Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Καλωσηλθατε οι καινουριες και συγχαρητηρια σε όσες είδαν τα μωράκια τους! Είδαμε κι εμείς τον παιδαρο μας σήμερα και ο γιατρος τον βρήκε ακοοοομα μεγαλύτερο από την τελευταία φορά. Πήγα σε ιδιώτη, όχι στο Αλεξάνδρα, λόγω της κατάστασης. Άσχετο. Τέλος πάντων σήμερα τον βρήκαν 15 εβδομάδων. Έχει φτάσει να έχει απόκλιση από την τερ 10 ημέρες. Πράγμα που όπως μου είπε ο γιατρος μπορεί να σημαίνει πως ίσως υπάρχει κάποιο ζάχαρο και θα κάνω την καμπύλη πιο πριν. Στο μεταξύ εγώ αποφάσισα να προσέχω. Όσο είναι δυνατόν δηλαδή γιατί έχω ακόμα αναγούλες και μόνο όσα κάνουν κακό στο ζάχαρο μπορώ να φάω: μακαρόνια ρύζια πατάτες τυριά. Και κρέας που δεν πειράζει. Τέλος πάντων θα δείξει! Ας πάνε όλα καλά και θα βρω εγώ τι θα τρώω! Είδαμε και την τσουτσου μας. Πολύ προικισμενο το παιδί μου! 

Χαχαχαχαχαχα!! Καμάρι η μάνα για τη τσουτσου! Μπράβο κορίτσι! Συχνά υπάρχει απόκλιση στην ημερομηνία που λέει η αυχενική,μην ανησυχείς! Θα τα ελέγξετε όλα και θα δείτε πως θα πάει!! :) καλά κάνεις και προσέχεις!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Καλωσηλθατε οι καινουριες και συγχαρητηρια σε όσες είδαν τα μωράκια τους! Είδαμε κι εμείς τον παιδαρο μας σήμερα και ο γιατρος τον βρήκε ακοοοομα μεγαλύτερο από την τελευταία φορά. Πήγα σε ιδιώτη, όχι στο Αλεξάνδρα, λόγω της κατάστασης. Άσχετο. Τέλος πάντων σήμερα τον βρήκαν 15 εβδομάδων. Έχει φτάσει να έχει απόκλιση από την τερ 10 ημέρες. Πράγμα που όπως μου είπε ο γιατρος μπορεί να σημαίνει πως ίσως υπάρχει κάποιο ζάχαρο και θα κάνω την καμπύλη πιο πριν. Στο μεταξύ εγώ αποφάσισα να προσέχω. Όσο είναι δυνατόν δηλαδή γιατί έχω ακόμα αναγούλες και μόνο όσα κάνουν κακό στο ζάχαρο μπορώ να φάω: μακαρόνια ρύζια πατάτες τυριά. Και κρέας που δεν πειράζει. Τέλος πάντων θα δείξει! Ας πάνε όλα καλά και θα βρω εγώ τι θα τρώω! Είδαμε και την τσουτσου μας. Πολύ προικισμενο το παιδί μου! 

Βρε αφού είναι καλά ο αντρακλας σου χαλάλι οι θυσίες της μάνας στο φαι!!

αχχχ αύριο περιμενω κ εγώ πως κ πως να τον δω!!

• Μου αρέσει 3

Just now, P.L.L. είπε:

Ρε κορίτσι κ σε σκεφτομουν σήμερα ότι έχεις μερες να μπεις.... αχ κουράγιο αυτή αυτή η καμπύλη Ζαχαρού δεν παλεύεται! Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν εξελίχθηκε καλά μέχρι την 9η εβδομάδα είχα κάνει 2 γιατί στις πρώτες εξετάσεις ήταν υψηλό το ζάχαρο! Ας είναι καλά το παιδάκι σου κ χαλάλι... Ωπ ένας υποψήφιος προικισμένος γαμπρός για τις κόρες μου! Χαχαχαχαχχα

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια! Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό (ζάχαρο) αλλά όπως και να έχει ότι είναι για το καλό του παίδαρου να γίνει! Αχ τέτοια προίκα ποια θα την πάρει!!! 

• Χαχα 1

Just now, P.L.L. είπε:

Bravoooooo!!!Na tos k allos paidaros!!!Ola ta kala euxomai!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό (ζάχαρο) αλλά όπως και να έχει ότι είναι για το καλό του παίδαρου να γίνει! Αχ τέτοια προίκα ποια θα την πάρει!!! 

Ααααα κάτσε καλά κυρία μου με τα προσόντα σας γτ έχω κ εγώ τον αντράκλα μου ε? εδώ εμάς μας το μπέρδεψε με τον ομφάλιο λώρο σκέψου!!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 9

Just now, Renez είπε:

Ααααα κάτσε καλά κυρία μου με τα προσόντα σας γτ έχω κ εγώ τον αντράκλα μου ε? εδώ εμάς μας το μπέρδεψε με τον ομφάλιο λώρο σκέψου!!! Χαχαχα

Hahahah

Just now, marianna1986 είπε:

Αχαχαχ θα έρθουν ισοπαλία τα αγόρια με τα κορίτσια οπότε θα βολευτουμε όλες οι συμπεθερες.!

Να κ η φωνή της λογικής:) 

Εντάξει λοιπόν πάει!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, marianna1986 είπε:

@Annouσυγχαρητηρια! Με το καλό το αγοράκι σου! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης! 

@Irinoula86 μην προδικαζεις για τον άντρα σου! Κ εμένα έτσι έλεγε αλλά μια χαρά μπήκε. Αφού τον ρώτησαν αν αντέχει γιατί οι περισσότεροι λιποθυμούν, αν ήταν να λιποθυμισει να μην έμπαινε κ έχουν να κοιτάξουν αυτόν αντί για μενα:unsure: Καλά αυτό το τελευταίο για πλάκα το είπαν! Αυτό για τον γιατρό πως το συμπερανες;

Για το γιατρο ετσι αυτη την αισθηση μ βγαζει...... Δεν ξερω.... Δεν το εχω συζητησει μαζι του... 

Just now, Ninamc είπε:

@Renez αυριο .. στειλτε θετικη ενεργεια και θα τα πουμε την Μ. ΠΕΜΠΤΗ παλι. Αυριο δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω.

Φιλια σε ολες!

Καληνύχτα Νίνα μου,καλή επιτυχία :x

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...