Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσια! 

Πως ειστε? Τα μωρακια καλα?

Εργαζομαι και σημερα. Ζηλευω που τα λετε, μα δεν υπαρχει χρονος

Εχω το γλυκουλινακι μας εδω περα και προσπαθω να το μαθω να λεει μπεμπα χαχαχαχαχαχ.

Ειναι τελεια ηληκια οταν χρονιζουν και λενε πολλες κουβεντες!

Θα τα δειτε.

Πεθερες ε?

Εμενα ο γιος ειναι κοκκινομαλλης με πρασινα ματια. Ξερετε τι θα γινει?

Σφαγη!

Έχουμε ginger boy στην παρέα!!!! Χαχαχαχχα είσαι εσυ κοκκινομάλλα;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι κ μετά για τσιπουρακια :mrgreen:

Εγώ θα τρώω τους μεζέδες....

Just now, Ninamc είπε:

Βεβαια, οπως το πες gingerhead boy! Και τι παιδαρος χαχαχαχα

Και πανεξυπνος!

Διαφημιση κανω. Χαχαχα

Ναι ναι redhead και εγω! 

Αχ θα είναι σα γλυκάκι για δάγκωμα! 

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Και πανεξυπνος!

Διαφημιση κανω. Χαχαχα

Ναι ναι redhead και εγω! 

Να τααα μπήκε καινούργιος παίχτης στο παιχνίδι!!! Χαχα

Να σου πω κ εγώ δουλεύω ταυτόχρονα στον υπολογιστή, αλλά όπως βλέπεις δεν με αφήνουν τα κορίτσια εδώ , όλο μου αποσπούν την προσοχή! Αυτές φταίνε, όχι εγώ που δεν έχω όρεξη για δουλειά!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Αστα αστα σου λεω! @Jasmine@Ειναι γλυκας! Να ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου!

Παντως βρε κοριτσια στν γιο, κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν πεινουσα και πολυ. Τωρα πεθαινω. Τα θελω ολα. Αν δν τα φαω θα σκασω. Χαχαχαχαχαχαχα

@EugenJenεγω δεν εχω καθολου ορεξη για δουλεια σημερα. Ο μικρος στριφογυριζε το βραδυ στην κουνια. Και ξεσκεπαζοταν και ετρεχα διπλα να τον σκεπαζω χαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Απ' ότι κατάλαβα είναι κ λίγο υποκειμενικό το σκληρό κ μαλακό?? εμένα η κοιλιά είναι ακριβώς όπως πριν, εγώ τη βλέπω μαλακή οι γιατροί όταν με εξετάζουν ρωτάνε αν κ πόσο γυμνάζομαι. 

Σκληρή στη πρώτη εγκυμοσύνη έγινε όταν φούσκωσε κ ήταν εμφανής ότι είναι κοιλιά εγκυμοσύνης. Τώρα έχω ένα φούσκωμα για κοιλιά, πολύ μικρή ακόμη.

Όπως είπε κ μια κοπέλα, είναι ανάλογα τον σωματότυπο που έχει κάθε κοπέλα!

K mena.Den tin thewrw polu skliri.Panta eixa koilitsa alla ok.Polu cool.61 kila eimai.Exw parei mono 1.5 

• Μου αρέσει 1

Γενικα παντως να ξερετε επειδη ειμαι πλ ψαγμενη μαμα, οτι θελετε οι αρχαριες να με ρωτατε!

Για τις αγορες που θα κανετε.

Γενικα για οτιδηποτε. Τα ψαχνω πολυ να ξερετε.

Και τα περασα ηδη, οποτε το 2ο τα χει ολα ετοιμα.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

καλησπέρα κοροτσια μ...βλέπω ότι λέτε για σκληρή κοιλιτσα κάτω κ πάνω μαλάκια...

Να μην ανχωνεσται εινια φυσιολογικό ( εχτος κ αν έχει πονο) ειβαι το Μωράκι σας εκεί κάτω κ έτσι θα παραμείνει η κοιλίας σας μέχρι να γεννήσετε..Δεν είναι κάτι το είχα κ εγώ...

Φιλάκια πολλά να προσέχετε....

• Μου αρέσει 1

Σας το λεω καλοπροαιρετα καθως δεν βρηκα τιποτα ετοιμο, και τα πηρα ολα απ την αρχη. Οπως πολλοι στις μερες μας. Οποτε, οτιδηποτε θελετε ρωτηστε με.

Θα χαρω πολυ να μοιραστω μυστικα και συμβουλες.

Θα θελα να χα καποιον να μου τα χε πει ολα οσα γνωριζω τωρα, καθως οι 1οι μηνες ηταν μαρτυρικοι. Δεν ειχα βοηθεια, περαν του συζυγου.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Και πανεξυπνος!

Διαφημιση κανω. Χαχαχα

Ναι ναι redhead και εγω! 

Αχ έχω μια αγαπημένη φίλη με τέτοια χαρακτηριστικά κ της λέω χροοονια κααανε μωρη ένα μωρό να πάρει τα χρώματα σου!!

Έχω δει παλιές της φωτογραφίες ,από τα πιο όμορφα μωρά!! Και λόγω χαρακτηριστικών και λόγω χρωμάτων!

Αγαπάμε τζίντζερ!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Σας το λεω καλοπροαιρετα καθως δεν βρηκα τιποτα ετοιμο, και τα πηρα ολα απ την αρχη. Οπως πολλοι στις μερες μας. Οποτε, οτιδηποτε θελετε ρωτηστε με.

Θα θελα να χα καποιον να μου τα χε πει ολα οσα γνωριζω τωρα, καθως οι 1οι μηνες ηταν μαρτυρικοι. Δεν ειχα βοηθεια, περαν του συζυγου.

Καλέ εννοείται θα σε εκμεταλλεύτουμε!! Εγώ για αγορές ακόμα έχω φρένο ο άντρας μου με κυνηγάει γτ άμα αρχίσω δεν θα τελειώσω ποτέ ειδικά τώρα που είναι κορίτσι!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να μας τα πεις να μας τα πεις εννοείται κ θελουμε.... 

άσχετο πείτε καμία ιδέα τι να μαγειρέψω την Κυριακή του Πάσχα! Κάτι που να μην περιλαμβάνει αρνί!

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ εννοείται θα σε εκμεταλλεύτουμε!! Εγώ για αγορές ακόμα έχω φρένο ο άντρας μου με κυνηγάει γτ άμα αρχίσω δεν θα τελειώσω ποτέ ειδικά τώρα που είναι κορίτσι!!

Εγώ κρατιέμαι γιατί πρέπει να επιβεβαιώσω το φύλο! Μη νομίζεις όμως ότι δε χαζεύω φορεματακια κ φορμάκια κ φαντάζομαι ζουμπουρλουδικα μπουτακια...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να μας τα πεις να μας τα πεις εννοείται κ θελουμε.... 

άσχετο πείτε καμία ιδέα τι να μαγειρέψω την Κυριακή του Πάσχα! Κάτι που να μην περιλαμβάνει αρνί!

Katsikaki stin gastra me baby potatoes.:)

Just now, Annou είπε:

Katsikaki stin gastra me baby potatoes.:)

Egw auto tha kanw k mia salatitsa k eimaste okk

Just now, EugenJen είπε:

Apo twra agores?Egw ston 6o-7o mina elega...

• Μου αρέσει 1

Χαχαχαχα δν θελω να το παινευτω μα ειναι παιδι pampers χαχαχαχα. Κουκουβαγια

Να ρωτατε οτι θελετε. Εγω τα πηρα σιγα σιγα να μην μου πεσουν μαζεμενα. Ειναι πολλα τα εξοδα.

Γι αυτο απ οταν εμαθα φυλο τα επαιρνα λιγα λιγα καθε μηνα. 

Να κανεις μπριζολες ψητες..στη σχαρα 

Τρεχουν τα σαλια μ !

Εγω θα κανω κατσικακι σε λαδοκολα, πανω σε σχαρα μεσα στν φουρνο.

Το λιγουρευομαι ηδη

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...