Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Ax κοριτσια μουυυυ ειχα τοση δουλειά κ χθες κ σημερα που δεν προλαβα να μπω καθολου να σας δω.... Τωρα μολις μπηκα και βλεπω παλι χαμος..... @Evalκοριτσι μου ασε τις πολλες δουλειες και φροντιζε να κανεις μεχρι εκει που αντεχεις... Εγω χθες εκανα παντζουρια και επλυνα και μια κουβέρτα.... Δεν ειχα ξαναπλυνει μονη μου... Παντα τα εκανε η μαμα μ αυτα τα βαρια.. Και χθες με επιασε εμένα.... Βρηκα τη φαση να το κανω..... Δεν εγινε κατι ελπιζω αλλα το ενιωσα οτι κουραστηκα πολυ! @elenioz

Οσο για τον αντρα το δικο μου κοριτσια σιγουρα δεν θα μπει μεσα στην γεννα... Μου το εχει πει απο τωρα... Δεν θα το αντεξει..... Εγω κοριτσια νομιζω οτι ο γιατρος μ δεν ειναι απο τους υπομονετικους για να το παει φυσιολογικα και θα με βάλει για καισαρικη.... Δεν το εχουμε μιλησει αλλα μου δινει αυτη την εντυπωση....πως λέτε να το χειριστω? 

Σχετικα με τα ψαρια εμενα μ ειχε πει τα πολυ αλμυρα να μην τρωω...δεν μου απαγορευσε κατι αλλο.. Το σουσι το εκοψα μονη μου επειδη το διαβασα καπου.... Δεν μ το ειπε ομως ο γιατρος.... 

@OctoberMom εχω δει και εγω για pregnant pilates.... Αλλα μηπως πρπ να ρωτηαω το γιατρο πρωτα η ειναι ασφαλες? Γενικα εκανα γυμναστικη πριν αλλα τωρα τπτ..... Κ πρπ με καποιο τροπο να κανω κατι να κουνηθω.... Δεν αντεχω αλλο...

Φαγητο @Renez σημερα φακες... Για αυριο πειτε ιδεες που θα δουλευω κ απο το σπιτι οποτε θα ηθελα να κανω κατι ωραιοοοοο..... 

Οπως καταλαβατε τα πηρα ολα τα μυνηματα σας απο την αρχη απο εκει που ειχα μεινει τα κοιτουσα στο λαπτοπ και εγραφα την απαντηση μου για το καθετι στο κινητο μου.... Με ρωταει ο ανδρας μου τι γραφω και διαβαζω με τοσηβπροσηλωση... Και του λεω οτι κανω κατι για την δουλεια μου.... Δεν θα με πιστεψει αν του πω τι κανω και με το παθος που το κανω... Χαχαχα..... 

Just now, Annou είπε:

Koritsia mou!!!!!Molis bika spiti apo tin auxeniki!!!Einai oooola super!!!!

Agoraros o paidaras mou.Na deite pws kouniotan!!!Exw trelathei!!! PHT 21/10 Gaia Iatriko!!!♥️♥️♥️♥️♥️

Κορίτσι μας...... να το και το αλλο το αγοράκι μας..........κ ανησύχω ότι θα μας περάσουν τα κορίτσιαα........μπραβο κορίτσι μου! με το καλό κ εσυ!!!!έκανε τουμπίτσες????πώς νιώσατε??????

τέλεια ε??? πλέον είναι σχηματισμένο παιδάκι......

• Χαχα 2

@Annouσυγχαρητηρια! Με το καλό το αγοράκι σου! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης! 

@Irinoula86 μην προδικαζεις για τον άντρα σου! Κ εμένα έτσι έλεγε αλλά μια χαρά μπήκε. Αφού τον ρώτησαν αν αντέχει γιατί οι περισσότεροι λιποθυμούν, αν ήταν να λιποθυμισει να μην έμπαινε κ έχουν να κοιτάξουν αυτόν αντί για μενα:unsure: Καλά αυτό το τελευταίο για πλάκα το είπαν! Αυτό για τον γιατρό πως το συμπερανες;

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Annou είπε:

Agoraros o paidaras mou.Na deite pws kouniotan!!!Exw trelathei!!! PHT 21/10 Gaia Iatriko!!!♥️♥️♥️♥️♥️

Τι ευχάριστα νέα! Είδες που είναι ολόκληρο αντρακι τώρα πια??? Καλή συνέχεια εγκυμοσύνης κ να θυμάσαι αυτές τις εικόνες οταν νιώθεις πεσμένη!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 40 λεπτά , elenioz είπε:

Και εμένα μου έχει πει να αποφεύγω τα θαλασσινά (γτ δημιουργούν εύκολα αλλεργίες δηλητηριάσεις) κυρίως όστρακα μυδια κ όλα τα κατεψυγμένα και να προτιμώ κυρίως φρέσκα ψάρια... 

Ευτυχώς που στα είπε κ εσένα γιατί είχα την υποψία ότι είναι τρελός ο δικός μου.... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

Ax κοριτσια μουυυυ ειχα τοση δουλειά κ χθες κ σημερα που δεν προλαβα να μπω καθολου να σας δω.... Τωρα μολις μπηκα και βλεπω παλι χαμος..... @Evalκοριτσι μου ασε τις πολλες δουλειες και φροντιζε να κανεις μεχρι εκει που αντεχεις... Εγω χθες εκανα παντζουρια και επλυνα και μια κουβέρτα.... Δεν ειχα ξαναπλυνει μονη μου... Παντα τα εκανε η μαμα μ αυτα τα βαρια.. Και χθες με επιασε εμένα.... Βρηκα τη φαση να το κανω..... Δεν εγινε κατι ελπιζω αλλα το ενιωσα οτι κουραστηκα πολυ! @elenioz

Οσο για τον αντρα το δικο μου κοριτσια σιγουρα δεν θα μπει μεσα στην γεννα... Μου το εχει πει απο τωρα... Δεν θα το αντεξει..... Εγω κοριτσια νομιζω οτι ο γιατρος μ δεν ειναι απο τους υπομονετικους για να το παει φυσιολογικα και θα με βάλει για καισαρικη.... Δεν το εχουμε μιλησει αλλα μου δινει αυτη την εντυπωση....πως λέτε να το χειριστω? 

Σχετικα με τα ψαρια εμενα μ ειχε πει τα πολυ αλμυρα να μην τρωω...δεν μου απαγορευσε κατι αλλο.. Το σουσι το εκοψα μονη μου επειδη το διαβασα καπου.... Δεν μ το ειπε ομως ο γιατρος.... 

@OctoberMom εχω δει και εγω για pregnant pilates.... Αλλα μηπως πρπ να ρωτηαω το γιατρο πρωτα η ειναι ασφαλες? Γενικα εκανα γυμναστικη πριν αλλα τωρα τπτ..... Κ πρπ με καποιο τροπο να κανω κατι να κουνηθω.... Δεν αντεχω αλλο...

Φαγητο @Renez σημερα φακες... Για αυριο πειτε ιδεες που θα δουλευω κ απο το σπιτι οποτε θα ηθελα να κανω κατι ωραιοοοοο..... 

Οπως καταλαβατε τα πηρα ολα τα μυνηματα σας απο την αρχη απο εκει που ειχα μεινει τα κοιτουσα στο λαπτοπ και εγραφα την απαντηση μου για το καθετι στο κινητο μου.... Με ρωταει ο ανδρας μου τι γραφω και διαβαζω με τοσηβπροσηλωση... Και του λεω οτι κανω κατι για την δουλεια μου.... Δεν θα με πιστεψει αν του πω τι κανω και με το παθος που το κανω... Χαχαχα..... 

Κορίτσι μας...... να το και το αλλο το αγοράκι μας..........κ ανησύχω ότι θα μας περάσουν τα κορίτσιαα........μπραβο κορίτσι μου! με το καλό κ εσυ!!!!έκανε τουμπίτσες????πώς νιώσατε??????

τέλεια ε??? πλέον είναι σχηματισμένο παιδάκι......

Axxx alitheia trelathika!!!Dustuxws ton antra mou den ton afisan mesa alla tou evgala video.Itan toso yperkinitiko!!Trelathika,tin mia gelaga tin alli eklaiga!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι ευχάριστα νέα! Είδες που είναι ολόκληρο αντρακι τώρα πια??? Καλή συνέχεια εγκυμοσύνης κ να θυμάσαι αυτές τις εικόνες οταν νιώθεις πεσμένη!:x

Nai nai!!!Trelathika!!!♥️♥️♥️♥️

Just now, marianna1986 είπε:

@Annouσυγχαρητηρια! Με το καλό το αγοράκι σου! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης! 

@Irinoula86 μην προδικαζεις για τον άντρα σου! Κ εμένα έτσι έλεγε αλλά μια χαρά μπήκε. Αφού τον ρώτησαν αν αντέχει γιατί οι περισσότεροι λιποθυμούν, αν ήταν να λιποθυμισει να μην έμπαινε κ έχουν να κοιτάξουν αυτόν αντί για μενα:unsure: Καλά αυτό το τελευταίο για πλάκα το είπαν! Αυτό για τον γιατρό πως το συμπερανες;

Euxaristwwwww!!!Oles na eimaste kala!!!♥️♥️

• Μου αρέσει 4

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  αγορακι --} ΠΗΤ: 21/10 (Μαιευτήριο Γαία)

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamc ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@elenioz αγορακι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

Just now, Annou είπε:

Axxx alitheia trelathika!!!Dustuxws ton antra mou den ton afisan mesa alla tou evgala video.Itan toso yperkinitiko!!Trelathika,tin mia gelaga tin alli eklaiga!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου,με το καλό ο παίδαρος σου!!! 

Αυτό είχα πάθει κ εγώ σαν σπαστικό γέλιο από τη συγκίνηση με κλάμα μαζί!! Αφού κουνιόταν η κοιλιά μου από το γέλιο κ πάλευε ο καημένος ο γιατρός να δει το μπεμπέ χαχχαχα

1 ώρα πρίν, elenioz είπε:

Και εμένα μου έχει πει να αποφεύγω τα θαλασσινά (γτ δημιουργούν εύκολα αλλεργίες δηλητηριάσεις) κυρίως όστρακα μυδια κ όλα τα κατεψυγμένα και να προτιμώ κυρίως φρέσκα ψάρια... 

Κορίτσι μου τώρα που κοιτάω το πινακακι ξανά θύμησε μου μου είχες πει εσύ φύλλο, Μαιευτήριο και Πητ??

• Μου αρέσει 2

Just now, Annou είπε:

Πόσο χαιρομαιιιι!!!!Να τος ο μπόμπιρας!!!!!!Άντε όλα καλά από εδώ και πέρα μόνο τέτοια συναισθήματα να μας κατακλύζουν όλες!!!

• Μου αρέσει 4

Ttx1p3.png

Just now, Annou είπε:

Tι υπέροχα νέα :x

Πληθαίνουν τελικά τα αγοράκια!!! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@elenioz 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου,με το καλό ο παίδαρος σου!!! 

Αυτό είχα πάθει κ εγώ σαν σπαστικό γέλιο από τη συγκίνηση με κλάμα μαζί!! Αφού κουνιόταν η κοιλιά μου από το γέλιο κ πάλευε ο καημένος ο γιατρός να δει το μπεμπέ χαχχαχα

Κορίτσι μου τώρα που κοιτάω το πινακακι ξανά θύμησε μου μου είχες πει εσύ φύλλο, Μαιευτήριο και Πητ??

Κοριτσια γεια σας και με το καλο τα μπεμπακια σας! Να χετε μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!! Ειμαι απο την ομαδα του Νοεμβριου και σας παρακολουθω που κ που ...αν δεν γινομαι αδιακριτη εσεις που θα γεννησετε στο Ελενα , σας παρακολουθει συγκεκριμενος γιατροσ και αν επιτρεπεται ποιος ? 

oXECp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

@elenioz 

Ναι φυσικά !

Πητ: 19/10 Φύλλο: Μάλλον αγοράκι (δεν ειναι σίγουρο ακόμα) & Μαιευτήριο: Έλενα (εκτός απροόπτου) :)

• Μου αρέσει 1

Just now, InaRina είπε:

Κοριτσια γεια σας και με το καλο τα μπεμπακια σας! Να χετε μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!! Ειμαι απο την ομαδα του Νοεμβριου και σας παρακολουθω που κ που ...αν δεν γινομαι αδιακριτη εσεις που θα γεννησετε στο Ελενα , σας παρακολουθει συγκεκριμενος γιατροσ και αν επιτρεπεται ποιος ? 

Καλησπέρα κορίτσι!! Εμένα ναι με παρακολουθεί συγκεκριμένος,θα στο στείλω σε μήνυμά γτ το ανέφερα πάλι εδώ σήμερα το όνομα του κ δε ξέρω αν επιτρέπεται..μη δημιουργήσω θέμα στην ομάδα μου..

Σκέφτεσαι να γεννήσεις εκεί? Μέχρι τώρα σε τι γιατρό είσαι,ιδιώτη?

@Eval μου τώρα που λέμε γ Μαιευτήρια εσύ μου είχες πει ή δεν είχες καταλήξει ακόμη?

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα κορίτσι!! Εμένα ναι με παρακολουθεί συγκεκριμένος,θα στο στείλω σε μήνυμά γτ το ανέφερα πάλι εδώ σήμερα το όνομα του κ δε ξέρω αν επιτρέπεται..μη δημιουργήσω θέμα στην ομάδα μου..

Σκέφτεσαι να γεννήσεις εκεί? Μέχρι τώρα σε τι γιατρό είσαι,ιδιώτη?

Ναι εκει σκεφτομαι .και επειδη γεννηθηκα κι εγω εκει παντα ελεγα θα παω στο Ελενα ...εχω εναν γιατρο που δουλευει εκει , επισησ δεν ξερω πως στελνουμε πριβε μηνυμα ελπιζω να μου ρθει καποια ειδοποιηση για να μπορω να το δω  ..

oXECp3.png

2 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Εμένα η μύτη μου άνοιγε συνέχεια γύρω στην 6-7η εβδομάδα!!!!Ρώτησα και μου είπαν ότι συμβαίνει!!!!Μη σε αγχωνει καθόλου!!!!Αλλά εάν ξαναγίνει(φτου φτου φτου) ρωτά το γιατρό σου!

Αγαπητή μου Renez,έστω και καθυστερημένα,να σου πω πως το μενού μας σήμερα είχε βραστή φακή,με μισή χουφτιτσα ρύζι... Πού ξέρεις;μπορεί να είναι ιδέα για αύριο!

Τα σουρωσα και τα ξέπλυνα πολύ καλά(όχι τίποτα αλλο,μα το έντερο μου δεν επιδέχεται πλέον οσπρίων) και ψιλοεκοψα :ντοματα,πιπεριά κόκκινη,μαϊντανό,κρεμμυδάκι φρέσκο,έβαλα λαδακι,ρίγανη και αλατακι και μια γαβαθα ελιές από δίπλα ωωωωχχχχ βάλσαμο ήταν γιατί με την τόση κρεατοφαγια θα μου βγει η μπέμπα ντουκι!:lol:

Καθόλου κακη ιδέα η φακή φίλη!! Ορίστε βρήκα ήδη πρόγραμμα 2 ημερών,Πέμπτη χταπόδι με κριθάροτο στο φούρνο κ τις φακές που λες Μ.Παρασκευη που θέλω κάτι λητο πολύ..το αύριο μου μένει!! :P

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα! Καλωσηλθατε οι καινουριες και συγχαρητηρια σε όσες είδαν τα μωράκια τους! Είδαμε κι εμείς τον παιδαρο μας σήμερα και ο γιατρος τον βρήκε ακοοοομα μεγαλύτερο από την τελευταία φορά. Πήγα σε ιδιώτη, όχι στο Αλεξάνδρα, λόγω της κατάστασης. Άσχετο. Τέλος πάντων σήμερα τον βρήκαν 15 εβδομάδων. Έχει φτάσει να έχει απόκλιση από την τερ 10 ημέρες. Πράγμα που όπως μου είπε ο γιατρος μπορεί να σημαίνει πως ίσως υπάρχει κάποιο ζάχαρο και θα κάνω την καμπύλη πιο πριν. Στο μεταξύ εγώ αποφάσισα να προσέχω. Όσο είναι δυνατόν δηλαδή γιατί έχω ακόμα αναγούλες και μόνο όσα κάνουν κακό στο ζάχαρο μπορώ να φάω: μακαρόνια ρύζια πατάτες τυριά. Και κρέας που δεν πειράζει. Τέλος πάντων θα δείξει! Ας πάνε όλα καλά και θα βρω εγώ τι θα τρώω! Είδαμε και την τσουτσου μας. Πολύ προικισμενο το παιδί μου! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...