Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

@Renez αυριο .. στειλτε θετικη ενεργεια και θα τα πουμε την Μ. ΠΕΜΠΤΗ παλι. Αυριο δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω.

Φιλια σε ολες!

Polu polu kali epituxia euxomai!!Ola tha pane mia xara!’

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Καλωσηλθατε οι καινουριες και συγχαρητηρια σε όσες είδαν τα μωράκια τους! Είδαμε κι εμείς τον παιδαρο μας σήμερα και ο γιατρος τον βρήκε ακοοοομα μεγαλύτερο από την τελευταία φορά. Πήγα σε ιδιώτη, όχι στο Αλεξάνδρα, λόγω της κατάστασης. Άσχετο. Τέλος πάντων σήμερα τον βρήκαν 15 εβδομάδων. Έχει φτάσει να έχει απόκλιση από την τερ 10 ημέρες. Πράγμα που όπως μου είπε ο γιατρος μπορεί να σημαίνει πως ίσως υπάρχει κάποιο ζάχαρο και θα κάνω την καμπύλη πιο πριν. Στο μεταξύ εγώ αποφάσισα να προσέχω. Όσο είναι δυνατόν δηλαδή γιατί έχω ακόμα αναγούλες και μόνο όσα κάνουν κακό στο ζάχαρο μπορώ να φάω: μακαρόνια ρύζια πατάτες τυριά. Και κρέας που δεν πειράζει. Τέλος πάντων θα δείξει! Ας πάνε όλα καλά και θα βρω εγώ τι θα τρώω! Είδαμε και την τσουτσου μας. Πολύ προικισμενο το παιδί μου! 

Μα τί υπέροχα νέα!!!!!!!Πάντα τέτοιες χαρές να έχεις κοπέλα μου!!!!!Με το καλό ο παίδαρος σου!!!!

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Όλα καλά! Εσυ πως εισαι σημερα?

Πόσες έχουν αυχενική σήμερα??

Κάποια έχει αυχενική αλλά δε θυμάμαι ποια...

λιγη ανακατωσούρα, λίγα σάλια, λίγο που θέλω τσουρέκι αλλά αντ αυτού τρώω all bran, λίγο που ρεύομαι κ το νερό!Απλά καθημερινά πράγματα χαχαχαχ...αλλά από τη στιγμή που δεν ποναω κ δεν έχω αίμα είμαι καλά!!!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάποια έχει αυχενική αλλά δε θυμάμαι ποια...

λιγη ανακατωσούρα, λίγα σάλια, λίγο που θέλω τσουρέκι αλλά αντ αυτού τρώω all bran, λίγο που ρεύομαι κ το νερό!Απλά καθημερινά πράγματα χαχαχαχ...αλλά από τη στιγμή που δεν ποναω κ δεν έχω αίμα είμαι καλά!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Έτσι θετική σκέψη!! 

Αχ κ εγώ το σκέφτομαι το τσουρέκι αλλά το φοβάμαι, λέτε να μας πέσει βαρύ;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Έτσι θετική σκέψη!! 

Αχ κ εγώ το σκέφτομαι το τσουρέκι αλλά το φοβάμαι, λέτε να μας πέσει βαρύ;;

Όχι καλε φαε σιγά αφρός είναι, μη φας ολόκληρο τσουρέκι βέβαια χαχαχαχ:P εγώ δεν τρώω λόγω ζάχαρης! Αλλά ένα τσουρέκι μοσχομυριστό κ γεμιστό με πραλίνα το τσακιζα...

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!!!!εγώ τσουρέκι δεν τολμώ ..... τις τελευταίες 2 μέρες ακόμα και νερό να πιω μου κάθεται βαρύ..... νιώθω ότι δεν το χωνευω.....

Κ εγώ κορίτσι πίνω νερό κ ρεύομαι!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!εγώ τσουρέκι δεν τολμώ ..... τις τελευταίες 2 μέρες ακόμα και νερό να πιω μου κάθεται βαρύ..... νιώθω ότι δεν το χωνευω.....

Καλώς την !! Σε χάσαμε !! Πώς είσαι;;; 

@Jasmine@ σκέφτομαι την ,renez που έφαγε κ την χάλασε κ το φοβάμαι, αλλά νομίζω θα το τολμήσω!!!

Καλά για το ρέψιμο αφήστε το καλύτερα, εν τω μεταξύ εγώ πάντα φώναζα στον άντρα μου να μην ρευεται μπροστά μου κ τώρα έχω γίνει χειρότερη!! Βέβαια το δικο μου ρέψιμο είναι πιο ντελικάτο χαχαχα

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@Jasmine@ σκέφτομαι την ,renez που έφαγε κ την χάλασε κ το φοβάμαι, αλλά νομίζω θα το τολμήσω!!!

Καλά για το ρέψιμο αφήστε το καλύτερα, εν τω μεταξύ εγώ πάντα φώναζα στον άντρα μου να μην ρευεται μπροστά μου κ τώρα έχω γίνει χειρότερη!! Βέβαια το δικο μου ρέψιμο είναι πιο ντελικάτο χαχαχα

Εδω ειμαι κορίτσι μου !!!!! χθες καταφερα να μπω...... και έγραψα το κατεβατό μου......!!!! καλαά είμαι.... μονο αυτό έχω τις καουρίτσες μου και νομίζω ότι και να τρωω μου καθεται στο λαιμό...γενικά δεν είχα τέτοια θέματα....αλλά τωρααααα... τα έχω... δεν την γλίτωσα.... το βράδυ δεν κοιμάμαι καλα!!!! έχω τα νεύρα μουυυυυ..... πάω δουλειά και μ λενε οτι οι ορμόνες μου δουλεύουν στο φουλ.... βέβαια δεν το πιστεύω... πάντα είχα νεύρα στη δουλεια..... μου τα προκαλούν πολύ έντονα!

εσυ πως είσαι αγάπη?

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Καλά είμαι έξαλλη! Είχα παραγγείλει ένα δώρο για τη βαφτιστηρα μου από 01/04 υποτίθεται τελευταία ημερομηνία παράδοσης ήταν 10/04! Στέλνω στο chat της εταιρείας σημερα μου επιβεβαιώνουν τον αριθμό αποστολής κ με ποια εταιρεία έχει σταλεί! Μπαίνω στη γενική ταχυδρομική κ τι να δω;;; Το έχουν από τις 08/04 γράφουν απών κ ότι άφησαν σημείωμα, το οποίο φυσικά δεν υπάρχει πουθενά κ φυσικά δεν έλειπα από τι σπίτι, δε με πήρε κανείς τηλέφωνο ποτέ!!!! Και παίρνω τηλ στο κατάστημα, βγαίνει ηχογραφημένο μνμ ότι όλες δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή κ μου το κλείνουν! Έχω ανεβάσει πίεση...

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλά είμαι έξαλλη! Είχα παραγγείλει ένα δώρο για τη βαφτιστηρα μου από 01/04 υποτίθεται τελευταία ημερομηνία παράδοσης ήταν 10/04! Στέλνω στο chat της εταιρείας σημερα μου επιβεβαιώνουν τον αριθμό αποστολής κ με ποια εταιρεία έχει σταλεί! Μπαίνω στη γενική ταχυδρομική κ τι να δω;;; Το έχουν από τις 08/04 γράφουν απών κ ότι άφησαν σημείωμα, το οποίο φυσικά δεν υπάρχει πουθενά κ φυσικά δεν έλειπα από τι σπίτι, δε με πήρε κανείς τηλέφωνο ποτέ!!!! Και παίρνω τηλ στο κατάστημα, βγαίνει ηχογραφημένο μνμ ότι όλες δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή κ μου το κλείνουν! Έχω ανεβάσει πίεση...

έτσι γίνεται αυτές τις μέρες κορίτσι μου με τις κούριερ....καμια συνεργασία.... καμια εξυπηρέτηση..... σου προτείνω αν δεν το σηκωσουν το τηλ ποτε να πας απο το καταστημα στο οποίο είναι το δέμα σου και να τους ενημερώσεις ότι θα ήθελες να το παραλάβεις από εκει.

Εδω ειμαι κορίτσι μου !!!!! χθες καταφερα να μπω...... και έγραψα το κατεβατό μου......!!!! καλαά είμαι.... μονο αυτό έχω τις καουρίτσες μου και νομίζω ότι και να τρωω μου καθεται στο λαιμό...γενικά δεν είχα τέτοια θέματα....αλλά τωρααααα... τα έχω... δεν την γλίτωσα.... το βράδυ δεν κοιμάμαι καλα!!!! έχω τα νεύρα μουυυυυ..... πάω δουλειά και μ λενε οτι οι ορμόνες μου δουλεύουν στο φουλ.... βέβαια δεν το πιστεύω... πάντα είχα νεύρα στη δουλεια..... μου τα προκαλούν πολύ έντονα!

εσυ πως είσαι αγάπη?

Εντάξει με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι στην δουλειά σου δεν μου κάνει περίεργο να έχεις νεύρα!!! 

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα από θέμα εμετών ,έχουν μειωθεί σε 1 το πολύ 2 την ημέρα κ όπως είπε κ η φίλη Jasmine αφού δεν έχουμε αίμα η κάποιο πιο σοβαρό θέμα είμαστε καλααααααα!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εντάξει με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι στην δουλειά σου δεν μου κάνει περίεργο να έχεις νεύρα!!! 

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα από θέμα εμετών ,έχουν μειωθεί σε 1 το πολύ 2 την ημέρα κ όπως είπε κ η φίλη Jasmine αφού δεν έχουμε αίμα η κάποιο πιο σοβαρό θέμα είμαστε καλααααααα!!!

ναι μπραβοοοοο.... αυτό είναι το σημαντικόοοο!!!!!!! ακριβώς..... και έτσι θα συνέχισουμε!!!! εγω ανυπομονώ να έρθει η 23/04 να παω να τον δω παλι!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...