Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως τα πάτε με τα μωράκια σας; Οι νύχτες σας πως είναι; Ελπίζω να είστε όλες καλά!

@OctoberMom έχουμε καμία εξέλιξη;

Καλημέρα! Οι νύχτες καλά πάνε,δεν έχω παράπονο! Συνηθως τον αφήνω να κοιμάται  όποτε τον ξυπνάω να φάει μετά γίνεται χαμός κ κάποιες φορές ξυπνάει κ τον μεγάλο.. άλλες φορές δεν τα καταφέρνω κι ταλαιπωρω κ τους δύο μας. Από σήμερα λέω να μη τον ξαναξυπνησω. Τώρα που θα πάμε γιατρό ελπίζω να είναι καλό το βαρος του για να μη χρειάζεται ξύπνημα..

Εσεις πως τα πάτε??

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Σχετικά Καλά πάμε και μεις στον ύπνο για 8 ημερών ! Και γω αυτο περιμένω να δω το βάρος γιατί και γω τον ξυπνάω και μετά είναι ανήσυχο! 

Έχει πλάκα που προσπαθεί να εστιάσει το βλέμμα του! 

• Μου αρέσει 1

Κ εμάς καλά πάει η νύχτα. Ξυπνάει από τις 11 γύρω στις 3 και μετά γύρω στις 6+! Την ημέρα είναι ανάλογα τα κέφια του! Μετά των γάλα των 3 όμως ενώ κοιμάται κοπανιεται και βογκαει στον ύπνο του ενώ πιο πριν κοιμάται ηρεμα...

@Anastasia05νομιζω δεν χρειάζεται πλέον να τον ξυπνάς! Τον δικό μου μόλις πήρε +200 από το βάρος γέννησης σταμάτησα! Όχι ότι έχει χρειαστεί να ξυπνήσω ποτέ, με προλαβαίνει αυτος:lol:

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Κ εμάς καλά πάει η νύχτα. Ξυπνάει από τις 11 γύρω στις 3 και μετά γύρω στις 6+! Την ημέρα είναι ανάλογα τα κέφια του! Μετά των γάλα των 3 όμως ενώ κοιμάται κοπανιεται και βογκαει στον ύπνο του ενώ πιο πριν κοιμάται ηρεμα...

@Anastasia05νομιζω δεν χρειάζεται πλέον να τον ξυπνάς! Τον δικό μου μόλις πήρε +200 από το βάρος γέννησης σταμάτησα! Όχι ότι έχει χρειαστεί να ξυπνήσω ποτέ, με προλαβαίνει αυτος:lol:

Δεν ξέρω αν έχει πάρει 200 από το βάρος γέννησης,γι αυτό το κάνω. είχε χάσει αρκετά γραμμάρια οπότε έχω μια ανησυχία.. σε λίγες μέρες θα πάμε παιδιατρο να τον μετρήσει

Συνήθως κοιμάται καλά ο γλυκουλης μου κ αρκετά. :wub:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου και καλό μήνα να έχουμε!!!!Χουχουλιάρικο με τα νινιά μας και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ!

Εμείς κοιμόμαστε κατά τις 22:00 και ξυπνάμε κατά τις 2παρα,5παρα,7 και μετά μενουμε ξυπνιες έως τις 10 ...10και...όπου μετά κάνει πάλι έναν καλό υπνακο.

Να ρωτησω,τί βράδυ που αναγκαστικά αραιώνουν οι θηλασμοι,πρήζεται το στήθος σας πολύ και τουμπανιαζει;

Εγώ χάλια γίνομαι γτ όλη τη μέρα τη θηλάζω και το βράδυ αυτά τα μεσοδιάστημα τα με τσακίζουν!

• Μου αρέσει 4

Ttx1p3.png

Καλημέρα κ καλό μηνα μανουλιτσες όμορφες!!

Λοιποοον εμείς τι βράδυ παίζουμε συνήθως σε 2.5-3 ώρες ξύπνημα κ ξυπνάει μόνος του παρακαλώ(αλλιώς σιγά μην τον ενοχλούσαν εγώ,ευκαιρία ψάχνω!!) Προχθές κοιμήθηκε πρώτη φορά σερί 4.5 ώρες (ναιιιιιιι!!!) Αλλά εχθές με γύρισε στη σκληρή πραγματικότητα:mellow:

Το βράδυ @Hliolousti μου κ εμένα το ίδιο ακριβώς,τουμπανιαζουν κ στάζουν φουλ!! Γίνεται ακριβώς για αυτό που είπες,μένουν περισσότερη ώρα "αχρησιμοποίητα" οποτεεεε .... Βέβαια για να κοιμηθώ κάποια ώρα παραπάνω προτιμώ να αφήνονται Τούμπανο!!

@marianna1986 κ εμένα φίλη μου το κάνει αυτό..τον πρώτο ύπνο τον παίρνει εύκολα κ βαριά ξεραίνεται!! Μετά κοιμάται αμέσως μετά το τάισμα αλλά συνήθως είναι πιο ανυσηχος..ίσως τα εντερακια τους..

Όσες δίνεται προβιοτικα έχετε δει βελτίωση?

• Μου αρέσει 4

Καλό μήνα κορίτσια μου!

Κι εμείς στο ίδιο μοτίβο! Ανά 3ωρο θηλασμός και το βράδυ! Κατά τις 5.30-6.00 που ξυπνάει όμως είμαστε κ οι 2 νυσταγμενες κ δν αντέχω καθόλου κι αυτή κοιμάται στο στήθος κ δεν καλοτρωει κ μετά μένει ξύπνια μέχρι τις 7.30 κ μουρμουρίζει διακριτικά όποτε no ύπνος για τη μαμά. Μετά ξυπνάει κι ο μικρός κ η μπέμπα κοιμάται κ ξαναξυπναει στις 9. Τρώει,μένει ξύπνια ως τις 11 κ μετά ξυπνάει 12.30 να φάει.

Χθες έδωσα πρώτη φορά 120μλ σκονη μπας κ κοιμηθούμε παραπάνω αλλά τζίφος, πάλι στο 3ωρο ήθελε να φάει η χοντρουκα μου. Το πρωί τα κακαζινια της ήταν πιο σφιχτά ενώ με τον θηλασμό είναι υδαρη. Καταλαβαινω όμως ότι μάλλον μετά τον θηλασμό θέλει κ 30μλ κ λέω να της δίνω κάθε φορά σήμερα να τσεκάρω αν θα το πιει. Πρέπει να έχει φτάσει 4 κιλά, την άλλη βδομάδα που κλείνει μήνα θα πάμε στη παιδίατρο. Τη βλέπω όμως ότι έχει μεγαλώσει πολύ σε ύψος κ βάρος και τα μάγουλα τσίτα!

Δν τη ξυπνάω γτ έχει πάρει βάρος κ ούτως ή άλλως ξυπνάει κ μουρμουρίζει, δν κλαίει, τη πιάνουν τα ραντάρ μ πριν κλάψει κ ξυπνήσει τον μικρο.

Από πονάκια δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμα όποτε προβιοτικα δεν δίνω.

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχ κορίτσια απ' ο,τι βλέπω όλες στο ίδιο μουντ ειμαστε! 

Έτσι είναι μια μέρα είναι καλη και την επόμενη σε γονατίζουν! Αχαχαχα

Εμένα κάτι χαζοπονακια έχει Παρ όλα αυτά δινω προβιοτικα για να μην γίνει χειρότερο...

Μεθαυριο γίνεται 1 μήνα και έχουμε ραντεβού με το γιατρό!

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα να έχουμε! 

Εγώ είμαι πτώμα σήμερα. Χθες από τις 10 το βράδυ ξυπνούσαμε ανά μία ώρα με κλάμα τρελό. Την άλλαζα, την τάιζα αλλά πάλι δεν ήταν ήσυχη κ μετά από λίγο ξανά ξυπνούσε. Δεν φαινόταν να είχε πονάκια όμως... Δεν ξέρω! Δοκίμασα να δώσω και σκόνη γτ δεν άντεχα αλλά δεν το ήπιε ιδιαίτερα κ πάλι στο στήθος καταλήξαμε. Και όλο το πρωί ήμασταν έτσι αλλά είχα κουράγιο, το βράδυ κουτουλούσα. Και μέσα σε όλα με την τσίμπλα στο μάτι, εκεί που την άλλαζα κάνει ένα συντριβάνι με σκατούλες οι οποίες εκσφεντονίστηκαν σε όλα μου τα ρούχα, το πάτωμα... Και έτσι σφουγγάριζα κ έπλενα 4 η ώρα το πρωί :wacko: Ελπίζω σήμερα να είναι πιο καλά τα πράγματα.... 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!

Κι εμείς στο ίδιο μοτίβο! Ανά 3ωρο θηλασμός και το βράδυ! Κατά τις 5.30-6.00 που ξυπνάει όμως είμαστε κ οι 2 νυσταγμενες κ δν αντέχω καθόλου κι αυτή κοιμάται στο στήθος κ δεν καλοτρωει κ μετά μένει ξύπνια μέχρι τις 7.30 κ μουρμουρίζει διακριτικά όποτε no ύπνος για τη μαμά. Μετά ξυπνάει κι ο μικρός κ η μπέμπα κοιμάται κ ξαναξυπναει στις 9. Τρώει,μένει ξύπνια ως τις 11 κ μετά ξυπνάει 12.30 να φάει.

Χθες έδωσα πρώτη φορά 120μλ σκονη μπας κ κοιμηθούμε παραπάνω αλλά τζίφος, πάλι στο 3ωρο ήθελε να φάει η χοντρουκα μου. Το πρωί τα κακαζινια της ήταν πιο σφιχτά ενώ με τον θηλασμό είναι υδαρη. Καταλαβαινω όμως ότι μάλλον μετά τον θηλασμό θέλει κ 30μλ κ λέω να της δίνω κάθε φορά σήμερα να τσεκάρω αν θα το πιει. Πρέπει να έχει φτάσει 4 κιλά, την άλλη βδομάδα που κλείνει μήνα θα πάμε στη παιδίατρο. Τη βλέπω όμως ότι έχει μεγαλώσει πολύ σε ύψος κ βάρος και τα μάγουλα τσίτα!

Δν τη ξυπνάω γτ έχει πάρει βάρος κ ούτως ή άλλως ξυπνάει κ μουρμουρίζει, δν κλαίει, τη πιάνουν τα ραντάρ μ πριν κλάψει κ ξυπνήσει τον μικρο.

Από πονάκια δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμα όποτε προβιοτικα δεν δίνω.

Κ εγώ τον βλέπω ότι μεγάλωσε,! Ήδη έχω μαζέψει τα πρώτα πρώτα φορμακια γιατί δεν του έκαναν!

Βέβαια δεν έχει ούτε αυτός μπουτακια να τσιμπήσω

Συγκίνηση πάλι που τα μαζευα:lol:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

1 hour ago, Anastasia05 είπε:

Κ εγώ τον βλέπω ότι μεγάλωσε,! Ήδη έχω μαζέψει τα πρώτα πρώτα φορμακια γιατί δεν του έκαναν!

Βέβαια δεν έχει ούτε αυτός μπουτακια να τσιμπήσω

Συγκίνηση πάλι που τα μαζευα:lol:

Αχ βρε Αναστασία μου! Όντως συγκίνηση να τα μαζεύεις! Και ξέρεις τη 1η φορά ήμουν μεν συγκηνημενη αλλα ήξερα ότι θα κάνω κι άλλο παιδί! Τώρα που λέω θεωρητικά παντα ότι δν θα κάνω αλλο δν μου πάει καλά! Αυτή η μπεμπιλα και η ταλαιπωρία που συμπεριλαμβανει είναι μαγεία!

Του γιου τα έδωσα οοολα τα μπλου σε μια φίλη που περιμένει αγοράκι! Πόσο χαίρομαι που θα ρα δω σε μωράκι πάλι,λες κ είναι δικό μου. Δενομαστε με πράγματα γτ είναι του έρωτα του μεγάλου! Είναι οι στιγμές που ζήσαμε με αυτά!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

2 ώρες πρίν, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα να έχουμε! 

Εγώ είμαι πτώμα σήμερα. Χθες από τις 10 το βράδυ ξυπνούσαμε ανά μία ώρα με κλάμα τρελό. Την άλλαζα, την τάιζα αλλά πάλι δεν ήταν ήσυχη κ μετά από λίγο ξανά ξυπνούσε. Δεν φαινόταν να είχε πονάκια όμως... Δεν ξέρω! Δοκίμασα να δώσω και σκόνη γτ δεν άντεχα αλλά δεν το ήπιε ιδιαίτερα κ πάλι στο στήθος καταλήξαμε. Και όλο το πρωί ήμασταν έτσι αλλά είχα κουράγιο, το βράδυ κουτουλούσα. Και μέσα σε όλα με την τσίμπλα στο μάτι, εκεί που την άλλαζα κάνει ένα συντριβάνι με σκατούλες οι οποίες εκσφεντονίστηκαν σε όλα μου τα ρούχα, το πάτωμα... Και έτσι σφουγγάριζα κ έπλενα 4 η ώρα το πρωί :wacko: Ελπίζω σήμερα να είναι πιο καλά τα πράγματα.... 

Αχχ κουράγιο Ελένη μου κ εσύ, κουράγιο!!

Κ εμένα μου έκανε ένα ωραιότατο τσισοσυντριβανι τα χαράματα κ άλλαξα κ εκείνον κ πάπλωμα!! 

Μωρέ δε σας το έλεγα γμτ?? Τζιφός το ξένο καλέ ότι τα κρατάει περισσότερο το ξένο..κ εγώ του δίνω το βράδυ ένα γεύμα αλλά βλακείες πάλι στις 2.5-3 ώρες ρολόι ο κύριος!!

Για να μην απαντάει η @OctoberMom ή να μη γκρινιάζει για τη κοιλουμπα της τη βλέπω να έχει γίνει μανούλα κ εκείνη!! Άντε περιμένουμε νέα λοιποοον!! Κ η ειρωνία είναι ότι κ το nickname της είναι του Οκτωβρίου:P

• Μου αρέσει 3

Just now, Christinα είπε:

Αχ βρε Αναστασία μου! Όντως συγκίνηση να τα μαζεύεις! Και ξέρεις τη 1η φορά ήμουν μεν συγκηνημενη αλλα ήξερα ότι θα κάνω κι άλλο παιδί! Τώρα που λέω θεωρητικά παντα ότι δν θα κάνω αλλο δν μου πάει καλά! Αυτή η μπεμπιλα και η ταλαιπωρία που συμπεριλαμβανει είναι μαγεία!

Του γιου τα έδωσα οοολα τα μπλου σε μια φίλη που περιμένει αγοράκι! Πόσο χαίρομαι που θα ρα δω σε μωράκι πάλι,λες κ είναι δικό μου. Δενομαστε με πράγματα γτ είναι του έρωτα του μεγάλου! Είναι οι στιγμές που ζήσαμε με αυτά!

Πολύ καλά έκανες!! Κι εγώ μαζεύω όσα είναι σε καλή κατάσταση κ έχω μια φίλη έγκυο που θα της δώσω ρούχα κ πράγματα κ χαίρομαι που θα χρησιμεύσουν κ σε άλλο μωράκι:wub:  

Είναι αλλιώς τώρα που ας πούμε ξέρουμε ότι δε θα κάνουμε άλλο. Έχω περισσότερη υπομονή με όλα! Κι ας είναι πιο δύσκολα! :)

Just now, Renez είπε:

Αχχ κουράγιο Ελένη μου κ εσύ, κουράγιο!!

Κ εμένα μου έκανε ένα ωραιότατο τσισοσυντριβανι τα χαράματα κ άλλαξα κ εκείνον κ πάπλωμα!! 

Μωρέ δε σας το έλεγα γμτ?? Τζιφός το ξένο καλέ ότι τα κρατάει περισσότερο το ξένο..κ εγώ του δίνω το βράδυ ένα γεύμα αλλά βλακείες πάλι στις 2.5-3 ώρες ρολόι ο κύριος!!

Για να μην απαντάει η @OctoberMom ή να μη γκρινιάζει για τη κοιλουμπα της τη βλέπω να έχει γίνει μανούλα κ εκείνη!! Άντε περιμένουμε νέα λοιποοον!! Κ η ειρωνία είναι ότι κ το nickname της είναι του Οκτωβρίου:P

Κι εγώ πιστεύω ότι γέννησε Νοεμβριο:lol: 

Παράθεση

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου ότι περιγράφετε κι εγώ! Δίνω ξένο το βράδυ γύρω στις 12. Μια δυο φορές κοιμήθηκε 4ωρο και χάρηκα! Τις υπόλοιπες 2-3 ώρες! Έχω και το πρόβλημα εγώ με το λίκνο που δεν το πολυθελει οποτε μπορεί να ξυπνάει νωρίτερα και Γι αυτό. Τη στιγμή πάντως που πίνει το ξένο κουτουλάει η κακομοίρα!! :)

Μεσα στη μέρα δεν έχει προγραμμα.. τη μια μέρα θα είναι υπναρου την άλλη το μάτι γαρίδα! Την Παρασκευή σαραντιζουμε και ακόμα να μπούμε σε προγραμμα!

Τι τα ηρεμεί τα μωρακια σας; Εμενα η μουσική και οι λευκοί ήχοι. Πρέπει όμως κάτι να βρω για να έχω μακριά της κινητό και ταμπλετ. 

OAi0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...