Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Σορυ που πετάγομαι κ σας χαλάω λιγο τον οίστρο της κουβέντας,απλά είδα ότι είσαι έγκυος κ θηλάζεις ακόμα το μωράκι σου.εχω κι εγώ ένα αγοράκι που είναι σχεδόν 8 μηνών κ έγκυος με ΠΗΤ 03/11 ,πολύ πιθανόν δλδ κ οκτωβρη;)

Κι εγώ θηλάζω ακόμα κ σκεφτόμουν σιγά σιγά μέχρι να γεννηθεί το μωράκι να το κόψω..γιατί με δύο μωρά θα είναι δύσκολο.βεβαια εσύ είσαι τυχερή,γιατί είναι κ μεγαλύτερο.ηθελα να σε ρωτήσω,μετά θα δώσεις φρέσκο γάλα ή τρίτης γενιάς,τι είναι καλύτερο;σκέφτεσαι να θηλάσεις μέχρι να γεννήσεις;έχω έλεγα σίγουρα να χρονισει,να κάνω ένα διάλειμμα 2 μηνών κ ξανά πάλι το καινούριο μωράκι.ποσες φορές την μέρα θηλάζεις τώρα;τελος έχεις συσπασουλες όταν το θηλάζεις το μωρό σου;σορυ για τις πολλές ερωτήσεις ,απλά είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά

Έχει ήδη πιει φρέσκο! Με δημητριακά όμως, σκέτο δεν το πίνει!

Τώρα κάνω 5 θηλασμους μέσα στη μέρα με λίγη προσπάθεια! Σιγά σιγά μειώνω μέχρι να μείνει μονο ο βραδινος.

Δεν έχω συσπάσεις αν όμως κανείς ,νομίζω πρέπει να κοπεί ο θηλασμός. Τώρα πόσο το θηλάζεις?

Είναι πολύ μικρουλι το μωράκι σου! Εμένα πριν κάνα μήνα εκεί που είχαμε μειώσει στους 4, ξεκίνησε πάλι να θέλει να θηλάζει συνέχεια! 

Πολύ πιθανό να τα θηλασεις κ τα δυο, έχουν μικρή διαφορά!

Just now, Tsampika98 είπε:

Γεια σας αγάπες. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα έκανα κ εγώ την αυχενική μου όλα είναι καλά ευτυχώς... Κ χάρηκα πάρα πολύ που είδα το μωρό μου να κινείτε κ το ποσό μεγαλωσε. Πητ 20 -10-20 κοριτσάκι ; Κατά 90%

Απιστευτο πως μεγαλώνουν!! Στους επόμενους υπερήχους θα επιβεβαιωθεί το φύλο κι εμένα δεν μου είπε σίγουρα!

Εγώ κάθομαι κ χαζεύω τις φωτογραφίες μεχρι να το ξαναδώ!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  ?? --} ΠΗΤ: 23/10 

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamc ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Πωπω πως το αντέχεις βρε αγάπη μου αυτό το πράγμα όλη μέρα??? Εμένα το βράδυ που με πιάνει κ τρελαίνομαι, ισάξιο με τον εμετό το θεωρώ σαν σύμπτωμα!!

Τέλεια!!! Κ άλλο κοριτσάκι στην παρέα!! Τα φάγαμε τα αγόρια!! Όλα έτσι να σου πάνε υπέροχα κ στις επόμενες εξέτασεις!

Χαχχχα να ήξερες ποσό φτύνω μέσα στη μέρα... κ μετά διψάω πάλι κ άντε από την άρχη! Είναι σιχαμενο είναι η αλήθεια, αλλά τον εμετό τον θεωρώ χειρότερο!

SqfGp3.png

@Hope89 @Annou @Ninamc @OctoberMom σε εσάς βασιζομαι να φέρετε ξανά την ισορροπία στα δύο φυλλα!!

Μας έφαγαν οι τσουπρες 7-5!!

Για να δούμε τι θα δούμε τελος εβδομαδας..

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχχχα να ήξερες ποσό φτύνω μέσα στη μέρα... κ μετά διψάω πάλι κ άντε από την άρχη! Είναι σιχαμενο είναι η αλήθεια, αλλά τον εμετό τον θεωρώ χειρότερο!

Σου είχα πει τη λύση φίλης μου ε?! Το φτυσοποτηρο!! Ένα υπέροχο πλαστικό (όχι διάφανο εννοείται) τύπου για ζεστούς καφέδες on the go από τα αγαπητά jumbo!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

@Hope89 @Annou @Ninamc @OctoberMom σε εσάς βασιζομαι να φέρετε ξανά την ισορροπία στα δύο φυλλα!!

Μας έφαγαν οι τσουπρες 7-5!!

Για να δούμε τι θα δούμε τελος εβδομαδας..

Θελω κοριτσι! Χαχαχα ασε με στην ακρη μεχρι την πεμπτη χαχαχαχαχαχα

Ευχαριστω ολα τα κοριτσια για την υποδοχη! Με το καλο ολες 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τώρα κάνω 5 θηλασμους μέσα στη μέρα με λίγη προσπάθεια! Σιγά σιγά μειώνω μέχρι να μείνει μονο ο βραδινος.

Δεν έχω συσπάσεις αν όμως κανείς ,νομίζω πρέπει να κοπεί ο θηλασμός. Τώρα πόσο το θηλάζεις?

Είναι πολύ μικρουλι το μωράκι σου! Εμένα πριν κάνα μήνα εκεί που είχαμε μειώσει στους 4, ξεκίνησε πάλι να θέλει να θηλάζει συνέχεια! 

Απιστευτο πως μεγαλώνουν!! Στους επόμενους υπερήχους θα επιβεβαιωθεί το φύλο κι εμένα δεν μου είπε σίγουρα!

Αυτό ακριβώς κάνω κ εγώ..κ είμαι περίεργη να δω πόσο θα έχει μεγαλώσει μεθαύριο..μετά από 3.5 εβδομαδες..αχχχ τι ερωτες?!

16 γίναμε κοριτσαρες ε?! Μπράβο μας!! 

Λοιπόν σας αφήνω η αμαρτολη να πάω να φτιάξω μια από τις αγαπημένες μας συνταγές του Άκη.. "χειροποίητα σουβλάκια με χειροποίητες πίτες παρακαλώ κ για γύρο πανσετες λεπτοκομμενες κ μαριναρισμενες" δοκιμάστε τη...!! (Όταν μπορέσετε τέλος πάντων...)

Κ μη με κρίνετε την ιερόσυλη,είμαι μάνα!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Αυτό ακριβώς κάνω κ εγώ..κ είμαι περίεργη να δω πόσο θα έχει μεγαλώσει μεθαύριο..μετά από 3.5 εβδομαδες..αχχχ τι ερωτες?!

Λοιπόν σας αφήνω η αμαρτολη να πάω να φτιάξω μια από τις αγαπημένες μας συνταγές του Άκη.. "χειροποίητα σουβλάκια με χειροποίητες πίτες παρακαλώ κ για γύρο πανσετες λεπτοκομμενες κ μαριναρισμενες" δοκιμάστε τη...!! (Όταν μπορέσετε τέλος πάντων...)

Θα τη ψάξω αυτη τη συνταγη,ακούγεται τέλειο!:-D

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Φάε πουλάκι μου κ φαε κ κάτι παραπάνω για εμάς που μυρίζουμε κρέας κ τρέχουμε χιλιόμετρα!!!

C1JTp3.png

Αααα, όλα κι όλα! Και τις μαγειρίτσες μας θα φτιάξουμε, και το αρνάκι μας το ταρατσάτο θα ψήσουμε στην ψηστιέρα, και τα skype μας θα κάνουμε (αυγά να δω πώς θα τσουγκρίσουμε ονλάιν...).

Ο σύζυγος ήθελε να φτιάξουμε και κοκορέτσι αλλά λίγο με φρενάρατε με τα σχόλια, δεν το χα σκεφτεί αλλά ένα δίκιο το χετε! Εδώ συκώτι δε μ αφήνουν να φάω (κλαψψψ)...

Θα προσπαθήσω να φτιάξω τσουρέκι για πρώτη φορά όμως! Ο,τι συνταγή καλοδεχούμενη γιατί η ζαχαροπλαστική μου χρήζει βελτίωσης ;)

Just now, Ninamc είπε:

Θελω κοριτσι! Χαχαχα ασε με στην ακρη μεχρι την πεμπτη χαχαχαχαχαχα

Ευχαριστω ολα τα κοριτσια για την υποδοχη! Με το καλο ολες 

Κι εγώ, κι εγώ :P

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Φάε πουλάκι μου κ φαε κ κάτι παραπάνω για εμάς που μυρίζουμε κρέας κ τρέχουμε χιλιόμετρα!!!

Κ εσυ δε μπορείς το κρέας ε; Μου βρωμανε όλα από χιλιόμετρα! Επίσης εγώ λάτρευα τα μακαρόνια κ δεν έτρωγα ποτέ ρύζι, τώρα το ανάποδο...

Just now, OctoberMom είπε:

Αααα, όλα κι όλα! Και τις μαγειρίτσες μας θα φτιάξουμε, και το αρνάκι μας το ταρατσάτο θα ψήσουμε στην ψηστιέρα, και τα skype μας θα κάνουμε (αυγά να δω πώς θα τσουγκρίσουμε ονλάιν...).

Ο σύζυγος ήθελε να φτιάξουμε και κοκορέτσι αλλά λίγο με φρενάρατε με τα σχόλια, δεν το χα σκεφτεί αλλά ένα δίκιο το χετε! Εδώ συκώτι δε μ αφήνουν να φάω (κλαψψψ)...

Θα προσπαθήσω να φτιάξω τσουρέκι για πρώτη φορά όμως! Ο,τι συνταγή καλοδεχούμενη γιατί η ζαχαροπλαστική μου χρήζει βελτίωσης ;)

Κι εγώ, κι εγώ :P

Οχι όχι μακριά από Όλα τα εντόσθια... δυστυχώς απαγορεύονται! 
εγω πέρυσι είχα φτιάξει τα τσουρέκια του ακή, είχαν βγει παρα πολύ ωραία, γενικως ότι έχω φτιάξει από τον ακή έχει πετύχει! Αν δε νηστεύεις έχει ένα φοβερό κέικ μήλου ( απ τα καλύτερα που έχω φαει, τυφλά να έχουν οι μήλο πίτες) αν νηστεύεις έχει ένα vegan κέικ σοκολάτας! Φέτος επειδή μου έχουν απαγορεύσει τα γλυκά δε φτιάχνω τίποτα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Tsampika98 είπε:

Γεια σας αγάπες. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα έκανα κ εγώ την αυχενική μου όλα είναι καλά ευτυχώς... Κ χάρηκα πάρα πολύ που είδα το μωρό μου να κινείτε κ το ποσό μεγαλωσε. Πητ 20 -10-20 κοριτσάκι ; Κατά 90%

Bravo!!!Me to kalo!!!

Ax koritsia sas akouw na milate gia kreata k mageiritses k lew braaavo!!Egw oyte na ta vlepw se photo den borw!!!Emena exoun psilostamatisei oi emetoi alla molis dw wmo pragma anakatevomai full.

Egw tha kanw koulourakia simera kai tsoureki.:x Kai gia tin kuriaki tou pasxa,tha tin kanw tin xari tou antra mou na ftiaxoume k emeis kreas.H katsikaki tha kanw i arnaki bouti.Poso na fame k duo atoma???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Οι 3 θηλασμοι είναι στάνταρ.πρωι ,βράδυ κ μεσα στην νύχτα.τωρα αν φάει καλά τις στέρεες του δεν θέλει να θηλάσει.αν έχει δόντια ή γενικά δεν έχει φάει καλά,τον θηλάζω κι άλλες δύο φορές σίγουρα.εχω συσπασουλες,είχα ανησυχήσει στην αρχή κ μου είχε πει ο γιατρός μήπως να σταματήσω,αλλά τώρα χαλάρωσαν,οπότε όσο είμαι οκ λέω να συνεχίσω.θα ήθελα να μην δωσω ξένο μέχρι να χρονισει.αν πάλι χρειαστεί,εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας! ευχαριστω για την απάντηση.να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ με το καλό το δεύτερο!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Annou είπε:

Bravo!!!Me to kalo!!!

Ax koritsia sas akouw na milate gia kreata k mageiritses k lew braaavo!!Egw oyte na ta vlepw se photo den borw!!!Emena exoun psilostamatisei oi emetoi alla molis dw wmo pragma anakatevomai full.

Egw tha kanw koulourakia simera kai tsoureki.:x Kai gia tin kuriaki tou pasxa,tha tin kanw tin xari tou antra mou na ftiaxoume k emeis kreas.H katsikaki tha kanw i arnaki bouti.Poso na fame k duo atoma???

Ε εντάξει έτσι να το ευχαριστηθείτε μωρεεε!! Να νιώσετε Πάσχα που λέμε :-)

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Οι 3 θηλασμοι είναι στάνταρ.πρωι ,βράδυ κ μεσα στην νύχτα.τωρα αν φάει καλά τις στέρεες του δεν θέλει να θηλάσει.αν έχει δόντια ή γενικά δεν έχει φάει καλά,τον θηλάζω κι άλλες δύο φορές σίγουρα.εχω συσπασουλες,είχα ανησυχήσει στην αρχή κ μου είχε πει ο γιατρός μήπως να σταματήσω,αλλά τώρα χαλάρωσαν,οπότε όσο είμαι οκ λέω να συνεχίσω.θα ήθελα να μην δωσω ξένο μέχρι να χρονισει.αν πάλι χρειαστεί,εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας! ευχαριστω για την απάντηση.να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ με το καλό το δεύτερο!

Ευχαριστώ πολύ κ σε σένα!! Όσο μπορείς να θηλασεις καλό είναι! Βλέποντας και κάνοντας!:)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...