδε από το τζάμι του αυτοκινήτου και φύγαμε πάλι σπίτι!

Όμως παρόλα αυτά από την Κυριακή ρε κορίτσια έχω έναν ελαφρύ πονόλαιμο!όχι τσούξιμο,αλλά νιώθω ελαφρώς πρησμένες τις αμυγδαλές!και τίποτα άλλο!μόνο αυτό!

Όλη μέρα κάνω γαργαρες,πίνω τσάι,μέλι κλπ ,ντεπονακια και ΜΑΣΚΑ!έχω σκάσει!με κοιτάει η μπέμπα κ απορεί που πήγε το στόμα μου!λέτε να είναι κοβιντ;δεν έχω όμως ούτε πυρετό ούτε συνάχι ούτε βήχα!

@Elinita εύχομαι και πιστεύω πως τη γλιτωσατε!!!!κάνε το σταυρό σου και όλα θα πάνε καλά!

Μην αγχώνεσαι! Το πιο πιθανόν είναι να είναι της εποχής. Μας έχουν καταντήσει ότι έχουμε πλέον να σκεφτόμαστε μόνο τον covid.... Νομίζω κ μάσκα δεν χρειάζεται να βάζεις από την στιγμή που δεν έχεις βήχα ή συνάχι. Περισσότερο στο λέω για να μην έχεις επιπλέον άγχος κ στρες με την μάσκα κ το μωρό. Συνέχισε ότι κανείς κ θα περάσει. Ακόμα κ ο χαζο ιός να είναι, να σκέφτεσαι ότι το περνάς ανώδυνα. Έτσι κ αλλιώς δεν βλέπω να το γλυτώνουμε, όλοι κάποια στιγμή θα το περάσουμε...

@Anastasia05 Αχχ έπαθα ασφυξία μόνο που τα διάβασα. Κράτα γερά κορίτσι μου! 

@Elinita Περαστικά σας κοπέλα μου!!! Μακάρι όπως λες να το περάσετε έστω έτσι ασυπτωματικά. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα! Εμείς πήγαμε μια μέρα στους δικούς μου γονείς για φαγητό και την αλλαγή στα πεθερικά! Όχι αγκαλιές και φιλιά  την πήραν την μπέμπα αγκαλιά αλλά δεν μιλούσαν και μπροστα στο μουτράκι της. Τώρα 1 η του μήνα θα έρθουν 2-3 φίλοι που ο ένας κάνει τεστ κάθε 2 εβδομάδες από τη δουλειά του και οι υπόλοιποι καραντινα και τηλεργασια.εμεις κακά κάνουμε 2-3 φορές την ημέρα αλλά το πρωί τα κάνει όλα χάλια δεν την προλαβαίνω ζουμια και με φορα στο τέλος θα τη τυλίγω με κουβέρτες δεν προλαβαίνω να πλύνω στεγνώσουν σιδερωσουν παρόλο που έχουμε πολλά φανελάκια πυτζαμακια.τα λυπάμαι και όλας τα λεφτά για παραπάνω ρε κορίτσια ήδη από όταν μπήκε στον δεύτερο μήνα φοράει τα 3-6 η χοντρελο κάποια δεν προλάβαμε καν να τα φορέσουμε.

• Χαχα 3

Just now, Elinita είπε:

Κοριτσια update, ο αντρας μου και ο αδερφος μου με πυρετό από χθες και θετικοί... απομονώθηκαν. Εγω με την νύφη μου ακομα καλα και αρνητικές, περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα από το μοριακό τεστ, μαζί και του μωρου. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη ότι την γλιτώσαμε αφου όλοι κόλλησαν αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία B) μακάρι αν όχι να το περάσουμε έτσι ασυμπτωτικα. Το μωρακι ειναι μια χαρα, βέβαια το παρακολουθούμε συνέχεια ^_^

Χαίρομαι που περάσατε ωραια τις γιορτές κορίτσια μου έστω και έτσι!! Ίσως είναι μια ευκαιρία για όσους μπόρεσαν να έρθουν πιο κοντά με τις οικογένειες!

Καλημέρα!

Περαστικά μα ειναι βρε κορίτσι και ανώδυνα να το περασουν! Μακάρι οι υπόλοιποι να μην έχετε τιποτα! 

Just now, Hliolousti είπε:

Βρε παιδάκι μου κρύωμα της εποχής θα είναι, αφου δν ήρθες σε επαφή με κανέναν! Μας έχουν τρελάνει και τα μεταφράζουμε ολα κοβιντ! Παρακολούθησε τη κατάσταση και ολα θα πανε καλά!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

πρίν από 6 λεπτά , marianna1986 είπε:

Εμείς πήγαμε στους δικούς μου στο Ναύπλιο. Δεν ήρθε κανείς άλλος, ούτε για επίσκεψη! Αγκαλιαστηκαμε κανονικά... Μια βόλτα κάναμε στην πόλη ένα βράδυ αλλά ήταν όλα κλειστά, κόσμος ελάχιστος, μια κατάθλιψη! Πανε οι παλιές εποχές που βουλιαζε τέτοιες μέρες!

Την πρωτοχρονιά θα πάμε στο χωριό του άντρα μου και λογικά θα έρθουν και τα αδέρφια του μιας και ο πεθερός μου γιορτάζει! 

Του χρόνου ας ελπίσουμε να είναι καλύτερες οι συνθήκες!

@Anastasia05 θα κάνεις κ το εμβόλιο; 

Θα κάνω το εμβόλιο,όχι όμως τώρα επειδή θηλάζω ακόμη. Κ δεν έχω σκοπό να αποθηλασω για 2-4 μήνες ακόμη.

Just now, Elinita είπε:

Ότι κ να είναι κορίτσι μου,να είναι περαστικά! Προσοχή κ θα περασει

Just now, elenioz είπε:

Μην αγχώνεσαι! Το πιο πιθανόν είναι να είναι της εποχής. Μας έχουν καταντήσει ότι έχουμε πλέον να σκεφτόμαστε μόνο τον covid.... Νομίζω κ μάσκα δεν χρειάζεται να βάζεις από την στιγμή που δεν έχεις βήχα ή συνάχι. Περισσότερο στο λέω για να μην έχεις επιπλέον άγχος κ στρες με την μάσκα κ το μωρό. Συνέχισε ότι κανείς κ θα περάσει. Ακόμα κ ο χαζο ιός να είναι, να σκέφτεσαι ότι το περνάς ανώδυνα. Έτσι κ αλλιώς δεν βλέπω να το γλυτώνουμε, όλοι κάποια στιγμή θα το περάσουμε...

@Anastasia05 Αχχ έπαθα ασφυξία μόνο που τα διάβασα. Κράτα γερά κορίτσι μου! 

@Elinita Περαστικά σας κοπέλα μου!!! Μακάρι όπως λες να το περάσετε έστω έτσι ασυπτωματικά. 

Έτσι είναι δυστυχώς. Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα! Εμείς πήγαμε μια μέρα στους δικούς μου γονείς για φαγητό και την αλλαγή στα πεθερικά! Όχι αγκαλιές και φιλιά  την πήραν την μπέμπα αγκαλιά αλλά δεν μιλούσαν και μπροστα στο μουτράκι της. Τώρα 1 η του μήνα θα έρθουν 2-3 φίλοι που ο ένας κάνει τεστ κάθε 2 εβδομάδες από τη δουλειά του και οι υπόλοιποι καραντινα και τηλεργασια.εμεις κακά κάνουμε 2-3 φορές την ημέρα αλλά το πρωί τα κάνει όλα χάλια δεν την προλαβαίνω ζουμια και με φορα στο τέλος θα τη τυλίγω με κουβέρτες δεν προλαβαίνω να πλύνω στεγνώσουν σιδερωσουν παρόλο που έχουμε πολλά φανελάκια πυτζαμακια.τα λυπάμαι και όλας τα λεφτά για παραπάνω ρε κορίτσια ήδη από όταν μπήκε στον δεύτερο μήνα φοράει τα 3-6 η χοντρελο κάποια δεν προλάβαμε καν να τα φορέσουμε.

Ποσο δικιο εχεις με τα ρουχα...πολυ λιγο τα φοράνε! Εγω ευτυχως εχω πολλα που μου εδωσαν ,εχω κι απο τον γιο αλλα λιγουρευτικα κατι γλυκουλια απο hm που εχει Προσφορές και πηρα 2 καλοκαιρινά και 2 πασχαλινά μεγαλα νούμερα που δν εχω!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, LadyP είπε:

Έτσι είναι με τα ρούχα. Κάποια δεν προλαβαίνουν καν να τα βάλουν. Όσο κ να πάρεις δεν θα φτάνουν! Να βάζεις πιο συχνά πλυντήριο! Θα το βρείτε κ με τα κακά κ δεν θα λερώνει τόσο!;)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!

Εμεις όπως σας είπα πήγαμε στο χωριό μας όπου μένουν μόνιμα τα πεθερικά και επι τη ευκαιρία είδαν και επιτέλους τη μικρή οι παππούδες μου. Χαρήκαμε πολλές αγκαλιές και Φιλια αφού όλοι εκεί είναι απομονωμένοι για μήνες και εμείς το έχουμε περάσει! Σήμερα γυρίσαμε και η μπουμπου σε 5-6 μέρες έχει μεγαλώσει.. κάθεται περισσότερο ησυχη και παρατηρεί τα παιχνίδια της. Πριν φύγουμε δεν ασχολιόταν! Επίσης άρχισε να βγαζει κάτι χαριτωμένες τσιρίδες. Θα τη φάω!!!!

Παιδια εμείς εδώ και ένα μήνα περίπου κάνουμε κακά 1 φορά στη μια η στις δυο ημέρες και ζοριζεται λίγο το γλυκάκι μου.

• Μου αρέσει 2

OAi0p2.png

Κοριτσια tragic update. Εγω αρνητική και το μωρο θετικο. Δεν το πιστεύω δηλαδη. Προσεχαμε όλοι τόσο πολυ και κόλλησε το καημενο μου το μωρακι. Προς το παρον ευτυχως δεν έχουμε συμπτώματα. Στείλτε μας θετική ενέργεια να παραμείνει έτσι :unsure:

• Λυπημένη/-ος 4

Ms0tp2.png

Just now, Elinita είπε:

Κοριτσια tragic update. Εγω αρνητική και το μωρο θετικο. Δεν το πιστεύω δηλαδη. Προσεχαμε όλοι τόσο πολυ και κόλλησε το καημενο μου το μωρακι. Προς το παρον ευτυχως δεν έχουμε συμπτώματα. Στείλτε μας θετική ενέργεια να παραμείνει έτσι :unsure:

Ολη η θετικη ενεργεια και η σκεψη μαζι σας βρε κοριτσι μου! Ολα θα πανε καλα θα το δεις! Να περάσει χωρις συμπτώματα και τιποτα!

Ελεος βρε κοριτσια δν το μπορω να το πιστεψω αυτο που βιώνουμε ολον αυτο τον καιρό! Στην εποχη μας να ζουμε τετοιες καταστάσεις, ουτε ταινία ετσι! Κομμάτι της ιστορίας που θα λεμε στα μωρακια μας σε λιγα χρονια...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Elinita είπε:

Στη σκέψη μας το μωράκι σου,όλα να πάνε καλά κορίτσι μου κ γρήγορα περαστικά στο νινακι σου. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...