Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια πωπω χαμός πάλι το βράδυ δεν είναι να βγαίνεις από το φόρουμ δεν σας προλαβαίνω!!!

@Renez συγχαρητήρια για το αντράκι σου!!! Αλλά σας παρακαλώ βρε κορίτσια μην μας εκθειάζετε τα προσόντα , σοκάρονται οι κόρες μας!!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Πάντα έχω δίκιο αλλά που να το βρω.... χαχαχαχα κατάλαβα σκυλα θα γίνεις δε θα σε προτιμήσουμε, θα βρούμε άλλον κύριο με προσόντα! Σκέφτομαι αυτόν στην Αμερική... ευκαιρία να πάω!

Χαχαχα αυτή θα είναι παιδί μου η ιστορία της "εγωστριας πεθεράς"

Περίληψη έργου "για να κάνει εκείνη το ανεκπλήρωτο όνειρο της να ταξιδέψει στα ξένα,πάντρεψε τη κόρη της με Έλληνα μετανάστη..τώρα η κόρη χιλιόμετρα μακρυά αναζητά Έλληνα γαμπρό να γυρίσει στο πατρίδα!!" 

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια πωπω χαμός πάλι το βράδυ δεν είναι να βγαίνεις από το φόρουμ δεν σας προλαβαίνω!!!

@Renez συγχαρητήρια για το αντράκι σου!!! Αλλά σας παρακαλώ βρε κορίτσια μην μας εκθειάζετε τα προσόντα , σοκάρονται οι κόρες μας!!! Χαχαχα

Σταμάτα κ τη δική σου την έχω υποψήφια νύφη μαζί με της @P.L.L. που είναι επαναστάτρια εσένα έχει ξεχωρίσει σαν αγωνίστρια που επιβιώνει από άγχη γιατρών κ τους εμετούς τους δικούς σου!! Χαχχαα είχα στα υπ όψιν κ την @Jasmine@ όντως Πελλοπονήσια από τα μέρη μου καταυλακιοτισσα αλλααααα πολύ φιλόδοξη!! Δε με θέλει λέει για τον καινούριο..καλάααα...

Just now, Renez είπε:

Περίληψη έργου "για να κάνει εκείνη το ανεκπλήρωτο όνειρο της να ταξιδέψει στα ξένα,πάντρεψε τη κόρη της με Έλληνα μετανάστη..τώρα η κόρη χιλιόμετρα μακρυά αναζητά Έλληνα γαμπρό να γυρίσει στο πατρίδα!!" 

Σταμάτα κ τη δική σου την έχω υποψήφια νύφη μαζί με της @P.L.L. που είναι επαναστάτρια εσένα έχει ξεχωρίσει σαν αγωνίστρια που επιβιώνει από άγχη γιατρών κ τους εμετούς τους δικούς σου!! Χαχχαα είχα στα υπ όψιν κ την @Jasmine@ όντως Πελλοπονήσια από τα μέρη μου καταυλακιοτισσα αλλααααα πολύ φιλόδοξη!! Δε με θέλει λέει για τον καινούριο..καλάααα...

Εεεε τώρα κάτσε κ εσύ βρε πουλάκι μου δηλώνεις κακιά πεθερά πως να σε προτιμήσουμε! 

Εγώ πάντως σε δέχομαι γτ είμαι κ εγώ καταυλιακιοτισσα κ πιστεύω θα σε κουμαντάρω άσε που θα σου φορτώνομαι κ τα καλοκαίρια στην Κρήτη που έχω κ μια αδυναμία !! 

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Πες τα @EugenJen για τα κορίτσια μας που είναι αγνά! Δε στις δίνουμε τις κόρες μας κυρία @Renez άμα είναι να βγαίνεις στην εκπομπή της Καινούργιου κ να λες δε θέλω τη νύφη μου γιατί δεν φτιάχνει πίτες! 
άσχετο αλλά νιώθω την κοιλιά μου να πρηζεται από μέσα προς τα έξω...

Just now, EugenJen είπε:

Εεεε τώρα κάτσε κ εσύ βρε πουλάκι μου δηλώνεις κακιά πεθερά πως να σε προτιμήσουμε! 

Εγώ πάντως σε δέχομαι γτ είμαι κ εγώ καταυλιακιοτισσα κ πιστεύω θα σε κουμαντάρω άσε που θα σου φορτώνομαι κ τα καλοκαίρια στην Κρήτη που έχω κ μια αδυναμία !! 

Μην ξεγελιεσαι με την Κρήτη εσυ στάσου στο ύψος σου! Αααα είμαστε πολλές πελοποννησιες τελικά!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πες τα @EugenJen για τα κορίτσια μας που είναι αγνά! Δε στις δίνουμε τις κόρες μας κυρία @Renez άμα είναι να βγαίνεις στην εκπομπή της Καινούργιου κ να λες δε θέλω τη νύφη μου γιατί δεν φτιάχνει πίτες! 
άσχετο αλλά νιώθω την κοιλιά μου να πρηζεται από μέσα προς τα έξω...

Μην ξεγελιεσαι με την Κρήτη εσυ στάσου στο ύψος σου! Αααα είμαστε πολλές πελοποννησιες τελικά!

Έτσι πρέπει να προστατεύσουμε τα κορίτσια μας από τους γιους τους αλητηριους!!χιχι

Κατσε βρε αγάπη εσύ θα πας Αμερική να μην πάω μια Κρήτη εγώ να χτυπήσω ένα γαμοπιλαφο που τρελαίνομαι;;;

Να σου πω η κοιλίτσα χαμηλά είναι σκληρή;;γιατί το ανακάλυψαμε χθες με το σύζυγό κ με έπιασε ένα πανικός

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Έτσι πρέπει να προστατεύσουμε τα κορίτσια μας από τους γιους τους αλητηριους!!χιχι

Κατσε βρε αγάπη εσύ θα πας Αμερική να μην πάω μια Κρήτη εγώ να χτυπήσω ένα γαμοπιλαφο που τρελαίνομαι;;;

Να σου πω η κοιλίτσα χαμηλά είναι σκληρή;;γιατί το ανακάλυψαμε χθες με το σύζυγό κ με έπιασε ένα πανικός

Ναιιι τώρα που το είπες κ ψάχτηκα χαμηλά είναι σκληρή μέχρι λίγο πιο κάτω από τον αφαλό! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναιιι τώρα που το είπες κ ψάχτηκα χαμηλά είναι σκληρή μέχρι λίγο πιο κάτω από τον αφαλό! 

Πωωωωω νταξει , το ανακάλυψαμε χθες αργά κ μου έλεγε πάρε την γιατρο κ πάρε την γιατρό..Κρατήθηκαν γιατί ήταν αργά!!

Εσύ τι εννοείς μεγαλώνει από μέσα προς τα έξω;;πάντως από χθές που άρχισα το λαδακι για τις ραγαδες  κ την παρατηρώ πιο πολύ έχει μεγαλώσει!!

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Κάνετε αγόρια γιατί χανόμαστε! Προσωπικα στον κύκλο μου τα παιδάκια στην ηλικία του γιου μου(δεν ξέρουμε πολλά) είναι όλα κορίτσια !!! 4!! Κάνετε αντρακια θα μου τον ξεζουμισουν είναι κ χαδιαρης!

Για αυτό ήθελα κ μια κόρη μετά,πόσο τρελή να γίνω???

Just now, EugenJen είπε:

Πωωωωω νταξει , το ανακάλυψαμε χθες αργά κ μου έλεγε πάρε την γιατρο κ πάρε την γιατρό..Κρατήθηκαν γιατί ήταν αργά!!

Εσύ τι εννοείς μεγαλώνει από μέσα προς τα έξω;;πάντως από χθές που άρχισα το λαδακι για τις ραγαδες  κ την παρατηρώ πιο πολύ έχει μεγαλώσει!!

Πήρες σήμερα γιατρό???

Λαδακια πασαλειμα παντού!! Κ στα πλαϊνά,και στο στήθος και στην κοιλίτσα! Θα μεγαλωσει σιγά σιγά!

Όσο για τις κλωτσιές..στον πρώτο 19 εβδομάδα περίπου καταλαβα τη πρώτη κλωτσιά!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Δε ξέρω πως να το εξηγήσω νιώθω συνέχεια κάτω από τον αφαλό ότι κάτι μέσα φουσκώνει! 
τωρα για τη σκρηροτητα που λέμε πως πιάνεις κοιλι εγκύου κ είναι σκληρή κ έχει τεντώσει;;; Έτσι σκληρή είναι από τον αφαλό κ κάτω! 

SqfGp3.png

Κοριτσιαααα χαμός!!!δε σας προλαβαίνω!

@Renez αρχικά συγχαρητήρια για τον γιο τον τσαχπίνικο και τον προικισμένο!!!!

Στα καινούργια κορίτσια καλώς ηρθατε και εύχομαι να έχετε υπέροχες κυήσεις και υπέροχα μωράκια!

Και σε όσες σήμερα θα δουν τα μωράκια τους,καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!!!Μακάρι να είχα κι εγώ ραντεβού και σήμερα αν γινόταν!

• Χαχα 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Κάνετε αγόρια γιατί χανόμαστε! Προσωπικα στον κύκλο μου τα παιδάκια στην ηλικία του γιου μου(δεν ξέρουμε πολλά) είναι όλα κορίτσια !!! 4!! Κάνετε αντρακια θα μου τον ξεζουμισουν είναι κ χαδιαρης!

Για αυτό ήθελα κ μια κόρη μετά,πόσο τρελή να γίνω???

Πήρες σήμερα γιατρό???

Λαδακια πασαλειμα παντού!! Κ στα πλαϊνά,και στο στήθος και στην κοιλίτσα! Θα μεγαλωσει σιγά σιγά!

Όσο για τις κλωτσιές..στον πρώτο 19 εβδομάδα περίπου καταλαβα τη πρώτη κλωτσιά!

Όχι δεν την πήρα  ήθελα να ρωτήσω κ εσάς αν το νιώθετε γιατί την έχω πρήξει την γυναίκα συνεχεια..αφού το αισθάνεται κ η Jasmine λέω να μην πάρω!!

Ναι από χθές ξεκίνησα πασαλειμα κ εκεί που έβαλα στην κοιλιά 4 σταγόνιτσες δεν με φτάσαν ούτε την μισή να πασαλειψω!!:grin:

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα αγάπες μου!!!!!! Καλά τι πλάκα που έχετε χαχαχαχα

@Renezεννοείται θα σου πω ..σε μια ωρίτσα φευγωωω!!

Όλα καλααααααα θα πάνε!!!

@Hliolousti @Mariamaraki @Anastasia05 Για πιάστε ρε κορίτσια κοιλίτσες χαμηλά κάτω από τον αφαλό είναι κ σε εσάς σκληρές κ όσο ανεβαίνει μαλακωνει;;; Λυστε μου την απορία!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι δεν την πήρα  ήθελα να ρωτήσω κ εσάς αν το νιώθετε γιατί την έχω πρήξει την γυναίκα συνεχεια..αφού το αισθάνεται κ η Jasmine λέω να μην πάρω!!

Ναι από χθές ξεκίνησα πασαλειμα κ εκεί που έβαλα στην κοιλιά 4 σταγόνιτσες δεν με φτάσαν ούτε την μισή να πασαλειψω!!:grin:

Να πάρεις!!! Εγώ δεν το έχω νιώσει ούτε τώρα ούτε στην άλλη εγκυμοσύνη.

Είναι λογικό να την παίρνεις συχνά αρκεί να είσαι σαφής στις ερωτήσεις σου.. είναι πολλές οι απορίες κ είναι ο αρμόδιος να ρλστις λυσει! που να δεις πόσο θα παίρνεις τον παιδίατρο!! :-P

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

@Hliolousti @Mariamaraki @Anastasia05 Για πιάστε ρε κορίτσια κοιλίτσες χαμηλά κάτω από τον αφαλό είναι κ σε εσάς σκληρές κ όσο ανεβαίνει μαλακωνει;;; Λυστε μου την απορία!!!

Εμένα έτσι είναι αγάπη..κ στα πλαϊνά αρχίζει κ σκληραίνει..καλό πρέπει να είναι,απόδειξη εγκυμοσύνη κ όχι λυπους από τις κρεπαλες μου!! Χαχαχα

Εμένα πάντως που χθες με είδε ο γιατρός δε μου είπε κάτι ανησυχιτικο,μια χαρά τα βρήκε όλα!! Θα μας πει κ το Μαράκι σήμερα :-)

Μόνο αν ξαφνικά με πόνο σκληραίνει κ μετά σ αφήνει ξανά είναι κακό..είναι συσπάσεις πρόωρες. Αν πάντα ειναξ σκληρή είναι φυσιολογικό βρε αγάπες μου..έχετε δει έγκυο με μαλακια κοιλίτσα? Σκληρές ειναι πάντα..

Just now, Renez είπε:

Εμένα έτσι είναι αγάπη..κ στα πλαϊνά αρχίζει κ σκληραίνει..καλό πρέπει να είναι,απόδειξη εγκυμοσύνη κ όχι λυπους από τις κρεπαλες μου!! Χαχαχα

Εμένα πάντως που χθες με είδε ο γιατρός δε μου είπε κάτι ανησυχιτικο,μια χαρά τα βρήκε όλα!! Θα μας πει κ το Μαράκι σήμερα :-)

Μόνο αν ξαφνικά με πόνο σκληραίνει κ μετά σ αφήνει ξανά είναι κακό..είναι συσπάσεις πρόωρες. Αν πάντα ειναξ σκληρή είναι φυσιολογικό βρε αγάπες μου..έχετε δει έγκυο με μαλακια κοιλίτσα? Σκληρές ειναι πάντα..

Όχι δεν είναι συσπάσεις δεν νιώθω πόνο...Σκέψου ότι ο άντρας μου το κατάλαβε έτσι όπως μου χάιδευε την κοιλιά.κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι προφανώς εκεί είναι το μωρό ενώ πιο πάνω είναι ακόμα άδειο!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Να πάρεις!!! Εγώ δεν το έχω νιώσει ούτε τώρα ούτε στην άλλη εγκυμοσύνη.

Είναι λογικό να την παίρνεις συχνά αρκεί να είσαι σαφής στις ερωτήσεις σου.. είναι πολλές οι απορίες κ είναι ο αρμόδιος να ρλστις λυσει! που να δεις πόσο θα παίρνεις τον παιδίατρο!! :-P

Καλά για παιδίατρο έχω αρχίσει ήδη κ ψάχνω στις κριτικές να γράφουν ότι είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο !!!:mrgreen:

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...