Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 7

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Πολύ θα ήθελα να πω κι εγώ γνώμη για κρέμες κ αφρολουτρο αλλά είμαι ακόμα έγκυος! Όπου να ναι μπαίνω 40η.. και περιμένω... Έχω πονάκια και συσπάσεις αλλά φαίνεται εκεί βολευτει καλά ο μπέμπης κ δε λέει να βγει. Φοβάμαι και μη μεγαλώσει πολύ γιατί είμαι μικρόσωμη και άντε να γεννήσω φυσιολογικά... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Ευχομαι να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν τα υπόλοιπα !!απο την αρχή ήξερα ότι θα είμαι μανούλα Οκτωβρίου ,,,κ σήμερα λοιπον γέννησα την κορούλα μου φυσιολογικά μέσα σε δυο ώρες το πολύ !!Ειμαι ευγνώμων για αυτό το θαυματακι μου !!καλη συνεχεια να έχετε !!!

• Μου αρέσει 12

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Vivi8 είπε:

Ποσό ζηλεύω εσάς που κοιμούνται τα μωράκια σας 4-5 ώρες! Καλοπροαίρετα πάντα! Εμάς ξεκίνησαν την Κυριακή οι κολικοί (μάλλον) και έχουμε μαρτυρήσει. Σφιγγεται, γκρινιάζει, κλαίει, ξυπνάει κάθε 1-2 ώρες και κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μας. Όταν θα την ακουμπήσουμε στο λίκνο θα κάτσει λίγο και μετά θα αρχίσει η γκρίνια. Πλέον κοιμάμαι μόνο το πρωί που έρχεται η μαμά μου και με βοηθάει.

Εμεις προς το παρόν είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αφρόλουτρο,σαμπουάν,κρέμα αλλαγής και ενυδατική φρέζιντερμ. Δεν έχει χρειαστεί να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Έχει να κάνει με το δερματακι του κάθε μωρού..μάλλον δεν είναι για ευαίσθητα δερματακια..ούτε σε εμάς άλλωστε κάθονται όλα το ίδιο καλά..

Αχχ ρε κοριτσάκι μου από τώρα στα βάσανα ε? Είναι βράδυα που κ εμένα το κάνει..τον βοηθάει πολύ όταν τον φασκιωνω με ένα λεπτό Φλις κουβερτακια(τα χέρια απ' έξω) γιατί λογικά τον ζεσταίνει στη κοιλίτσα κ νιώθει πιο χουχουλιαρικα..επίσης πλεον όπως με συμβούλεψαν μανουλες από εδώ κάνω μετά το μπάνιο μασαζακι στη κοιλίτσα απαλά κ κυκλικά κ με τα ποδαρακια ασκησουλες(δε στο γιουτιουμπ ασκήσεις για κολικούς)..

Χμμμ..επίσης υπάρχουν ειδικά μπιμπερο κατά των κολικων (δε θυμάμαι αν θηλάζεις ή δίνεις ξένο?!) Κ να μην της δίνεις μέχρι τέλος το γάλα που έχει αφρο..άφηνε τον..

Ελπίζω έστω λίγο να σε βοηθήσει κάτι από αυτά..

Α!! Κ πάντα πάντα να παλεύεις όσο μπορείς να ρευεται..

Just now, Aurora S είπε:

Καλησπέρα σας! Πολύ θα ήθελα να πω κι εγώ γνώμη για κρέμες κ αφρολουτρο αλλά είμαι ακόμα έγκυος! Όπου να ναι μπαίνω 40η.. και περιμένω... Έχω πονάκια και συσπάσεις αλλά φαίνεται εκεί βολευτει καλά ο μπέμπης κ δε λέει να βγει. Φοβάμαι και μη μεγαλώσει πολύ γιατί είμαι μικρόσωμη και άντε να γεννήσω φυσιολογικά... 

Καλέ θα μας την πεις κ εσύ σε λίγες μέρες!! Μη νομίζεις πως μόνο μια φορά θα τα συζητάμε :D

Έχουμε ακόμη όλες να πούμε ουυυυ!!

Άσε που κ η 1 εβδομαδα διαφορά που έχουν τα μωράκια μας της μιας από της άλλης πίστεψε με έχει τρελή διάφορα στη συμπεριφορά τους κ στην εμπειρία της κάθε μανουλας!!

Ποτέ πας ξανά στον γιατρο? Να μη φοβάσαι,το σώμα μας είναι φτιαγμένο για αυτό (θυμισου πόσες φορές σας έχω πει ότι δεν το πίστευα ότι θα τα καταφέρω χωρίς επισκληριδιο κ ομως με υποτιμήσα κ εμένα κ το σώμα μου!!) κ στη τελική αν χρειαστεί δόξα τον Θεό υπάρχει κ η καισαρική..όπως κ να δεις θα κρατήσεις σύντομα το παιδί σου αγκαλιά!!

Just now, demifilol είπε:

Ευχομαι να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν τα υπόλοιπα !!απο την αρχή ήξερα ότι θα είμαι μανούλα Οκτωβρίου ,,,κ σήμερα λοιπον γέννησα την κορούλα μου φυσιολογικά μέσα σε δυο ώρες το πολύ !!Ειμαι ευγνώμων για αυτό το θαυματακι μου !!καλη συνεχεια να έχετε !!!

Τρελαιιιινομαιιι!!!!!

Λέγε ρε φιληηηη!! 

Αχχχ να σου ζήσει κοριτσάκι μου ,κάθε χαρά κ ευτυχία σε εσένα κ το πλασματακι σου!!

Περιμένω λεπτομέρειες να ξέρεις!! Έσπασαν νερά? Πόνοι? Τιιί??

Το αγαπημένο μας πινακακι:x

Eirini_kaκοριτσακι --} ΠΗΤ: 1/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (2/10/20:x) 11η

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (24/9/20:x) 4η

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (14/9/20:x) 3η

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (11/10/20:x) 18η

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)  ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/9/20 :x ) 1η

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (27/9/20:x,) 6η

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/10/20:x) 7η

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/10/20:x) 8η

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο ΜητέραΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (11/10/20:x) 17η

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (8/10/20:x) 15η

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (5/10/20:x) 13η

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/10/20:x) 9η

@Vivi8  κοριτσακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Ρέα) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!! (27/9/20:x) 5η

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (10/9/20:x) 2η

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (5/10/20:x) 12η

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι  ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (5/10/20:x) 13η

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinακοριτσακι -} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (7/10/20:x) 14η

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (8/10/20:x) 16η

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (2/10/20:x).10η

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (13/10/20:x) 18η

Απολογισμός:

Μανουλες 32!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 22!!

Από τα 35 μωράκια μας έχουν ήδη γεννηθεί τα 22!! 

Με το καλό να μας έρθουν κ τα υπόλοιπα κοριτσουδια μου,ευτυχισμένα κ υγιή να είναι για όλη τους τη ζωή και εμείς πάντα δίπλα τους περήφανες κ δυνατές μανουλες!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Έχει να κάνει με το δερματακι του κάθε μωρού..μάλλον δεν είναι για ευαίσθητα δερματακια..ούτε σε εμάς άλλωστε κάθονται όλα το ίδιο καλά..

Αχχ ρε κοριτσάκι μου από τώρα στα βάσανα ε? Είναι βράδυα που κ εμένα το κάνει..τον βοηθάει πολύ όταν τον φασκιωνω με ένα λεπτό Φλις κουβερτακια(τα χέρια απ' έξω) γιατί λογικά τον ζεσταίνει στη κοιλίτσα κ νιώθει πιο χουχουλιαρικα..επίσης πλεον όπως με συμβούλεψαν μανουλες από εδώ κάνω μετά το μπάνιο μασαζακι στη κοιλίτσα απαλά κ κυκλικά κ με τα ποδαρακια ασκησουλες(δε στο γιουτιουμπ ασκήσεις για κολικούς)..

Χμμμ..επίσης υπάρχουν ειδικά μπιμπερο κατά των κολικων (δε θυμάμαι αν θηλάζεις ή δίνεις ξένο?!) Κ να μην της δίνεις μέχρι τέλος το γάλα που έχει αφρο..άφηνε τον..

Καλέ θα μας την πεις κ εσύ σε λίγες μέρες!! Μη νομίζεις πως μόνο μια φορά θα τα συζητάμε :D

Άσε που κ η 1 εβδομαδα διαφορά που έχουν τα μωράκια μας της μιας από της άλλης πίστεψε με έχει τρελή διάφορα στη συμπεριφορά τους κ στην εμπειρία της κάθε μανουλας!!

Ποτέ πας ξανά στον γιατρο? Να μη φοβάσαι,το σώμα μας είναι φτιαγμένο για αυτό (θυμισου πόσες φορές σας έχω πει ότι δεν το πίστευα ότι θα τα καταφέρω χωρίς επισκληριδιο κ ομως με υποτιμήσα κ εμένα κ το σώμα μου!!) κ στη τελική αν χρειαστεί δόξα τον Θεό υπάρχει κ η καισαρική..όπως κ να δεις θα κρατήσεις σύντομα το παιδί σου αγκαλιά!!

Τρελαιιιινομαιιι!!!!!

Λέγε ρε φιληηηη!! 

Αχχχ να σου ζήσει κοριτσάκι μου ,κάθε χαρά κ ευτυχία σε εσένα κ το πλασματακι σου!!

Eirini_kaκοριτσακι --} ΠΗΤ: 1/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (2/10/20:x) 11η

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (24/9/20:x) 4η

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (14/9/20:x) 3η

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (11/10/20:x) 18η

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)  ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/9/20 :x ) 1η

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (27/9/20:x,) 6η

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/10/20:x) 7η

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (8/10/20:x) 15η

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (5/10/20:x) 13η

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/10/20:x) 9η

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (10/9/20:x) 2η

@DemiMom κοριτσάκι  ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (5/10/20:x) 13η

@Christinακοριτσακι -} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (7/10/20:x) 14η

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (8/10/20:x) 16η

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (2/10/20:x).10η

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (13/10/20:x) 18η

Απολογισμός:

Μανουλες 32!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 22!!

Με το καλό να μας έρθουν κ τα υπόλοιπα κοριτσουδια μου,ευτυχισμένα κ υγιή να είναι για όλη τους τη ζωή και εμείς πάντα δίπλα τους περήφανες κ δυνατές μανουλες!!:wub:

Μου έβγαλαν το ράμμα κ εκανα αμέσως 3-4 διαστολή !εαν Δ είχα το ράμμα ,θα το έχανα κ αυτό το μωρό μου είπε η γιατρός!!μεσα σε μισή ώρα μου έσπασαν νερά ,,εκανα επισκλ ,είχα 5-6 διαστολή ,,,κ στο καπάκι κάνω τέλεια διαστολή κ οι γιατροί έτρεχαν πανικόβλητοι ,Δ πρόλαβα δεύτερη δόση επισκλ,γέννησα  στο καπάκι μεσα στα 15 λεπτά !!ολα αυτά έγιναν το πολύ σε δυο ωρεσ !!!ευχομαι όλες οι γυναίκες να γεννάνε έτσι με έναν πόνο !!

Υγ Να έχουμε υγεία ευχομαι !!!Κ εμεις κ τα παιδάκια μας

• Μου αρέσει 13

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Renez γιατρό έχω μεθαύριο κ βλέπουμε! Ελπίζω οι πολλές συσπάσεις να έχουν να βοηθήσει λίγο τον τράχηλο μπας κ γεννήσω φυσιολογικά!

@demifilol συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσει! Τέλος καλό, όλα καλά:) καλή λοχεία και καλή ανατροφή!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Μου έβγαλαν το ράμμα κ εκανα αμέσως 3-4 διαστολή !εαν Δ είχα το ράμμα ,θα το έχανα κ αυτό το μωρό μου είπε η γιατρός!!μεσα σε μισή ώρα μου έσπασαν νερά ,,εκανα επισκλ ,είχα 5-6 διαστολή ,,,κ στο καπάκι κάνω τέλεια διαστολή κ οι γιατροί έτρεχαν πανικόβλητοι ,Δ πρόλαβα δεύτερη δόση επισκλ,γέννησα  στο καπάκι μεσα στα 15 λεπτά !!ολα αυτά έγιναν το πολύ σε δυο ωρεσ !!!ευχομαι όλες οι γυναίκες να γεννάνε έτσι με έναν πόνο !!

Φτου φτου όλα πήγαν κατ ευχην!! Ήταν για να έρθει το κοριτσάκι σου Δήμητρα μου κ ήρθε!! 

Κάθε ευτυχία!!

Just now, Aurora S είπε:

@Renez γιατρό έχω μεθαύριο κ βλέπουμε! Ελπίζω οι πολλές συσπάσεις να έχουν να βοηθήσει λίγο τον τράχηλο μπας κ γεννήσω φυσιολογικά!

@demifilol συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσει! Τέλος καλό, όλα καλά:) καλή λοχεία και καλή ανατροφή!!

Βρε μη σε αγχωνει ο τράχηλος!! Εγώ με 80αρες συσπάσεις κ έκανε 10 ώρες να ανοίξει τελείως ο ατιμος..κ μου έσπασαν κ τα νερά εκεί!!

Θέλω να πω ότι έστω αν έχεις μεγάλες συσπάσεις θα βοηθήσουν κ οι γιατροί κ πιστεύω θα καταφέρετε να έρθεις σε τέλεια διαστολή..ίσως κ με κάποιους έξτρα πόντους αν σου βάλουν στον ορό..

Θα γίνει ο,τι πρέπει να γίνει για να έχεις το θαύμα σου κ εσύ αγκαλιά!

Καληνύχτα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Γερό και τυχερο5συη ζωή του μανούλα!

Just now, Aurora S είπε:

Θα συμμετέχεις βρε κ θα έχεις κι εσύ τις απορίες σου! Κάνε υπομονή όλα θα γίνουν όπως πρέπει! Το ξέρω ανυπομονεις, ο τελευταιος καιρος δεν περνάει! Αααχ θα χαϊδεύεις τη κοιλίτσα σου μετά κ θα κοίτας το πλασματάκι σου!!! Ένα θαυμα θα κάνεις!

Κορίτσια μου έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι κλωτσισε το μωρό πχ από κίνηση εντέρου...ρε σεις τι ωραίες κλωτσιές τρώγαμε τόσο καιρό!!! Τώρα τρώμε καλύτερες...αχαχα μικρά πατουσινια εν δράση!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

πρίν από 14 λεπτά , demifilol είπε:

Na sou zisei koritsi mou!!Ola ta kala euxomai.Ontws akoygetai teleia i genna sou❤️

• Ευχαριστώ 1

Αχ έχω πολλές μερες να μπω κ βλέπω πολλές γέννες! @Eva137 @Irinoula86 @demifilol @Christinα @elenioz Κ οποία άλλη ξέχασα, να σας ζησουν τα παιδάκια σας!  
εμεις είμαστε σε μια διαρκή τρελαααααααά

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 2

SqfGp3.png

5 ώρες πρίν, Renez είπε:

Τρελαιιιινομαιιι!!!!!

Λέγε ρε φιληηηη!! 

Απολογισμός:

Μανουλες 32!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 22!!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Αυτά τα μπιμπερό τα έχω αλλά τη μικρή τη θηλάζω αποκλειστικά οποτε προς το παρόν δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Όλα τα άλλα που μου γράφεις πλην του φασκιωματος τα έχω δοκιμάσει και τζίφος! Η παιδίατρος μας έδωσε προβιοτικά σε σταγόνες και αύριο θα δοκιμάσω και το φασκιωμα μπας και.. :unsure:

OAi0p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vivi8 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Αυτά τα μπιμπερό τα έχω αλλά τη μικρή τη θηλάζω αποκλειστικά οποτε προς το παρόν δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Όλα τα άλλα που μου γράφεις πλην του φασκιωματος τα έχω δοκιμάσει και τζίφος! Η παιδίατρος μας έδωσε προβιοτικά σε σταγόνες και αύριο θα δοκιμάσω και το φασκιωμα μπας και.. :unsure:

Κάνε λίγο απ'ολα..τι έχουμε να χασουμε φίλη..?! 

Αχχχ κουράγιο μάνα κ εσύ!!

• Λυπημένη/-ος 1

12 ώρες πρίν, elenioz είπε:

@Eva137 Πωπω ακούγεται ένας κούκλος :wub: Δεν μπορώ με τα ζουζουνακια μας! 

@Nina13 Πως είσαι εσύ κορίτσι; Έτοιμη η οικογένεια για το νέο μέλος ; 

Εμείς σπίτι πλέον, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Στο νοσοκομείο κοιμόμασταν πολλές ώρες (6 σερί) πλέον ειδικά το βράδυ ξυπνάει σχεδόν ανά 1.5 ώρα. Με το θηλασμό έχω ζοριστει αρκετά. Αλλά το προσπαθώ. Χθες είχαν πρηστεί υπερβολικά πολύ κ πονούσαν, ένιωθα και γρουμπαλακια μέσα. Φοβήθηκα λίγο μην πάθω καμία μαστίτιδα οποτε ξεκίνησα και βγάζω κ με θηλαστρο και δίνω. Κάνω και πολλές ζέστες κομπρέσες. Και στρώνει σιγά σιγά το πράγμα νμζ. Όσο για την εγχείρηση ξεχνιέμαι καμιά φορά και αρχίζω τις δουλειές και μετά με πονάει αφάνταστα η τομή αλλά γενικά αν δεν ζοριστω είμαι καλά. Αίμα επίσης δεν εχω, πολύ λίγα πράγματα (τα καλά της κ.τ να φανταστώ) 

Ρε συ και εμένα δεν μ'αρεσε της frezyderm. Νομίζω αρχικά το σαμπουάν μας έκανε ξυροδερμια (το χρησιμοποιουσαν στο νοσοκομείο) κ η μικρή ήταν χάλια στο δέρμα (εγώ φανταστικά πως ίσως επειδή είναι πολύ βρεφάκι) αλλά μόλις ηρθαμε σπίτι κ έβαλα τα δικά μας συνήλθε. Αλλά και η αλοιφή συγκαματος τίποτα το ιδιαίτερο, η υφή καθόλου καλή. Πρώτα χρησιμοποίησα της Weleda αλλά δεν με βολεύει πολύ γτ δεν έχει αντλία κ τώρα και εγώ Septona που μ'αρεσει πολύ! Αξιοπρεπέστατο! 

@LadyP Με το καλό κορίτσι μου! Περιμένουμε νεότερα!!! 

Η οικογένεια έτοιμη.. Χαχα έχουμε τα παντα έτοιμα στρωμένα.. Εκείνη δεν θέλει να ρθει ακομα χαχαχα

Χαίρομαι που τα πας τέλεια και έτσι να συνεχίσεις ευχομαι... Να πανε ολα υπέροχα... Η μπεμπα πως είναι? Πως τα περνατε εκτός από τον θηλασμό? Την πήγατε βολτίτσα?? 

10 ώρες πρίν, Vivi8 είπε:

Ποσό ζηλεύω εσάς που κοιμούνται τα μωράκια σας 4-5 ώρες! Καλοπροαίρετα πάντα! Εμάς ξεκίνησαν την Κυριακή οι κολικοί (μάλλον) και έχουμε μαρτυρήσει. Σφιγγεται, γκρινιάζει, κλαίει, ξυπνάει κάθε 1-2 ώρες και κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μας. Όταν θα την ακουμπήσουμε στο λίκνο θα κάτσει λίγο και μετά θα αρχίσει η γκρίνια. Πλέον κοιμάμαι μόνο το πρωί που έρχεται η μαμά μου και με βοηθάει.

Εμεις προς το παρόν είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αφρόλουτρο,σαμπουάν,κρέμα αλλαγής και ενυδατική φρέζιντερμ. Δεν έχει χρειαστεί να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Και εγώ είμαι φουλ φουλ ευχαριστημενη από φραζυντερμ στον γιο. Τώρα ελπίζω να καθίσουν καλά και στην κόρη... 

Για τους κολικους biogaia, infacolic, 

Μασάζ στην κοιλιτσα, σιδερωμένα ζεστά πανακια στην κοιλιτσα, η κοιλιτσα να ακουμπά στον ώμο όταν την έχετε αγκαλιά και καλο ρεψιμο.. Και βόλτες με το αυτοκίνητο επίσης βοηθάνε.. Γενικά οι κολικοι είναι ζόρι και κρατάνε τρεις μήνες... Υπομονή και ολα να περασουν ευχομαι

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Η οικογένεια έτοιμη.. Χαχα έχουμε τα παντα έτοιμα στρωμένα.. Εκείνη δεν θέλει να ρθει ακομα χαχαχα

Χαίρομαι που τα πας τέλεια και έτσι να συνεχίσεις ευχομαι... Να πανε ολα υπέροχα... Η μπεμπα πως είναι? Πως τα περνατε εκτός από τον θηλασμό? Την πήγατε βολτίτσα?? 

Και εγώ είμαι φουλ φουλ ευχαριστημενη από φραζυντερμ στον γιο. Τώρα ελπίζω να καθίσουν καλά και στην κόρη... 

Για τους κολικους biogaia, infacolic, 

Μασάζ στην κοιλιτσα, σιδερωμένα ζεστά πανακια στην κοιλιτσα, η κοιλιτσα να ακουμπά στον ώμο όταν την έχετε αγκαλιά και καλο ρεψιμο.. Και βόλτες με το αυτοκίνητο επίσης βοηθάνε.. Γενικά οι κολικοι είναι ζόρι και κρατάνε τρεις μήνες... Υπομονή και ολα να περασουν ευχομαι

Νινα σε ευχαριστώ πολύ! Έχουμε ξεκινήσει τα biogaia. Ωραία ιδέα και τα σιδερωμένα ζεστά πανακια και η βόλτα με το αυτοκίνητο. Θα τα δοκιμάσω γιατί πραγματικά έχουν περάσει μόνο 3 μέρες και έχω απελπιστεί ήδη!

OAi0p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκα!!!!! 

Εμείς σήμερα είμαστε 30 ημερών και πόσο γρήγορα μεγαλώνουν μωλεεε.. βλέπω φωτο από όταν γεννήθηκε και λέω πόσο άλλαξε!!

Εμείς από αφρόλουτρο κλπ έχουμε της pharmasept και είναι πολύ ωραία για το δερματακι μας ούτε ξηροδερμια και μυρίζει πολύ όμορφα... δεν έχω δοκιμασει αλλα ..έχω και κατι δειγματακια σε λίγο καιρό θα σας πω εντυπώσεις !

Για τους κολικούς μας είπε και εμάς η παιδίατρος για τις σταγονιτσες με τα προβιοτικα της δίνω τώρα 4 μέρες..σαν να έχω δει διαφορά για να δούμε!

Επίσης βόλτες με το αμαξι πήγαμε 2 φορές που δεν αντέξαμε..Και βοήθησε παααααρα πολύ!

Έχω παραγγείλει και μπιμπερό ειδικά για τους κολικούς που υπάρχουν και περιμένω να τα δοκιμάσω!

Για να δουμεεεε

@demifilol Να σας ζήσει γερό και καλοτυχο !!!:x

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...