Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, AuroraS είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! Μόλις εφτιαξα λογαριασμό, σας είχα βρει πριν λιγες μερες και ειπα να συμμετέχω και εγω.

Περιμένω γύρω στις 15 Οκτωμβρίου!

Δεν ξερω ακόμα φύλο, ειπα του γιατρου ακόμα κ να δει να μη  μου πει!

Θέλω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μηνυματα, αλλά είναι πάρα πολλα! ελπίζω να πηγαίνετε όλες καλα!!

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou said:

Ax ma den borw na tin kopsw me tpt.Vevaia pinw mia goulitsa mera para mera poy den pistevw oti einai kako.Alla me voithaei toso polu sto stomaxi...

Kalispera kai polu kalws irthes koritsi mou!!Euxomai ola na sou pane kala!!Den thes katholou genika na matheis fulo mexri to telos?

Επειδή δε μπορούσε να έρθει ο μπαμπάς μας στο α επιπέδου, λόγω του ιού δεν αφηναν συνοδό, είπαμε να το δούμε μαζι το φύλο στο β' επιπέδου - ελπίζουμε να μην εχουμε ακομα προβλημα ως τότε! Οποτε θα περιμένουμε λιγο ακόμα την εκπληξη. 

Εγώ μάλλον στο Αρεταιειο θα γεννησω, αν όλα καλα ως εκεινη την ώρα! Δεν ξερω αν καποια άλλη εδω έχει επιλέξει Αρεταίειο!

• Μου αρέσει 2

@Renez μπράβο στον άντρακλα σου!!!!! Πόσο χάρηκα!!!

Αύριο πάω και εγώ για υπέρηχο και όπως πάντα έχω άγχος!!!! Θετική ενέργεια στείλτε μου κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Mariamaraki said:

Αύριο πάω και εγώ για υπέρηχο και όπως πάντα έχω άγχος!!!! Θετική ενέργεια στείλτε μου κορίτσια!!!

Καλή επιτυχία!! Καλά αποτελέσματα!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια! Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό, αλλά μόλις αποφάσισα να κάνω λογαριασμό. Μου πήρε αρκετές μέρες να διαβάσω την αλυσίδα εδώ (πολλές σελίδες...):) Εγώ είμαι Θεσσαλονικιά, γέννημα-θρέμμα, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια μένω Αμερική.

Μετά από 3μιση χρόνια προσπαθειών, καταφέραμε επιτέλους με τον άντρα μου να συλλάβουμε μετά από την πρώτη μας εξωσωματική τον Ιανουάριο! Τώρα είμαι έγκυος στις 14μιση εβδομάδες... προσεχώς μαμά Οκτωβρίου λοιπόν! Μου έδωσαν ημερομηνία τοκετού 11/10 και το cell-free DNA τεστ αίματος που έκανα έδειξε ότι περιμένουμε αγοράκι (δυστυχώς δε μας ήρθε ακόμα το κοριτσάκι που ονειρευόμουν πάντα, αλλά αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι επιτέλους περιμένουμε ένα υγιές μωράκι εννοείται ότι δεν παραπονιέμαι).

Καλή τύχη να έχουμε όλες και με το καλό σε λίγους μήνες να έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά, γερά και δυνατά!

• Μου αρέσει 7

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

@Aurora S και @Eva137 καλως  ήρθατε στην παρέα μας! Με το καλό τα μωράκια σας! Μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχετε!!!

@Mariamarakiκαλη τύχη στο ραντεβού! Όλα καλά θα πάνε!!! Αυτή η γλυκιά αγωνία πριν τα ραντεβου είναι το καλύτερο συναίσθημα!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

1 ώρα πρίν, Renez είπε:

Τέλος το δικό μου ερωτηματικό!!! Είναι 1000% αντρακλας το μανάρι μου!! Κ ρε κορίτσια πέρα τη πλάκα ο ατιμος τα πόδια ανοιχτά ΝΑ τα χε όλη την ώρα μη χάσουμε τη θέα από τη πραματια του!! Άντρες παιδάκι μου!!;)

Δόξα το Θεό όλα καλά πάνε είναι πλέον 10,5 εκατοστά ΧΩΡΙΣ τα πόδια σκεφτείτε γτ τα είχε ψιλό λυγισμένα..γύρω στα 12.5εκ τον υπολογίζει ολόκληρο!!

Το έβγαλα κ βίντεο :x

Ω ρε ένας αντρακλας!!! Φτου φτου!! Με το καλό κορίτσι μου!! Θα βλέπεις το βίντεο κ θα λιώνεις μέχρι το επόμενο ραντεβού!! 

Καλωσηλθατε στην παρεούλα μας κορίτσια!! Με το καλο τα ζουζουνακια σας!!!

• Μου αρέσει 2

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! 

Καλή επιτυχία σε όλες όσες έχετε υπέρηχο και αυχενική αυτές τις μέρες! :wink:

Πάντως εγώ κορίτσια, μια που μιλούσατε για συμπτώματα, ευτυχώς δεν έχω καθόλου εμετούς, αλλά έχω πάρα πολύ δυσπεψία, αναγούλες και φούσκωμα. Λες και δε μπορώ να χωνέψω πια τίποτα. Το στομάχι μου από πριν ακόμα κάνω το τεστ εγκυμοσύνης είναι πρησμένο, σκληρό και γεμάτο με αέρα, σαν τύμπανο. Νόμιζα ότι ευθύνονταν τα φάρμακα της εξωσωματικής, αλλά τελικά η εγκυμοσύνη φταίει γιατί ακόμα έτσι είναι. Ας μη σχολιάσω το στήθος μου που ήταν από πριν μεγάλο, τώρα νομίζω ότι θα σκάσει! Ευτυχώς, λόγω καραντίνας είμαι όλη μέρα σπίτι με τη νυχτικιά και δε χρειάζεται να φοράω στενά παντελόνια και σουτιέν γιατί δε θα την πάλευα. Κάνω υπομονή βέβαια, γιατί έχω ακούσει για πολύ χειρότερα. Ελπίζω τουλάχιστον όσες υποφέρετε από εμετούς να σας περάσουν σύντομα.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

6 ώρες πρίν, AuroraS είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! Μόλις εφτιαξα λογαριασμό, σας είχα βρει πριν λιγες μερες και ειπα να συμμετέχω και εγω.

Περιμένω γύρω στις 15 Οκτωμβρίου!

Δεν ξερω ακόμα φύλο, ειπα του γιατρου ακόμα κ να δει να μη  μου πει!

Θέλω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μηνυματα, αλλά είναι πάρα πολλα! ελπίζω να πηγαίνετε όλες καλα!!

Που να τα διαβάσεις?! Είμαστε όλες του μπίρι μπιρι εδώ :P 

Είμαστε 17 κοριτσαροι να ξέρεις,έχουμε όλες πολύ καλή επικοινωνία κ χημεία κ δόξα το Θεό καλές εγκυμοσύνες πέραν κάποιων εμετών κ συμπτωμάτων..

Ηλικίες παίζουμε από 26-35(χρυσή 10ετια) κ αν δεις το πινακακι μας θα δεις τι μπεμπέ περιμένουμε κ που μενουμε- θα γεννησουμε..αυτααα..

Είσαι η πρώτη που δε θέλει να μάθει φύλλο κ μπράβο σου!! Εμείς ήμασταν σαν τρελές!! Βέβαια νομίζω πως αν κοιτάς τον υπέρηχο μπορεί κ να το καταλάβεις όσο μεγαλώνει...να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!

5 ώρες πρίν, Mariamaraki είπε:

Κοριτσάρα μου ο,τι καλύτερο!!!!! Θα πας σούπερ!! Πες μου κ πως είναι η κατάσταση στο Έλενα μετά ε? Γτ έχω 2 μήνες να πάω..σου είπα με βλέπει στο Ρέα..

Μη μου αγχώνεσαι:x

5 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό, αλλά μόλις αποφάσισα να κάνω λογαριασμό. Μου πήρε αρκετές μέρες να διαβάσω την αλυσίδα εδώ (πολλές σελίδες...):) Εγώ είμαι Θεσσαλονικιά, γέννημα-θρέμμα, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια μένω Αμερική.

Μετά από 3μιση χρόνια προσπαθειών, καταφέραμε επιτέλους με τον άντρα μου να συλλάβουμε μετά από την πρώτη μας εξωσωματική τον Ιανουάριο! Τώρα είμαι έγκυος στις 14μιση εβδομάδες... προσεχώς μαμά Οκτωβρίου λοιπόν! Μου έδωσαν ημερομηνία τοκετού 11/10 και το cell-free DNA τεστ αίματος που έκανα έδειξε ότι περιμένουμε αγοράκι (δυστυχώς δε μας ήρθε ακόμα το κοριτσάκι που ονειρευόμουν πάντα, αλλά αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι επιτέλους περιμένουμε ένα υγιές μωράκι εννοείται ότι δεν παραπονιέμαι).

Καλή τύχη να έχουμε όλες και με το καλό σε λίγους μήνες να έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά, γερά και δυνατά!

Καλώς ήρθες Εύα μου,να έχεις μια καλή κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη να κρατήσεις τον αντράκλα σου αγκαλιά!! Κ μην είσαι τρεληηη,εννοείται τι αγόρι τι κορίτσι το ίδιο είναι? Ούτως ή άλλως ποιος είπε ότι θα μείνετε στο πρώτο? :D έλα εδώ στο κλαμπ των αγορομανων που πενευουμε τα προσόντα τους από τώρα(κ μετά λέμε γτ οι άντρες έχουν το νου τους εκεί χαχαχχα!!!) Αμερική σε ποια πολιτεία?

Υγ: κατάφερες να μας διαβάσεις όλες τις σελίδες?? Είσαι θηρίο!! Ούτε εμείς δε μας προλαβαίνουμε χαχαχαχα

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  αγορακι --} ΠΗΤ: 21/10 (Μαιευτήριο Γαία)

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamcκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@elenioz αγορακι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Eva137 αγορακι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο.. Αμερικής)

@aurora @Aurora S ?? -- } ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Που να τα διαβάσεις?! Είμαστε όλες του μπίρι μπιρι εδώ :P 

Είμαστε 17 κοριτσαροι να ξέρεις,έχουμε όλες πολύ καλή επικοινωνία κ χημεία κ δόξα το Θεό καλές εγκυμοσύνες πέραν κάποιων εμετών κ συμπτωμάτων..

Ηλικίες παίζουμε από 26-35(χρυσή 10ετια) κ αν δεις το πινακακι μας θα δεις τι μπεμπέ περιμένουμε κ που μενουμε- θα γεννησουμε..αυτααα..

Είσαι η πρώτη που δε θέλει να μάθει φύλλο κ μπράβο σου!! Εμείς ήμασταν σαν τρελές!! Βέβαια νομίζω πως αν κοιτάς τον υπέρηχο μπορεί κ να το καταλάβεις όσο μεγαλώνει...να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!

Κοριτσάρα μου ο,τι καλύτερο!!!!! Θα πας σούπερ!! Πες μου κ πως είναι η κατάσταση στο Έλενα μετά ε? Γτ έχω 2 μήνες να πάω..σου είπα με βλέπει στο Ρέα..

Μη μου αγχώνεσαι:x

Καλώς ήρθες Εύα μου,να έχεις μια καλή κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη να κρατήσεις τον αντράκλα σου αγκαλιά!! Κ μην είσαι τρεληηη,εννοείται τι αγόρι τι κορίτσι το ίδιο είναι? Ούτως ή άλλως ποιος είπε ότι θα μείνετε στο πρώτο? :D έλα εδώ στο κλαμπ των αγορομανων που πενευουμε τα προσόντα τους από τώρα(κ μετά λέμε γτ οι άντρες έχουν το νου τους εκεί χαχαχχα!!!)

Υγ: κατάφερες να μας διαβάσεις όλες τις σελίδες?? Είσαι θηρίο!! Ούτε εμείς δε μας προλαβαίνουμε χαχαχαχα

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  αγορακι --} ΠΗΤ: 21/10 (Μαιευτήριο Γαία)

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamcκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@elenioz αγορακι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Eva137 αγορακι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο.. Αμερικής)

@aurora @Aurora S ?? -- } ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

Καλημέρα σε όλες! Κ καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια, καλές κ εύκολες εγκυμοσύνες σας εύχομαι! 
ελα @Renez πες την αλήθεια, τις στρατολογεις εσυ για να αυξηθεί ο αριθμός τον αγοριών ε;

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε όλες! Κ καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια, καλές κ εύκολες εγκυμοσύνες σας εύχομαι! 
ελα @Renez πες την αλήθεια, τις στρατολογεις εσυ για να αυξηθεί ο αριθμός τον αγοριών ε;

Αχαχαχχαα 

Άκου να σου πω κυρία μου,είμαστε 19 μανουλες με 8 αντρακλες  + 9 κοπελαρες!!

Αν εξαιρέσουμε τη @Hope89 που περιμένει διδυμακια κ δε ξέρει ακόμη φύλλο,όλες έχουμε από ένα εκτός από...ΜΑΝΤΕΨΕ!! Εσένα!!

Ποιος λοιπόν σαμποτάρει το μέσο όρο??? Εσύ με τις κορακλες σου κυρία μου!!

Τέλος εγώ είμαι στο μέρος του συζύγου που ελπίζει το ένα να βγει αγόρι!! :D

Just now, Renez είπε:

Αχαχαχχαα 

Άκου να σου πω κυρία μου,είμαστε 19 μανουλες με 8 αντρακλες  + 9 κοπελαρες!!

Αν εξαιρέσουμε τη @Hope89 που περιμένει διδυμακια κ δε ξέρει ακόμη φύλλο,όλες έχουμε από ένα εκτός από...ΜΑΝΤΕΨΕ!! Εσένα!!

Ποιος λοιπόν σαμποτάρει το μέσο όρο??? Εσύ με τις κορακλες σου κυρία μου!!

Τέλος εγώ είμαι στο μέρος του συζύγου που ελπίζει το ένα να βγει αγόρι!! :D

Χαχαχαχχαχα! Εσυ κανονικά έπρεπε να είσαι με το μέρος μου που προσπαθω να κάνω περισσότερες γυναίκες να κυριαρχήσουνε των αντρών..... αλλά βλέπεις σε μάγεψαν τα προσόντα του γιου σου!! Τι σημαίνει αυτό;;;; Προδοσία στο γυναικείο φύλο!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχχαχα! Εσυ κανονικά έπρεπε να είσαι με το μέρος μου που προσπαθω να κάνω περισσότερες γυναίκες να κυριαρχήσουνε των αντρών..... αλλά βλέπεις σε μάγεψαν τα προσόντα του γιου σου!! Τι σημαίνει αυτό;;;; Προδοσία στο γυναικείο φύλο!

Χαχαχα πρωί πρωί γελάω μόνη μου γμτ σου κ με κοιτάει ο άντρας μου σαν τρελή!!

Ναι..έχεις δίκιο...θα έπρεπε ως γυναίκα να είμαι πιο φεμινίστρια..αλλααααα ΝΑΙ κυρία μου μαγεύτηκα!! Κ ερωτεύτηκα!! Κ προετοιμάζομαι για τις μελλοντικές νύφες που θα τον τριγυρνάνε κατάλαβες!? Πως θα γράψω έπειτα κ εγώ την ιστορία μου ως κακία πεθερά?? Από κούνια θα γίνω!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα πρωί πρωί γελάω μόνη μου γμτ σου κ με κοιτάει ο άντρας μου σαν τρελή!!

Ναι..έχεις δίκιο...θα έπρεπε ως γυναίκα να είμαι πιο φεμινίστρια..αλλααααα ΝΑΙ κυρία μου μαγεύτηκα!! Κ ερωτεύτηκα!! Κ προετοιμάζομαι για τις μελλοντικές νύφες που θα τον τριγυρνάνε κατάλαβες!? Πως θα γράψω έπειτα κ εγώ την ιστορία μου ως κακία πεθερά?? Από κούνια θα γίνω!! 

Πάντα έχω δίκιο αλλά που να το βρω.... χαχαχαχα κατάλαβα σκυλα θα γίνεις δε θα σε προτιμήσουμε, θα βρούμε άλλον κύριο με προσόντα! Σκέφτομαι αυτόν στην Αμερική... ευκαιρία να πάω!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...