Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Τέλος το δικό μου ερωτηματικό!!! Είναι 1000% αντρακλας το μανάρι μου!! Κ ρε κορίτσια πέρα τη πλάκα ο ατιμος τα πόδια ανοιχτά ΝΑ τα χε όλη την ώρα μη χάσουμε τη θέα από τη πραματια του!! Άντρες παιδάκι μου!!;)

Δόξα το Θεό όλα καλά πάνε είναι πλέον 10,5 εκατοστά ΧΩΡΙΣ τα πόδια σκεφτείτε γτ τα είχε ψιλό λυγισμένα..γύρω στα 12.5εκ τον υπολογίζει ολόκληρο!!

Το έβγαλα κ βίντεο :x

Αχχχχχ τι τελεια!!!!!! Το αντρακι σου το προικισμενο!!!!!!μπραβο το μαναρακι σου!!!! Τι αλλο σας ειπε??? Πως προχωραμε απο εδω κ στο εξης??? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Τέλος το δικό μου ερωτηματικό!!! Είναι 1000% αντρακλας το μανάρι μου!! Κ ρε κορίτσια πέρα τη πλάκα ο ατιμος τα πόδια ανοιχτά ΝΑ τα χε όλη την ώρα μη χάσουμε τη θέα από τη πραματια του!! Άντρες παιδάκι μου!!;)

Δόξα το Θεό όλα καλά πάνε είναι πλέον 10,5 εκατοστά ΧΩΡΙΣ τα πόδια σκεφτείτε γτ τα είχε ψιλό λυγισμένα..γύρω στα 12.5εκ τον υπολογίζει ολόκληρο!!

Ante bravo o kouklos sou!!Asta giati egw xtes to eida prwti fora se 3D na kounietai etsi.Kai to vrady prepei na eida to video 100 fores.Eimai me duo wres upno!!Hahaha xazomamades!!♥️

• Χαχα 2

πρίν από 58 λεπτά , Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια. Ολα καλα στην αυχενικη διαφανεια. Ηταν σκετη γλυκα το μωρακι 

Μη το ματιασω!

Λοιπον @Renezκοριτσι μαλλον,

Θα φανει στα επομενα r/v χαχα

30-10-2020 ΡΕΑ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ 

Μπραβο κοριτσι μου!!!!με το καλο το κοριτσι σου(?)........μεινε με τις υπεροχες αυτες εικονες που ειδες μεχρι το επομενο ραντεβουδακι..... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κοριτσια για το θεμα σημερα με τα τσουρεκια... Εχω να σας πω οτι δεν παιζετε δικαιαααα...... Εγω π μπορω να τα φαω.... Δεν μπορω γτ ο γιατρος μ απαγορευει τη ζαχαρη.... Γτ τι του εφταιξα???? Τι τ εκανα??? Με τιμωρει για κπ λογο???? Αυτο με το καστανοοο ακουγεται κολαση και θα ηθελα ενα μονη μου τωρα!!!!! 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

Αχχχχχ τι τελεια!!!!!! Το αντρακι σου το προικισμενο!!!!!!μπραβο το μαναρακι σου!!!! Τι αλλο σας ειπε??? Πως προχωραμε απο εδω κ στο εξης??? 

Μου έγραψε ξανά φολικό κ σίδηρο κ πρόσθεσε πλέον κ ασβέστιο..μου είπε πως στο επόμενο ραντεβού θα κάνω ξανά αιματολογικές κ ουρά όπως στην αρχή κ το μεθεπόμενο είναι η Β επιπεδου..

Αυτά προς το παρόν..συνεχίζουμε λέει με ηρεμία ,καλή διατροφή κ τα κλασσικά..κ ενώ κορίτσια έχω φουσκώσει πλέον κ γενικά μέρα με τη μέρα πετάει η κοιλιά μου την είδε κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικοτατη κ ότι εκτός υπερβολών έχει κ αυτή να κάνει με τον σωματότυπο κ τον οργανισμό της κάθε μιας μας..

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Τώρα θα κοιτάς όλη την ώρα το βίντεο κ θα ηρεμείς μέχρι το επόμενο ραντεβού! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Τώρα θα κοιτάς όλη την ώρα το βίντεο κ θα ηρεμείς μέχρι το επόμενο ραντεβού! 

Αυτό ακριβώς !! Το κοιτάω κ ηρεμώ..αχ ανυπομονώ για την στιγμή που θα το νιώσω μέσα μου..να νιώθω πως είναι καλά..αφού κοιτάγε ο άντρας μου το βίντεο (πήγα στο Ρέα για τον υπέρηχο κ δεν τον άφησαν να έρθει μαζί αυτή τη φορά) κ μου λέει καλά τόσες τούμπες κ σπρωξίματα κ δε νιώθεις τίποτε?? 

Ο γιατρός μου είπε ότι το πολύ σε 2 εβδομαδες θα το αισθάνομαι σιγά σιγά.. :-)

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Super @Renez! Άντε καλές κλωτσιές σιγά σιγά! Χιχι

Όλες μας κορίτσια μου!! Όλες μας!!

Just now, Annou είπε:

Koritsia na kanw mia erwtisi?Coca Cola zero pinete katholou?

Γενικά δεν έπινα ποτέ αναψυκτικά,δεν αντέχω τι ανθρακικό..πάντως να ξέρετε ότι τα zero και τα light είναι χειρότερα γιατί ναι μεν δεν έχουν ζάχαρη αλλά περιέχουν υποκατάστατα της τα οποία θεωρούνται πιο καρκινογόνα. Αν θελήσεις αναψυκτικό πιες μια στο τόσο κανονικό ή ακόμη καλύτερα κανένα δροσερό ice tea...

(Εγώ που τα λέω όλα αυτά έχω τη μάνα μ να μου δηλώνει απαθεστατα ότι σε όλη της την εγκυμοσύνη με εμένα έπινε 1 λίτρο περίπου κόκα κόλα τη μέρα,είχαν βέβαια κ άλλη ενημέρωση τότε αλλά της έκανε καλό στις καούρες κ τη τσάκιζε!! Είμαι μια χαρά δόξα το Θεό..νομίζω βασικά...:P)

Γειααα κορίτσια! 

Εγώ σήμερα έτρεχα γτ με έπιασε ουρολοίμωξη και ανησύχησε λίγο και η γιατρός μου :wacko: Και με έχει φάει το άγχος τώρα. Από βδομάδα θα κάνουμε μια καλλιέργεια και ας ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά....

Όσο για τα τσουρέκια που λέτε, επιχείρησα να φτιάξω φέτος πρώτη φορά και δεν μου πολύ πέτυχαν. Τελικά έγιναν τιραμισού :P

@Renez Τι ωραίαα! Αυτά είναι όμορφα νέα :wub: 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλες σας! Μόλις εφτιαξα λογαριασμό, σας είχα βρει πριν λιγες μερες και ειπα να συμμετέχω και εγω.

Περιμένω γύρω στις 15 Οκτωμβρίου!

Δεν ξερω ακόμα φύλο, ειπα του γιατρου ακόμα κ να δει να μη  μου πει!

Θέλω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μηνυματα, αλλά είναι πάρα πολλα! ελπίζω να πηγαίνετε όλες καλα!!

• Μου αρέσει 7

Just now, Renez είπε:

Όλες μας κορίτσια μου!! Όλες μας!!

Γενικά δεν έπινα ποτέ αναψυκτικά,δεν αντέχω τι ανθρακικό..πάντως να ξέρετε ότι τα zero και τα light είναι χειρότερα γιατί ναι μεν δεν έχουν ζάχαρη αλλά περιέχουν υποκατάστατα της τα οποία θεωρούνται πιο καρκινογόνα. Αν θελήσεις αναψυκτικό πιες μια στο τόσο κανονικό ή ακόμη καλύτερα κανένα δροσερό ice tea...

(Εγώ που τα λέω όλα αυτά έχω τη μάνα μ να μου δηλώνει απαθεστατα ότι σε όλη της την εγκυμοσύνη με εμένα έπινε 1 λίτρο περίπου κόκα κόλα τη μέρα,είχαν βέβαια κ άλλη ενημέρωση τότε αλλά της έκανε καλό στις καούρες κ τη τσάκιζε!! Είμαι μια χαρά δόξα το Θεό..νομίζω βασικά...:P)

Ax ma den borw na tin kopsw me tpt.Vevaia pinw mia goulitsa mera para mera poy den pistevw oti einai kako.Alla me voithaei toso polu sto stomaxi...

Just now, AuroraS είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! Μόλις εφτιαξα λογαριασμό, σας είχα βρει πριν λιγες μερες και ειπα να συμμετέχω και εγω.

Περιμένω γύρω στις 15 Οκτωμβρίου!

Δεν ξερω ακόμα φύλο, ειπα του γιατρου ακόμα κ να δει να μη  μου πει!

Θέλω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μηνυματα, αλλά είναι πάρα πολλα! ελπίζω να πηγαίνετε όλες καλα!!

Kalispera kai polu kalws irthes koritsi mou!!Euxomai ola na sou pane kala!!Den thes katholou genika na matheis fulo mexri to telos?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...