Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Renez είπε:

Θα μείνω στο ότι επιφυλάσσεται ο γιατρός μπας κ βγεί κάνα αγοράκι ξανά γτ γίναμε το κλουβί με τις τρελές κ τι θα κάνει κ γιος μου ε??? Χαχχαα:D

Θα δοκιμάσω λοιπόν το τσουρέκι που προτείνεις φίλη,ακούγεσαι πολύ σίγουρη κ Μ αρέσει :)!! 

Έτσι μας κόβω κ εγώ γμτ μου..κ όσο φτιάχνει ο καιρός φρικαρω περισσότερο!! Νταξει εννοείται βγαίνω τη γύρα μου στη γειτονιά με τα σκυλια μου αλλά είναι αυτό το ψυχολογικο του να ξέρεις ότι δε μπορείς να πας κάπου όταν θες οπότε θες..5η εβδομαδα να δω τους δικούς μ ,πάνε οι καθιερωμενες Κυριακές μας..αλλά είπαμε,χάνουμε κάποιους μήνες,ένα Πάσχα κτλ για να έχουμε πολλά ακόμη όλοι μαζί :-)

Μούτρα?? Κακώς στο προτείνει αγάπη μου εξ αρχής,κατά εμέ! 

1.για τους μεγαλύτερους που θα υπάρχουν εκεί αλλά και 2. εννοείται για εσένα που είσαι έγκυος φίλη,έχεις φάει τόση κλειστουρα για να τη πατήσεις τώρα από κάνα κουλο συγγενή που μπορεί να μη προσέχει?? Νοοοοο

Μια χαρά είναι απλά να μη το παρακάνεις κ εσύ!! Κ εμένα με πονάει τα βράδυα κάποιες φορές ακόμη κ αν δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό..είναι η μήτρα μας λογικά που όσο πάει μεγαλώνει :-)

δεν έχω δοκιμάσει με παντζάρια αλλά αυτό σκοπεύω φέτος,φυσικη βαφή..διάβασα ότι γίνονται κ ωραία κίτρινα με κουρκουμά :-)

Καλώς μας ήρθες κορίτσι ,να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!! Κ τώρα που μας βρήκες να είσαι βέβαιη για αυτό :-)

αγορακι ή κοριτσακι έχουμε?

οσο για να γράφεις το βασικό αν θες να απαντήσεις σε κάποιο σχόλιο συγκεκριμένο πατάς κάτω από το σχόλιο εκεί που λέει "παράθεση" και γράφεις,ενώ αν θες να αναφέρεις κάποια κοπέλα στο σχόλιο σου βάζεις το @ μπροστά κ κολλητά το όνομα της κοπελας όπως ακριβώς το γράφει! 

Κανένα πρόβλημα αρκεί να προσέχεις τις ακαθαρσίες τους να μη τις πιάνεις με λερωμένα χέρια κτλ. Εδώ γάτες έχουν πολλές αρκεί να είναι εμβολιασμενες κ όσο είναι εγκυις να μην αλλάζει την αμμο τους για το φόβο τοξοπλασματος.σκεψου βρε στα χωριά πόσα ζωα είχαν!!

Είναι στη φύση μας να ζούμε μαζί τους :-) ασε που θα διώχνουν κ τα περιστέρια από το μπαλκόνι (ο μεγάλος μου πόνος στο πίσω μπαλκόνι που δε πολύ βγαίνουμε..πφφφ)

Καλημέρα κοριτσουδια!!! 

Χαχα! Ελπίζω όμως έστω στο ένα κοριτσάκι να πέσει μέσα!! Όλα κ όλα!! Βρε ο γιος σου θα έχει τόσες νύφες, ποιος στη χάρη του!!! 

Να τα κάνεις τα τσουρέκια φίλη! Περιμένω εντυπώσεις! Αν βρεις κ αλεύρι από φούρνο κ κάνεις αυτή την εκδοχή ακόμη καλύτερα!

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα Renez! Ευτυχώς που εκείνο το κινεζικό μας είχε βγάλει όλες αγόρια :grin:

Χαχα!! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κ εγώ! Στο γιο μου βέβαια είχε πέσει μέσα.. Τώρα μπερδευτηκε φαίνεται!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Είναι και σε άλλες...Ρέα, μητέρα και δεν θυμάμαι αν είναι κ αλλού.. Εγώ είχα πάει στο Λητώ κ έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. :)

Γενικά δεν ξέρω γυναικολόγους ούτε στο Έλενα  ούτε αλλού ,θα ρωτούσα μια γνωστή μου κ θα πήγαινα στον δικό της. Μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα το όνομα του? 

Εμένα με βοήθησε πολύ που ήταν ο άντρας μου, πέρασε πολύ πιο ευχάριστα η φάση των ωδίνων. Μέσα στο χειρουργείο μπήκαμε μόνο για δύο σπρωξίματα κ το ράψιμο,ήταν πάλι εκεί αλλά ίσα που κρατήθηκε ορθιος:tongue:

Τι εννοείς χαμός??? Είχε πολύ κόσμο?

Κ εμένα με βοήθησε πολύ που ήταν ο άντρας μου μαζί! 18 ώρες ήταν αυτές.. τι θα έκανα μόνη;; Χαχα! Ο γλυκούλης τα έχασε ε;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Και εγώ κ η @Mariamaraki στο Έλενα θα γεννησουμε με το καλό :-) εμενα ευτυχώς ο γιατρός μου συνεργάζεται κ με το Ρέα κ ανέκαθεν πάω εκεί για υπέρηχο κτλ ώστε να μη περιμένω στο Έλενα στη σειρά τα πρωινά +τώρα με τον κορονοιο. Αλλά να ξέρεις αγάπη μου πως όσο επικίνδυνο είναι στο δημόσιο το ίδιο κ στο ιδιωτικό..δε κάνει διακρισεις ο ιος..ποιος ξέρει ποια γυναίκα εκεί μπορεί να έχει κολλήσει ή ποιος σύνοδος..το σταυρό μας να κάνουμε κ να προσέχουμε παντού.

Δεν το γνώριζα ότι μπορεί να είναι κ σε δημόσιο και σε ιδιωτικό. Επιτρέπεται να μας πεις τον δικό σου; :oops: Έχεις απόλυτο δίκιο απλά εμένα στο μυαλό μου όσο να ναι το έχω ότι στο δημόσιο θα υπάρχει περισσότερο θέμα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτόν τον ιό...

Είναι και σε άλλες...Ρέα, μητέρα και δεν θυμάμαι αν είναι κ αλλού.. Εγώ είχα πάει στο Λητώ κ έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. :)

Γενικά δεν ξέρω γυναικολόγους ούτε στο Έλενα  ούτε αλλού ,θα ρωτούσα μια γνωστή μου κ θα πήγαινα στον δικό της. Μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα το όνομα του? 

Εμένα με βοήθησε πολύ που ήταν ο άντρας μου, πέρασε πολύ πιο ευχάριστα η φάση των ωδίνων. Μέσα στο χειρουργείο μπήκαμε μόνο για δύο σπρωξίματα κ το ράψιμο,ήταν πάλι εκεί αλλά ίσα που κρατήθηκε ορθιος:tongue:

Τι εννοείς χαμός??? Είχε πολύ κόσμο?

Χαχαχα τι να κάνουν οι κακομοίροι :-P :)

Η αλήθεια είναι πως ναι το πρωί γινόταν ένας ψηλό πανικός κ με τους γιατρούς κ με τον κόσμο. Αλλά φαντάζομαι το απόγευμα θα ειναι πιο ήρεμα. 

Just now, Hope89 είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια!!! 

Χαχα! Ελπίζω όμως έστω στο ένα κοριτσάκι να πέσει μέσα!! Όλα κ όλα!! Βρε ο γιος σου θα έχει τόσες νύφες, ποιος στη χάρη του!!! 

Να τα κάνεις τα τσουρέκια φίλη! Περιμένω εντυπώσεις! Αν βρεις κ αλεύρι από φούρνο κ κάνεις αυτή την εκδοχή ακόμη καλύτερα!

Χαχα!! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κ εγώ! Στο γιο μου βέβαια είχε πέσει μέσα.. Τώρα μπερδευτηκε φαίνεται!!

Κ εμένα με βοήθησε πολύ που ήταν ο άντρας μου μαζί! 18 ώρες ήταν αυτές.. τι θα έκανα μόνη;; Χαχα! Ο γλυκούλης τα έχασε ε;;

Όσο ψύχραιμη είμαι εγώ τόσο δεν αντέχει αυτός!!! Βγήκαμε να δούμε λίγο τους συγγενείς μετά τη γέννα,εγώ κ ο μικρός ροδαλοι κ φρέσκοι κ ο άντρας μου κάτασπρος :-P

18 ώρες!!!! Παναγία μου!!! Έσπασαν τα νερά κ πηγές? Κ άργησε τόσο???? Εγώ έκανα πρόκληση είχαμε περάσει την Πητ ... 

Just now, elenioz είπε:

Δεν το γνώριζα ότι μπορεί να είναι κ σε δημόσιο και σε ιδιωτικό. Επιτρέπεται να μας πεις τον δικό σου; :oops: Έχεις απόλυτο δίκιο απλά εμένα στο μυαλό μου όσο να ναι το έχω ότι στο δημόσιο θα υπάρχει περισσότερο θέμα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτόν τον ιό...

Χαχαχα τι να κάνουν οι κακομοίροι :-P :)

Η αλήθεια είναι πως ναι το πρωί γινόταν ένας ψηλό πανικός κ με τους γιατρούς κ με τον κόσμο. Αλλά φαντάζομαι το απόγευμα θα ειναι πιο ήρεμα. 

Τα απογευματινά είναι με πληρωμή....κ ανάλογα τι γιατρός σε βλέπει θέλει κι ανάλογο ποσό. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά υψηλό. Αν βέβαια είναι ο γιατρός σου μέσα φαντάζομαι αλλάζει αυτό.

Q1jtp2.png

Just now, elenioz είπε:

Στο Έλενα είχα κάνει ένα ραντεβού με τον κύριο Κυριακόπουλο :confused: αν θυμάμαι καλα. Αλλά μετά που άρχισε να γίνεται μεγαλύτερος χαμός δεν ξανά πήγα και με παρακολουθεί απλά η γυναικολόγος μου. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ το σκέφτομαι συνέχεια. Υπάρχει και μια σκέψη να πάω στους δικούς μου (Κοζάνη) στην εκεί κλινική (γτ θεωρείται πολύ καλή και οι τιμές είναι στην κυριολεξία μισές σε σχέση με τα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας). Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι πως ίσως λόγο δουλειάς δεν θα μπορεί να έρθει κ ο άνδρας μου :-(

Θα δείξει :) Θετικές σκέψεις και όλες θα βρούμε την άκρη!!! 

Αυτόν έχω κ εγώ!! Κ είμαι ενθουσιασμένη!! Είναι κ πόσο θα ταιριάξεις εννοείται με τον γιατρό :-) τον Κυριακοπουλο δλδ .

Έχει μεγάλη εμπειρία κ θεωρείται πολύ καλός γιατρός. Επίσης εκεί είναι διευθυντής πράγμα που σου διασφαλίζει τους καλύτερους σε ομάδα μαζί του στη γέννα κ κανονίζεται κ αν θες μονοκλινο να σου κρατήσει. Τέλος το θετικό του για εμένα ότι οοοποτε τον πάρω είναι εκεί,είναι ειλικρινής ,χαλαρος, υπερ φυσιολογικού τοκετού κ έχει βάλει κ τον άντρα μου στο κλίμα αν θέλει να είναι στη γέννα να κάνει τα σεμινάρια κτλ..

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!! Μόλις μίλησα με την γιατρό ,βγήκαν κ τα δεύτερα αποτελέσματα , όλα καλά με την κόρη!! Υγιέστατη τα απορρίψαμε όλα!!!

Σε άλλα νεα προσθέτουμε κ ενα επιπλέον σύμπτωμα 2 μέρες τώρα με τον εμετό μου ανοίγει κ η μύτη! Η γιατρός μου πια τα έχει δει όλα μαζί μου!! Χαχαχα

Για δώστε λεπτομέρειες ρε κορίτσια γι'αυτό που λέτε ήταν ο άντρας στον τοκετό δλδ ήταν στο χειρουργείο;;;

• Μου αρέσει 6

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Μόλις μίλησα με την γιατρό ,βγήκαν κ τα δεύτερα αποτελέσματα , όλα καλά με την κόρη!! Υγιέστατη τα απορρίψαμε όλα!!!

Σε άλλα νεα προσθέτουμε κ ενα επιπλέον σύμπτωμα 2 μέρες τώρα με τον εμετό μου ανοίγει κ η μύτη! Η γιατρός μου πια τα έχει δει όλα μαζί μου!! Χαχαχα

Για δώστε λεπτομέρειες ρε κορίτσια γι'αυτό που λέτε ήταν ο άντρας στον τοκετό δλδ ήταν στο χειρουργείο;;;

Ναι κανονικά μπαίνουν μέσα μαζί..αν αντέχουν γτ νομίζω πως αν μπει ο δικός μ θα μαζεύουν εκείνον αντί για εμένα κ θα μου κάνει σαμποτάζ χαχαχαχα

Μπράβο η κοράκλα σου,τώρα τέλος τα άγχη μέχρι τη β επιπέδου :P

• Χαχα 2

Όσο ψύχραιμη είμαι εγώ τόσο δεν αντέχει αυτός!!! Βγήκαμε να δούμε λίγο τους συγγενείς μετά τη γέννα,εγώ κ ο μικρός ροδαλοι κ φρέσκοι κ ο άντρας μου κάτασπρος :-P

18 ώρες!!!! Παναγία μου!!! Έσπασαν τα νερά κ πηγές? Κ άργησε τόσο???? Εγώ έκανα πρόκληση είχαμε περάσει την Πητ ... 

Τα απογευματινά είναι με πληρωμή....κ ανάλογα τι γιατρός σε βλέπει θέλει κι ανάλογο ποσό. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά υψηλό. Αν βέβαια είναι ο γιατρός σου μέσα φαντάζομαι αλλάζει αυτό.

Ο κακομοίρης!! Τι τράβηξε!! :P

Κ εγώ. Ε πρόκληση πήγα στις 38 εβδομάδες γτ τις τελευταίες 2 φαινόταν ότι δεν μεγάλωνε σωστά το μωρό κ είχε λίγο αμνιακό.. αλλά ήμουν πλήρως ανέτοιμη! Εξού κ οι 18 ώρες! Εσύ πόση ώρα έκανες;;

Just now, Hope89 είπε:

Ο κακομοίρης!! Τι τράβηξε!! :P

Κ εγώ. Ε πρόκληση πήγα στις 38 εβδομάδες γτ τις τελευταίες 2 φαινόταν ότι δεν μεγάλωνε σωστά το μωρό κ είχε λίγο αμνιακό.. αλλά ήμουν πλήρως ανέτοιμη! Εξού κ οι 18 ώρες! Εσύ πόση ώρα έκανες;;

Κι εγώ δεν είχα καθόλου συσπάσεις....έφτασε όμως 40 και 4 ημέρες κ ο μικρός 3,500 κιλά!!! Μου έβαλαν τον όρο 7:00 και γέννησα στις 16:00!!! Οριακά ήμουν για καισαρική.. αλλα τα κατάφερα τελικά! Με τη βοήθεια του γιατρού κ των μαιων! :)

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ναι κανονικά μπαίνουν μέσα μαζί..αν αντέχουν γτ νομίζω πως αν μπει ο δικός μ θα μαζεύουν εκείνον αντί για εμένα κ θα μου κάνει σαμποτάζ χαχαχαχα

Μπράβο η κοράκλα σου,τώρα τέλος τα άγχη μέχρι τη β επιπέδου :P

Κ εγώ το ίδιο σκέφτομαι, απλά αν είναι να τραβήξει 18 ώρες η ιστορία θα ήθελα να τον έχω δίπλα μου κ όταν έρθει η ώρα για το "σόου " να φύγει!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τέλεια νέα!!! Φτου φτου το κοριτσάκι μας!! 

Όταν λες ανοίγει, τρέχει αίμα;;;

Στο μαιευτήριο που γέννησα εγώ η αίθουσα ωδινων μετατρεπόταν μετά σε αίθουσα τοκετού ( μετατρέπεται το κρεβάτι κ φέρνουν όλα τα απαραίτητα!) Οπότε όλα έγιναν εκεί, δεν μετακινήθηκαν! Ο σύζυγος μαζί εκεί! Το χειρουργείο είναι άλλο πράγμα, μπαίνεις μόνο για καισαρική.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Με το καλο ! Ολα καλα λοιπν! @EugenJen

Πολυ χαρηκα! Παιδια κ μενα ηταν μεσα, το ενα ποδι στην μαια, το αλλο στν αντρα. Χαχαχαχα 17 ωρες. 

Ας ελπισουμε στο 2ο να κανουμε 7 χαχαχαχαχα

Α! Ξεχασα εμεισ κλεισαμε 41 εβδομαδς και εσπασαν τα νερα ..

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μπράβο κορίτσια!!! Όπως σου είπα το χειρουργείο δεν είναι τίποτα γύρω στα δέκα λεπτά ,δύο σπρωξίματα να βγει ο.μικρος κ το ράψιμο!! Μετά πήγαμε στην ανάνηψη.

Εγώ μπήκα το βράδυ κ ξεκινήσαμε προετοιμασία. Έμεινα στην αίθουσα ωδίνων .ο άντρας μου έφυγε όταν μου κάνανε προετοιμασία αφού κανόνισε τη χαρτουρα κ ήρθε 7 το πρωί! Από εκείνη τη στιγμή είδαν πολλά τα μάτια του μέχρι να γεννήσει! Μπορεί να βγει εννοείται και να ξαναμπεί.

Q1jtp2.png

Κι εγώ δεν είχα καθόλου συσπάσεις....έφτασε όμως 40 και 4 ημέρες κ ο μικρός 3,500 κιλά!!! Μου έβαλαν τον όρο 7:00 και γέννησα στις 16:00!!! Οριακά ήμουν για καισαρική.. αλλα τα κατάφερα τελικά! Με τη βοήθεια του γιατρού κ των μαιων! :)

Κ εγώ την καισαρική φοβόμουν κ προς το τέλος το είχα πάρει απόφαση! Αλλά ευτυχώς κ εμένα με περίμεναν κ με βοήθησαν όσο μπορούσαν κ τελικά όλα πήγαν καλά!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Hope89 είπε:

Κ εγώ την καισαρική φοβόμουν κ προς το τέλος το είχα πάρει απόφαση! Αλλά ευτυχώς κ εμένα με περίμεναν κ με βοήθησαν όσο μπορούσαν κ τελικά όλα πήγαν καλά!!

Δεν κατέβαινε σωστά ο μικρός μου αλλά.βρηκα.μια στάση που με βοήθησε πάρα πολύ κι έτσι προχώρησε ο τοκετός. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω ,είχε περάσει κ λίγο η επήρεια της επισκληριδιου και είχα καλύτερο έλεγχο στις κινήσεις που έπρεπε να κάνω!

Just now, Ninamc είπε:

Με το καλο ! Ολα καλα λοιπν! @EugenJen

Πολυ χαρηκα! Παιδια κ μενα ηταν μεσα, το ενα ποδι στην μαια, το αλλο στν αντρα. Χαχαχαχα 17 ωρες. 

Ας ελπισουμε στο 2ο να κανουμε 7 χαχαχαχαχα

Αυτό με τα πόδια!! Χαχαχαχαχα είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα ειμαστε!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Δεν κατέβαινε σωστά ο μικρός μου αλλά.βρηκα.μια στάση που με βοήθησε πάρα πολύ κι έτσι προχώρησε ο τοκετός. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω ,είχε περάσει κ λίγο η επήρεια της επισκληριδιου και είχα καλύτερο έλεγχο στις κινήσεις που έπρεπε να κάνω!

Αυτό με τα πόδια!! Χαχαχαχαχα είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα ειμαστε!!!

Χαχαχαχαχα αλλο πραγμα σου λεω χαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...