Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Δε ξέρω ποια είπε για τον Άκη....ο τύπος είναι για ανφολοου και μπλοκ για σιγουριά!!;-)

Μα φτιάχνει 2 συνταγές τη μέρα ο άτιμος για να μας κολάζει.... κ λέει ότι τα δίνει σε αυτούς που μένουν δίπλα! Ας βγει κάποιος υπεύθυνα να πει ποιος μένει δίπλα του...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ναι το βγάζει φίλη όλο το χρόνο το άτιμο..κ να πω την αλήθεια 2 φορές έχω πάρει από Αθήνα δε πολύ λέει γτ είναι ψιλό μπαγιάτικο συνήθως. Πάω όμως λόγω δουλειάς 2 φορές το χρόνο Θεσσαλονίκη κορίτσια κ πρωί πρωί μυρίζει όλη η Αριστοτέλους τσουρέκι κ το τρως κ λιώνει...αχχχχ

Έτσι έτσι να μη το τρώτε να μένει για εμάς!! Όχι ότι με χαλάει κ το μπισκότο,έχετε καταλάβει πόσο παμφάγο είμαι πιστεύω!!:D

Λίγα λόγια για τσουρέκι καστανό τερκενλη!!!!

Ο εν λόγω κύριος έχει ανοίξει μαγαζιά και μαγαζιά εξαιτίας μου!!!!Μισθοιιιιιι σε τσουρέκι καστανο!και αύριο δύο τέτοια θα μου φέρει ο άντρας μου αν και θα κάνω σπιτικό!

Σαν τα λιγωτικά γλυκά ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!Χαχαχαχαχαχ παρεπιπτόντως έκανα μόλις μία πιτουλααααααα μουρλιαααα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα φτιάχνει 2 συνταγές τη μέρα ο άτιμος για να μας κολάζει.... κ λέει ότι τα δίνει σε αυτούς που μένουν δίπλα! Ας βγει κάποιος υπεύθυνα να πει ποιος μένει δίπλα του...

Τα δίνει????? Ιιιιι ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ

Q1jtp2.png

2 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Μα τί υπέροχα νέα!!!!!!!Πάντα τέτοιες χαρές να έχεις κοπέλα μου!!!!!Με το καλό ο παίδαρος σου!!!!

Σ ευχαριστώ κι εσένα και όλες! Και σ εσας εύχομαι τα καλυτερα! Να είναι ευλογημένα και καλά τα παιδιά όλου του κόσμου! 

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Είναι Θεουλης όμως !! Μας έχει κάνει όλες νοικοκυρές άλλο που τώρα μας τρέχουν τα σάλακια!!! 

Νομίζω η κάθε μία μας έχει άλλο κουμπί, οπότε εσένα πολύ πιθανό να μην σε πειράξει καν η κόκκινη!!

Δυστυχώς με έφαγε η μακαρονάδα... πήγε όλη στην αποχέτευση! Το στομάχι μου τώρα χάλια...

• Λυπημένη/-ος 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Δυστυχώς με έφαγε η μακαρονάδα... πήγε όλη στην αποχέτευση! Το στομάχι μου τώρα χάλια...

Μάλλον η ντομάτα πέφτει βαριά...δεν το έχω καταλάβει κ εγώ γιατί..ενώ πχ σε πίτσα δεν με ενοχλεί η σάλτσα ντομάτα...

C1JTp3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια μήπως στη σάλτσα τσιγαριζετε και κρεμμύδι;;;

Εγώ έχω καταλάβει ότι αυτό μου φέρνει καούρες στη σάλτσα....

Όχι ούτε κρεμμύδι ούτε σκόρδο έβαλα εγώ!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κρίμα βρε πουλάκι μου... Μάλλον πρέπει να τρως πιο απλά πράγματα για αυτό το διάστημα.. όχι σάλτσες κτλ. Μακαρόνια σκετα με τυρακι πχ, όχι πολλά μπαχαρικά. Υπομονή κ θα περάσει κ αυτό..

Κορίτσια τι μου κάνατε τώρα με το τσουρέκι καστανο! Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχει την τιμητική του! Κ εγώ βεβαίως το τιμώ ιδιαιτέρως!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Αγάπη μου ο βασιλικός ήταν..λογικά ακόμη θα τον ρευεσαι..μου είχε βάλει ο άντρας μ στη χωριάτικη βασιλικό αντί ρίγανη (ακόμη να τα ξεχωρίσει!!) Κ την είχα ακούσει..ήθελα να στο πω αλλά σκέφτηκα να μη σε προϊδεάσω αρνητικά :huh:

Just now, Hliolousti είπε:

Τότε μάλλον η οξύτητα της ντομάτας τα φταίει όλα....;)

Δεν είναι τελείως κουλό ότι με ενοχλει η σάλτσα στα μακαρόνια αλλά όχι στην πίτσα;;

Δεν βγάζεις άκρη παιδί μου!!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

C1JTp3.png

Just now, Hope89 είπε:

Κρίμα βρε πουλάκι μου... Μάλλον πρέπει να τρως πιο απλά πράγματα για αυτό το διάστημα.. όχι σάλτσες κτλ. Μακαρόνια σκετα με τυρακι πχ, όχι πολλά μπαχαρικά. Υπομονή κ θα περάσει κ αυτό..

Κορίτσια τι μου κάνατε τώρα με το τσουρέκι καστανο! Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχει την τιμητική του! Κ εγώ βεβαίως το τιμώ ιδιαιτέρως!! 

Πεστα κ μας το βγάλανε άχρηστο οι δύο εμετουκλες!!

Γαμωτο κ μλκιζονται οι μεταφορικές τώρα να μου εστελνες ένα πακέτοοοοο

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Πεστα κ μας το βγάλανε άχρηστο οι δύο εμετουκλες!!

Γαμωτο κ μλκιζονται οι μεταφορικές τώρα να μου εστελνες ένα πακέτοοοοο

Με χαρά κι εγώ (από Θεσσαλονίκη γαρ) να σου έστελνα δέκα κιόλας αλλά κάτι μου λέει πως με την υπάρχουσα κατάσταση θα σου έρθουν σε μορφή απολιθώματος!:lol:

Πάρε παιδί μου ένα τσουρέκι κανονικό,μια μαρμελάδα κάστανο,λιώσε στο μπεν μαρί λευκή σοκολατιτσα καιιιι μπινγκο!!!

Τουλάχιστον μέχρι να επανέλθουμε στη φυσιολογική ζωή μας εμείς και οι μεταφορικές συμβιβασου με το αποδομημενο τσουρέκι κάστανου...:P

Just now, EugenJen είπε:

Δεν είναι τελείως κουλό ότι με ενοχλει η σάλτσα στα μακαρόνια αλλά όχι στην πίτσα;;

Δεν βγάζεις άκρη παιδί μου!!!

Όντως κουλό!!!!!!

Και κάτι μου λέει ότι θα ανακαλύψουμε κι άλλα κουλά :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Καλησπερα κοριτσια. Ολα καλα στην αυχενικη διαφανεια. Ηταν σκετη γλυκα το μωρακι 

Μη το ματιασω!

Λοιπον @Renezκοριτσι μαλλον,

Θα φανει στα επομενα r/v χαχα

30-10-2020 ΡΕΑ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ 

• Μου αρέσει 8

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...