Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα! Για την αλλαγή νούμερου πανας έχει δίκιο η @Christinα. Επίσης, ότι νούμερο κ αν βάλετε πάντα θα φευγουν. Εγώ άλλαξα νούμερο όταν έφτασε 3.5 κιλά πριν μια εβδομάδα περίπου. Πήρα τις babylino no3 είχε προσφορά ο Σκλαβενίτης το πακέτο των 50 5.5€. Είχε κ τις premium care 1+1 15€

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημερα κορίτσια. Εμάς το μωράκι μας είναι σχετικά ήσυχο αλλά εμείς δεν ξέρουμε τί κάνουμε γενικά και την αναστατώνουμε νομίζω... διαβάζω και τις ιστορίες σας και διαπιστώνω ότι πολλα πραγματα που με άγχωναν είναι φυσιολογικα οπότε προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Η μπεμπούλα μας ακόμα δε ξέρει τη διαφορά μερα-νύχτα, είναι η αληθεια ότι είναι αρκετά ανήσυχη τα βράδια αλλά προσπαθούμε κάπως να το ελέγξουμε γιατι εγώ είμαι με 2 ώρες διακοπτόμενου υπνου σχεδόν κάθε βράδυ από τότε που γέννησα. Κατά τη διάρκεια της μέρας είναι αδύνατον να κοιμηθώ. Το άλλκ που εχω είναι ότι από το δεύτερο βράδυ στο μαιευτήριο κλαίω συνεχως. Ο γιατρος και η μαία μου λένε οτι εινςι φυσιολογικο προς το παρον και θα περάσει αλλά κλεισαμε μια βδομάδα τωρα και απλα δε μπορω να αιστανθώ καθολου καλύτερα. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη για το μωράκι μας που ειχαμε πρσπαθησει τοσο πολύ να αποκτήσουμε και αυτή η θλίψη δεν έχει καμια βάση απολυτως. Δε ξερω τί να κανω. Μηπως οι δευτερομανούλες ειχατε κάτι παρόμοιο και πόσο σας κράτησε;

• Μου αρέσει 2

On 26/10/2020 at 10:32 ΠΜ, Blossombaby είπε:

Καλημερα κορίτσια. Εμάς το μωράκι μας είναι σχετικά ήσυχο αλλά εμείς δεν ξέρουμε τί κάνουμε γενικά και την αναστατώνουμε νομίζω... διαβάζω και τις ιστορίες σας και διαπιστώνω ότι πολλα πραγματα που με άγχωναν είναι φυσιολογικα οπότε προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Η μπεμπούλα μας ακόμα δε ξέρει τη διαφορά μερα-νύχτα, είναι η αληθεια ότι είναι αρκετά ανήσυχη τα βράδια αλλά προσπαθούμε κάπως να το ελέγξουμε γιατι εγώ είμαι με 2 ώρες διακοπτόμενου υπνου σχεδόν κάθε βράδυ από τότε που γέννησα. Κατά τη διάρκεια της μέρας είναι αδύνατον να κοιμηθώ. Το άλλκ που εχω είναι ότι από το δεύτερο βράδυ στο μαιευτήριο κλαίω συνεχως. Ο γιατρος και η μαία μου λένε οτι εινςι φυσιολογικο προς το παρον και θα περάσει αλλά κλεισαμε μια βδομάδα τωρα και απλα δε μπορω να αιστανθώ καθολου καλύτερα. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη για το μωράκι μας που ειχαμε πρσπαθησει τοσο πολύ να αποκτήσουμε και αυτή η θλίψη δεν έχει καμια βάση απολυτως. Δε ξερω τί να κανω. Μηπως οι δευτερομανούλες ειχατε κάτι παρόμοιο και πόσο σας κράτησε;

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου! Υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης(πχ Φαιναρέτη) για τις κοπέλες που έχουν γεννησει.. Πάρε ένα τηλέφωνο,πιστεύω θα σε βοηθήσει..:)

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Expand  

Στο πρώτο μου παιδί είχα ρίξει κ εγώ πολύ κλάμα και άγχος τον πρώτο καιρό! Είναι το ξενύχτι που σε κάνει να νιώθεις έτσι... Είναι ένα ανθρωπάκι που έχει απόλυτη εξάρτηση από σένα και αυτό είναι κάτι που σε καταβάλει! Δεν μιλάει, δεν επικοινωνεί και όταν κλαιει δεν ξέρεις τι έχει! Είναι κ η κλεισουρα, σκέφτεσαι και την παλιά σου ανέμελη ζωή, είναι κ οι ορμόνες που πέφτουν κατακόρυφα και όλα αυτά που νιώθεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Δεν θα είναι όμως πάντα έτσι!!! Στις 40 μέρες θα σου χαμογελάσει και κάθε μέρα θα κάνει κ από κάτι καινούργιο!!!!

Για να σε παρηγορήσω και τώρα στο δεύτερο έχω πολλές εναλλαγές διάθεσης κ άγχος καλά τις πρώτες μέρες ήμουν χάλια... Ξέρω όμως πλέον πως θα έρθουν κ καλύτερες μέρες και θα συνέλθω πλήρως όταν επιστρέψω στη δουλειά όπως έγινε και την πρώτη φορά!

• Μου αρέσει 4

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Expand  

Όπως είπε κι η @Anastasia05 πάρε ένα τηλέφωνο. Σίγουρα θα σε βοηθήσουν, δεν είναι ταμπού ούτε σημαίνει κάτι απαραίτητα. Το κλάμα μάλλον είναι από τις ορμόνες βρε κορίτσι και τόσα καινούργια συναισθήματα. Υποσυνείδητα υπάρχει ανασφάλεια κ άγχος για το μωρό για εσένα για τη σχέση σ για όλους κι όλα. Και καχυποψία για τα πάντα. Εγώ το κατάλαβα στο 1ο παιδί που είχα μια γκρίνια κ νεύρα, ήθελα να ελέγχω τα πάντα κ όλοι όσοι με βοηθούσαν με εκνευριζαν κ ένιωθα ότι τα κάνουν όλα λάθος. Κι εγώ δν είμαι καθόλου τέτοιος άνθρωπος! Ευτυχώς το κατάλαβα κάποια στιγμή κ άρχισα να χαλαρώνω. Κι αυτή η κούραση κ το ξενύχτι σε τρελαινουν, ξεκουράσου μια μέρα,μια Κυριακή ας αναλάβει κάποιος άλλος κ κοιμήσου απλά. Μην πιέζεσαι, να νιώθεις κι εσύ καλά γτ αν δεν είσαι καλά κ χαλαρή δν θα έχεις κ γάλα κ ψυχραιμία να θηλασεις. Μια ψυχή εδώ μέσα έχει πει χαρούμενη μαμά, χαρούμενα μωρά! Ισχύει!

Αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή?! @Nina13που είσαι καλέ με τη γοργόνα σου? 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

On 26/10/2020 at 11:30 ΠΜ, OctoberMom είπε:

@Vaso.D. Για δες και το vresmaia . gr (κολλητά) έχει για όλη την Ελλάδα

@Annou και λοιπές φουσκωτές, πού είστεε? 

Expand  

Kalimera koritsia mou!!Egw akomi edw!!Perimenw,tzifos!!
Ax peite kana kolpore koritsia bas k erthei epitelous kamia wra i mikri.Ti na kanw?Prospathisa gia sex xwris orexi vevaia,bas k voithisw tin katastasi alla ponaga toso polu pou tou eipa den sunexisa telika..Kanw kai vathia kathismata.Den xerw ti allo!Kontevw na skasw.Entwmetaxy exw apeires palindromiseis kai kaoures k den borw oute na koimithw i gunaika!Eipame na tis parw oles tis evdomades alla auto paraeinai.Exoume perasei tin pit mas kata 1 evdomada apo ton emvruologo kai 4 meres ton giatro mas.Apo ponous tpt!Den aisthanomai na plisiazei!Tha skasw i gunaika

• Λυπημένη/-ος 3

On 26/10/2020 at 11:05 ΠΜ, marianna1986 είπε:

Στο πρώτο μου παιδί είχα ρίξει κ εγώ πολύ κλάμα και άγχος τον πρώτο καιρό! Είναι το ξενύχτι που σε κάνει να νιώθεις έτσι... Είναι ένα ανθρωπάκι που έχει απόλυτη εξάρτηση από σένα και αυτό είναι κάτι που σε καταβάλει! Δεν μιλάει, δεν επικοινωνεί και όταν κλαιει δεν ξέρεις τι έχει! Είναι κ η κλεισουρα, σκέφτεσαι και την παλιά σου ανέμελη ζωή, είναι κ οι ορμόνες που πέφτουν κατακόρυφα και όλα αυτά που νιώθεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Δεν θα είναι όμως πάντα έτσι!!! Στις 40 μέρες θα σου χαμογελάσει και κάθε μέρα θα κάνει κ από κάτι καινούργιο!!!!

Για να σε παρηγορήσω και τώρα στο δεύτερο έχω πολλές εναλλαγές διάθεσης κ άγχος καλά τις πρώτες μέρες ήμουν χάλια... Ξέρω όμως πλέον πως θα έρθουν κ καλύτερες μέρες και θα συνέλθω πλήρως όταν επιστρέψω στη δουλειά όπως έγινε και την πρώτη φορά!

Expand  

Πολύ σημαντικό κι αυτό με τη δουλειά.. Εγώ σκέψου έχω να δουλέψω από το καλοκαίρι του 2018 κ έχω φρικαρει. Που πάντα δούλευα πολλές ώρες....κ καμιά φορά έκανα βάρδια κ καπάκια πήγαινα στην άλλη άκρη της Αθήνας να κάνω άλλη βάρδια..

Οπότε έχω κι εγώ ακόμη θέμα από τοτε κ περιμένω πως κ πως να δουλέψω τον Δεκέμβριο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας.. 

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

On 26/10/2020 at 12:04 ΜΜ, Annou είπε:

Kalimera koritsia mou!!Egw akomi edw!!Perimenw,tzifos!!
Ax peite kana kolpore koritsia bas k erthei epitelous kamia wra i mikri.Ti na kanw?Prospathisa gia sex xwris orexi vevaia,bas k voithisw tin katastasi alla ponaga toso polu pou tou eipa den sunexisa telika..Kanw kai vathia kathismata.Den xerw ti allo!Kontevw na skasw.Entwmetaxy exw apeires palindromiseis kai kaoures k den borw oute na koimithw i gunaika!Eipame na tis parw oles tis evdomades alla auto paraeinai.Exoume perasei tin pit mas kata 1 evdomada apo ton emvruologo kai 4 meres ton giatro mas.Apo ponous tpt!Den aisthanomai na plisiazei!Tha skasw i gunaika

Expand  

Είμαι στην ίδια κατάσταση φίλη! Κι εγώ βασικά δεν πολυέχω όρεξη για σεξ γιατί γίνεται λίγο επίτηδες και it kills the mood, περπάτημα μ'αυτήν τη σωματική κατάσταση πόσο να κάνεις?? Μπάλα για βαθιά καθίσματα, κανελλόζουμο (βράζεις ξυλάκια κανέλλας και τα πίνεις), πιπέρι καγιέν, χουρμάδες, ανανά, μασάζ στις θηλές (που πονάει κι αυτό μετά από λίγο!) αυτά ξέρω κι εγώ!

Αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν δεν έρθει η ώρα τους, από μόνες μας δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα...

Για τις καούρες βράσε ρίγανη να πιείς και πάρε αντιόξινα! Μην τα φοβάσαι... Πάρε και προληπτικά μετά απ'το βραδινό γεύμα! Εγώ πάλι καλά επειδή έχει κατέβει η κοιλιά μπορώ τουλάχιστον να φάω και να κοιμηθώ, τον προηγούμενο μήνα είχα εξαντληθεί κι εγώ!

Είναι αυτή η αίσθηση της "πολύ έγκυος"! Κάποια στιγμή θα βγει λένε όλοι, εγώ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω :P Τα ίδια, κι εγώ δεν έχω ιδιαίτερες συσπάσεις....

3ο sweeping σήμερα!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

JeY7p2.png

On 26/10/2020 at 1:54 ΜΜ, OctoberMom είπε:

Είμαι στην ίδια κατάσταση φίλη! Κι εγώ βασικά δεν πολυέχω όρεξη για σεξ γιατί γίνεται λίγο επίτηδες και it kills the mood, περπάτημα μ'αυτήν τη σωματική κατάσταση πόσο να κάνεις?? Μπάλα για βαθιά καθίσματα, κανελλόζουμο (βράζεις ξυλάκια κανέλλας και τα πίνεις), πιπέρι καγιέν, χουρμάδες, ανανά, μασάζ στις θηλές (που πονάει κι αυτό μετά από λίγο!) αυτά ξέρω κι εγώ!

Αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν δεν έρθει η ώρα τους, από μόνες μας δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα...

Για τις καούρες βράσε ρίγανη να πιείς και πάρε αντιόξινα! Μην τα φοβάσαι... Πάρε και προληπτικά μετά απ'το βραδινό γεύμα! Εγώ πάλι καλά επειδή έχει κατέβει η κοιλιά μπορώ τουλάχιστον να φάω και να κοιμηθώ, τον προηγούμενο μήνα είχα εξαντληθεί κι εγώ!

Είναι αυτή η αίσθηση της "πολύ έγκυος"! Κάποια στιγμή θα βγει λένε όλοι, εγώ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω :P Τα ίδια, κι εγώ δεν έχω ιδιαίτερες συσπάσεις....

3ο sweeping σήμερα!

Expand  

Euxaristw fili mou!!!Gia na doume,tha dokimasw pantws!!!♥️

Διαφημίσεις

Expand  

Αγαπούλα μου με το κλαμα δεν έχω εμπειρία ώστε να σου πω ποτέ θα σταματήσει κτλ βέβαια είμαι πολύ πιο ευαίσθητη κ ευθυχτη ακόμη όπως στην εγκυμοσύνη..

Αλλά όπως είπαν τα κορίτσια κ βάση οοοσων έχω διαβάσει είναι φυσιολογικό λόγω ορμονών κτλ..κάνε θετικές σκέψεις κ πολλές αγκαλιές τον άντρα κ το μωρό σας..

Καταφέρατε κάτι υπέροχο, δημιουργήσατε ζωή..:x

Όσο για τον ύπνο ρε αγάπη γτ τόσο λίγο? Θυμισε μου θηλάζεις? Ανά πόση ώρα ξυπνάει? Κ το μεσημέρι γτ δε κοιμάσαι όταν κοιμάται κ εκείνη..?

• Μου αρέσει 1

Expand  

ειναι φυσιολογικο κ το κλαμα κ η θλιψη ειναι οι ορμονες το ανχος κ η αυπνια. οσο θα ηρεμει το μωρο τοσο θα ηρεμεις κ εσυ ετσι παει αυτο μολις βρητε ενα ρυθμο τοτε αρχιζουν ολα κ φευγουν σιγα σιγα. 

• Μου αρέσει 2

@Anastasia05 , @marianna1986 , @Christina θα μπορουσα να ασχοληθω λιγο με τη δουλειά μου να κανω κάποια πράγματα, αν και έχω μείνει τόσο πίσω που δε ξέρω απο πού να το πιάσω αλλά ισως με βοηθήσει. Θέλω πολυ να αιστανθώ λιγκ καλύτερα, πρέπει να μιλάω και περισσότερο στο μωράκι γιατί τώρα πιάνω τον εαυτό μου και κανω μηχανικα κάποια πράγματα, αλλαγή πάνας, θηλασμό ... εσείς μιλάτε στα μωράκια σας, βαζετε μουσική τί άλλο κάνετε τώρα αυτες τις πρωτες μέρες;

• Μου αρέσει 2

On 26/10/2020 at 1:08 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Πολύ σημαντικό κι αυτό με τη δουλειά.. Εγώ σκέψου έχω να δουλέψω από το καλοκαίρι του 2018 κ έχω φρικαρει. Που πάντα δούλευα πολλές ώρες....κ καμιά φορά έκανα βάρδια κ καπάκια πήγαινα στην άλλη άκρη της Αθήνας να κάνω άλλη βάρδια..

Οπότε έχω κι εγώ ακόμη θέμα από τοτε κ περιμένω πως κ πως να δουλέψω τον Δεκέμβριο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας.. 

Expand  

Σε ζηλευω λίγο που θα επιστρέψεις Δεκέμβριο:P! Εντάξει αν είχα κάποιον να μου κρατήσει το μωρό θα το έκανα με 1000!!! Κ εμένα η άδεια λοχείας τελειώνει 11/12 κ άμα θέλω επιστρέφω...

Αλλά θα πάρω αντί για μειωμένο ωράριο 3.5 μήνες ανατροφη και θα επιστρέψω με το καλό 25 Μαρτίου θα είναι σχεδόν 6 μηνων και θα τον πάω σε σταθμό!

@Annou κ @OctoberMom νομίζω πως αισθάνεστε πως δεν πρόκειται να γεννήσετε ποτέ! Αλλά αυτό δεν γίνεται! Πλησιάζει η ώρα σας!!! Με το καλο (ίσως γίνετε μανουλες Νοεμβρίου)

On 26/10/2020 at 2:31 ΜΜ, Blossombaby είπε:

@Anastasia05 , @marianna1986 , @Christina θα μπορουσα να ασχοληθω λιγο με τη δουλειά μου να κανω κάποια πράγματα, αν και έχω μείνει τόσο πίσω που δε ξέρω απο πού να το πιάσω αλλά ισως με βοηθήσει. Θέλω πολυ να αιστανθώ λιγκ καλύτερα, πρέπει να μιλάω και περισσότερο στο μωράκι γιατί τώρα πιάνω τον εαυτό μου και κανω μηχανικα κάποια πράγματα, αλλαγή πάνας, θηλασμό ... εσείς μιλάτε στα μωράκια σας, βαζετε μουσική τί άλλο κάνετε τώρα αυτες τις πρωτες μέρες;

Expand  

Τι να κάνεις με ένα μωρό ημερών; Ούτε καν βλέπει καθαρά! Πολλές αγκαλίτσες, χαδακια και φιλάκια! Πάρε το μωρό σου κ πατε μια βολτιτσα να πάρετε αέρα! Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω αλλά να είσαι σίγουρη πως θα περάσει!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@Blossombaby κορίτσι μου είναι απόλυτα φυσιολογικό, σκέψου εγώ κοντευουμε να κλείσουμε 2 μήνες κ ακόμα που κ που μπηγω τα κλάματα χωρίς λόγο!!αν θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει κ αυτό που πρότεινε η Αναστασία είναι μια πάρα πολύ ωραία λύση κ θα μιλήσεις με επαγγελματιες που θα σε βοηθήσουν ! Γιατί κ εμείς εδώ μιλάμε από την εμπειρία μας!

@Vaso D θα εδραιωθεί ο θηλασμός να μην αγχώνεσαι!όσο μπορείς εσύ να βάζεις το μωρό στο στήθος , εγώ που πήρα σύμβουλο θηλασμού θα σου πω ότι απλα μου έδειξε μια κίνηση πως να την βάζω στο στήθος, Αποτι κατάλαβα από την δική μου εμπειρία, το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή κ να είσαι ήρεμη να μην προκαλείς αναστάτωση στο μωρό..δοκίμασε για αρχή να βάζεις το μωρό στο πλάι πάνω σε μαξιλαρι κάτω από την μασχάλη σου(εμένα αυτό με βόλεψε αρχικά) μόλις το μωρό ανοίξει το στόμα θα πιάσεις το στήθος στην θηλαία άλω κ με τον δείκτη κ το αντίχειρα κ θα τα ζουμπηξεις σκέψου όπως κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε ένα σάντουιτς, κ θα το βάλεις στο στόμα του μωρού...ελπίζω να σε βοηθήσω κ αν χρειαστείς κάτι άλλο κ μπορω να σε βοηθήσω εδώ είμαστε!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...