Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Γενικα παντως να ξερετε επειδη ειμαι πλ ψαγμενη μαμα, οτι θελετε οι αρχαριες να με ρωτατε!

Για τις αγορες που θα κανετε.

Γενικα για οτιδηποτε. Τα ψαχνω πολυ να ξερετε.

Και τα περασα ηδη, οποτε το 2ο τα χει ολα ετοιμα.

Γειά σουυυ κοκκινομάλλα :) εγώ ξεφυτρωνω που κ. Που εδώ(από το γκρουπ Μαΐου είμαι) γιατί τα κορίτσια είναι όλα. Πολύ καλά. Κ έχουν πλάκα.κ.μ.αρεσει να τις διαβάζω. Εγώ το μόνο. Που δεν έχω πάρει είναι καρότσι... με πρόλαβαν τα γεγονότα κ δεν ήθελα να παραγγείλω από το ίντερνετ χωρίς να τ δω από. Κοντά. Για πες γ καρότσι... Περιμένω αγοράκι και θα ήθελα ένα ελαφρύ σχετικά καρότσι... Πες μας ιδέες :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κάνε κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες αν δε θες αρνάκι κ καμία τουμπανοσαλατα με ρόδια,ρόκα κτλ..

Η κουνελάκι στιφάδο.. ή κοκκινιστό μοσχαράκι με ρύζι...

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα δν θελω να το παινευτω μα ειναι παιδι pampers χαχαχαχα. Κουκουβαγια

Να ρωτατε οτι θελετε. Εγω τα πηρα σιγα σιγα να μην μου πεσουν μαζεμενα. Ειναι πολλα τα εξοδα.

Γι αυτο απ οταν εμαθα φυλο τα επαιρνα λιγα λιγα καθε μηνα. 

Να κανεις μπριζολες ψητες..στη σχαρα 

Τρεχουν τα σαλια μ !

Εγω θα κανω κατσικακι σε λαδοκολα, πανω σε σχαρα μεσα στν φουρνο.

Το λιγουρευομαι ηδη

Τι ξεκίνησες να αγοράζεις στην αρχή;;;για πες να πάρουν φωτιά οι κάρτες σήμερα!

Just now, Annou είπε:

Katsikaki stin gastra me baby potatoes.:)

Egw auto tha kanw k mia salatitsa k eimaste okk

Apo twra agores?Egw ston 6o-7o mina elega...

Κ μόνο που σκέφτομαι να μου μυρίσει αρνί Η κατσίκι  δε μπορώ καθόλου...

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Lalom είπε:

Γειά σουυυ κοκκινομάλλα :) εγώ ξεφυτρωνω που κ. Που εδώ(από το γκρουπ Μαΐου είμαι) γιατί τα κορίτσια είναι όλα. Πολύ καλά. Κ έχουν πλάκα.κ.μ.αρεσει να τις διαβάζω. Εγώ το μόνο. Που δεν έχω πάρει είναι καρότσι... με πρόλαβαν τα γεγονότα κ δεν ήθελα να παραγγείλω από το ίντερνετ χωρίς να τ δω από. Κοντά. Για πες γ καρότσι... Περιμένω αγοράκι και θα ήθελα ένα ελαφρύ σχετικά καρότσι... Πες μας ιδέες :)

Ναι κ εγώ θέλω καμία ιδέα για καρότσι κορίτσιααα όχι πάνω από 300-350€ όμως αν γίνεται..έχουμε κ ολόκληρο δωμάτιο να φτιάξουμε :P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι ξεκίνησες να αγοράζεις στην αρχή;;;για πες να πάρουν φωτιά οι κάρτες σήμερα!

Κ μόνο που σκέφτομαι να μου μυρίσει αρνί Η κατσίκι  δε μπορώ καθόλου...

Εμείς φίλη μου βλέπουμε να βγάζουμε το Πάσχα με κοτοπουλακι!! Κ πολύ μας είναι!!!

C1JTp3.png

Κανει να πω μαρκα? Ειναι τελειο μα ακριβο. Θεωρειται ακριβο δλδ. 

@Lalom

Το πηρα με σκοπο να το χει κ το 2ο, ελαφρυ ειναι ναι, μα πηρα ολο το συστημα. Και ηταν τσιμπημενη τιμη. Απ τις πιο γνωστες μαρκες θα λεγα. Βεβαια η νυφη μ πηρε ενα πιο φθηνο,τα μισα χρηματα, και ειναι τοσο τελειο που το συνιστω κ εκεινο. Ας μας πει καποιος αν κανει να πω μαρκα να σας στειλω αναλυτικα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Annou είπε:

Katsikaki stin gastra me baby potatoes.:)

Egw auto tha kanw k mia salatitsa k eimaste okk

Apo twra agores?Egw ston 6o-7o mina elega...

Εγώ είμαι λίγο αγχωδης άνθρωπος κ θέλω να τα έχω έτοιμα εννοειται όχι από τώρα αλλά δεν θέλω να μου πέσουν κ όλα μαζί!! Πιστεύω κατά τον 6ο καλά ειναι!γιατί πέφτουμε κ στον Αύγουστο που θα είναι κλειστά τα μαγαζιά

C1JTp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω 6ο 7ο τα χα παρει ηδη ολα να ξερετε χαχαχα

Δν κρατιομουν

Κ λέμε μετά ότι εγώ κ η @EugenJen προτρεχουμε :D

Ααααα κ σταματά παρακαλώ τη διαφήμιση για του μπουμπούκι σου γτ κλέβει τη δημοτικότητα του γιου μου!!

Αχ τι να σας κάνουμε που είναι σπάνιοι οι κοκκινομαλιδες!! Βάλε κ το πράσινο Μάτι αχχχ!!!:wub:

Just now, Ninamc είπε:

@Lalom

Το πηρα με σκοπο να το χει κ το 2ο, ελαφρυ ειναι ναι, μα πηρα ολο το συστημα. Και ηταν τσιμπημενη τιμη. Απ τις πιο γνωστες μαρκες θα λεγα. Βεβαια η νυφη μ πηρε ενα πιο φθηνο,τα μισα χρηματα, και ειναι τοσο τελειο που το συνιστω κ εκεινο. Ας μας πει καποιος αν κανει να πω μαρκα να σας στειλω αναλυτικα

Νομίζω μάρκα μπορείς link δεν μπορείς.

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

@Lalom

Ναι πες κανειιιιιιιιι χαχαχαχα

Just now, Ninamc είπε:

@Lalom

Πες καλέ μάρκα σιγά!! Γράψε τη στα ελληνικά..

Τα 1α που πηρα ηταν τα μπιμπερο, αν και θηλαζα, χρειαζονται να εχεις. Εδινα και συμπληρωμα, και χρειαστηκαν. Μετα πιπιλες, εσωρουχακια και πετσετες μπανιου, αλλαξιερα τελεια απο αφρωδες υλικο που μεταφερεται παντου. Και μετα πηρα την τσαντα μεταφορας της μαμας.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Lalom είπε:

Αν δεν παρεις από αυτά που είναι 3πλα, πρέπει να ξαπλώνει τελείως για όσο είναι μωρακι!! Και να γυρίζει το μπροστα πίσω!! 

Κοίτα κ τι chicco lite way

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ινγκλεσικα κουαντ το δικο μας, ακριβο. Αρκετα. Της νυφης μου, καμ καρελο τελειο κι αυτο, με τα μισα χρηματα. Τα δοκιμασαμε και τα δυο. Τα μωρα εχουν 2 μηνες διαφορα. Οποτε ειναι ολα τεσταρισμενα.

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...