Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Εσύ να κάνεις παρέα με τον άντρα μου, ένα ίδιο πράγμα , σπίρτο έτοιμο να ανάψει!!

Καλέ εννοειται το καλό της οικονομίας σκέφτομαι κ εγώ! Να κινηθεί λίγο η αγορά!! χαχα

Άστα εγώ παρακολούθω κ Άκη κ Βακιαρο κ ανεβάζουν κ οι δυο κάτι τσουρέκια, κάτι pancakes Παναγίτσα μου!!!

Ο βακιαρος ποιος είναι; Πως μου έχει ξεφύγει; Χθες έφτιαχνε το απόγευμα cheesecake ο αμαρτωλος, του είχε βάλει κ βύσσινο πάνω που έτρεχε στα πλαγιά...Λοιπόν έχει μια φοβερή συνταγή ο ακης για πανσέτες μαριναρισμένες σε χοντρο αλάτι κ τζίντζερ δενδρολίβανο! Να τις δοκιμάσετε!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Πωωω πείτε μου ποια έχει φάει Τερκενλη με κάστανο κ λευκή σοκολάτα???? Τι μου κάνετε κ εμένα πάλι πρωί πρωί!!

Φυσικά κ έχω φαει.... έχει κατάστημα στην εθνική Πατρών Αθηνών! Καλά πέρυσι πήρα στη θεσνικη αλλά νομίζω έχω πάρει κ στο mall! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ο βακιαρος ποιος είναι; Πως μου έχει ξεφύγει; Χθες έφτιαχνε το απόγευμα cheesecake ο αμαρτωλος, του είχε βάλει κ βύσσινο πάνω που έτρεχε στα πλαγιά...Λοιπόν έχει μια φοβερή συνταγή ο ακης για πανσέτες μαριναρισμένες σε χοντρο αλάτι κ τζίντζερ δενδρολίβανο! Να τις δοκιμάσετε!

Είναι ο δεύτερος master chef μετά τον Άκη κ κάνει κ αυτός κάτι γλυκά κόλαση!δεν ξέρω πως είναι στο Instagram γτ έχω μόνο fb εγώ, λόγω ηλικίας καταλάβαινεις :tongue:

@Renez τερκενλη τσουρέκι μπισκότο ναι καστανό ούτε να το πλησιάσω, δεν το τρώω καθόλου!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Πωωω πείτε μου ποια έχει φάει Τερκενλη με κάστανο κ λευκή σοκολάτα???? Τι μου κάνετε κ εμένα πάλι πρωί πρωί!!

O,ti kalutero e???Exw faei!Auto nomiza ta xristougenna to vgazoun kuriws..Lathos

Καλημέρα κορίτσια! 

Δεν ντρέπεστε λίγο να μιλάτε για τσουρέκια; Χτες λιγουρευτηκα κ εγώ ένα τσουρέκι με πραλινα αλλά έμεινα στη λιγούρα! Έχουμε κ μια σιλουέτα να προσέξουμε!!! Αυτό με το καστανό που λέει κ η @EugenJen δεν μου αρεσει κ εμένα. 

Όσο για τις μεταφορικές νομίζω έχει θέμα η Αθηνά γενικά σε όλους καθυστερούν ειδικά αν παραγγείλεις από μεγάλα καταστήματα πχ παμπλικ, τζάμπο κλπ. Κ πολλές φορές δεν στα φέρνουν κ ολα... Εμένα κάτι λαμπάδες κ κάτι παπούτσια που είχα παραγγείλει για το βαφτηστηρι αλλά και τα δώρα της μικρής μου ήρθαν αμέσως κ στην πόρτα μου κ ήταν κ από διαφορετικές εταιρίες! 

Καλή επιτυχία σε όσες έχουν γιατρό σήμερα και υπομονή σε όσες έχουμε την επόμενη εβδομάδα...

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Είναι ο δεύτερος master chef μετά τον Άκη κ κάνει κ αυτός κάτι γλυκά κόλαση!δεν ξέρω πως είναι στο Instagram γτ έχω μόνο fb εγώ, λόγω ηλικίας καταλάβαινεις :tongue:

@Renez τερκενλη τσουρέκι μπισκότο ναι καστανό ούτε να το πλησιάσω, δεν το τρώω καθόλου!

Δεν έχουμε καμία ηλικία είμαστε πιπινάκια ακόμα, δε θέλω να ακούω βλακείες...πωωωω το μπισκότο παίζει να είναι το καλύτερο από όλα! Το κάστανο είναι να φας μισό κομμάτι μετά λιγώνεσαι! 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Annou είπε:

O,ti kalutero e???Exw faei!Auto nomiza ta xristougenna to vgazoun kuriws..Lathos 

Ναι το βγάζει φίλη όλο το χρόνο το άτιμο..κ να πω την αλήθεια 2 φορές έχω πάρει από Αθήνα δε πολύ λέει γτ είναι ψιλό μπαγιάτικο συνήθως. Πάω όμως λόγω δουλειάς 2 φορές το χρόνο Θεσσαλονίκη κορίτσια κ πρωί πρωί μυρίζει όλη η Αριστοτέλους τσουρέκι κ το τρως κ λιώνει...αχχχχ

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν έχουμε καμία ηλικία είμαστε πιπινάκια ακόμα, δε θέλω να ακούω βλακείες...πωωωω το μπισκότο παίζει να είναι το καλύτερο από όλα! Το κάστανο είναι να φας μισό κομμάτι μετά λιγώνεσαι! 

Έτσι έτσι να μη το τρώτε να μένει για εμάς!! Όχι ότι με χαλάει κ το μπισκότο,έχετε καταλάβει πόσο παμφάγο είμαι πιστεύω!!:D

• Χαχα 2

Just now, Jasmine@ είπε:

Εεεετσι τώρα μιλάς σωστά ...τι καστανό κ αηδιες!!

Λοιπόν μόλις μου φέραν το δέμα , που μου είπαν το πρωί ότι δεν ξέρουν πότε θα μου το φέρουν στις επόμενες ημέρες!! Θεοί μόνο αυτό έχω να πω!!!:mrgreen:

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Εεεετσι τώρα μιλάς σωστά ...τι καστανό κ αηδιες!!

Λοιπόν μόλις μου φέραν το δέμα , που μου είπαν το πρωί ότι δεν ξέρουν πότε θα μου το φέρουν στις επόμενες ημέρες!! Θεοί μόνο αυτό έχω να πω!!!:mrgreen:

Τραγικοί απλά.... με εμετούς πως είσαι;;; Εγώ έκανα ένα χθες, σήμερα μόνο ανακατωσούρες προς το παρόν. Δεν έχω φαει κάτι βέβαια... φτιάχνω μακαρονάδα με φρέσκια ντοματούλα κ βασιλικό! Ελπίζω να μη μου βγει ξινη

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τραγικοί απλά.... με εμετούς πως είσαι;;; Εγώ έκανα ένα χθες, σήμερα μόνο ανακατωσούρες προς το παρόν. Δεν έχω φαει κάτι βέβαια... φτιάχνω μακαρονάδα με φρέσκια ντοματούλα κ βασιλικό! Ελπίζω να μη μου βγει ξινη

Το πρωί κάνω κάθε μέρα με το που ξυπνήσω πριν καν φάω! Αυτός είναι ο σταθερός, τώρα 2 μέρες δεν έχω κάνει άλλο, ευελπιστώ τουλάχιστον να μείνω έτσι..βέβαια αναγουλες , καούρα κλπ ειναι όλη μέρα.

Βρε συ πως αντέχεις κ δεν τρως;;εγώ κάθε 2 ώρες κάτι πρέπει να μασουλησω γιατί αμέσως νιώθω να ανεβάινει ο εμετός.

Δυστυχώς δύο φορές που έφαγα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα τα έβγαλα, αντίθετα κρέμα γάλακτος, κ μια ιταλική συνταγή με λάδι+σκόρδο για σάλτσα δεν με πείραζουν καθόλου!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Το πρωί κάνω κάθε μέρα με το που ξυπνήσω πριν καν φάω! Αυτός είναι ο σταθερός, τώρα 2 μέρες δεν έχω κάνει άλλο, ευελπιστώ τουλάχιστον να μείνω έτσι..βέβαια αναγουλες , καούρα κλπ ειναι όλη μέρα.

Βρε συ πως αντέχεις κ δεν τρως;;εγώ κάθε 2 ώρες κάτι πρέπει να μασουλησω γιατί αμέσως νιώθω να ανεβάινει ο εμετός.

Δυστυχώς δύο φορές που έφαγα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα τα έβγαλα, αντίθετα κρέμα γάλακτος, κ μια ιταλική συνταγή με λάδι+σκόρδο για σάλτσα δεν με πείραζουν καθόλου!

Δεν έχω ξαναφάει με κόκκινη, σήμερα το επιχειρώ.... έφτιαξα μια μέρα μια καρμποναρα ιμιτασιόν χωρίς αυγά κ τα έβγαλα όλα! 

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δε ξέρω ποια είπε για τον Άκη....ο τύπος είναι για ανφολοου και μπλοκ για σιγουριά!!;-)

Είναι Θεουλης όμως !! Μας έχει κάνει όλες νοικοκυρές άλλο που τώρα μας τρέχουν τα σάλακια!!! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν έχω ξαναφάει με κόκκινη, σήμερα το επιχειρώ.... έφτιαξα μια μέρα μια καρμποναρα ιμιτασιόν χωρίς αυγά κ τα έβγαλα όλα! 

Νομίζω η κάθε μία μας έχει άλλο κουμπί, οπότε εσένα πολύ πιθανό να μην σε πειράξει καν η κόκκινη!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...