Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Εμένα έτσι είναι αγάπη..κ στα πλαϊνά αρχίζει κ σκληραίνει..καλό πρέπει να είναι,απόδειξη εγκυμοσύνη κ όχι λυπους από τις κρεπαλες μου!! Χαχαχα

Εμένα πάντως που χθες με είδε ο γιατρός δε μου είπε κάτι ανησυχιτικο,μια χαρά τα βρήκε όλα!! Θα μας πει κ το Μαράκι σήμερα :-)

Πάλι καλά που είπες Ότι είναι πιο σφιχτή κ η δικιά σοθ γιατί τρόμαξα... @Renez κ @EugenJen γιατί σας βγάζει ότι απομένουν ίδιες μερες το ticker?

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Πάλι καλά που είπες Ότι είναι πιο σφιχτή κ η δικιά σοθ γιατί τρόμαξα... @Renez κ @EugenJen γιατί σας βγάζει ότι απομένουν ίδιες μερες το ticker?

Έχουμε την ίδια Πητ με την Renez αλλά εγώ ημερολόγιακα είμαι μικρότερη, είχα νωρίς σύλληψη...γι'αυτό προσπαθώ να την ψήσω να γεννήσει στο Ρέα να είμαστε μαζί!!! 

Έχω βέβαια κ την Μarianna που θα έρθει λίγο αργότερα για παρέα!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Εμένα έτσι είναι αγάπη..κ στα πλαϊνά αρχίζει κ σκληραίνει..καλό πρέπει να είναι,απόδειξη εγκυμοσύνη κ όχι λυπους από τις κρεπαλες μου!! Χαχαχα

Εμένα πάντως που χθες με είδε ο γιατρός δε μου είπε κάτι ανησυχιτικο,μια χαρά τα βρήκε όλα!! Θα μας πει κ το Μαράκι σήμερα :-)

Μόνο αν ξαφνικά με πόνο σκληραίνει κ μετά σ αφήνει ξανά είναι κακό..είναι συσπάσεις πρόωρες. Αν πάντα ειναξ σκληρή είναι φυσιολογικό βρε αγάπες μου..έχετε δει έγκυο με μαλακια κοιλίτσα? Σκληρές ειναι πάντα..

Απ' ότι κατάλαβα είναι κ λίγο υποκειμενικό το σκληρό κ μαλακό?? εμένα η κοιλιά είναι ακριβώς όπως πριν, εγώ τη βλέπω μαλακή οι γιατροί όταν με εξετάζουν ρωτάνε αν κ πόσο γυμνάζομαι. 

Σκληρή στη πρώτη εγκυμοσύνη έγινε όταν φούσκωσε κ ήταν εμφανής ότι είναι κοιλιά εγκυμοσύνης. Τώρα έχω ένα φούσκωμα για κοιλιά, πολύ μικρή ακόμη.

Όπως είπε κ μια κοπέλα, είναι ανάλογα τον σωματότυπο που έχει κάθε κοπέλα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι δεν είναι συσπάσεις δεν νιώθω πόνο...Σκέψου ότι ο άντρας μου το κατάλαβε έτσι όπως μου χάιδευε την κοιλιά.κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι προφανώς εκεί είναι το μωρό ενώ πιο πάνω είναι ακόμα άδειο!!

Καλά για παιδίατρο έχω αρχίσει ήδη κ ψάχνω στις κριτικές να γράφουν ότι είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο !!!:mrgreen:

Ούτε εγώ νιώθω πόνο απλά είναι κάπως πιο «τσιτωμένη» η περιοχή!

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι δεν είναι συσπάσεις δεν νιώθω πόνο...Σκέψου ότι ο άντρας μου το κατάλαβε έτσι όπως μου χάιδευε την κοιλιά.κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι προφανώς εκεί είναι το μωρό ενώ πιο πάνω είναι ακόμα άδειο!!

Καλά για παιδίατρο έχω αρχίσει ήδη κ ψάχνω στις κριτικές να γράφουν ότι είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο !!!:mrgreen:

Ήμουν τυχερή με την παιδιατρο μου! Είναι ακριβώς όπως την θέλω,πολύ σημαντικό! Καλά κάνεις κ ψάχνεις!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Απ' ότι κατάλαβα είναι κ λίγο υποκειμενικό το σκληρό κ μαλακό?? εμένα η κοιλιά είναι ακριβώς όπως πριν, εγώ τη βλέπω μαλακή οι γιατροί όταν με εξετάζουν ρωτάνε αν κ πόσο γυμνάζομαι. 

Σκληρή στη πρώτη εγκυμοσύνη έγινε όταν φούσκωσε κ ήταν εμφανής ότι είναι κοιλιά εγκυμοσύνης. Τώρα έχω ένα φούσκωμα για κοιλιά, πολύ μικρή ακόμη.

Όπως είπε κ μια κοπέλα, είναι ανάλογα τον σωματότυπο που έχει κάθε κοπέλα!

Πόσων εβδομάδων είσαι;;μήπως είσαι μικρότερη από εμάς;;υποθέτω παίζει ρόλο κ η ηλικία της κύησης..

Just now, Jasmine@ είπε:

Ούτε εγώ νιώθω πόνο απλά είναι κάπως πιο «τσιτωμένη» η περιοχή!

Αυτό ακριβώς!έλα καλέ μην σε αγχωνω μου πήρες εσύ το άγχος κ το φορτώθηκες;;όλα καλά!!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Πόσων εβδομάδων είσαι;;μήπως είσαι μικρότερη από εμάς;;υποθέτω παίζει ρόλο κ η ηλικία της κύησης..

Αυτό ακριβώς!έλα καλέ μην σε αγχωνω μου πήρες εσύ το άγχος κ το φορτώθηκες;;όλα καλά!!!!

Ναι εσένα περιμενα για να αγχωθώ! Χαχαχχαχαχα 

οταν είμαι όρθια πάντως είναι όλη σκληρή... μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη βλέπω τη διαφορά!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Ήμουν τυχερή με την παιδιατρο μου! Είναι ακριβώς όπως την θέλω,πολύ σημαντικό! Καλά κάνεις κ ψάχνεις!

Ααααα για πες!! Σε ποια περιοχή είναι η γιατρός;να δούμε αν με βολεύει να την έχουμε στα υπόψη!!

@Jasmine@ έχεις δίκιο κ εγώ ξαπλωτη την έπιανα, στα όρθια σκληραίνει κ πιο πάνω...

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ααααα για πες!! Σε ποια περιοχή είναι η γιατρός;να δούμε αν με βολεύει να την έχουμε στα υπόψη!!

@Jasmine@ έχεις δίκιο κ εγώ ξαπλωτη την έπιανα, στα όρθια σκληραίνει κ πιο πάνω...

Στην Χαλκίδα!!

Q1jtp2.png

Στην Χαλκίδα!!

Αχ είναι η κουμπαρα μου στη Χαλκίδα! Είστε τελεια εκεί...

Just now, EugenJen είπε:

Εντάξει ηρεμήσαμε τώρα! Να ερθεις να μείνουμε μαζί να παρηγορεί η μια την άλλη!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ωραία ειμαστε:x

Q1jtp2.png

Στην Χαλκίδα!!

Αααααααα τελεια!! Θα πηγαίνουμε εκδρομουλα καλέ !! Θα θυμηθώ κ τα φοιτητικά μου χρόνια :-D

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα να σου πω! 

Παρειτσα στους εμετούς,Θα πιάνει η μία την κοιλιά της άλλης κ θα αποφασίζουμε αν τελικά είναι το ίδιο σκληρές!! Χαχαχα μια χαρά!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αααααααα τελεια!! Θα πηγαίνουμε εκδρομουλα καλέ !! Θα θυμηθώ κ τα φοιτητικά μου χρόνια :-D

Μα να σου πω! 

Παρειτσα στους εμετούς,Θα πιάνει η μία την κοιλιά της άλλης κ θα αποφασίζουμε αν τελικά είναι το ίδιο σκληρές!! Χαχαχα μια χαρά!!

Τι ωραία που θα ήταν! Θα διαλέγαμε κ κορδέλες κ ροζ ρουχαλάκια!:wub:

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Καλημερα κοριτσια! 

Πως ειστε? Τα μωρακια καλα?

Εργαζομαι και σημερα. Ζηλευω που τα λετε, μα δεν υπαρχει χρονος

Εχω το γλυκουλινακι μας εδω περα και προσπαθω να το μαθω να λεει μπεμπα χαχαχαχαχαχ.

Ειναι τελεια ηληκια οταν χρονιζουν και λενε πολλες κουβεντες!

Θα τα δειτε.

Πεθερες ε?

Εμενα ο γιος ειναι κοκκινομαλλης με πρασινα ματια. Ξερετε τι θα γινει?

Σφαγη!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...