Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να χαίρεσαι κ εσύ τον μπεμπη σου!αν κ για 2η φορά μανούλα , τα εχω ξεχάσει!! Να σε ρωτήσω, άνα Πόσο θηλάζει το μωρό? Κ πόση ώρα?  Ήρθαμε σπίτι 3.30 το μεσημέρι κ έκτοτε κοιμάται.  Την ξύπνησα 5.30 έφαγε απο το 1 βυζι για 15 λεπτά κ κοιμήθηκε.  Ξανά 8-830 για 15 λεπτά κ κοιμήθηκε.. Τώρα θα την ξυπνήσω εγώ μάλλον στις 11.30 δεν θυμάμαι τίποτα απο τον γιο μου .. Μόνο τα ξενύχτια!!!! Εσένα ξυπνάει μόνος του ?

Κορίτσια με το καλό ! Περιμένουμε νέα σας !

Άντα μου κοίτα,οταν πίνει μόνο από στήθος το αφήνεις όσο κ οπότε θέλει γτ μόνο εκείνα ξέρουν πόσο έχουν πιει κάθε φορά..αυτό μέχρι περίπου τους 2 πρώτους μήνες όπου εδραιώνεται που λένε ο θηλασμός κ φτιάχνει ουσιαστικά το κάθε μωρο το πρόγραμμα του.

Εγώ νοίκιασα νοσοκομειακό θηλαστρο γτ ειχα πληγές κ πονούσα πολύ κ εκείνος ήταν βυζοτσιμπουρο κ που να γιανω?! Το αγάπησα γτ είναι ανώδυνο κ βασικά ξέρω κ πόσο πίνει! Τώρα λοιπόν του δίνω ανά 2.5-3 ώρες..να προλάβω να γκρινιαξει..εμένα πίνει 70μλ από εχθές..μέχρι 4ων ημερών έπινε 50..ανεβαίνουν σιγά σιγά μόνα τους..ρωτά κ το παιδίατρο γτ είναι κ αναλόγως τα κιλά!

Υγ: κ θηλαστρο που έχω τώρα το ζυζι πάντα είναι η παρηγοριά τους έχω καταλάβει..εμένα οπότε γκρινιαζει κ δε ξέρω γτ (είναι ταισμενος/καθαρός κτλ)τσουπ τον βάζω στήθος κ τέλος!!;)

@silverstar να σου ζήσει κοπέλα μου,γερό κ ευτυχισμένο όλη του τη ζωή το μαναρακι σου!! Να το χερεσαι κ να το καμαρωνεις!!:x

Άντε άντε περιμένω κ αλλά γεννητουρια να γεμίζει το πινακακι μας!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Κορίτσια μάλλον γεννάω με έπιασαν πόνοι... Ήδη έχω ξεκινήσει για Αθήνα... Θα σας στειλω μόλις μπορέσω!

Με το καλοοοο!!!!!! Στείλε μας........ Περιμενουμεεεεεε..... 

Just now, Renez είπε:

Άντα μου κοίτα,οταν πίνει μόνο από στήθος το αφήνεις όσο κ οπότε θέλει γτ μόνο εκείνα ξέρουν πόσο έχουν πιει κάθε φορά..αυτό μέχρι περίπου τους 2 πρώτους μήνες όπου εδραιώνεται που λένε ο θηλασμός κ φτιάχνει ουσιαστικά το κάθε μωρο το πρόγραμμα του.

Εγώ νοίκιασα νοσοκομειακό θηλαστρο γτ ειχα πληγές κ πονούσα πολύ κ εκείνος ήταν βυζοτσιμπουρο κ που να γιανω?! Το αγάπησα γτ είναι ανώδυνο κ βασικά ξέρω κ πόσο πίνει! Τώρα λοιπόν του δίνω ανά 2.5-3 ώρες..να προλάβω να γκρινιαξει..εμένα πίνει 70μλ από εχθές..μέχρι 4ων ημερών έπινε 50..ανεβαίνουν σιγά σιγά μόνα τους..ρωτά κ το παιδίατρο γτ είναι κ αναλόγως τα κιλά!

Υγ: κ θηλαστρο που έχω τώρα το ζυζι πάντα είναι η παρηγοριά τους έχω καταλάβει..εμένα οπότε γκρινιαζει κ δε ξέρω γτ (είναι ταισμενος/καθαρός κτλ)τσουπ τον βάζω στήθος κ τέλος!!;)

@silverstar να σου ζήσει κοπέλα μου,γερό κ ευτυχισμένο όλη του τη ζωή το μαναρακι σου!! Να το χερεσαι κ να το καμαρωνεις!!:x

Άντε άντε περιμένω κ αλλά γεννητουρια να γεμίζει το πινακακι μας!!!!!

Αλλαξε κ το τικερακι σου αγάπη μουυυυ!!!!!!!! Τι τέλειοοοοο!!!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μάλλον γεννάω με έπιασαν πόνοι... Ήδη έχω ξεκινήσει για Αθήνα... Θα σας στειλω μόλις μπορέσω!

Με το καλό κουκλα μου!!! Σε περιμενουμεεεεεεεε

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@marianna1986μου! Με το καλό το αγοράκι σου!!! Γρήγορα ξέρεις εσύ! Μπορεί ήδη να ξεκουράζεστε αγκαλιτσα:wub:

Καλέ θα έχουμε μάλλον 3- 4? σαββατογρννημενα μωρα!!! Γενεθλιαζοντες μαζί κ όλα αγόρια νομίζω???? Θα ευχαριστηθεί να συμπληρώνει πινακακι η @Renez! Μανούλα γλυκιά με το τσιμπουρακι σ το φαγανιαρικο :wub:

@Eirini_ka πως πάει??? Θα συνοδεψεις τα κορίτσια μας? @Anastasia05 @P.L.L. @marianna1986??? Όλη μου η θετική ενέργεια και σκέψη μαζί σας!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, marianna1986 said:

Με το καλό Μαριάννα μου!!! Ανυπομονώ να ακούσω νέα από όλες σας... να βλέπουμε και το πινακάκι μας να κιτρινίζει!:)

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

3 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Θα με προλάβεις και θα γεννήσεις  Και πριν από εμένα! Έχω πόνους δυνατούς από εχθές το βράδυ εδώ και 7 h αλλά ο μικρός δε λέει να κατέβει με τίποτα! Ίσως είναι λόγω μεγέθους. Μου ‘χει βάλει και όρο με τεχνητούς και ελπίζω πως σιγά-σιγά θα κατέβει ο γλυκούλης. Αυτό που λένε τα δεύτερα έρχονται πιο γρήγορα τελικά δεν ισχύει στην δική μου περίπτωση! Το καλό είναι ότι παρόλο που κάνω συσπάσεις ενενηντάρες και εκατοστάρες ακόμα τις αντέχω. 

• Μου αρέσει 9

Just now, P.L.L. είπε:

Θα με προλάβεις και θα γεννήσεις  Και πριν από εμένα! Έχω πόνους δυνατούς από εχθές το βράδυ εδώ και 7 h αλλά ο μικρός δε λέει να κατέβει με τίποτα! Ίσως είναι λόγω μεγέθους. Μου ‘χει βάλει και όρο με τεχνητούς και ελπίζω πως σιγά-σιγά θα κατέβει ο γλυκούλης. Αυτό που λένε τα δεύτερα έρχονται πιο γρήγορα τελικά δεν ισχύει στην δική μου περίπτωση! Το καλό είναι ότι παρόλο που κάνω συσπάσεις ενενηντάρες και εκατοστάρες ακόμα τις αντέχω. 

Υπομονή κοπέλα μου.. Κάνε υπομονή.. Και όλα θα πανε καλα... Σε σκέφτομαι πολυ!!! Ευχομαι να γεννήσεις μέσα στο επόμενο τριωροοο

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Υπομονή κοπέλα μου.. Κάνε υπομονή.. Και όλα θα πανε καλα... Σε σκέφτομαι πολυ!!! Ευχομαι να γεννήσεις μέσα στο επόμενο τριωροοο

Αχ ότι είναι για καλό νινα μου! Σ ευχαριστώ πολύ! Θα ενημερώσω! 

• Μου αρέσει 1

Just now, P.L.L. είπε:

Δύναμη γλυκιά μανούλα!!έρχεται το μωρό σου!!!είναι θέμα λίγου ακόμα χρόνου!!!:wub:

4 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Με το καλό και σε εσένα κορίτσι μου!!!!!Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!:wub:

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Καλή δύναμη κορίτσι μου! Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγο θα έχεις παιδαρο στην αγκαλια σου:wub: Ήρωες οι μανούλες, υπομονή λίγο ακόμα!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Λοιπόν κορίτσια γέννησα...!!!

Ακολουθεί επεισοδιακη γέννα!

Ήμουν σπίτι, είχα κοιμήσει τη μικρή κ άρχισα να πονάω πολυ κ ξαφνικα ανά 5 λεπτά! Πήρα το γιατρό κατά τις 2 και μου είπε να φύγω σφαίρα, πήρα και τον άντρα να ξεκινήσει γιατί ήταν Πάτρα, εγώ Ναύπλιο θα συναντιομασταν ισθμό να πάμε μαζί! Σε όλο το δρόμο να σφαδαζω από πόνους, ο πατέρας μου τα άκουσε όλα... Αφού συναντηθήκαμε με τον άντρα μου, οι πόνοι από εκεί και πέρα κ μέχρι να φτάσω στο Ρέα ήταν αφόρητοι κ προς το τέλος όταν μπήκαμε Αθήνα ένιωθα έντονα την ανάγκη να σπρώξω:unsure: Τελικά φτάσαμε στην κλινικη όπως οπως, στην είσοδο μου έσπασαν τα νερά. Με μάζεψαν άρον άρον σε ένα φορείο, με έβαλαν σε μια αίθουσα τοκετού κ ζήτησα επισκληριδιο γιατί δεν πάλευα... Τι επισκληριδιο κοπέλα μου μου λέει αυτή, το κεφάλι είναι στον κόλπο! Για να μην πολυλογω στα επόμενα πέντε λεπτά μια νοσοκόμα προσπαθούσε να μου κάνει τεστ κοβιντ, μια άλλη να μου βάλει πεταλούδα κ ένας ξεμπαρκος γιατρός με ξεγεννουσε.:lol: Σε πέντε λεπτά είχαν τελειώσει όλα! 

Τελικά ο γιατρός μου έφτασε 10 λεπτά αργότερα! 

Ο μικρός γεννήθηκε 2.800 κ τώρα τον έχω δίπλα μου!

Ο άντρας μου δεν ήταν παρών γιατί περίμενε το τεστ κοβιντ το οποίο βγήκε 3 ώρες αργότερα:angry:

@P.L.L. κ @Anastasia05 περιμένουμε νέα σας!!! Τελικά τα μωρά μας έμελε να γεννηθούν ίδια μέρα!

Ποποπο να σας ζήσει κουκλα μου... Να το χαίρεστε... Να ναι γέρο και να χει όλα τα καλά!!! 

Ευχομαι καλη ανάρρωση... Πως είναι ο κουκλος σας? Εσυ πως νιώθεις??? 

Λοιπόν σορρυ που θα το πω αλλά γελασα πολυ με την περιγραφη... Χαχαχα

Ήταν ονειρεμένες στιγμές.. Ευχομαι να γεννήσω κι εγώ έτσι!! Ποπο ζηλευωωωωωω με την καλή έννοια... 

Θέλω και εγώ εναν τετοιο ευκολο τοκετό. 

Μπράβο κορίτσι μου... Σου αξίζουν συγχαρητηριαααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...