Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Μήπως να επιμείνεις ; Γιατί εφόσον έχεις και λίγα ωάρια και καμία φορά δεν γονιμοποιούνται καθόλου είναι κρίμα να αφήνετε έμβρυα να χάνονται !! Ειδικά αυτό τώρα  που ήταν και πολύ καλό!!

Θα δω πως θα πάει μετά το prp και θα κάνω μια συζήτηση πάλι. 

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.

Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας. 

Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.

Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.

Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂

@Bubble24 το"δεν μπορώ πραγματικά" πήγαινε στις φράσεις που άκουγα και τις θυμήθηκα με αφορμή αυτό που είπες, δεν ήταν προσωπικό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά μού φάνηκε κάπως"βαρύ" σάν έκφραση όπως το είπες και σκέφτηκα τα κορίτσια που μπορεί να στεναχωρεθουν λίγο παραπάνω.

Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Από τέλος Γενάρη έχω δώσει 6 ωάρια σε αυτό το εμβρυολογικό και είχαμε 2 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκύστες ενώ πριν είχαμε τελευταία βλαστοκύστη 2/1/2025. Δεν είναι δα τόσο παλιά να έχουν αλλάξει ΤΟΣΟ τα πράγματα. Αλλά δε μπορώ να πιστέψω πως ένα τόσο μεγάλο κέντρο δεν έχει καλό εμβρυολογικό ! Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη πάλι για το τι πρέπει να κάνω μετά.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 said:

Και εμένα, πάρα πολύ!!!!

Κι εμένα... Το τελευταίο που θα έκανα, 3 μηνών έγκυος, το έχασα λόγω πανδημίας... Ελπίζω να οργανωθούμε γρήγορα κ να ξαναρχίσουμε ταξίδια με τον μπέμπη... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Έτσι ακριβώς, κι εγώ τον τελευταίο χρόνο έχω χάσει αρκετά ταξιδάκια που θα έκανα σε άλλες πόλεις (και σε φίλους μας και για συνέδρια λόγω δουλειάς). Τώρα με νεογέννητο μωρό έτσι κι αλλιώς θα ήταν δύσκολο, αλλά ελπίζω σύντομα να φτιάξουν τα πράγματα και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι τα ταξίδια!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

πρίν από 49 λεπτά , ada32 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μωράκια  σας.  Σας διαβάζω όποτε μπορώ Αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο.. στο σπίτι επικρατεί μια τρέλα.. 

Ο μεγάλος μου γιος !!(2 ετών..) ζήλευει  απίστευτα,  δεν αφήνει την μπαμπά να την πιάσει καθόλου.. Σε κάθε ευκαιρία χτυπάει την μπέμπα, θέλει την προσοχή μας.  Όταν κοιμάται πάει κ την βλέπει κ την  φωνάζει με το όνομα της.. θέλει εγώ να του τα κάνω όλα κ δεν τρώει , πίνει πολύ γάλα..  όλα από ζήλεια..ΜΙΑ ΤΡΈΛΑ επικρατεί στο σπίτι.  Παίρνω την μαμά μου στο σπίτι κάθε μέρα Αλλά κ αυτή με έχη κουράσει πάρα πολύ,  κ τι δεν μου λέει: να μην βγαίνω έξω με τον γιο μου για 1 ώρα γτ έχω την μπέμπα,  ότι δεν έχω γάλα κ να δώσω ξένο,  ότι δεν τρώω κ θα λιποθύμησω, ότι έχω σάκχαρο γτ τρώω γλύκα κ τα λοιπα.. παρά πολλά που δεν μπορώ να γράψω! 

Απορώ πραγματικά πως είμαι το σο αναίσθητη κ δεν έχω πάθει επιλόχεία κατάθλιψη!!! Χαχα

Η μπέμπα μου είναι πολύ ήσυχη,  πίνει κ κοιμάται την μέρα Αλλά από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 1 έχει κολικούς κ θέλει αγκαλιά αλλιώς λευκούς  ήχους στο κινητό η στην τηλεόραση κ κοιμάται 1. 30  όταν έχει κοιμηθεί κ ο μεγάλος κ υπάρχει κ ησυχία.  Μετά ξυπνάει 8 - 8.3 το πρωί. Σήμερα της πήρα σταγόνες για κολικούς Μήπως ηρεμήσει 

Προχθές είχαμε επαφή με τον άντρα μόύ ! Κ όμως τα καταφέραμε !! βρήκαμέ χρόνο το πρωί κ ήταν καλά,  δεν ένιωσα κάτι να μέ ενοχλεί.  Από βδομάδα πάω γυναικολόγο να με δει. 

Αυτά προς το παρόν. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο..

Καλησπέρα κορίτσι μου!! 

Άλλη μια ηρωίδα μάνα!! Ρε τι τραβάμε η άτιμες!!

Πολύ καλά κάνεις κ είσαι μπαινακης βγαινακης,δε θα τρελαθουμε για κανέναν φίλη,!! Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κάπου έλεος δλδ!! 

Να πω ότι είμαι παντού πιασμένη, απλά!!

On 17/11/2020 at 3:14 ΜΜ, marianna1986 είπε:

Δεν είναι τπτ οι αντλήσεις! Εγώ με 5 την ημέρα καλύπτω τα γεύματα του και δίνω και ένα γεύμα ξένο. Απλά αρμεγομαι όταν κοιμάται αν κ πλέον δεν πολυκοιμαται τη μέρα... Στα πολλά κέφια  μία ώρα...

Κ εμένα το ίδιο από 11-4 μπορεί κ λίγο παραπάνω και μετά θα ξανακοιμηθεί άλλες 2-3 ώρες κ αυταααα!

Έλα ρε τυχερουλα!!!! Πότε άρχισε να γίνεται αυτό το σερί; Δίνεις ξένο; Δώσε μας τα φώτα σου! Τη μερα όπως διαβάζω οργιάζουν, πως τα καταφέρνεις με τις αντλήσεις;

Δεν υπάρχει μυστικό δυστυχώς! Μακάρι να το ήξερα.... ναι τη μέρα είναι αρκετά ξυπνιες, αλλά το βράδυ κοιμούνται μια χαρά κ χωρίς κούνημα κλπ. Δλδ πολλές φορές τις βάζω στο κρεβάτι κ κοιμούνται! Έτσι απλά.... είναι τώρα περίπου 2 εβδομάδες που τα πάμε πολύ καλά με τον ύπνο!

δινω κ ξένο κ δικό ου αντλημενο κ θηλάζουν! Λίγο απ όλα.... χαχαχχα το frisolac1 δίνω! Εσυ;

SqfGp3.png

Γεια σας κορίτσια μου και από μένα! Μεγαλώνουν τα μωρακια μας! Εμείς είμαστε 47 ημερών.. όπως σας είχα πει έχουμε γοπ αποτι φαίνεται κ περνάμε λίγο δύσκολα..

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, ο γιατρός μετά τα λοχεια πως σας εξέτασε; Τεστ Παπ κανατε;  εμένα μου έκανε κοιλιακό υπερηχο κ τπτ άλλο.. αρκεί; Δε θα πρέπε να κάνει κολπικό υπέρηχο; Γέννησα φυσιολογικά..  Στο μεταξύ άλλος με γέννησε Θεσκη κ αυτός εδώ Αθήνα με παρακολουθούσε μόνο κ σκέφτηκα μήπως ήθελε να με ξεμπερδεψει επειδή δ γέννησα σε αυτόν, τι να πω..  

Το άλλο θέμα Μ είναι το αριστερό στήθος εδώ κ ένα μηνα με έχει πεθάνει στον πόνο η θηλή κ το στήθος  κυρίως μετά τον θηλασμό μπορεί κ για κάνα δυωρο κ μετά φεύγει μέχρι να ξαναθηλασω.. μυκητιαση μάλλον δεν είναι.. αγγειοσπασμος παίζει να είναι αλλά κ πάλι.. σκέφτομαι μήπως πάω κ σε άλλο γυναικολόγο να με δει ξέρω γω; Μήπως να έκανα κανέναν υπέρηχο μαστού; Έχει ή είχε καμία κανένα αντίστοιχο πόνο;

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! 

Πολύ καλά κάνεις κ είσαι μπαινακης βγαινακης,δε θα τρελαθουμε για κανέναν φίλη,!! Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κάπου έλεος δλδ!! 

Άσε πραγματικά με 2 μωρά είναι πολύ δύσκολα.. Που να ακούς άπο πάνω κ Αλλά τόσα..

Κ εγώ είμαι πιεσμένη παντού!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Eirini_ka said:

Γεια σας κορίτσια μου και από μένα! Μεγαλώνουν τα μωρακια μας! Εμείς είμαστε 47 ημερών.. όπως σας είχα πει έχουμε γοπ αποτι φαίνεται κ περνάμε λίγο δύσκολα..

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, ο γιατρός μετά τα λοχεια πως σας εξέτασε; Τεστ Παπ κανατε;  εμένα μου έκανε κοιλιακό υπερηχο κ τπτ άλλο.. αρκεί; Δε θα πρέπε να κάνει κολπικό υπέρηχο; Γέννησα φυσιολογικά..  Στο μεταξύ άλλος με γέννησε Θεσκη κ αυτός εδώ Αθήνα με παρακολουθούσε μόνο κ σκέφτηκα μήπως ήθελε να με ξεμπερδεψει επειδή δ γέννησα σε αυτόν, τι να πω..  

Το άλλο θέμα Μ είναι το αριστερό στήθος εδώ κ ένα μηνα με έχει πεθάνει στον πόνο η θηλή κ το στήθος  κυρίως μετά τον θηλασμό μπορεί κ για κάνα δυωρο κ μετά φεύγει μέχρι να ξαναθηλασω.. μυκητιαση μάλλον δεν είναι.. αγγειοσπασμος παίζει να είναι αλλά κ πάλι.. σκέφτομαι μήπως πάω κ σε άλλο γυναικολόγο να με δει ξέρω γω; Μήπως να έκανα κανέναν υπέρηχο μαστού; Έχει ή είχε καμία κανένα αντίστοιχο πόνο;

Έχω κι εγώ κάτι περίεργους πόνους, αλλά όχι πάντοτε. Συνήθως πονάει ο μαστός δεξιά μετά το θηλασμό από εκεί ή όταν θηλάζω από τον αριστερό. Πονάω όχι στη θηλή αλλά προς τα πίσω, 'βαθια'. Η μαία μου μου ανέφερε τη μηκυτιαση αλλά μου έκανε διάφορες ερωτήσεις κ κατέληξε ότι μάλλον δεν είναι.. Ίσως λέει έχει να κάνει με το ότι ξαναγεμίζει το στήθος με γάλα.. 

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μωράκια  σας.  Σας διαβάζω όποτε μπορώ Αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο.. στο σπίτι επικρατεί μια τρέλα.. 

Ο μεγάλος μου γιος !!(2 ετών..) ζήλευει  απίστευτα,  δεν αφήνει την μπαμπά να την πιάσει καθόλου.. Σε κάθε ευκαιρία χτυπάει την μπέμπα, θέλει την προσοχή μας.  Όταν κοιμάται πάει κ την βλέπει κ την  φωνάζει με το όνομα της.. θέλει εγώ να του τα κάνω όλα κ δεν τρώει , πίνει πολύ γάλα..  όλα από ζήλεια..ΜΙΑ ΤΡΈΛΑ επικρατεί στο σπίτι.  Παίρνω την μαμά μου στο σπίτι κάθε μέρα Αλλά κ αυτή με έχη κουράσει πάρα πολύ,  κ τι δεν μου λέει: να μην βγαίνω έξω με τον γιο μου για 1 ώρα γτ έχω την μπέμπα,  ότι δεν έχω γάλα κ να δώσω ξένο,  ότι δεν τρώω κ θα λιποθύμησω, ότι έχω σάκχαρο γτ τρώω γλύκα κ τα λοιπα.. παρά πολλά που δεν μπορώ να γράψω! 

Απορώ πραγματικά πως είμαι το σο αναίσθητη κ δεν έχω πάθει επιλόχεία κατάθλιψη!!! Χαχα

Η μπέμπα μου είναι πολύ ήσυχη,  πίνει κ κοιμάται την μέρα Αλλά από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 1 έχει κολικούς κ θέλει αγκαλιά αλλιώς λευκούς  ήχους στο κινητό η στην τηλεόραση κ κοιμάται 1. 30  όταν έχει κοιμηθεί κ ο μεγάλος κ υπάρχει κ ησυχία.  Μετά ξυπνάει 8 - 8.3 το πρωί. Σήμερα της πήρα σταγόνες για κολικούς Μήπως ηρεμήσει 

Προχθές είχαμε επαφή με τον άντρα μόύ ! Κ όμως τα καταφέραμε !! βρήκαμέ χρόνο το πρωί κ ήταν καλά,  δεν ένιωσα κάτι να μέ ενοχλεί.  Από βδομάδα πάω γυναικολόγο να με δει. 

Αυτά προς το παρόν. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο..

Πωπω όλες περνάμε δύσκολα με 2 παιδιά αλλά εσυ το έχεις τερματίσει! Καλά αυτό με τις μαμάδες που όλο λένε, κλασικές αξίες αλλά μη δίνεις σημασία! Τώρα πόσο εύκολο είναι αυτό όταν έχεις κ την κούραση δεν ξέρω! Καλό κουραγιο! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν υπάρχει μυστικό δυστυχώς! Μακάρι να το ήξερα.... ναι τη μέρα είναι αρκετά ξυπνιες, αλλά το βράδυ κοιμούνται μια χαρά κ χωρίς κούνημα κλπ. Δλδ πολλές φορές τις βάζω στο κρεβάτι κ κοιμούνται! Έτσι απλά.... είναι τώρα περίπου 2 εβδομάδες που τα πάμε πολύ καλά με τον ύπνο!

δινω κ ξένο κ δικό ου αντλημενο κ θηλάζουν! Λίγο απ όλα.... χαχαχχα το frisolac1 δίνω! Εσυ;

Φτου φτου είσαι πολύ τυχερή!!! Δίνω δικό μου κ ένα γεύμα ξένο το βράδυ το Αλμιρον!

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! 

Μια απ' τα ίδια! Παντού πιασμένη! Η πλάτη με έχει πεθάνει!

Just now, Eirini_ka είπε:

Πήγα γιατρό προχτές, με εξέτασε κολπικά και ήμουν κομπλέ! Για Τεστ Παπ μου είπε να πάω σε 6 μηνες!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Vivi8 είπε:

Μυκητίαση στο στήθος; Πρώτη φορά το ακουω!! Από τι προκαλείται και τι συμπτώματα έχει @Eirini_ka @Aurora S ?

Συνήθως πρόκειται για τον μυκητα candida, αν δ κάνω λάθος βρίσκεται στο έντερο και κάποιες φορές είναι σε έξαρση.. μπορεί ν φταίει κ η κατανάλωση υδατανθράκων κ γλυκών.. κ έχει συμπτώματα όπως πονο στη θηλή κ στο στήθος μετά τον θηλασμό κυρίως.. εγώ έκανα καλλιέργεια γάλακτος κ βγήκε αρνητική οπότε μάλλον δεν το έχω.. αλλά τι να εχω οεο;;

Just now, marianna1986 είπε:

Πωπω όλες περνάμε δύσκολα με 2 παιδιά αλλά εσυ το έχεις τερματίσει! Καλά αυτό με τις μαμάδες που όλο λένε, κλασικές αξίες αλλά μη δίνεις σημασία! Τώρα πόσο εύκολο είναι αυτό όταν έχεις κ την κούραση δεν ξέρω! Καλό κουραγιο! 

Φτου φτου είσαι πολύ τυχερή!!! Δίνω δικό μου κ ένα γεύμα ξένο το βράδυ το Αλμιρον!

Μια απ' τα ίδια! Παντού πιασμένη! Η πλάτη με έχει πεθάνει!

Πήγα γιατρό προχτές, με εξέτασε κολπικά και ήμουν κομπλέ! Για Τεστ Παπ μου είπε να πάω σε 6 μηνες!

Άρα σου έκανε κολπικο, εμένα τι Μ έκανε κοιλιακό υπερηχο δ μπορώ να καταλάβω...

Just now, Aurora S είπε:

Έχω κι εγώ κάτι περίεργους πόνους, αλλά όχι πάντοτε. Συνήθως πονάει ο μαστός δεξιά μετά το θηλασμό από εκεί ή όταν θηλάζω από τον αριστερό. Πονάω όχι στη θηλή αλλά προς τα πίσω, 'βαθια'. Η μαία μου μου ανέφερε τη μηκυτιαση αλλά μου έκανε διάφορες ερωτήσεις κ κατέληξε ότι μάλλον δεν είναι.. Ίσως λέει έχει να κάνει με το ότι ξαναγεμίζει το στήθος με γάλα.. 

Όταν θηλάζεις πχ από το αριστερό σ πονάει το δεξί και το αντίστροφο; Εμένα ξεκινάει με πόνο στη θηλή ο οποίος κατά τη διάρκεια λίγο μειώνεται κ είναι σε έξαρση αμέσως μετά τον θηλασμό.. ο πόνος είναι βαθύς και φτάνει προς τα αριστερά εκεί π τελειώνει το στήθος κ ανεβαίνει κ λίγο προς τα πάνω.. κ άλλες φορές πιάνει όλο το στήθος..:(

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Eva137 είπε:

Ευτυχώς τη γλίτωσε ο άνθρωπος. Δεν έτυχε να πάω καθόλου σε αυτή την εκκλησία όσο ήμουν εκεί. 

Γενικά η Γαλλία μου αρέσει πολύ σαν χώρα (και την έχω γυρίσει αρκετά), αλλά από όλα τα μέρη που έχω πάει, από την Λυών έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Εγώ δεν έμεινα τόσο καιρό όσο εσύ δυστυχώς, είχα πάει σε ένα summer school στο IPL για ένα μήνα μόνο, αλλά έκανα τόσους φίλους εκεί από όλο τον κόσμο... μέναμε στις εστίες στο ECAM πάνω στον λόφο Fourviere, από τα δωμάτιά μας είχαμε θέα όλη την πόλη, γυρνούσαμε όλη μέρα βόλτες στην Vieux Lyon, χαζεύαμε τα μαγαζάκια, περπατούσαμε στο ποτάμι, τρώγαμε παγωτά, πηγαίναμε στα πάρκα για πικ-νικ και ποδοσφαιρο, το βράδυ στις παμπ για μπύρα, χορό και αγώνες (ήταν και το 2004 που είχαμε πάρει το Euro οπότε είχε γίνει χαμός:P), και βέβαια εκδρομές και πάρτυ με τους υπόλοιπους φοιτητές... δε ξέρω τί να πρωτοθυμηθώ! Αααχ, ανέμελα φοιτητικά χρόνια! Παραμυθένιο μέρος πραγματικά. Σταματάω εδώ, γιατί για την Λυών ειδικά μπορώ να μιλάω με τις ώρες, χαχα!

Ααααα, πουλάκι μου! Στο πιο ωραίο μέρος έμενες! ΟΚ, δεύτερο πιο ωραίο γιατί θα υποστηρίξω τη γειτονιά μου, το Γαλατικό Χωριό! Πωπω, τέλεια θα χες περασει, έχει πολλή φοιτητοζωή εκεί στη Vieux Lyon, χαμούλης γινόταν με τους ερασμίτες θυμάμαι!

Εγώ ήμουν μια ανεκδιήγητη σπιτόγατα και με κοροιδεύαν όλοι! Μιλάγανε για μπαρ κι εγώ δεν ήξερα πού πέφτουν... Κι απ'ό,τι λένε (εγώ δεν το θυμάμαι...) σε πρόσκληση για έξοδο απάντησα "Έχω να βάλω πλυντήριο!". 24 χρονών ξενέρωτη! Σήμερα δε θα το λεγα...

• Χαχα 2

JeY7p2.png

Just now, Eirini_ka said:

Εμένα χθες που είχα τον έλεγχο των 6 εβδομάδων μετά τη γέννα μόνο τεστ παπ μου έκανε, τίποτα άλλο. Απλά επειδή έχω και θέματα με τον θυρεοειδή και τον ρώτησα μου είπε να ξανατσεκάρουμε και τις ορμόνες γιατί επηρρεάζονται με την εγκυμοσύνη/τοκετό.

Just now, OctoberMom said:

Ααααα, πουλάκι μου! Στο πιο ωραίο μέρος έμενες! ΟΚ, δεύτερο πιο ωραίο γιατί θα υποστηρίξω τη γειτονιά μου, το Γαλατικό Χωριό! Πωπω, τέλεια θα χες περασει, έχει πολλή φοιτητοζωή εκεί στη Vieux Lyon, χαμούλης γινόταν με τους ερασμίτες θυμάμαι!

Εγώ ήμουν μια ανεκδιήγητη σπιτόγατα και με κοροιδεύαν όλοι! Μιλάγανε για μπαρ κι εγώ δεν ήξερα πού πέφτουν... Κι απ'ό,τι λένε (εγώ δεν το θυμάμαι...) σε πρόσκληση για έξοδο απάντησα "Έχω να βάλω πλυντήριο!". 24 χρονών ξενέρωτη! Σήμερα δε θα το λεγα...

Χαχα, σπιτόγατα στη Λυών...? Ε όχι!:P Δε ξέρω βέβαια το χειμώνα πώς είναι τα πράγματα, αλλά εμείς τον Ιούνιο που είχα πάει συμμαζεμό δεν είχαμε! Είμασταν και 20 χρονών τότε, οπότε καταλαβαίνεις!!

Στα καλύτερα με είχανε, δε μπορώ να πω τίποτα! Βέβαια και η δικιά σου γειτονιά ήταν υπέροχη... εμείς πηγαίναμε συχνά και στο πάρκο Tete d'Or εκεί παραδίπλα! Δεν υπάρχουν άσχημα μέρη μωρέ εκεί, όπου και να πας είναι τέλεια!!!!!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

1 ώρα πρίν, Eirini_ka είπε:

Εμένα με κοίταξε κολπικα(δε ξέρω αν έχει να κάνει με τον φτ) ,είδε τα ράμματα κ έπειτα μου έκανε κολπικο υπέρηχο κ είδε κ το στήθος μου (βέβαια εκείνος ειδικεύεται στη μαστολογια..) 

Κοιλιακό υπέρηχο δε μου έκανε καν..κ για τεστ παπ κ εμένα μου είπε αργότερα..σε αυτό απ' ότι έχω συζητήσει κ με άλλες μανουλες κλασσικά διίστανται οι απόψεις των γιατρών γτ οι μισοί λένε σε 6 μήνες κ οι άλλοι κάνουν αμέσως..

Γνώμη μου γενικά είναι πάντως ότι θέλουμε να το ζηταμε. Αν θες να κάνεις τεστ παπ νωρίτερα απλα πες του το,δε πρόκειται να σου πει όχι.

Καλησπέρα και από εμάς κοριτσια! Ηρθε η μαμα σημερα να βοηθήσει και επιτέλους κοιμηθηκαμε ένα 4ωρο :rolleyes: ποσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μπεμπούλια μας. Η μικρή μου έχει ήδη πάρει 1.5 κιλό και 6 πόντους και δείχνει πλέον ζουμερό μωράκι :wub: 

Την Τρίτη έχω και εγώ ραντεβού στην γυναικολόγο. Ακόμα δεν έχω τσεκάρει να δω τ γίνεται με τα ράμματα, εχω θεμα μ αυτά :tongue: δεν το ήξερα ότι σ κάνουν και τεστ παπ απο τωρα.

Εχω κ εγω κάποιες ενοχλήσεις στο στηθος, σαν να με τραβάει λιγο κάποιες φορές, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα αλλα δεν το δίνω πολυ σημασία γιατί δεν είναι επίπονο, ενοχλητικό θα έλεγα απλα, και φεύγει. Εγω υποψιάζομαι πως ειναι απο την πολλή ροή γιατί έχω έντονο αντανακλαστικο ροής. Μήπως έχετε κάτι αντίστοιχο και σας ποναει; υπερπαραγωγη ή αντανακλαστικο. 

Εμεις εμβόλιο λογικά θα κάνουμε μέσα Δεκέμβρη αλλα δεν το ήξερα ότι ποναει τόσο. Τι τραβάνε κ αυτά τα μωρακια. Κολικοι, εμβόλια, δόντια... καλή μας υπομονή. @Renez το ντεπον ο παιδίατρος στο συστησε;

Ms0tp2.png

Just now, Elinita είπε:

Καλησπέρα και από εμάς κοριτσια! Ηρθε η μαμα σημερα να βοηθήσει και επιτέλους κοιμηθηκαμε ένα 4ωρο :rolleyes: ποσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μπεμπούλια μας. Η μικρή μου έχει ήδη πάρει 1.5 κιλό και 6 πόντους και δείχνει πλέον ζουμερό μωράκι :wub: 

Την Τρίτη έχω και εγώ ραντεβού στην γυναικολόγο. Ακόμα δεν έχω τσεκάρει να δω τ γίνεται με τα ράμματα, εχω θεμα μ αυτά :tongue: δεν το ήξερα ότι σ κάνουν και τεστ παπ απο τωρα.

Εχω κ εγω κάποιες ενοχλήσεις στο στηθος, σαν να με τραβάει λιγο κάποιες φορές, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα αλλα δεν το δίνω πολυ σημασία γιατί δεν είναι επίπονο, ενοχλητικό θα έλεγα απλα, και φεύγει. Εγω υποψιάζομαι πως ειναι απο την πολλή ροή γιατί έχω έντονο αντανακλαστικο ροής. Μήπως έχετε κάτι αντίστοιχο και σας ποναει; υπερπαραγωγη ή αντανακλαστικο. 

Εμεις εμβόλιο λογικά θα κάνουμε μέσα Δεκέμβρη αλλα δεν το ήξερα ότι ποναει τόσο. Τι τραβάνε κ αυτά τα μωρακια. Κολικοι, εμβόλια, δόντια... καλή μας υπομονή. @Renez το ντεπον ο παιδίατρος στο συστησε;

Σε εμένα προσωπικά όχι γτ δε το συζητήσαμε,θα τον ρωτήσω όμως για να μου πει πιο ακριβώς να πάρω..

Στις μανουλες που μου το είπαν ναι εννοείται,ο παιδίατρος τους τους το ειπε..

Δεν τα πονάει όλα,απλά κάποια εμφανίζουν για λίγο ευαισθησία στο σημείο του εμβολίου κ ίσως πρήξιμο κ πιο πολύ κλαίνε από το σοκ εκείνης της στιγμής του τσιμπήματος..επίσης μπορεί να εμφανίσει υπνηλία..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...