Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

Egw tis ekana proxtes!Kritharoto me garides stin gastra!Polu wraio vgike!!♥️

Egw apogevma!!!Koritsia steilte oles tin thetiki sas energeia gia tis auxenikes mas oses exoun!!:rolleyes:

Περιμένουμε τα καλά νέα σας και πως είδατε τα νινακια!!! :x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Egw tis ekana proxtes!Kritharoto me garides stin gastra!Polu wraio vgike!!♥️

Egw apogevma!!!Koritsia steilte oles tin thetiki sas energeia gia tis auxenikes mas oses exoun!!:rolleyes:

Εννοείται πως έχεις τα καλύτερα vibes από όλες μας!!!!! 

Στη γάστρα με κριθάροτο ε? Πωωμ

Μου άνοιξες φωτιές το είπα κ στον άνδρα μου κ τρελάθηκε με την ιδέα κ είπαμε να κάνουμε ένα χταπόδι που έχω κατάψυξη έτσι τη Μ.πεμπτη με το καλό!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Μου άνοιξες φωτιές το είπα κ στον άνδρα μου κ τρελάθηκε με την ιδέα κ είπαμε να κάνουμε ένα χταπόδι που έχω κατάψυξη έτσι τη Μ.πεμπτη με το καλό!!

Na to kanete.Einai polu aplo kai wraio polu!!♥️♥️

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ εννοείται είναι στα must !! Μην σου πω με το που μπω στο μαιευτήριο!! Χιχιχ

Τι να πω;;πλέον δεν μου κάνει εντύπωση ότι συμπτώμα κ να παρουσιάσω!!δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να εμφανιστεί!!

Γαριδες ψητές φάγαμε χθες εμείς, σήμερα για σπανακόρυζο μας κόβω...

Αυτά υποθέτω γίνονται όταν δεν σπάνε τα νερά ,το να καθυστερήσει η διαστολή εννοώ!

Εμάς όταν η γιατρός έμαθε ότι έχουμε κορίτσι μας είπε ότι το 90% των κοριτσιών είναι βιαστικά κ έρχονται νωρίτερα , κ πολύ σπάνια πάει σε προγραμματισμένο τοκετό..εγώ στο φτωχό μου μυαλό αυτό το πήρα για καλό...αλλά βλέπω από εσάς ότι δεν είναι πάντα ...

Ρε κορίτσι σου ανοίγει ξ η μύτη; Τι άλλο θα μας βρει;

Just now, Renez είπε:

Συγνώμη  μόνο εμένα μου έχει κόψει ο γιατρός όλα τα θαλασσινά;μόνο ψάρια με αφήνει!!!!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Συγνώμη  μόνο εμένα μου έχει κόψει ο γιατρός όλα τα θαλασσινά;μόνο ψάρια με αφήνει!!!!

Εγώ ξέρω πως τα όστρακα απαγορεύονται και το σούσι!

Τον ρώτησες γιατί??

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ θα σας τα ανακαλύψω όλα τα συμπτώματα!! Χιχι 

Κ εγώ που την είχα ρωτήσει καθαρά Δευτέρα αν τρώω ελεύθερα μου είχε πει μόνο ωμά κ σούσι απαγορεύονται ...μήπως κ ο δικός σου αυτό εννοούσε δλδ όχι μύδια κ τέτοια , γαρίδα χταπόδι καλαμάρι ψημένα γτ όχι;;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ θα σας τα ανακαλύψω όλα τα συμπτώματα!! Χιχι 

Κ εγώ που την είχα ρωτήσει καθαρά Δευτέρα αν τρώω ελεύθερα μου είχε πει μόνο ωμά κ σούσι απαγορεύονται ...μήπως κ ο δικός σου αυτό εννοούσε δλδ όχι μύδια κ τέτοια , γαρίδα χταπόδι καλαμάρι ψημένα γτ όχι;;;;

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ ξέρω πως τα όστρακα απαγορεύονται και το σούσι!

Τον ρώτησες γιατί??

Τον είχα ρωτήσει πριν την καθαρα Δευτέρα κ μου είχε πει τίποτα ούτε καλαμάρια ούτε χταπόδια... καλά δεν το συζητάμε για μύδια στρείδια αχινούς! Ούτε ταραμά θυμάμαι με είχε αφήσει....

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε θέλω να σε στεναχωρεσω αλλααααα ναι!! Μόνο εσένα χαχαχαχα

Πέρα τη πλάκα,κ εμένα μόνο τα ωμα θαλασσινά μου απαγόρευσε κ τα μεγάλα ψάρια τύπου ξιφία,πέστροφα,σφυρίδα,τονο κ σκουμπρί να τα αποφεύγω λόγω μεγάλης περιεκτικότητας υδραργύρου..

Just now, Jasmine@ είπε:

Τον είχα ρωτήσει πριν την καθαρα Δευτέρα κ μου είχε πει τίποτα ούτε καλαμάρια ούτε χταπόδια... καλά δεν το συζητάμε για μύδια στρείδια αχινούς! Ούτε ταραμά θυμάμαι με είχε αφήσει....

Ίσως για να είναι χιιιιιλια τα εκατό βέβαιος πως δε θα σε πειράξει κάποιο..τι να πω?!

Πάντα στο ίδιο καταλήγουμε,ο κάθε γιατρός τα δικά του...

Just now, Renez είπε:

Δε θέλω να σε στεναχωρεσω αλλααααα ναι!! Μόνο εσένα χαχαχαχα

Πέρα τη πλάκα,κ εμένα μόνο τα ωμα θαλασσινά μου απαγόρευσε κ τα μεγάλα ψάρια τύπου ξιφία,πέστροφα,σφυρίδα,τονο κ σκουμπρί να τα αποφεύγω λόγω μεγάλης περιεκτικότητας υδραργύρου..

Ίσως για να είναι χιιιιιλια τα εκατό βέβαιος πως δε θα σε πειράξει κάποιο..τι να πω?!

Πάντα στο ίδιο καταλήγουμε,ο κάθε γιατρός τα δικά του...

Εντάξει ο δικός μου μάλλον είναι ο πιο αυστηρός από όλους...:-x  μανιτάρια σας αφήνουν να φάτε; Αυτόν δεν τον έχω εωτησει αλλά η προηγούμενη γιατρός μου είχε πει να τα αποφεύγω! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εντάξει ο δικός μου μάλλον είναι ο πιο αυστηρός από όλους...:-x  μανιτάρια σας αφήνουν να φάτε; Αυτόν δεν τον έχω εωτησει αλλά η προηγούμενη γιατρός μου είχε πει να τα αποφεύγω! Εμένα 

Ναι αρκεί να τα έχω μαγειρέψει καλά και απαγορεύονται αν έχεις μύκητες στο κουτί σου γτ τους επιβαρύνουν!!

Εσένα προφανώς θέλει να σε λιμοκτονησει γιατί έχει πολλές γέννες τον Οκτώβρη κ δε προλαβαίνει!!:D

Διαφημίσεις

Εμένα μόνο το σούσι μου απαγόρεψε και τις σαλάτες απ' έξω. Από κει και πέρα πιστεύω πως βλαβερά είναι όσα είναι τεχνητα και επεξεργασμένα δλδ αναψυκτικά, ζάχαρη, πατατάκια, γαριδακια. 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Ναι αρκεί να τα έχω μαγειρέψει καλά και απαγορεύονται αν έχεις μύκητες στο κουτί σου γτ τους επιβαρύνουν!!

Εσένα προφανώς θέλει να σε λιμοκτονησει γιατί έχει πολλές γέννες τον Οκτώβρη κ δε προλαβαίνει!!:D

Εννοείται Ότι δε με αφήνει να τρώω τηγανητά κ τσιγαριστά! Εγώ μια φορά στις 10 μερες τρώω πατάτες τηγανητές πάντως... μιλάμε για παρασπονδία όχι αστεία!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εννοείται Ότι δε με αφήνει να τρώω τηγανητά κ τσιγαριστά! Εγώ μια φορά στις 10 μερες τρώω πατάτες τηγανητές πάντως... μιλάμε για παρασπονδία όχι αστεία!

Σίγουρα είναι στον κάθε γιατρό αλλά νομίζω βλέπει κ πως πάει η κυηση..κ εμένα η δικιά μου όταν πήγα πρώτη φορά μου είπε όπως λες κομμένα όλα(ζυμαρικά αλεύρι ζάχαρη)..μετά που πήγα κ της λέω τα βγάζω όλα τι να μου πει;;κάτσε κ λιμοκτονησε;;;εγώ το μόνο που κάνω σε παρασπονδία είναι η κόκα κόλα δυστυχώς αλλά είναι το μόνο που με ηρεμεί, τουλάχιστον πίνω χωρίς ζάχαρη κ εννοείται όχι καθε μέρα.

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Καλα αποτελεσματα στις αυχενικες!

Η μυτη ανοιγε και σε μενα στην 1η εγκυμοσυνη. Συνεχεια. Αλλα το ξεπερασα στον 5ο μηνα. 

Λοιπον, χταποδι στο φουρνο με πατατες και λαχανικα, απο κατω τα λαχανικα ,πανω το χταποδι.

1 ποτηρι κρασι, μια μικρη ντοματα ροδελες, 1 κρεμμυδι ροδελες,

Πατατες κυδωνατες και δαφνη. 

Μουρλια σας λεω!

Ο δικος μου δεν μου ειπε ποτε για διατροφη. Οτι εκοψα το εκοψα μονη μου, απ οσα διαβασα σε βιβλια.

Δεν τον ρωτησα ποτε βεβαια. 

Αλλα θελει υγειινα και θρεπτικα γευματα.

Εγω ζηλεψα που προσεχετε ολες και ειπα να ξεκινησω σημερα υγειινα γευματα.

Ενα παγωτο την ημερα ομως θα το τρωω. Χαχαχα

Δεν εχω ζαχαρο, ουτε στην 1η ειχα.

Τρωω πολλα γλυκα και ειμαι 57 κιλα. 

Τα λατρευω τα γλυκα και κυριως την σοκολατα και τα παγωτα. Στην 1η ολο το καλοκαιρι, ετρωγα 2 την ημερα. Τωρα σε αυτη λεω να τρωω 1

Μην πεσετε να με φατε!

Οτι και να πειτε το γλυκο ειναι τελειο!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Σίγουρα είναι στον κάθε γιατρό αλλά νομίζω βλέπει κ πως πάει η κυηση..κ εμένα η δικιά μου όταν πήγα πρώτη φορά μου είπε όπως λες κομμένα όλα(ζυμαρικά αλεύρι ζάχαρη)..μετά που πήγα κ της λέω τα βγάζω όλα τι να μου πει;;κάτσε κ λιμοκτονησε;;;εγώ το μόνο που κάνω σε παρασπονδία είναι η κόκα κόλα δυστυχώς αλλά είναι το μόνο που με ηρεμεί, τουλάχιστον πίνω χωρίς ζάχαρη κ εννοείται όχι καθε μέρα.

Ευτυχώς έχω κάτι σαν αλλεργία στην κόκα κολα! Μόλις πιω κλαίνε τα μάτια μου κ τρέχει η μύτη μου!

Just now, Ninamc είπε:

Καλα αποτελεσματα στις αυχενικες!

Η μυτη ανοιγε και σε μενα στην 1η εγκυμοσυνη. Συνεχεια. Αλλα το ξεπερασα στον 5ο μηνα. 

Λοιπον, χταποδι στο φουρνο με πατατες και λαχανικα, απο κατω τα λαχανικα ,πανω το χταποδι.

1 ποτηρι κρασι, μια μικρη ντοματα ροδελες, 1 κρεμμυδι ροδελες,

Πατατες κυδωνατες και δαφνη. 

Μουρλια σας λεω!

Ο δικος μου δεν μου ειπε ποτε για διατροφη. Οτι εκοψα το εκοψα μονη μου, απ οσα διαβασα σε βιβλια.

Δεν τον ρωτησα ποτε βεβαια. 

Αλλα θελει υγειινα και θρεπτικα γευματα.

Εγω ζηλεψα που προσεχετε ολες και ειπα να ξεκινησω σημερα υγειινα γευματα.

Ενα παγωτο την ημερα ομως θα το τρωω. Χαχαχα

Δεν εχω ζαχαρο, ουτε στην 1η ειχα.

Τρωω πολλα γλυκα και ειμαι 57 κιλα. 

Τα λατρευω τα γλυκα και κυριως την σοκολατα και τα παγωτα. Στην 1η ολο το καλοκαιρι, ετρωγα 2 την ημερα. Τωρα σε αυτη λεω να τρωω 1

Μην πεσετε να με φατε!

Οτι και να πειτε το γλυκο ειναι τελειο!

Φάτε κορίτσια αφού μπορείτε, να το ευχαριστηθείτε!

Εμένα τα γλυκά μου τα έκοψε λόγο δίδυμης, έχω αυξημένες πιθανότητες για διαβήτη κύησης! Είναι το μόνο που ακολουθώ πίστα! Τρυπιέμαι για τις αντιπηκτικές δε θα αντέξω κ ινσουλίνη! Επίσης δε μ αρέσουν τα παγωτά!!!! Το πολύ πολύ να φάω ένα κάθε καλοκαίρι, το οποίο το παίρνω από μαγαζί με χειροποίητα κ έχει γεύση κουβερτούρα με κομμάτια αμαρενα! Εσείς θα πέσετε να με φάτε...

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...