Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Ευτυχώς έχω κάτι σαν αλλεργία στην κόκα κολα! Μόλις πιω κλαίνε τα μάτια μου κ τρέχει η μύτη μου!

Φάτε κορίτσια αφού μπορείτε, να το ευχαριστηθείτε!

Εμένα τα γλυκά μου τα έκοψε λόγο δίδυμης, έχω αυξημένες πιθανότητες για διαβήτη κύησης! Είναι το μόνο που ακολουθώ πίστα! Τρυπιέμαι για τις αντιπηκτικές δε θα αντέξω κ ινσουλίνη! Επίσης δε μ αρέσουν τα παγωτά!!!! Το πολύ πολύ να φάω ένα κάθε καλοκαίρι, το οποίο το παίρνω από μαγαζί με χειροποίητα κ έχει γεύση κουβερτούρα με κομμάτια αμαρενα! Εσείς θα πέσετε να με φάτε...

Χαχαχαχαα! 

Εννοειται μην παρεκλινεις απο τις οδηγιες του γιατρου !

Απλα εγω ειμαι περιπτωση με εξετασεις μικρου παιδιου, κι ας κανω οτι γουρουνια υπαρχει.

Μην με παρεις για καλο παραδειγμα χαχα

Χαλαω κοσμο!

Εγω τα ευχαριστιεμαι παντως με την συμφωνη γνωμη του γιατρου και της εμπειριας μου απο την 1η εγκυμοσυνη.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Εγώ κορίτσια κάνω δίαιτα κανονική, σε διαιτολόγο ήδη πριν την εγκυμοσύνη γιατί έχω παραπανίσια κιλά (έχω χάσει 5 απ΄το Φλεβάρη), αλλά τελικά λιγότερο αυστηρή είναι η διατροφολόγος απ τους γιατρούς σας μου φαίνεται!

Δηλαδή κανονικά ζυμαρικά 1 με 2 φορές την εβδομάδα. καλαμάκια άλλη μία, γλυκό κάθε βδομάδα... Απλά τα υπόλοιπα γεύματα βασίζονται στην πρωτεϊνη (ψητό κρέας ή ψάρι) με πολλά φρούτα/λαχανικά και περιορισμένα λίπη (πχ μέχρι 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε κάθε μερίδα). Ντάξει, λίγο κράτει στο ψωμί πχ. που έτρωγα ανεξέλεγκτα!

Και φυσικά 5 γεύματα την ημέρα για να μην πεινάω και τρώω ποσότητες! Αυτό που κάνω επίσης είναι να κόβω τελείως τα απ'έξω και ό,τι junk food ή γλυκό θέλω να το φτιάχνω σπίτι! Γλιτώνουμε πολλές θερμίδες (και χημικά!) έτσι...

Τέλος (πολύ βασικό γενικότερα για την εγκυμοσύνη), προσαρμοσμένη άσκηση! Έχει πολλά βιντεάκια στο youtube για pregnant pilates, 20 λεπτά τη μέρα κάνουν φοβερή δουλειά!

• Μου αρέσει 3

JeY7p2.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαα! 

Εννοειται μην παρεκλινεις απο τις οδηγιες του γιατρου !

Απλα εγω ειμαι περιπτωση με εξετασεις μικρου παιδιου, κι ας κανω οτι γουρουνια υπαρχει.

Μην με παρεις για καλο παραδειγμα χαχα

Χαλαω κοσμο!

Εγω τα ευχαριστιεμαι παντως με την συμφωνη γνωμη του γιατρου και της εμπειριας μου απο την 1η εγκυμοσυνη.

Κ εμένα οι εξετάσεις είναι τέλειες! Αφού η εμβρυολογος απόρησε γιατί μου τα έχει κόψει όλα.... προληπτικά εννοείται κ ο γιατρός τα κόβει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο! Καλά κανείς εσυ να τρως κ για εμάς που δε μπορούμε.... 

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλα αποτελεσματα στις αυχενικες!

Η μυτη ανοιγε και σε μενα στην 1η εγκυμοσυνη. Συνεχεια. Αλλα το ξεπερασα στον 5ο μηνα. 

Λοιπον, χταποδι στο φουρνο με πατατες και λαχανικα, απο κατω τα λαχανικα ,πανω το χταποδι.

1 ποτηρι κρασι, μια μικρη ντοματα ροδελες, 1 κρεμμυδι ροδελες,

Πατατες κυδωνατες και δαφνη. 

Μουρλια σας λεω!

Ο δικος μου δεν μου ειπε ποτε για διατροφη. Οτι εκοψα το εκοψα μονη μου, απ οσα διαβασα σε βιβλια.

Δεν τον ρωτησα ποτε βεβαια. 

Αλλα θελει υγειινα και θρεπτικα γευματα.

Εγω ζηλεψα που προσεχετε ολες και ειπα να ξεκινησω σημερα υγειινα γευματα.

Ενα παγωτο την ημερα ομως θα το τρωω. Χαχαχα

Σου ανοίγει λόγω εμετών η έτσι ξαφνικά;;

Πολύ ωραία ακούγεται η συνταγή!!!μπαίνει στα υπόψη!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Ρε κορίτσι σου ανοίγει ξ η μύτη; Τι άλλο θα μας βρει;

Συγνώμη  μόνο εμένα μου έχει κόψει ο γιατρός όλα τα θαλασσινά;μόνο ψάρια με αφήνει!!!!

Και εμένα μου έχει πει να αποφεύγω τα θαλασσινά (γτ δημιουργούν εύκολα αλλεργίες δηλητηριάσεις) κυρίως όστρακα μυδια κ όλα τα κατεψυγμένα και να προτιμώ κυρίως φρέσκα ψάρια... 

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ θα σας τα ανακαλύψω όλα τα συμπτώματα!! Χιχι 

Κ εγώ που την είχα ρωτήσει καθαρά Δευτέρα αν τρώω ελεύθερα μου είχε πει μόνο ωμά κ σούσι απαγορεύονται ...μήπως κ ο δικός σου αυτό εννοούσε δλδ όχι μύδια κ τέτοια , γαρίδα χταπόδι καλαμάρι ψημένα γτ όχι;;;;

Εμένα η μύτη μου άνοιγε συνέχεια γύρω στην 6-7η εβδομάδα!!!!Ρώτησα και μου είπαν ότι συμβαίνει!!!!Μη σε αγχωνει καθόλου!!!!Αλλά εάν ξαναγίνει(φτου φτου φτου) ρωτά το γιατρό σου!

Just now, Renez είπε:

Δε θέλω να σε στεναχωρεσω αλλααααα ναι!! Μόνο εσένα χαχαχαχα

Πέρα τη πλάκα,κ εμένα μόνο τα ωμα θαλασσινά μου απαγόρευσε κ τα μεγάλα ψάρια τύπου ξιφία,πέστροφα,σφυρίδα,τονο κ σκουμπρί να τα αποφεύγω λόγω μεγάλης περιεκτικότητας υδραργύρου..

Ίσως για να είναι χιιιιιλια τα εκατό βέβαιος πως δε θα σε πειράξει κάποιο..τι να πω?!

Πάντα στο ίδιο καταλήγουμε,ο κάθε γιατρός τα δικά του...

Αγαπητή μου Renez,έστω και καθυστερημένα,να σου πω πως το μενού μας σήμερα είχε βραστή φακή,με μισή χουφτιτσα ρύζι... Πού ξέρεις;μπορεί να είναι ιδέα για αύριο!

Τα σουρωσα και τα ξέπλυνα πολύ καλά(όχι τίποτα αλλο,μα το έντερο μου δεν επιδέχεται πλέον οσπρίων) και ψιλοεκοψα :ντοματα,πιπεριά κόκκινη,μαϊντανό,κρεμμυδάκι φρέσκο,έβαλα λαδακι,ρίγανη και αλατακι και μια γαβαθα ελιές από δίπλα ωωωωχχχχ βάλσαμο ήταν γιατί με την τόση κρεατοφαγια θα μου βγει η μπέμπα ντουκι!:lol:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δεν ειχα και δεν εχω εμετους. Ανοιγε στην 1η συνεχεια ως τον 5ο μηνα. 

Δεν ηταν κατι ομως. Ευαισθητο αγγειο.

Θα σου περασει.

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμένα μου είπαν ότι όπως ματώνουν τα ούλα,έτσι και η μύτη επειδή έχει πολλά αγγειακια,συν του ότι έχουμε περισσότερο όγκο αίματος πλέον ,σπάνε αγγεία και βγαίνει αιματακι!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εμένα μου είπαν ότι όπως ματώνουν τα ούλα,έτσι και η μύτη επειδή έχει πολλά αγγειακια,συν του ότι έχουμε περισσότερο όγκο αίματος πλέον ,σπάνε αγγεία και βγαίνει αιματακι!

Ναι είναι συνηθισμένο.η μύτη.. Τα ούλα??? Εγώ που έχω χρόνια περιοδοντίτιδα δεν είχα κανένα θέμα στην εγκυμοσύνη.

Γενικά όμως ότι σας προβληματίζει να ρωτάτε τον γιατρουλη, για αυτό τον έχουμε! Κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική! Μην αγχωνουμε κ τα νινακια στη κοιλίτσα χωρίς λόγο!:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι είναι συνηθισμένο.η μύτη.. Τα ούλα??? Εγώ που έχω χρόνια περιοδοντίτιδα δεν είχα κανένα θέμα στην εγκυμοσύνη.

Γενικά όμως ότι σας προβληματίζει να ρωτάτε τον γιατρουλη, για αυτό τον έχουμε! Κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική! Μην αγχωνουμε κ τα νινακια στη κοιλίτσα χωρίς λόγο!:x

Δεν παθαίνουν κάτι σοβαρό τα ούλα,απλά πολλές φορές κατά το βούρτσισμα ματώνουν πολύ ευκολότερα από ότι πριν ...

Βέβαια αυτό δε συμβαίνει σε όλες τις εγκυουλες!!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Έννοειται μίλησα ηδη με την γιατρό, ,!!! 

Με τΑ δόντια έχω θέμα γιατί ακόμα η οδοντόπαστα μ αηδιάζει οποτε τα βουρτσίζω με πολύ λίγη ποσότητα , αίμα προς το παρόν δεν βγάζω αλλά έχουν αρχίσει κ κιτρινίζουν προφανώς λόγω των εμετών ,οπότε η οδοντιατρος για καθαρισμό είναι στα πρώτα που θα κάνω μόλις μπόρεσω!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

@EugenJenκαι εμένα άνοιξε η μύτη μου χθες λίγο ομως ..Και τα ούλα ματώνουν την τελευταία εβδομάδα! Δεν είναι τίποτα θέλω να πιστεύω και εγώ.. 

Κουράγιο κορίτσι μούυυυ!!!!! Συγχαρητήρια και για τις εξετάσεις πάει και αυτό!

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Έννοειται μίλησα ηδη με την γιατρό, ,!!! 

Με τΑ δόντια έχω θέμα γιατί ακόμα η οδοντόπαστα μ αηδιάζει οποτε τα βουρτσίζω με πολύ λίγη ποσότητα , αίμα προς το παρόν δεν βγάζω αλλά έχουν αρχίσει κ κιτρινίζουν προφανώς λόγω των εμετών ,οπότε η οδοντιατρος για καθαρισμό είναι στα πρώτα που θα κάνω μόλις μπόρεσω!!!

Προσπάθησε μια πιο ήπια σε ένταση οδοντόκρεμα μήπως είναι καλύτερα! Συνήθως αυτές που είναι για ευαίσθητα δόντια είναι έτσι! Εγώ έπαιρνα κ μια από το φαρμακείο που είναι για εγκυες επίσης πιο ήσυχη σε γεύση.

Q1jtp2.png

Προσπάθησε μια πιο ήπια σε ένταση οδοντόκρεμα μήπως είναι καλύτερα! Συνήθως αυτές που είναι για ευαίσθητα δόντια είναι έτσι! Εγώ έπαιρνα κ μια από το φαρμακείο που είναι για εγκυες επίσης πιο ήσυχη σε γεύση.

Πήρα της frezyderm pregnancy με αυτή τα πλένω αλλά κ πάλι μόλις μπει λίγο παραπάνω ποσότητα κατευθείαν εμετος...το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι πάντα ο οδοντίατρος μου έλεγε ότι έχω καλής ποιότητας δόντια κ έτσι ελπίζω να μείνει κανένα όρθιο μέχρι να τελειώσει η εγκυμοσύνη!!!

Just now, Mariamaraki είπε:

@EugenJenκαι εμένα άνοιξε η μύτη μου χθες λίγο ομως ..Και τα ούλα ματώνουν την τελευταία εβδομάδα! Δεν είναι τίποτα θέλω να πιστεύω και εγώ.. 

Κουράγιο κορίτσι μούυυυ!!!!! Συγχαρητήρια και για τις εξετάσεις πάει και αυτό!

Τίποτα δεν είναι μην ανησυχείς!! Απλά να ενημερώνεις τον γιατρό σου για να ξέρει το ιστορικό σου!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Πήρα της frezyderm pregnancy με αυτή τα πλένω αλλά κ πάλι μόλις μπει λίγο παραπάνω ποσότητα κατευθείαν εμετος...το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι πάντα ο οδοντίατρος μου έλεγε ότι έχω καλής ποιότητας δόντια κ έτσι ελπίζω να μείνει κανένα όρθιο μέχρι να τελειώσει η εγκυμοσύνη!!!

Τίποτα δεν είναι μην ανησυχείς!! Απλά να ενημερώνεις τον γιατρό σου για να ξέρει το ιστορικό σου!

Κι εγώ αυτή έλεγα! Αν αντέχεις κάνε κ στοματικό διάλυμα (επίσης από φαρμακείο) κ όλα καλά θα πάνε. Θα σταματήσουν κάποια στιγμή κ οι εμετοι αφού έχουν μειωθεί!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...