Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Νομίζω Ευγενία το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν όσοι θέλουν να φύγουν από Αθήνα. Που είναι το χωριό σου; Εμενα ο άντρας μου στο ε1 φαίνεται η μόνιμη κατοικία του το χωριό του οπότε πάει κάθε σκ χωρίς πρόβλημα. 

Hope υπέροχα νέα! Γεμισαμε κοριτσια αν επιβεβαιωθεί ο γιατρός σου! 

Απαγορεύθηκαν όλες οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων και θα αυξηθούν οι έλεγχοι τώρα το Πάσχα..

Καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι μας όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους πιο μεγάλους κ γενικά για τις ευπαθείς ομάδες,είναι δύσκολα τα πράγματα.

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Απαγορεύθηκαν όλες οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων και θα αυξηθούν οι έλεγχοι τώρα το Πάσχα..

Καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι μας όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους πιο μεγάλους κ γενικά για τις ευπαθείς ομάδες,είναι δύσκολα τα πράγματα.

Kai kala kanoun pou auxanoun tous elegxous giati kapoioi den katalavainoun oti prokeitai gia to kalo olwn!K egw thelw na dw tous goneis mou alla den vgainw!Malakas eimai?

Just now, Annou είπε:

Kai kala kanoun pou auxanoun tous elegxous giati kapoioi den katalavainoun oti prokeitai gia to kalo olwn!K egw thelw na dw tous goneis mou alla den vgainw!Malakas eimai?

Mas vlepw meta tis 10 Maiou na vgainoume!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 42 λεπτά , EugenJen είπε:

Ναι καλέ μαγειρεύω μπριζόλες μπιφτέκια για τον άντρα μου κ υποφέρω κ μόνο στην μυρωδιά!!

Εμάς φέτος δεν μας βλέπω για αρνάκι εμενα θα μου μυρίζει σίγουρα κ ο άντρας δεν είναι πολύ φαν μόνο Πάσχα το τρώει σουβλιστο από τα χεράκια του μπαμπουλη μου!! Κάνα φρικασέ όμως μπορεί να τολμήσω !! Με κοτοπουλακι όμως! 

Ούτε τις πολλές σάλτσες θέλω ποια εγώ που το αγαπημένο μου φαγητό ήταν όλα τα κοκκινιστό...Μπιφτέκια έφαγα μια μέρα, βασικά ένα μπιφτεκάκι κ αρκετές πατάτες φούρνου! Θα τα τολμήσω μετά το Πάσχα πάλι. άντε να φάω κανα κοτοπουλακι ψητό στη σχάρα το Πάσχα, το χοιρινό κ το αρνί μου μυρίζουν περισσότερο από όλα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Καλησπέρα στις μέλλουσες μανουλες!!!!

Λέω κι εγώ να κάνω τσουρέκια φέτος. Όσες φορές έκανα όμως δεν μου πολυαρεσαν, δεν ειχαν ίνες και ήταν λίγο σκληρά. Φέτος θα κάνω μια νέα συνταγή που βρήκα με ένα νέο τρόπο ψησίματος Μπεν μαρι στο φούρνο. Θα δείξει, διάβασα καλά σχόλια. 

Επίσης λέω λόγω εγκυμοσύνης να μη χρησιμοποιήσω βαφές γ τα αυγουλάκια. Θα τα βάψω με παντζάρια. Το έχετε δοκιμάσει εσείς;

Όσο για το σπορακι μου... Νομίζω το ταλαιπωρησα λίγο αυτές τις μέρες με τις δουλειές που κάνω.. με πονάει χαμηλά η κοιλίτσα! Εύχομαι να ναι καλά μόνο! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Eval είπε:

Λέω κι εγώ να κάνω τσουρέκια φέτος. Όσες φορές έκανα όμως δεν μου πολυαρεσαν, δεν ειχαν ίνες και ήταν λίγο σκληρά. Φέτος θα κάνω μια νέα συνταγή που βρήκα με ένα νέο τρόπο ψησίματος Μπεν μαρι στο φούρνο. Θα δείξει, διάβασα καλά σχόλια. 

Επίσης λέω λόγω εγκυμοσύνης να μη χρησιμοποιήσω βαφές γ τα αυγουλάκια. Θα τα βάψω με παντζάρια. Το έχετε δοκιμάσει εσείς;

Όσο για το σπορακι μου... Νομίζω το ταλαιπωρησα λίγο αυτές τις μέρες με τις δουλειές που κάνω.. με πονάει χαμηλά η κοιλίτσα! Εύχομαι να ναι καλά μόνο! 

Να προσπαθείς να μη κουράζεσαι κι όταν νιώθεις πόνο να ξαπλωνεις να περάσει!

Στην εγκυμοσύνη έχουμε άλλες αντοχές! Οπότε χαλαρά τις δουλειές κ αρκετή ξεκούραση!:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 

Είμαι καινούργια στην παρέα σας! Έψαχνα στο ίντερνετ διάφορα πραγματακια και έπεσα πάνω σας. 

Είμαι 13 εβδομάδων κ είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σήμερα είχα και εγώ την αυχενική διαφάνεια. Όλα πήγαν πολύ καλά ευτυχώς.

Υ.Γ Με συγχωρείτε αν κάνω κάτι λάθος. Ακόμα δεν ξέρω ακριβώς πώς γράφουμε απαντάμε... 

• Μου αρέσει 8

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Είμαι καινούργια στην παρέα σας! Έψαχνα στο ίντερνετ διάφορα πραγματακια και έπεσα πάνω σας. 

Είμαι 13 εβδομάδων κ είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σήμερα είχα και εγώ την αυχενική διαφάνεια. Όλα πήγαν πολύ καλά ευτυχώς.

Υ.Γ Με συγχωρείτε αν κάνω κάτι λάθος. Ακόμα δεν ξέρω ακριβώς πώς γράφουμε απαντάμε... 

Καλώς ήρθες!!!

Μια χαρά τα έγραψες!!!

Σου εύχομαι μια τελειομηνη και ευχάριστη εγκυμοσύνη!!!!!:x

• Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλωσήρθες!! Πότε έχεις Πητ?

Κι εγώ σου εύχομαι όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρις ενοχλήσεις!:)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλωσήρθες στην ομαδουλα μας! Με το καλό να έρθει το μωράκι!

Κορίτσια κάτι άσχετο! Ξέρετε αν επιτρέπεται να έχουμε επαφές με κατοικίδια ζώα; Για την ακρίβεια με καναρίνια ! Είναι επικίνδυνο ; Σκέφτομαι τώρα που ήρθε η άνοιξη να πάρω κάνα δυο στο μπαλκόνι μου να μου κελαιδανε ! Αλλά φοβάμαι λίγο..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Eval είπε:

Κορίτσια κάτι άσχετο! Ξέρετε αν επιτρέπεται να έχουμε επαφές με κατοικίδια ζώα; Για την ακρίβεια με καναρίνια ! Είναι επικίνδυνο ; Σκέφτομαι τώρα που ήρθε η άνοιξη να πάρω κάνα δυο στο μπαλκόνι μου να μου κελαιδανε ! Αλλά φοβάμαι λίγο..

Θελουν αρκετη φροντιδα και αρρωσταινουν συχνα.. ειχαμε οταν ημουν μικρη και θυμαμαι την μαμα να τα φροντιζει σαν παιδια της.

Θυμαμαι τον αδερφο μου να τα ζηλευει χαχαχα

Παντως αρρωσταινουν συχνα, χρειαζονται βιταμινες κτλ. Αν τα θυμαμαι σωστα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και εσύ!!! Με το καλό το μωράκι σας!!!

Μόλις τελείωσα τα πασχαλινά κουλουράκια!!! Αλλα κορίτσια οι αντοχές μειώθηκαν έλεγα να κάνω και τσουρέκια αλλά δεν με βλέπω!!! 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Eval είπε:

Μπεν μαρί στο φούρνο ε?? Άκου να δεις τί κάνει ο κόσμος...!

Που λες αυτό με τα παντζάρια δεν το χω ξανακούσει, μαθαίνω πράγματα βραδιάτικα :eek:

Εμείς με κρεμμύδια θα τα κάνουμε, ωραία βγαίνουν!

Τέλος, ν ακούς το σώμα σου κ να σέβεσαι τα όριά του! Ως γνωστόν, οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν...

Φιλιά απ τη νυχτερίδα της παρέας!

• Μου αρέσει 3

JeY7p2.png

8 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Αχ κ εγώ την έκανα τις προάλλες... κόλαση!!!

Κορίτσια γτ απαγορεύονται όλα τα εντόσθια;; Μου τι χαλασατε τώρα;; Πόση ώρα έβλεπα βίντεο με συνταγές για μαγειρίτσα να φτιάξω φέτος πρώτη φορά! Εγώ λέω να φτιάξω κ αρνάκι ( στο φούρνο βέβαια αλλά τι να κάνουμε) κ τσουρέκια κ κουλουράκια! Να μπει ένα δικιλο έτσι για πλάκα.. χαχαχα!!

Κάνω χρόνια το τσουρέκι της mamagelic κ είναι απίθανο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! 

Κορίτσια μου γύρισα από αυχενική! Όλα καλά κ με τα δύο νινακια ευτυχώς! Ήταν πολύ γλυκουλια μωρέ... Έκαναν εκεί τα τσαλιμια τους! Τελικά ήμουν μόνη κ αυτό μας σαλυ λίγο την εμπειρία αλλά τι να κάνουμε.. Ρώτησα για φύλο κ μου είπε είναι πολύ νωρίς! Μια πρώτη εκτίμηση που έκανε ήταν για 2 κοριτσάκι αλλά με επιφύλαξη.. Οπότε περιμένουμε για να δούμε με σιγουριά αργότερα!

Θα μείνω στο ότι επιφυλάσσεται ο γιατρός μπας κ βγεί κάνα αγοράκι ξανά γτ γίναμε το κλουβί με τις τρελές κ τι θα κάνει κ γιος μου ε??? Χαχχαα:D

Θα δοκιμάσω λοιπόν το τσουρέκι που προτείνεις φίλη,ακούγεσαι πολύ σίγουρη κ Μ αρέσει :)!! 

7 ώρες πρίν, Annou είπε:

Mas vlepw meta tis 10 Maiou na vgainoume!!

Έτσι μας κόβω κ εγώ γμτ μου..κ όσο φτιάχνει ο καιρός φρικαρω περισσότερο!! Νταξει εννοείται βγαίνω τη γύρα μου στη γειτονιά με τα σκυλια μου αλλά είναι αυτό το ψυχολογικο του να ξέρεις ότι δε μπορείς να πας κάπου όταν θες οπότε θες..5η εβδομαδα να δω τους δικούς μ ,πάνε οι καθιερωμενες Κυριακές μας..αλλά είπαμε,χάνουμε κάποιους μήνες,ένα Πάσχα κτλ για να έχουμε πολλά ακόμη όλοι μαζί :-)

9 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Εγώ φέτος θα κάνω Πάσχα χωριστά απ' τον άντρα μου. Έχω έρθει στο πατρικό μου στην Κόρινθο εδώ κ ένα μήνα και ο άντρας μου θέλει να πάμε στο χωριό του για Πάσχα όπως κάθε χρόνο. Εγώ δεν θέλω γιατί θα μαζευτει όλο το σοι οπότε θα κάτσω με τους γονείς μου. Μου κράτησε λίγα μούτρα αλλά του πέρασε!

Μούτρα?? Κακώς στο προτείνει αγάπη μου εξ αρχής,κατά εμέ! 

1.για τους μεγαλύτερους που θα υπάρχουν εκεί αλλά και 2. εννοείται για εσένα που είσαι έγκυος φίλη,έχεις φάει τόση κλειστουρα για να τη πατήσεις τώρα από κάνα κουλο συγγενή που μπορεί να μη προσέχει?? Νοοοοο

5 ώρες πρίν, Eval είπε:

Μια χαρά είναι απλά να μη το παρακάνεις κ εσύ!! Κ εμένα με πονάει τα βράδυα κάποιες φορές ακόμη κ αν δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό..είναι η μήτρα μας λογικά που όσο πάει μεγαλώνει :-)

δεν έχω δοκιμάσει με παντζάρια αλλά αυτό σκοπεύω φέτος,φυσικη βαφή..διάβασα ότι γίνονται κ ωραία κίτρινα με κουρκουμά :-)

4 ώρες πρίν, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλώς μας ήρθες κορίτσι ,να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!! Κ τώρα που μας βρήκες να είσαι βέβαιη για αυτό :-)

αγορακι ή κοριτσακι έχουμε?

οσο για να γράφεις το βασικό αν θες να απαντήσεις σε κάποιο σχόλιο συγκεκριμένο πατάς κάτω από το σχόλιο εκεί που λέει "παράθεση" και γράφεις,ενώ αν θες να αναφέρεις κάποια κοπέλα στο σχόλιο σου βάζεις το @ μπροστά κ κολλητά το όνομα της κοπελας όπως ακριβώς το γράφει! 

2 ώρες πρίν, Eval είπε:

Κανένα πρόβλημα αρκεί να προσέχεις τις ακαθαρσίες τους να μη τις πιάνεις με λερωμένα χέρια κτλ. Εδώ γάτες έχουν πολλές αρκεί να είναι εμβολιασμενες κ όσο είναι εγκυις να μην αλλάζει την αμμο τους για το φόβο τοξοπλασματος.σκεψου βρε στα χωριά πόσα ζωα είχαν!!

Είναι στη φύση μας να ζούμε μαζί τους :-) ασε που θα διώχνουν κ τα περιστέρια από το μπαλκόνι (ο μεγάλος μου πόνος στο πίσω μπαλκόνι που δε πολύ βγαίνουμε..πφφφ)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

9 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Καλωσήρθες!! Πότε έχεις Πητ?

Κι εγώ σου εύχομαι όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρις ενοχλήσεις!:)

Καλημέραα. Σας ευχαριστώ πολύ όλες :x

16 Οκτωβρίου πιθανόν! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...