Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

@mk2012 πως πηγε η ωοληψια κοριτσι μου;

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Το ίδιο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου σε όλες..

Κ φυσικά κ όταν με το καλό γεννήσετε όλες οι υπόλοιπες δεν τελειώνουμε εδώ κυρίες μου!! Εδώ τελειώνει ο κύκλος Α κ πάμε για β!! Ανατροφή/τροφή/παιδίατροι/ύπνος/ νεύρα/αγαπη ξανά η ΓΟΥΡΛΟ-ΟΜΑΔΑ μας ενωμένη!!

Βρε βρε!!! Να χαρω! Να στε πάντα καλα! Και ευτυχισμένοι! Ολα πηγαν μια χαρα! Καλη προσαρμογή και καλη ανάρρωση! 

@ada32 τέλος καλο όλα καλα! Μπράβο στο κοριτσάκι σας! 

Just now, Anastasia05 είπε:

Ελπίζω να περάσουν κι αυτές οι μέρες γιατί έχω μπολικα πονακια

Μετά άλλαξε ο πρώτος σου ή έμεινε ίδιος ο μπαμπάς??? Οπότε μοιάζουν τα μωρά σου μεταξύ τους???:wub:

Εμένα κ από τη κοιλιά του μοιάζουνε....ο μεγάλος φέρνει κ σε μένα τώρα!! Να δούμε κ τον μικρό!!

Με το καλο!!! Περιμένουμε τα νεα σου!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ήρθα στις 10:30 με απλό ραντεβού για nst..(αν θυμάστε το Σάββατο είχα έναν τρελό πόνο άρχιζε από πλατη,πήγε μέση κ μετά κοιλιά αλλά σε σημείο που δε μπορούσα να σηκωθώ  από τον καναπε..για 9' που σας είχα πει κ ένιωθα πως μέχρι Τρίτη -τεταρτη θα γεννήσω..τεσπα..)

Αρχίζω καρδιοτοκογραφο με 40αρες κ στο 15' 70αρες κ 80αρες ανά 3'!!

Το βλέπει ο.γιατρος μου λέει πήγαινε σπίτι κάνε μπάνιο ξεκουράσου κ έλα κατά τις 6 έκτο αν πονέσεις πολύ νωρίτερα..

Ξεκινάω να φύγω αλλα με έπιασε ανασφαλεια κ αποφάσισα να μείνω..περπάτησα 30' με τον άντρα μου κ μετά πονούσα αρκετά το είπα στο γιατρό κ ξεκίνησε η εισαγωγή (κλισμα/αλλαγή ρούχων/ιστορικό ευτυχώς ήμουν ξυρισμένη!!) Με είχαν σε ένα δωμάτιο μόνη με το nst από 1-4 περίπου όπου με κοιτούσαν ανά 1 ώρα για διαστολή..στη διαστολή 3 μου έσπασε τα νερά η μαία να βοηθήσει τον τοκετό..

Διαστολή 5 άρχισα να πονάω πιο πολύ ζήτησα επισκληριδιο..έρχεται η αναισθησιολογος κ δε μπορούσε να βρει σημείο να την περάσει..με τρύπησαν 14 φορές(ναι αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο κομμάτι της γέννας μου,δε πονούσα όσο κουραζομοθν κουλουρισμενη μαε πιέζουν 40' δίχως αποτέλεσμα..) εν τέλη αφού ήρθαν αλλοι 2 αναισθησιολογοι μου βρήκαν ένα σημείο το οποίο εν τέλη έπιασε ΜΟΝΟ τη δεξιά μεριά κ στην αριστερή πλέον διαστολή 8 να τα νιώθω όλο κανονικά..αποφάσισαν ότι δεν είχε νόημα η μισή μουδιασμενη κ δε χορήγησαν άλλο ούτε στη δεξιά..οπότε έμεινα "φυσική"..

Ο πόνος ο μεγάλος ήταν ένα 2 ωρο αλλά δόξα το Θεό είχα τόσο υπέροχες μαίες μου με άφηναν κ έκανα ότι στάση ήθελα(όρθια,καθιστή,στα 4,σε καρέκλα ΟΛΑ!!),με χαιδευαν,με αγκάλιαζαν,με ενθάρρυναν(ήμουν μέχρι της 9:30 που γέννησα ο πρώτος φυσιολογικος τοκετός στο Έλενα για σήμερα να ξέρετε!!στα ήρθε κ μια Συρια κοπέλα..όλα τα άλλα καισαρικές..οπότε είχαν ενθουσιαστεί η μαίες:P

Έτσι μπήκα 9 η ώρα στην αίθουσα τοκετού με διαστολή 9 κ πόνους τρελούς(νιώθεις σαν να θες να σπρώξεις για κακά στο τέλος!!) Εεε 4-5 σπρωξιες υπόθεση ήταν ο κύριος..9:20 γέννησα..στην αίθουσα ήμουν τόσο συγκεντρωμένη να σπρώξω σωστά που ειλικρινά δεν ένιωθα τον πόνο πλέον..τον είχα μόνο σαν καμπανάκι εκκίνησης!! Το ότι εν τέλη δεν έπιασε η επισκληριδιος παρότι λύγισα από τον πόνο σε ένα σημείο κ με συγκράτησαν οι μαίες να συνεχίσω γτ ήμουν ήδη με 8 διαστολή,το θεώρησα εν τέλη θείο δώρο! Ένιωσα τα πάντα κ έτσι ευγνώμων!! Προσωπικά παροτρυνω οποία κοπέλα φυσικά δεν έχει θέμα κ πάει για φτ να προσπαθήσει χωρίς επισκληριδιο κ το λέω εγώ που την είχα "κανονίσει" από τον πρώτο μήνα τρομάρα μου!! Θα με βριζετε σε ένα σημείο του τοκετού αλλά στο τέλος θα με καταλαβετε...

Μου έκανα περινεοτομη κ 3 ράμματα..δε με πονάνε καθόλου..έβαλαν ξυλοκαινη νβεβαια κ μετά πήρα παυσίπονο υπόθετο κ όλα καλά!!

Το μωρό μου το έδωσαν κατευθειαν αγκαλιά όσο με έραβαν δέρμα με δέρμα..μετά τον καθάρισαν κ ήθελαν να μου τον φέρουν για θηλασμό πριν πάω στο δωμάτιο(μας κρατάνε 1.5 ώρα για παρακολούθηση) είπα πως αν δε κλάψει να μην τον φέρουν γτ νυσταζα κ ήμουν εξαντλημενη..όντως κοιμήθηκα 30' κ μου τον έφεραν γτ νιαουρισε..μου τσεκαρε το στήθος η μαία είχα κ γάλα κ πυαρ τον εβαλε έπιασε αμέσως τράβηξε 5-6 φορές κ κοιμήθηκε..με καθυσηχασε η μαία όπως του είναι υπερ αρκετό..

Έπειτα ήρθα στο δωμάτιο μου τον έφεραν κ ξανά έβαλα στήθος..τράβηξε 4 φορές κ νάνι..αυτό στις 12:20 από τότε τον έβαλα άλλη μια φορά 2:20 γτ τον άκουσα να κάνει με τα χειλάκια του θηλαστικες κινήσεις αλλά μπααα..2 τζουρες.κ νάνι ο τύπος..

Κ έμεινα να τον χαζεύω..:x

Υγ: προσπάθησα να είμαι αναλυτικη γτ το ίδιο.ζητουσα κ εγώ κάθε φορά ι το κατανοώ!! Ότι θελήσετε να ρωτησετε μου λέτε ΈΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

Αχ βρε κορίτσι μου όλα πήγαν τέλεια! Μπράβο σου! Να σου ζήσει και να είστε γέροι και υγιής και ευτυχισμένοι μια ζωή! Σε ευχαριστούμε πολύ για την περιγραφή! :x

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Vivi8 είπε:

Καλημέρα Κορίτσια! Γουρλίδικο το γκρουπ! Γέννησα στις 4 το πρωί ένα λουκουμάκι με ΦΤ.

Είχα πόνους από τις 5 το απόγευμα, έφτασα στο μαιευτήριο 20.30 για nst και με κράτησαν! Ο τοκετός μου φάνηκε πολύ βατός. Τώρα περιμένω να την ξαναδώ.

Και στα δικά σας!

Να σας ζήσει!!!! Να ναι γέρο και δυνατό και ευχομαι να το καμαρώνετε όπως επιθυμείτε!!!! 

4 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κορίτσια μουυυυ!!

Όπως καταλάβατε ΓΈΝΝΗΣΑ!!

Εναν πλάσμα υπέροχο 3400 με φυσιολογικη γέννα χωρίς επισκληριδιο..

Θα σας πω λεπτομέρειες το πρωί γτ τώρα τσακισα μια σουβλακαρα κ θα κοιμηθώ λιγάκι..

Άντε άντε κ οι επόμενες παρακαλωωω!!

Να σας ζήσει ο προσοντουχος!!!! Να ναι γέρος και δυνατός!!!! Καλοτυχος και να χει του κόσμου τα καλά!!! 

Μπράβο σε όλα τα κορίτσια μας! Να τα χαίρεστε όλες

@Anastasia06   

@Anastasia05 με το καλοοοο

Τώρα τα διάβασα!!! Αντε αντε 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι αλλάζουν κ συνεχεια,αυτό που το πας?? Ειδικά τον πρώτο χρόνο αλλάζουν συνεχώς φάτσες!!:D

Πωω ναιιι :lol: Αυτό το βλέπω και στα ανίψια μου! Ο μικρός μας είχε γεννηθεί με μπολικα μαύρα μαλλιά και σκούρο δερματακι και τώρα που έχει πάει 8μηνων είναι ξανθό το μαλλί και το μάτι χάντρες μπλε. Αφού τους κοροϊδεύω ότι το άλλαξαν πριν φύγουν από το μαιευτήριο. 

Υγιή να είναι μωρέ τα κουτσούνια μας και να πάρουν μόνο τα ωραία μας :tongue:

Πως είσαι σημερα από πονάκια; 

Just now, Marti είπε:

Βρε βρε!!! Να χαρω! Να στε πάντα καλα! Και ευτυχισμένοι! Ολα πηγαν μια χαρα! Καλη προσαρμογή και καλη ανάρρωση! 

@ada32 τέλος καλο όλα καλα! Μπράβο στο κοριτσάκι σας! 

Με το καλο!!! Περιμένουμε τα νεα σου!!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!! Με το καλό σε όλες μας:wub:

Just now, elenioz είπε:

Πωω ναιιι :lol: Αυτό το βλέπω και στα ανίψια μου! Ο μικρός μας είχε γεννηθεί με μπολικα μαύρα μαλλιά και σκούρο δερματακι και τώρα που έχει πάει 8μηνων είναι ξανθό το μαλλί και το μάτι χάντρες μπλε. Αφού τους κοροϊδεύω ότι το άλλαξαν πριν φύγουν από το μαιευτήριο. 

Όπως τα λες! 

Εγώ συνεχίζω να πονάω,έτσι μου φαίνεται πως θα πάει μέχρι τη γέννα! Η κοιλιά φούσκα κι εγώ σαν το πιγκουίνο!:D

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά η μπεμπουλα μου είναι καλά , πίνει γαλ α κ δεν κάνει εμετό!θα την παρακολουθήσουν 2 μέρες κ θα την πάρω! Εγώ σε λίγες ώρες βγαίνω από δω (εμεινα μόνη στο δωμάτιο σήμερα  κν είναι τρομακτικό!!!)

@RenezΜπράβο κορίτσι μου! Να σου ζήσει το μωράκι σας , να είναι γερός κ καλοτυχος!

Ακριβώς σαν κ την δική μου γεννα είχες σε δημόσιο. Εσύ Πρεπ ε ι να με καταλαβαίνεις πλέον όταν λέω πως άντεξα χωρίς επισκληριδιο!!!!η περιγραφή σου είναι σαν να μιλάω Εγώ! 

Αυτή η αίσθηση ρε παιδί μου εκείνη την ώρα που θέλεις να κάνεις κακά αλλά γέννας είναι αλλιώς..κ φυσικά δεν πονάς εκείνη την ωτα που βγαίνει το μωρο.  Εγώ τώρα στην μπέμπα θα μπορούσα ανετα να την τραβήξω κ Εγώ να την βγάλω αφού όταν κατέβηκε το κεφάλι μετα απλά περίμενα να μου πει η γιατρός σπρωξε γιατί  πλέον δεν ένιωθα πόνο! Ναι είναι μαγική εκείνη η στιγμή! 

Βέβαια δεν είναι για όλες ο φυσιολογικός χωρίς επίσκ. Να το λέμε.. γιατί το 2ωρο που πονάς  είναι μεγάλος ο πόνος κ πρέπει να το διαχειριστείς χωρίς Όσο μπορείς να πανικοβληθεις. 

Κ επίσης με ανακουφίσε Σ που είπες κ εσύ να το πάρουν το μωρο γτ ήσουν κουρασμένη γτ κ Εγώ έτσι ένιωθα!!! Απο κάτω να με ράβουν κ το μωρούλι  να είναι πάνω μου δεν ένιωθα καλά, Μήπως τινάχτω κ μου πέσει ...πως να το θηλάσεις???Κ βέβαια ήμουν πτώμα μετα!

Επίσης σε μπάλα γυμναστικής σε ανέβασαν? Ήταν απο τις πιο ωραίες εμπειριες θεωρώ! Εγώ όταν κάθισα στη μπάλα , φώναζα θέλω τώρα επισκληριδιο!! χαχαχα !!!!ευτυχώς δεν έκανα γτ μετα απο 30 λεπτά γεννησα.

ορο σου έβαλαν? Κ υποθετο vurdon  σου έδωσαν? Εγώ η χαζή δεν το πήρα γτ δεν εχω ξανα βαλει υποθετο κ δν πονούσα μετα βασικά. Αα! Κ εγώ ήμουν εκείνη την μέρα η μόνη που γέννησα φυσιολογικά το πρωί! Την προηγούμενη μέρα είχαν 9 καισαρικές! Κ ένα μπραβο σε αυτά τα κορίτσια γτ μετα τη καισαρική θέλει δύναμη! 

Κ κάτι  ακόμα, κοιλιά σου έμεινε ? Εμένα σήμερα που πήγα τουαλέτα ξεφουσκουσε ελάχιστα. Γτ αλλιώς όλοι που έλεγαν αν είμαι  στον μήνα μου!!!

Επίσης οι μαιες τόσο καλές ! Εγώ είχα κ το κινητό μαζί μου στην αίθουσα κ μετά μια πρακτικαριος με έβγαζε φωτο!! Εμένα κ το μωρό μόλις γεννήθηκε (ενώ με έραβαν )!!

Αυτό ακριβώς με το τεστ ! Πιο το νόημα!! Απλά το κάνουν για να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο.  Εμένα δεν μου το έκαναν! Δεν ξέρω αν μου το έκαναν στο αίμα που δεν νομίζω.  Γτ οι γυναίκες που θα γεννήσουν στα ιδιώτ. Κ το κάνουν από 38η εβδ. Ενώ μπορεί  να γεννήσουν 1 βδομάδα μετά!!! Πως Είναι δυνατόν να είναι έγκυρο αφού θα έχει σίγουρα επαφή με κόσμο μέχρι να γεννήσει.. χαζομάρες ... 

Με το καλό να την παρετε!!! Τέλεια νέα που είναι όλα καλά...να τρως καλά κι εσυ τώρα και να αναρρώσει γρηγορα

Just now, elenioz είπε:

Ο δικός μου είχε κάστανα μαλλιά με ξανθές ανταυγειες και μπλε ματια, και τώρα είναι καροτακι με πρασινα μάτια... Αστα αλλάζουν πολυ τα μωράκια.. 

Πως ειστε όλες οι ετοιμόγεννες??? Εγώ σήμερα κατάλαβα ότι μπήκα ένατο... Τρομεροοο

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Να σας ζήσει!!!! Να ναι γέρο και δυνατό και ευχομαι να το καμαρώνετε όπως επιθυμείτε!!!! 

Να σας ζήσει ο προσοντουχος!!!! Να ναι γέρος και δυνατός!!!! Καλοτυχος και να χει του κόσμου τα καλά!!! 

Μπράβο σε όλα τα κορίτσια μας! Να τα χαίρεστε όλες

@Anastasia06   

@Anastasia05 με το καλοοοο

Τώρα τα διάβασα!!! Αντε αντε 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Κ σε σένα με το καλό η γοργόνα σου!!!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Με το καλό να την παρετε!!! Τέλεια νέα που είναι όλα καλά...να τρως καλά κι εσυ τώρα και να αναρρώσει γρηγορα

Ο δικός μου είχε κάστανα μαλλιά με ξανθές ανταυγειες και μπλε ματια, και τώρα είναι καροτακι με πρασινα μάτια... Αστα αλλάζουν πολυ τα μωράκια.. 

Πως ειστε όλες οι ετοιμόγεννες??? Εγώ σήμερα κατάλαβα ότι μπήκα ένατο... Τρομεροοο

Καλημέρα κορίτσι μου! Ανυπόμονη κατά βάση είμαι εγώ! Δεν νιώθω και πολλά (δυστυχώς) τι σεξ τι δουλίτσες ακόμα σύσπαση δεν...37 και 3 σημερα!Μια γενικευμένη κούραση χωρίς λόγο αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι βαρυνα ή ότι αισθάνομαι ετοιμογεννη:-P

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Ανυπόμονη κατά βάση είμαι εγώ! Δεν νιώθω και πολλά (δυστυχώς) τι σεξ τι δουλίτσες ακόμα σύσπαση δεν...37 και 3 σημερα!Μια γενικευμένη κούραση χωρίς λόγο αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι βαρυνα ή ότι αισθάνομαι ετοιμογεννη:-P

Καλημερα Χιονάτη!!! 

Η κοιλίτσα βρίσκεται ακόμα ψηλά η χαμηλά? Θυμάμαι στον γιο, μια μέρα πριν τον τοκετό, η κοιλιά μου είχε φθάσει πατωμα.. Χαχαχα

Σεξ οπωσδήποτε μα καλό είναι να γεννήσεις μετά την 38η εβδομάδα.. Προς 39..ειναι καλυτερα για το μωρό.. Έτσι μας είχε πει την πρωτη φορα ο γιατρός και φαντάζομαι τα ίδια θα μου πει και τώρα.. 

Γενικα έχε τα όλα έτοιμα και μην πολυκουραζεσαι.. Όλες ανυπομονες είμαστε.. Εγώ δεν κρατιέμαι, αλλά θέλω να ναι έτοιμο κι εκείνο να βγει... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

@Renez Αρετή μουυυυ:) Να τον χαίρεσαι τον παιδαρο! Σιδερενιοι κ οι 2 σας! Όλα ήρθαν όπως ρα ονειρευοσουν κορίτσι μου! Μπράβο σου! Καλή ανατροφή κ με το καλό στη φωλίτσα σας! 

Αχ μας έσκασες χθες ,ξύπνησα με προσμονή να μπω να διαβάσω για τον παιδαρο! Με συγκίνησες κι εσύ πρωί πρωί, δεν μπορώ λατρεύω μπεμπακια κι αγκαλίτσες!

Με τον θηλασμο μια χαρά το πας,έχεις δυνατό νινί κ έπιασε αμέσως! Να απλώνεις το γαλατακι, το καλύτερο φάρμακο! Θα φύγει ο πόνος κ θα κατέβει κ γαλατακι κ θα νιώθεις ανακούφιση κ αγαλλίαση όταν τον βάζεις για μαμ!

@Renez Αρετή μουυυυ:) Να τον χαίρεσαι τον παιδαρο! Σιδερενιοι κ οι 2 σας! Όλα ήρθαν όπως ρα ονειρευοσουν κορίτσι μου! Μπράβο σου! Καλή ανατροφή κ με το καλό στη φωλίτσα σας! 

Αχ μας έσκασες χθες ,ξύπνησα με προσμονή να μπω να διαβάσω για τον παιδαρο! Με συγκίνησες κι εσύ πρωί πρωί, δεν μπορώ λατρεύω μπεμπακια κι αγκαλίτσες!

Με τον θηλασμο μια χαρά το πας,έχεις δυνατό νινί κ έπιασε αμέσως! Να απλώνεις το γαλατακι, το καλύτερο φάρμακο! Θα φύγει ο πόνος κ θα κατέβει κ γαλατακι κ θα νιώθεις ανακούφιση κ αγαλλίαση όταν τον βάζεις για μαμ!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημερα πως είσαι εσυ?? Ο κουκλος σας? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@elenioz @Anastasia05είστε οι επόμενες? Άντε να παίρνουμε σειρά! Να υποδεχτούμε τα μωράκια μας με χαρά! @Nina13 θα κλείσεις τον κύκλο με τα γεννητούρια, στάνταρ μανούλα Οκτωβρίου! Κοντεύει κι η γοργόνα!!! @LadyP κάτσε να μπεις 38, την άλλη εβδομάδα εμείς!!!

Αντίστροφη μέτρηση! Δεν περνούν οι μέρες!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@elenioz @Anastasia05είστε οι επόμενες? Άντε να παίρνουμε σειρά! Να υποδεχτούμε τα μωράκια μας με χαρά! @Nina13 θα κλείσεις τον κύκλο με τα γεννητούρια, στάνταρ μανούλα Οκτωβρίου! Κοντεύει κι η γοργόνα!!! @LadyP κάτσε να μπεις 38, την άλλη εβδομάδα εμείς!!!

Αντίστροφη μέτρηση! Δεν περνούν οι μέρες!!!

Εγω το ειχα πει ότι θα μαι από τις τελευταίες.. Ειδικά αν μπω με καισαρική, με βλέπω κατά τις 20 Οκτώβρη.. Μπας και βγει ζυγινα σαν τη μαμά της.. Ευχομαι Ιιιι

Αυτά λέω και εγώ.. Μετά τις 38 κορίτσια.. Κρατηθείτε.. Να μπαίνω να διαβάζω γεννητουρια!!! 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...