Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Τελεια ακουγονται ολα! Κ εμεις 3 ατομα. Χαχα ποσο να φαει κανεις?

Εμεις παντα Ανασταση βραδυ τρωμε κοκκινιστο κατσικακι με ρυζι, Κ την επομενη ψηνουμε αρνακι, δηλαδη οταν κανουμε Πασχα ολη η οικογενεια, 30 ατομα.

Φετος  στον φουρνο και οι 4 μας(μαζι με το νινι το νεο,κανω για δυο τωρα) χαχαχα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κοριτσαρες ένα σας λέω!!!!

Κάντε την φοβερή ιμιτασιον μαγειρίτσα!!!!

Με κοτόπουλακι στήθος ψηλοκομμενο λες και είναι συκωτακια,και φουλλλλ μυρωδικά μαρούλια,ανηθα,δυόσμο!!!!χαμός!!!!

Εγώ δε μένω χωρίς μαγειρίτσα έστω και ιμιτασιον θα τη φάω!!!!!

Επίσης θα τσακισουμε και κατσικάκι απλά θα απέχω από κοκορετσι και λουκάνικα...

Ε δε βαριέσαι;θα εκτονωθω στο έρμο το κατσικάκι!χαχαχαχαα

Και βραστά αβγουλακια καλοβρασμενα εννοείται σαλατουλα!

Αχ μόλις έφαγα και πάλι για φαγητά μιλάω!!!νιώθω ελεεινή...

Εγώ έχω όμως το εξής!τρώω το πρωί πολύ καλά Κ το μεσημέρι σαν ΒΟΑΣ γιατι τα βράδια ΠΑΝΤΑ ως τώρα με πιάνουν οι αναγουλες μου κλπ κλπ....

Άρα το μεσημέρι τρώω δίχως αύριο,δίχως τύψεις και το ευχαριστιόμαστε μάνα και κόρη!:lol:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εσυ δε μπορείς το κρέας ε; Μου βρωμανε όλα από χιλιόμετρα! Επίσης εγώ λάτρευα τα μακαρόνια κ δεν έτρωγα ποτέ ρύζι, τώρα το ανάποδο...

Οχι όχι μακριά από Όλα τα εντόσθια... δυστυχώς απαγορεύονται! 
εγω πέρυσι είχα φτιάξει τα τσουρέκια του ακή, είχαν βγει παρα πολύ ωραία, γενικως ότι έχω φτιάξει από τον ακή έχει πετύχει! Αν δε νηστεύεις έχει ένα φοβερό κέικ μήλου ( απ τα καλύτερα που έχω φαει, τυφλά να έχουν οι μήλο πίτες) αν νηστεύεις έχει ένα vegan κέικ σοκολάτας! Φέτος επειδή μου έχουν απαγορεύσει τα γλυκά δε φτιάχνω τίποτα!

Ένα δάκρυ κύλησε... Μετά το αλκόολ, τα στρείδια, το συκωτάκι με το κύμινο, το σαφράν, το φιλέτο με το ροζ ψαχνό, το σούσι, τα απαστερίωτα τυρια, τη λουίζα, το μελισσόχορτο και τα παραπανίσια γλυκά, το κοκορετσάκι ήτο ένα βαρύ πλήγμα... 

Θα παρηγορηθώ με τα τσουρέκια του Άκη λοιπόννν (χωρίς nutella φέτος!) :unsure:

Πάντως κι αυτό το vegan cake σοκολάτας λέω να το κάνω!

Τέλος, παραθέτω τη μυστική γρανίτα/παγάκια για τις ναυτίες (ελπίζοντας να φύγουν γρήγορα σε όλες <3 ):

1+2/3 φλυντζάνι χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι

3 κ.σούπας λεμόνι

1κ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

JeY7p2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Με κοτόπουλακι στήθος ψηλοκομμενο λες και είναι συκωτακια,και φουλλλλ μυρωδικά μαρούλια,ανηθα,δυόσμο!!!!χαμός!!!!

Εγώ έχω όμως το εξής!τρώω το πρωί πολύ καλά Κ το μεσημέρι σαν ΒΟΑΣ γιατι τα βράδια ΠΑΝΤΑ ως τώρα με πιάνουν οι αναγουλες μου κλπ κλπ....

Άρα το μεσημέρι τρώω δίχως αύριο,δίχως τύψεις και το ευχαριστιόμαστε μάνα και κόρη!:lol:

Φατε να μεγαλωσουν τα νινακια! Φατε φατε νοστιμιες!

Εγω ολα τα τρωω! Χαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Είστε μερακλουδες ρε κορίτσια!! Μπράβο σας βάζει υποψηφιότητα η κόρη σου για τον γιο μου,έτσι καλοφαγου τη θέλω χαχχαχα

Χμμμ όσο για την ημιτασιον μαγειρίτσα μόλις μου έδωσες μια υπέροχη ιδέα φίλη!!

Just now, OctoberMom είπε:

Ένα δάκρυ κύλησε... Μετά το αλκόολ, τα στρείδια, το συκωτάκι με το κύμινο, το σαφράν, το φιλέτο με το ροζ ψαχνό, το σούσι, τα απαστερίωτα τυρια, τη λουίζα, το μελισσόχορτο και τα παραπανίσια γλυκά, το κοκορετσάκι ήτο ένα βαρύ πλήγμα... 

Θα παρηγορηθώ με τα τσουρέκια του Άκη λοιπόννν (χωρίς nutella φέτος!) :unsure:

Πάντως κι αυτό το vegan cake σοκολάτας λέω να το κάνω!

Τέλος, παραθέτω τη μυστική γρανίτα/παγάκια για τις ναυτίες (ελπίζοντας να φύγουν γρήγορα σε όλες <3 ):

1+2/3 φλυντζάνι χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι

3 κ.σούπας λεμόνι

1κ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ

Για να τα φάμε μετά τα κοψιδια είναι αυτό χαχαχα θα μας καθαρίσει το είναι μας !!

Θα κάνετε τσουρέκια ρε κορίτσια ε? Μπράβο για την τόλμη σας..δε ξέρω λένε όλοι ότι είναι δύσκολα κ τα έχω φοβηθεί..οποία βγάλει τη καλύτερη συνταγή παρακαλώ να μας την παράθεσει έπειτα :-)

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Φατε να μεγαλωσουν τα νινακια! Φατε φατε νοστιμιες!

Εγω ολα τα τρωω! Χαχαχαχα

Καλώς ήρθες κι από μένα καλή μου!!!!

Σου εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη και μια υπέροχη αυχενική!!!

Άντε κοντεύουν οι μέρες που θα το δεις να έχει μεγαλώσει και ίσως να μάθεις και το φύλο!!!!Όλα θα πάνε τέλεια!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Καλώς ήρθες κι από μένα καλή μου!!!!

Σου εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη και μια υπέροχη αυχενική!!!

Άντε κοντεύουν οι μέρες που θα το δεις να έχει μεγαλώσει και ίσως να μάθεις και το φύλο!!!!Όλα θα πάνε τέλεια!

Σε ευχαριστω πολυ! Με το καλο σου ευχομαι και να πανε ολα υπεροχα!

Στην 1η εγκυμοσυνη μας τα ειχε δειξει τα προσοντα απο την αυχενικη, χωρις πιθανοτητα λαθους.

Τωρα σε αυτην δεν ξερω τι θα δουμε. Ολα ειναι διαφορετικα.

Βεβαια ο γιατρος μας ειναι εμπειρος,περιμενω να ακουσω και το φυλο λοιπον!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εσυ δε μπορείς το κρέας ε; Μου βρωμανε όλα από χιλιόμετρα! Επίσης εγώ λάτρευα τα μακαρόνια κ δεν έτρωγα ποτέ ρύζι, τώρα το ανάποδο...

εγω πέρυσι είχα φτιάξει τα τσουρέκια του ακή, είχαν βγει παρα πολύ ωραία, γενικως ότι έχω φτιάξει από τον ακή έχει πετύχει! Αν δε νηστεύεις έχει ένα φοβερό κέικ μήλου ( απ τα καλύτερα που έχω φαει, τυφλά να έχουν οι μήλο πίτες) αν νηστεύεις έχει ένα vegan κέικ σοκολάτας! Φέτος επειδή μου έχουν απαγορεύσει τα γλυκά δε φτιάχνω τίποτα!

Ναι καλέ μαγειρεύω μπριζόλες μπιφτέκια για τον άντρα μου κ υποφέρω κ μόνο στην μυρωδιά!!

Εμάς φέτος δεν μας βλέπω για αρνάκι εμενα θα μου μυρίζει σίγουρα κ ο άντρας δεν είναι πολύ φαν μόνο Πάσχα το τρώει σουβλιστο από τα χεράκια του μπαμπουλη μου!! Κάνα φρικασέ όμως μπορεί να τολμήσω !! Με κοτοπουλακι όμως! 

C1JTp3.png

Εγώ φέτος θα κάνω Πάσχα χωριστά απ' τον άντρα μου. Έχω έρθει στο πατρικό μου στην Κόρινθο εδώ κ ένα μήνα και ο άντρας μου θέλει να πάμε στο χωριό του για Πάσχα όπως κάθε χρόνο. Εγώ δεν θέλω γιατί θα μαζευτει όλο το σοι οπότε θα κάτσω με τους γονείς μου. Μου κράτησε λίγα μούτρα αλλά του πέρασε!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ φέτος θα κάνω Πάσχα χωριστά απ' τον άντρα μου. Έχω έρθει στο πατρικό μου στην Κόρινθο εδώ κ ένα μήνα και ο άντρας μου θέλει να πάμε στο χωριό του για Πάσχα όπως κάθε χρόνο. Εγώ δεν θέλω γιατί θα μαζευτει όλο το σοι οπότε θα κάτσω με τους γονείς μου. Μου κράτησε λίγα μούτρα αλλά του πέρασε!

Ρε συ δεν βρήκατε πρόβλημα στην μετακινήση;;γιατί κ εμένα ο άντρας ήθελε να πάμε στους γονείς μου αλλά φοβήθηκα με τους ελέγχους ..λέω τώρα αυτό μας έλειπε να πληρώσουμε από 300 ο καθένας ..

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Renez είπε:

Αυτό ακριβώς κάνω κ εγώ..κ είμαι περίεργη να δω πόσο θα έχει μεγαλώσει μεθαύριο..μετά από 3.5 εβδομαδες..αχχχ τι ερωτες?!

16 γίναμε κοριτσαρες ε?! Μπράβο μας!! 

Λοιπόν σας αφήνω η αμαρτολη να πάω να φτιάξω μια από τις αγαπημένες μας συνταγές του Άκη.. "χειροποίητα σουβλάκια με χειροποίητες πίτες παρακαλώ κ για γύρο πανσετες λεπτοκομμενες κ μαριναρισμενες" δοκιμάστε τη...!! (Όταν μπορέσετε τέλος πάντων...)

Κ μη με κρίνετε την ιερόσυλη,είμαι μάνα!!

Αχ κ εγώ την έκανα τις προάλλες... κόλαση!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Κορίτσια γτ απαγορεύονται όλα τα εντόσθια;; Μου τι χαλασατε τώρα;; Πόση ώρα έβλεπα βίντεο με συνταγές για μαγειρίτσα να φτιάξω φέτος πρώτη φορά! Εγώ λέω να φτιάξω κ αρνάκι ( στο φούρνο βέβαια αλλά τι να κάνουμε) κ τσουρέκια κ κουλουράκια! Να μπει ένα δικιλο έτσι για πλάκα.. χαχαχα!!

Just now, Renez είπε:

Είστε μερακλουδες ρε κορίτσια!! Μπράβο σας βάζει υποψηφιότητα η κόρη σου για τον γιο μου,έτσι καλοφαγου τη θέλω χαχχαχα

Χμμμ όσο για την ημιτασιον μαγειρίτσα μόλις μου έδωσες μια υπέροχη ιδέα φίλη!!

Για να τα φάμε μετά τα κοψιδια είναι αυτό χαχαχα θα μας καθαρίσει το είναι μας !!

Θα κάνετε τσουρέκια ρε κορίτσια ε? Μπράβο για την τόλμη σας..δε ξέρω λένε όλοι ότι είναι δύσκολα κ τα έχω φοβηθεί..οποία βγάλει τη καλύτερη συνταγή παρακαλώ να μας την παράθεσει έπειτα :-)

Κάνω χρόνια το τσουρέκι της mamagelic κ είναι απίθανο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! 

Κορίτσια μου γύρισα από αυχενική! Όλα καλά κ με τα δύο νινακια ευτυχώς! Ήταν πολύ γλυκουλια μωρέ... Έκαναν εκεί τα τσαλιμια τους! Τελικά ήμουν μόνη κ αυτό μας σαλυ λίγο την εμπειρία αλλά τι να κάνουμε.. Ρώτησα για φύλο κ μου είπε είναι πολύ νωρίς! Μια πρώτη εκτίμηση που έκανε ήταν για 2 κοριτσάκι αλλά με επιφύλαξη.. Οπότε περιμένουμε για να δούμε με σιγουριά αργότερα!

• Μου αρέσει 9

Just now, Hope89 είπε:

Κορίτσια γτ απαγορεύονται όλα τα εντόσθια;; Μου τι χαλασατε τώρα;; Πόση ώρα έβλεπα βίντεο με συνταγές για μαγειρίτσα να φτιάξω φέτος πρώτη φορά! Εγώ λέω να φτιάξω κ αρνάκι ( στο φούρνο βέβαια αλλά τι να κάνουμε) κ τσουρέκια κ κουλουράκια! Να μπει ένα δικιλο έτσι για πλάκα.. χαχαχα!!

Κάνω χρόνια το τσουρέκι της mamagelic κ είναι απίθανο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! 

Κορίτσια μου γύρισα από αυχενική! Όλα καλά κ με τα δύο νινακια ευτυχώς! Ήταν πολύ γλυκουλια μωρέ... Έκαναν εκεί τα τσαλιμια τους! Τελικά ήμουν μόνη κ αυτό μας σαλυ λίγο την εμπειρία αλλά τι να κάνουμε.. Ρώτησα για φύλο κ μου είπε είναι πολύ νωρίς! Μια πρώτη εκτίμηση που έκανε ήταν για 2 κοριτσάκι αλλά με επιφύλαξη.. Οπότε περιμένουμε για να δούμε με σιγουριά αργότερα!

Μαναρακια εκεί μέσα παρεούλα!:x 

Φαντάζομαι είναι πιο δύσκολο που είναι και δύο κ στριφογυρίζουν να δει φύλο ο γιατρός!!! Ίσως στη πορεία τα δείτε καλύτερα!! Ίσως κ να έχεις κάποια έκπληξη όταν γεννήσεις! 

Όπως κ να έχει ,πολύ ευχάριστα τα νέα σου και να φέρουν όλα τα κορίτσια ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Νομίζω Ευγενία το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν όσοι θέλουν να φύγουν από Αθήνα. Που είναι το χωριό σου; Εμενα ο άντρας μου στο ε1 φαίνεται η μόνιμη κατοικία του το χωριό του οπότε πάει κάθε σκ χωρίς πρόβλημα. 

Hope υπέροχα νέα! Γεμισαμε κοριτσια αν επιβεβαιωθεί ο γιατρός σου! 

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Νομίζω Ευγενία το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν όσοι θέλουν να φύγουν από Αθήνα. Που είναι το χωριό σου; Εμενα ο άντρας μου στο ε1 φαίνεται η μόνιμη κατοικία του το χωριό του οπότε πάει κάθε σκ χωρίς πρόβλημα. 

Hope υπέροχα νέα! Γεμισαμε κοριτσια αν επιβεβαιωθεί ο γιατρός σου! 

Σωστό κ αυτό...

Δεν είναι ακριβώς χωριό μου είναι το εξοχικό μας κοντά στο Αλεποχώρι, κ είδα ότι στα διόδια δεν περνάς χωρίς έλεγχο οπότε είπα να κάτσουμε στα αυγά μας!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Hope89 είπε:

Bravooo!!!Me to kalo!!!!♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...