Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

αγορακι ή κοριτσακι έχουμε?

οσο για να γράφεις το βασικό αν θες να απαντήσεις σε κάποιο σχόλιο συγκεκριμένο πατάς κάτω από το σχόλιο εκεί που λέει "παράθεση" και γράφεις,ενώ αν θες να αναφέρεις κάποια κοπέλα στο σχόλιο σου βάζεις το @ μπροστά κ κολλητά το όνομα της κοπελας όπως ακριβώς το γράφει! 

Σε ευχαριστώ πολύ :) 

Αχ για το φύλο το περίμενα πως και πως χθες, αλλά τελικά μου είπαν ότι είναι νωρίς ακόμη για να αναφερθούν :-? Κλείνουν όμως λίγο περισσότερο προς το αγόρι αλλά όχι με σιγουριά.... 

• Μου αρέσει 1

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  ?? --} ΠΗΤ: 23/10 

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamc ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@elenioz αγορακι (?) --} ΠΗΤ: 16/10 (Μαιευτήριο )

Just now, elenioz είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ :) 

Αχ για το φύλο το περίμενα πως και πως χθες, αλλά τελικά μου είπαν ότι είναι νωρίς ακόμη για να αναφερθούν :-? Κλείνουν όμως λίγο περισσότερο προς το αγόρι αλλά όχι με σιγουριά.... 

Θύμισε μου κ Μαιευτήριο αν θες..εγο στο έβαλα αγοράκι με ερωτιματικο όπως έχουμε όλες όσες δεν είναι 100% και βλέπουμε..θέλουμε κ ενίσχυση στα αγόρια στην ομάδα μας :-)

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

Θύμισε μου κ Μαιευτήριο αν θες..εγο στο έβαλα αγοράκι με ερωτιματικο όπως έχουμε όλες όσες δεν είναι 100% και βλέπουμε..θέλουμε κ ενίσχυση στα αγόρια στην ομάδα μας :-)

Καλημέρα Renez! Ευτυχώς που εκείνο το κινεζικό μας είχε βγάλει όλες αγόρια :grin:

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα Renez! Ευτυχώς που εκείνο το κινεζικό μας είχε βγάλει όλες αγόρια :grin:

Κ εμένα κορίτσι !!

Τώρα πλέον ξέρουμε με ακρίβεια πως ο,τι λέει εκείνο ισχύει το αντίθετο..θα ναι κάποιος αρχαίος κωδικός του βρε αυτό..χαχχαψα

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κ εμένα κορίτσι !!

Τώρα πλέον ξέρουμε με ακρίβεια πως ο,τι λέει εκείνο ισχύει το αντίθετο..θα ναι κάποιος αρχαίος κωδικός του βρε αυτό..χαχχαψα

Μήπως ήταν στα κινεζικά κ δε μπορούσαμε να το αποκρυπτογραφήσουμε;; Χαχαχαχα 

επισης επίσημα νομίζω ότι ξεκινάει να φουσκώνει κοιλιτσα!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μήπως ήταν στα κινεζικά κ δε μπορούσαμε να το αποκρυπτογραφήσουμε;; Χαχαχαχα 

επισης επίσημα νομίζω ότι ξεκινάει να φουσκώνει κοιλιτσα!

Σήμερα έστειλα κ εγώ τη πρώτη φωτογραφία μου με κοιλίτσα στη μανούλα μου.... :D 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα καλά έκανες! Να πληθαίνουν σιγά σιγά τα αγοράκια :D

6 vs 7 για την ώρα βλέπω!

Για μαιευτήριο μάλλον το Έλενα αν και τώρα λόγο όσο συμβαίνουν με παρακολουθεί έξω ιδιώτης. 

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

Για μαιευτήριο μάλλον το Έλενα αν και τώρα λόγο όσο συμβαίνουν με παρακολουθεί έξω ιδιώτης. 

Εχεις κάποιον γιατρό στο Έλενα ή σκέφτεσαι να πας εκεί?

Κι εγώ για τη δεύτερη εγκυμοσύνη έλεγα θα πάω σε δημόσιο...λόγω όμως της κατάστασης (δεν μενω κι Αθήνα) το βλέπω δύσκολο να γίνεται.. είναι πιο πιθανό πλέον να πάω παλι στο Λητώ με τον δικό μου γυναικολόγο.

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Σήμερα έστειλα κ εγώ τη πρώτη φωτογραφία μου με κοιλίτσα στη μανούλα μου.... :D 

Έκανες κ εσυ;;;; Εδώ κ 3 μερες φαίνεται αλλά νόμιζα ότι έχω πρηστεί, τελικά δεν είναι πρήξιμο!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Και εγώ κ η @Mariamaraki στο Έλενα θα γεννησουμε με το καλό :-) εμενα ευτυχώς ο γιατρός μου συνεργάζεται κ με το Ρέα κ ανέκαθεν πάω εκεί για υπέρηχο κτλ ώστε να μη περιμένω στο Έλενα στη σειρά τα πρωινά +τώρα με τον κορονοιο. Αλλά να ξέρεις αγάπη μου πως όσο επικίνδυνο είναι στο δημόσιο το ίδιο κ στο ιδιωτικό..δε κάνει διακρισεις ο ιος..ποιος ξέρει ποια γυναίκα εκεί μπορεί να έχει κολλήσει ή ποιος σύνοδος..το σταυρό μας να κάνουμε κ να προσέχουμε παντού.

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Και εγώ κ η @Mariamaraki στο Έλενα θα γεννησουμε με το καλό :-) εμενα ευτυχώς ο γιατρός μου συνεργάζεται κ με το Ρέα κ ανέκαθεν πάω εκεί για υπέρηχο κτλ ώστε να μη περιμένω στο Έλενα στη σειρά τα πρωινά +τώρα με τον κορονοιο. Αλλά να ξέρεις αγάπη μου πως όσο επικίνδυνο είναι στο δημόσιο το ίδιο κ στο ιδιωτικό..δε κάνει διακρισεις ο ιος..ποιος ξέρει ποια γυναίκα εκεί μπορεί να έχει κολλήσει ή ποιος σύνοδος..το σταυρό μας να κάνουμε κ να προσέχουμε παντού.

Τα επισκεπτήρια ευτυχώς απαγορεύονται για την ώρα!!

Στο ιδιωτικό είναι λογικό να υπάρχει λιγος παραπάνω έλεγχος κ όχι μόνο στα μαιευτήρια, γενικά.

Τον είχες από πριν τον γιατρό? Γίνεται να είναι και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό?? Μπράβο που τον βρήκες!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τα επισκεπτήρια ευτυχώς απαγορεύονται για την ώρα!!

Στο ιδιωτικό είναι λογικό να υπάρχει λιγος παραπάνω έλεγχος κ όχι μόνο στα μαιευτήρια, γενικά.

Τον είχες από πριν τον γιατρό? Γίνεται να είναι και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό?? Μπράβο που τον βρήκες!

Ναι αμέ κ δεν είναι ο μοναδικός στο Έλενα που είναι κ στα δύο όπως κ στο Αλεξάνδρα που ξέρω ..γενικά πολλοί είναι που συνεργάζονται είτε με 2-3 ιδιωτικά είτε με ιδιωτικό κ δημόσιο..εσένα ας πούμε ο γιατρός σου είναι μόνο στο Λητω? Δεν είναι κ σε κάποια άλλη κλινική?

Just now, Anastasia05 είπε:

Εχεις κάποιον γιατρό στο Έλενα ή σκέφτεσαι να πας εκεί?

Κι εγώ για τη δεύτερη εγκυμοσύνη έλεγα θα πάω σε δημόσιο...λόγω όμως της κατάστασης (δεν μενω κι Αθήνα) το βλέπω δύσκολο να γίνεται.. είναι πιο πιθανό πλέον να πάω παλι στο Λητώ με τον δικό μου γυναικολόγο.

Στο Έλενα είχα κάνει ένα ραντεβού με τον κύριο Κυριακόπουλο :confused: αν θυμάμαι καλα. Αλλά μετά που άρχισε να γίνεται μεγαλύτερος χαμός δεν ξανά πήγα και με παρακολουθεί απλά η γυναικολόγος μου. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ το σκέφτομαι συνέχεια. Υπάρχει και μια σκέψη να πάω στους δικούς μου (Κοζάνη) στην εκεί κλινική (γτ θεωρείται πολύ καλή και οι τιμές είναι στην κυριολεξία μισές σε σχέση με τα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας). Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι πως ίσως λόγο δουλειάς δεν θα μπορεί να έρθει κ ο άνδρας μου :-(

Θα δείξει :) Θετικές σκέψεις και όλες θα βρούμε την άκρη!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι αμέ κ δεν είναι ο μοναδικός στο Έλενα που είναι κ στα δύο όπως κ στο Αλεξάνδρα που ξέρω ..γενικά πολλοί είναι που συνεργάζονται είτε με 2-3 ιδιωτικά είτε με ιδιωτικό κ δημόσιο..εσένα ας πούμε ο γιατρός σου είναι μόνο στο Λητω? Δεν είναι κ σε κάποια άλλη κλινική?

Είναι και σε άλλες...Ρέα, μητέρα και δεν θυμάμαι αν είναι κ αλλού.. Εγώ είχα πάει στο Λητώ κ έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. :)

Γενικά δεν ξέρω γυναικολόγους ούτε στο Έλενα  ούτε αλλού ,θα ρωτούσα μια γνωστή μου κ θα πήγαινα στον δικό της. Μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα το όνομα του? 

Just now, elenioz είπε:

Στο Έλενα είχα κάνει ένα ραντεβού με τον κύριο Κυριακόπουλο :confused: αν θυμάμαι καλα. Αλλά μετά που άρχισε να γίνεται μεγαλύτερος χαμός δεν ξανά πήγα και με παρακολουθεί απλά η γυναικολόγος μου. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ το σκέφτομαι συνέχεια. Υπάρχει και μια σκέψη να πάω στους δικούς μου (Κοζάνη) στην εκεί κλινική (γτ θεωρείται πολύ καλή και οι τιμές είναι στην κυριολεξία μισές σε σχέση με τα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας). Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι πως ίσως λόγο δουλειάς δεν θα μπορεί να έρθει κ ο άνδρας μου :-(

Θα δείξει :) Θετικές σκέψεις και όλες θα βρούμε την άκρη!!! 

Εμένα με βοήθησε πολύ που ήταν ο άντρας μου, πέρασε πολύ πιο ευχάριστα η φάση των ωδίνων. Μέσα στο χειρουργείο μπήκαμε μόνο για δύο σπρωξίματα κ το ράψιμο,ήταν πάλι εκεί αλλά ίσα που κρατήθηκε ορθιος:tongue:

Τι εννοείς χαμός??? Είχε πολύ κόσμο?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...