Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Annou είπε:

Hello koritsia mou!Kale ti ginetai toso nwris oi ponoi?Egw simera bika stin 36i evdomada.Xtes siderwna 3 wres.Alla kanenas ponos,oute kan aisthanomai tpt periergo ,para mono to mwro pou kounietai sunexeia!!Axxx elpizw na gennithei meta tis 39 evdomades:P

Μωρέ νωρίς δεν είναι..

37&3 φυσιολογικοτατοι είναι..να μάθουμε να τους ξεχωρίζουμε όμως τους προπαρασκευαστικους με τους κανονικούς θέλω:P

Μετά τις 39???? Είσαι τρεληηηηη?? Εμένα λέει το στικερ μου 18 ημέρες ακόμη κ μου φαίνονται αιώνες:P

Πάντως πόσο όμορφο να τα νιώθουμε να κινούνται μέσα μας αυτό ναι..ίσως μου λείψει..αλλά θα προτιμήσω μάλλον την αγκαλιά του..:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Μωρέ νωρίς δεν είναι..

37&3 φυσιολογικοτατοι είναι..να μάθουμε να τους ξεχωρίζουμε όμως τους προπαρασκευαστικους με τους κανονικούς θέλω:P

Μετά τις 39???? Είσαι τρεληηηηη?? Εμένα λέει το στικερ μου 18 ημέρες ακόμη κ μου φαίνονται αιώνες:P

Πάντως πόσο όμορφο να τα νιώθουμε να κινούνται μέσα μας αυτό ναι..ίσως μου λείψει..αλλά θα προτιμήσω μάλλον την αγκαλιά του..:x

Πητ είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού!!! Που σημαίνει ότι μπορεί να γεννήσεις κ πιο νωρίς κ πιο μετά από αυτή τη μερα:P

Έχετε πει με τον γιατρό πόσο θα περιμένετε το νινι?? :wub:

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πητ είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού!!! Που σημαίνει ότι μπορεί να γεννήσεις κ πιο νωρίς κ πιο μετά από αυτή τη μερα:P

Έχετε πει με τον γιατρό πόσο θα περιμένετε το νινι?? :wub:

Ναι βρε ξέρω για την Πητ..του είπα ότι δε θέλω πάνω από 39..

Βέβαια αυτό το λέω τώρα,τότε ίσως σκεφτώ πως τον έφαγα το γάιδαρο ας περιμένω λίγο ακόμη..αν όμως νιώθω πολύ βαριά ή άσχημα ψυχολογικα θα πάμε με πρόκληση που το απευχομαι(γτ πολλές λένε πως πονάει πιο πολυ:|)για αυτό ευελπιστω να ξεκινήσει μόνος του ο μπέμπης..

Το μαξ πάντως μου είπε ο γιατρός μέχρι 40&6 αλλιώς θα πάμε πάλι για πρόκληση επειδή μετά θεωρείτε όψιμη ωριμότητα την οποία επίσης δε θεωρεί καλή για το μωρό (όπως την προωροτητα )..

Εσείς??

Just now, Renez είπε:

Ναι βρε ξέρω για την Πητ..του είπα ότι δε θέλω πάνω από 39..

Βέβαια αυτό το λέω τώρα,τότε ίσως σκεφτώ πως τον έφαγα το γάιδαρο ας περιμένω λίγο ακόμη..αν όμως νιώθω πολύ βαριά ή άσχημα ψυχολογικα θα πάμε με πρόκληση που το απευχομαι(γτ πολλές λένε πως πονάει πιο πολυ:|)για αυτό ευελπιστω να ξεκινήσει μόνος του ο μπέμπης..

Το μαξ πάντως μου είπε ο γιατρός μέχρι 40&6 αλλιώς θα πάμε πάλι για πρόκληση επειδή μετά θεωρείτε όψιμη ωριμότητα την οποία επίσης δε θεωρεί καλή για το μωρό (όπως την προωροτητα )..

Εσείς??

Θα με δει κ το Σάββατο κ μάλλον θα πούμε μια ημερομηνία,αρχές Οκτωβρίου.. Αν μέχρι τότε δεν έχει κάνει καμια κίνηση ο κύριος!!!!

Έχω αρχίσει κ κουράζομαι πολύ με τα πονακια όλη μέρα.. να δούμε κ πόσο έχει φτάσει το μωρό να κάνουμε κ nst..

Δεν ξέρω αν πονάει πιο πολύ η πρόκληση ή όχι. Ουτεξέρω κάποια να έχει γεννήσει κ με πρόκληση κ χωρίς. Αλλαμκ να ήξερα η κάθε περίπτωση διαφερει!

Υποθέτω πως η πρόκληση πονάει περισσότερο επειδή το σώμα δεν είναι 100% έτοιμο να γεννήσει κ το φέρνουμε με τεχνητούς τρόπους σε αυτή τη κατάσταση... Κ πολλά μπορεί να γίνουν κ έτσι να οδηγήσουν στην καισαρική..

Πλέον δεν με πειράζει,ας πάω πάλι με πρόκληση αν χρειαστεί.. 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Θα με δει κ το Σάββατο κ μάλλον θα πούμε μια ημερομηνία,αρχές Οκτωβρίου.. Αν μέχρι τότε δεν έχει κάνει καμια κίνηση ο κύριος!!!!

Έχω αρχίσει κ κουράζομαι πολύ με τα πονακια όλη μέρα.. να δούμε κ πόσο έχει φτάσει το μωρό να κάνουμε κ nst..

Δεν ξέρω αν πονάει πιο πολύ η πρόκληση ή όχι. Ουτεξέρω κάποια να έχει γεννήσει κ με πρόκληση κ χωρίς. Αλλαμκ να ήξερα η κάθε περίπτωση διαφερει!

Υποθέτω πως η πρόκληση πονάει περισσότερο επειδή το σώμα δεν είναι 100% έτοιμο να γεννήσει κ το φέρνουμε με τεχνητούς τρόπους σε αυτή τη κατάσταση... Κ πολλά μπορεί να γίνουν κ έτσι να οδηγήσουν στην καισαρική..

Πλέον δεν με πειράζει,ας πάω πάλι με πρόκληση αν χρειαστεί.. 

Χαιρομαι που λες ότι θα το έκανες ξανά ,σημαίνει πως δε σου ήταν τόσο καλή ή ανυπόφορη σαν εμπειρία κ παίρνω θάρρος!!

Σε νιώθω που κουράζεσαι με αυτά ρε Αναστασία μου αληθεια.. για αυτό είπα να δω πως θα είμαι κ ψυχολογικα ως τότε!! 

Σήμερα πάντως εκανα τα μποτε μου(αποτρίχωση πόδια/πεντικιούρ/μανικιούρ/φρυδακια) για κάνα μήνα να είμαι οκ:P 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Τσα! Πώς σας πετυχαίνω? Κρατιόμαστε ακόμα? 

Κοριτσάκια μου δύναμη κ υπομονή! Με τα πονάκια μας και τα κοιλουμπινια μας τα όμορφα! Χαρείτε τα λιγάκι γτ θα τα νοσταλγούμε κάποια στιγμή!:x

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Τσα! Πώς σας πετυχαίνω? Κρατιόμαστε ακόμα? 

Κοριτσάκια μου δύναμη κ υπομονή! Με τα πονάκια μας και τα κοιλουμπινια μας τα όμορφα! Χαρείτε τα λιγάκι γτ θα τα νοσταλγούμε κάποια στιγμή!:x

Εγώ αραχτη, κοίμισα άντρα κ σκυλιά κ χαζεύω gntm:D

Πως ήταν εσένα η μέρα σου??

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Χαιρομαι που λες ότι θα το έκανες ξανά ,σημαίνει πως δε σου ήταν τόσο καλή ή ανυπόφορη σαν εμπειρία κ παίρνω θάρρος!!

Σε νιώθω που κουράζεσαι με αυτά ρε Αναστασία μου αληθεια.. για αυτό είπα να δω πως θα είμαι κ ψυχολογικα ως τότε!! 

Σήμερα πάντως εκανα τα μποτε μου(αποτρίχωση πόδια/πεντικιούρ/μανικιούρ/φρυδακια) για κάνα μήνα να είμαι οκ:P 

Ήμουν κι εγώ πολύ θετική κ κουλ (παρόλο που πεινουσα:P) πιστεύω έπαιξε κι αυτό το ρόλο του. Ζοριστηκα σε κάποιο σημείο πάρα πολύ αλλά το ξέχασα όταν είδα το μωρό, πραγματικά, δεν το λέω έτσι. Σε όλη τη διάρκεια ένιωθα πως είχα τον έλεγχο του εαυτού μου, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις πως το λέω. Φουλ συγκεντρωμένη σε ότι γινοταν 

Μετά είχα τα κλασικά με τα ράμματα από κάτω κ την κούραση,αλλά εντάξει,όλες οι μανούλες το περνάνε κι αυτο!:) 

Όπως κ η κούραση τώρα...το παλεύεις αλλά ώρες ώρες σε καταβάλλει!όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι

Καλά έκανες μποτέ, αλλά μονο που σκέφτομαι την ακινησία, κουράζομαι:lol: Κάνω σπίτι κάθε μέρα κι από κάτι όμως!! Έτσι για το καλό! :D

Πλέον δεν μπορώ να την χαρώ φίλη!!! Έχει τσιτωσει το δέρμα από παντού!!!:shock:

Η κοιλουμπιτσα εχει μεγαλώσει πολύ!! Σαν μικρό καρπούζι έχει γίνει

Δεν μπορώ να κουνηθω,δεν μπορώ να ντυθώ, δεν δεν!!<_<

Κ το καλύτερο??? Όταν με βλέπει το παιδί να ανεβαίνω τα σκαλιά (έτσι σιγαααα κι αργαααα) με κοιτάει κ  κάνει ότι αγκομαχαει(κάτι που δεν κάνω αλλά άνετα θα μπορούσα,το παίζω παλικάρι μπροστά του) εντάξει λιώνω στο γελιο:lol:

Καλά στο  gntm θα τις πατήσουν κάτω τα αγόρια φέτος!!! Δεν παίζονται

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Ήμουν κι εγώ πολύ θετική κ κουλ (παρόλο που πεινουσα:P) πιστεύω έπαιξε κι αυτό το ρόλο του. Ζοριστηκα σε κάποιο σημείο πάρα πολύ αλλά το ξέχασα όταν είδα το μωρό, πραγματικά, δεν το λέω έτσι. Σε όλη τη διάρκεια ένιωθα πως είχα τον έλεγχο του εαυτού μου, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις πως το λέω. Φουλ συγκεντρωμένη σε ότι γινοταν 

Μετά είχα τα κλασικά με τα ράμματα από κάτω κ την κούραση,αλλά εντάξει,όλες οι μανούλες το περνάνε κι αυτο!:) 

Όπως κ η κούραση τώρα...το παλεύεις αλλά ώρες ώρες σε καταβάλλει!όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι

Καλά έκανες μποτέ, αλλά μονο που σκέφτομαι την ακινησία, κουράζομαι:lol: Κάνω σπίτι κάθε μέρα κι από κάτι όμως!! Έτσι για το καλό! :D

Κάνε κανένα εσύ κ εγώ κ όλες τώρα που μπορούμε!! 

Αύριο λέω να τα βάλω με τη μούρη μου (απολεπιση-μασκα κτλ..) :P

Μα τι άλλο? Το σπίτι το έχω κατα γλείψει 1.5 μήνα που δε δουλεύω..νταξ πάντα έχω μες τη μέρα σκούπα/πιάτα/μαγείρεμα αλλά σε φάση γενικής τα έχω κάνει όλα (καλύμματα/κουρτίνες/χειμωνιάτικα/ντουλάπια κουζίνας..) οπότε είπα να κάνω εμένα τώρα σιγά σιγά!!

Α έχω λιώσει κ σε μια σειρά εδώ κ μια εβδομάδα..

Τώρα που το σκεφτομαι...οκ ας πάει 39+ ο μπέμπης:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κάνε κανένα εσύ κ εγώ κ όλες τώρα που μπορούμε!! 

Αύριο λέω να τα βάλω με τη μούρη μου (απολεπιση-μασκα κτλ..) :P

Μα τι άλλο? Το σπίτι το έχω κατα γλείψει 1.5 μήνα που δε δουλεύω..νταξ πάντα έχω μες τη μέρα σκούπα/πιάτα/μαγείρεμα αλλά σε φάση γενικής τα έχω κάνει όλα (καλύμματα/κουρτίνες/χειμωνιάτικα/ντουλάπια κουζίνας..) οπότε είπα να κάνω εμένα τώρα σιγά σιγά!!

Α έχω λιώσει κ σε μια σειρά εδώ κ μια εβδομάδα..

Τώρα που το σκεφτομαι...οκ ας πάει 39+ ο μπέμπης:mrgreen:

Ποια σειρά?? Έχω πόσες νέες σεζον από σειρές που παρακολουθώ κι έχω κολλήσει με το dynasty που έχει πολλά επεισόδια η σεζον:lol:

Θα δεις κ μετα...οσο θηλαζεις τι θα κάνεις??? Καθηλωμένη τόσες ώρες στο καναπέ με το μωρό πάνω σου, να τρώει,να κοιμάται, να χαίρεται μαμα να να:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@Renez @Anastasia05κι εγώ τους έβαλα για νάνι αλλά ακούω έχουν λογοδιαροια...δεν κλείνει το στόμα τους κ πέρασε η ώρα κατα πολύ...κι εγώ κακία φωναζω: ησυχία τώρα,είναι πολύ αργά δεν κάνουμε φασαρία...αχαχαχχα

Χαζεύω gntm κι όντως τα αγόρια φυσάνε...

Αναστασία μ πόσο σωστή! Αποφασιστική, ξέρεις τι κάνεις, έτσι καταφέρνεις τα πάντα κ τα υπομενεις κ τα δύσκολα! Με το καλό ο μπέμπης σ κι ας είναι πιο εύκολα αυτή τη φορά!!!

Αρετή κάτσε να τελειώσει ο κύκλος κ γέννας...αχαχαχχα! Ας αρχίσει να κοιμάται νωρίς ο μπέμπης σερί κ να κοιμάσαι κι εσύ κορίτσι!

Εγώ γύρισα σπίτι σχεδόν 10, έχω μια ταλαιπωρία ίσα που σέρνομαι,είχα κ κάτι πονάκια χαμηλά που με ψαχουλευε η μπέμπα μ! Η κοιλιά πιο τσίτα δεν πάει κ φαγούρα! Πάω σαν χελώνα ψιλοβογκαω αλλά όταν νοιώθω την κίνηση της μέσα μου τρελαίνομαι λιώνω! Έχω κ κάτι ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες αλλά όλα οκ, θα τα βολεψω! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ποια σειρά?? Έχω πόσες νέες σεζον από σειρές που παρακολουθώ κι έχω κολλήσει με το dynasty που έχει πολλά επεισόδια η σεζον:lol:

Θα δεις κ μετα...οσο θηλαζεις τι θα κάνεις??? Καθηλωμένη τόσες ώρες στο καναπέ με το μωρό πάνω σου, να τρώει,να κοιμάται, να χαίρεται μαμα να να:wub:

Τώρα βλέπω το 3%!! Ενδιαφέρουσα!! Σε 10 μέρες κ έχω φτάσει 3η σεζόν καταλαβαίνεις κάψιμο:P

Dynasty ε?? Καλό?? Θα το βάλω μόλις τελειώσει αυτή αν είναι..

Κ εγώ έχω δει αρκετές..ουυυ στη καραντίνα να δεις σε 2 μήνες 3-4 σειρές :mrgreen:

• Χαχα 1

Όσο για το μποτε κάθε μέρα λέω κάτι να κάνω αλλά δεν έχω κουράγιο! Άσε που από τη μάσκα κ τν ιδρώτα τόσες ώρες το στόμα μ γύρω γύρω μουστάκι κ πηγούνι είναι κοκκινοπο κ ξεφλουδιζει... θα με δει η μπεμπα κ θα σοκαριστεί..απαπαπαπα 

• Λυπημένη/-ος 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Renez @Anastasia05κι εγώ τους έβαλα για νάνι αλλά ακούω έχουν λογοδιαροια...δεν κλείνει το στόμα τους κ πέρασε η ώρα κατα πολύ...κι εγώ κακία φωναζω: ησυχία τώρα,είναι πολύ αργά δεν κάνουμε φασαρία...αχαχαχχα

Αναστασία μ πόσο σωστή! Αποφασιστική, ξέρεις τι κάνεις, έτσι καταφέρνεις τα πάντα κ τα υπομενεις κ τα δύσκολα! Με το καλό ο μπέμπης σ κι ας είναι πιο εύκολα αυτή τη φορά!!!

Αρετή κάτσε να τελειώσει ο κύκλος κ γέννας...αχαχαχχα! Ας αρχίσει να κοιμάται νωρίς ο μπέμπης σερί κ να κοιμάσαι κι εσύ κορίτσι!

Εγώ γύρισα σπίτι σχεδόν 10, έχω μια ταλαιπωρία ίσα που σέρνομαι,είχα κ κάτι πονάκια χαμηλά που με ψαχουλευε η μπέμπα μ! Η κοιλιά πιο τσίτα δεν πάει κ φαγούρα! Πάω σαν χελώνα ψιλοβογκαω αλλά όταν νοιώθω την κίνηση της μέσα μου τρελαίνομαι λιώνω! Έχω κ κάτι ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες αλλά όλα οκ, θα τα βολεψω! 

Α καλά τα ψυχολογικα μου κ εμένα στο κόκκινο μια εβδομάδα τώρα!! Μια αϋπνία,μια νιώθω εξαντλημένη,μια να γεννήσω,μια τον θέλω μέσα στη κοιλίτσα,θα με βοηθάει ο άντρας μου όχι? Ποτέ θα γυρίσω στη δουλειά? Κ αλλά όμορφα..αλλά κ εγώ λίγο τα κεράκια μου,λίγο μουσικουλα,λίγο η σειρά που λιώνω όλο κ ξεχνιέμαι;)

Αχχχ κ έχουμε κ μια λοχεία μπροστά μας !! Αλλαααα είμαστε δυνατές κ όλα τα μπορούμε!!

Όσο για το μποτε κάθε μέρα λέω κάτι να κάνω αλλά δεν έχω κουράγιο! Άσε που από τη μάσκα κ τν ιδρώτα τόσες ώρες το στόμα μ γύρω γύρω μουστάκι κ πηγούνι είναι κοκκινοπο κ ξεφλουδιζει... θα με δει η μπεμπα κ θα σοκαριστεί..απαπαπαπα 

Πάντως για εκείνη θα είσαι κ πάλι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου όλου!!:x

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι όλες να γεννησουμε εύκολα!!:)

Κι εγώ μαλώνω πολύ γιατί έχει κάνει κατάληψη ο μικρός στο κρεβάτι μας,επειδή ο μπαμπας του δεν λέει να τον πάει στο κρεβάτι του όταν κοιμηθεί κ πάνω που το έμαθε φοβάμαι μη δεν ξαναγυρίσει εκει:P σημερα όμως δεν πέρασε το δικό τους!!!:mrgreen:

Να προσέχεις πολύ με τη δουλειά. Κι αν δεις ότι το σώμα δεν ακολουθεί,να το ακούσεις.

Just now, Renez είπε:

Τώρα βλέπω το 3%!! Ενδιαφέρουσα!! Σε 10 μέρες κ έχω φτάσει 3η σεζόν καταλαβαίνεις κάψιμο:P

Dynasty ε?? Καλό?? Θα το βάλω μόλις τελειώσει αυτή αν είναι..

Κ εγώ έχω δει αρκετές..ουυυ στη καραντίνα να δεις σε 2 μήνες 3-4 σειρές :mrgreen:

Μπαααα ξεκινά κάτι άλλο γιατί θα κολλησεις:lol:

Εκτός κι αν σου αρέσουν οι σαπουνοπερες! 

Βγήκε καινούργια σεζόν από το how to get away with murder κ περιμένω πως κ πως να το δω!! Αυτό να δεις!!

Κι αν θες να γελάσεις jane the virgin(μιας κ είπα για σαπουνοπερες:mrgreen:)

Αααα εκανες σαν αλλεργική αντίδραση το δερμα? Τι μάσκα φοράς?

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...