Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα φύγω από αυτή την ομάδα... αυτό ήταν! Άκου βαφλα με πάγωτο... κ εγώ έχω μια κουβερτούρα από το Φεβρουάριο κ την τρώω κομματάκι κομματάκι στις μεγάλες υπογλυκαιμίες!

Είχα να φάω γλυκό από την αρχή της εγκυμοσύνης..έβλεπα τον άντρα μου να τρώει σοκολάτα κ μου ερχόταν εμετός αλλά χθες το ήθελα τόσο πολύ που λέω κ να το βγάλω χαλάλι!!! Χαχαχα

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Ας μηνμηλισω για γουρουνιες! Χαχαχα

Τις εχω κανει ολες ως τωρα

Χαχαχαχα. Εμετους δν ειχα, ουτε στην 1η. Αν δν ειχα και την δυσπεψια θα μουν αρχοντας.χαχαχα

Ειμαι 28.

Κοριτσια ολα θα περασουν!

Εδω περασαν οι 17ωρες πονου στην γεννα, χωρις επισκληριδιο, μονο ξυλοκαινη. Χα! Ολα περνανε αρκει να περνανε...

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ας μηνμηλισω για γουρουνιες! Χαχαχα

Τις εχω κανει ολες ως τωρα

Χαχαχαχα. Εμετους δν ειχα, ουτε στην 1η. Αν δν ειχα και την δυσπεψια θα μουν αρχοντας.χαχαχα

Ειμαι 28.

Κοριτσια ολα θα περασουν!

Εδω περασαν οι 17ωρες πονου στην γεννα, χωρις επισκληριδιο, μονο ξυλοκαινη. Χα! Ολα περνανε αρκει να περνανε...

Γιατί χωρίς επισκληριδιο?????? :neutral: βαρύ!

Εγώ πάντως κατά τη διάρκεια πόνων της γέννας 2-3 ώρες πριν γεννήσω έφαγα ζελέ!!

Μιλάμε για πείνα,εγώ δεν είμαι να μη φάω δεν αντεχομαι!:P οπότε καταλαβαίνετε πως και τώρα τρώω απλά προσπαθώ λιγάκι να προσέχω!!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί χωρίς επισκληριδιο?????? :neutral: βαρύ!

Εγώ πάντως κατά τη διάρκεια πόνων της γέννας 2-3 ώρες πριν γεννήσω έφαγα ζελέ!!

Μιλάμε για πείνα,εγώ δεν είμαι να μη φάω δεν αντεχομαι!:P οπότε καταλαβαίνετε πως και τώρα τρώω απλά προσπαθώ λιγάκι να προσέχω!!

Δεν ηθελα να κανω. Την εκανα λιγο πριν την 15 ωρα .χαχα

Τελικα μια χαρα σας λεω. Ολα περασαν! Ολα! Αρκει να μαστε ολοι καλα και τα παιδακια μας! Εγω στην 1η ειχα παρει 10. Τα εχασα αμεσως

Τωρα με βλεπω με 20 χαχαχα. Δν περπαταμε , κ ολο τρωμε αφου ειμαστε μεσα. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Δεν ηθελα να κανω. Την εκανα λιγο πριν την 15 ωρα .χαχα

Τελικα μια χαρα σας λεω. Ολα περασαν! Ολα! Αρκει να μαστε ολοι καλα και τα παιδακια μας! Εγω στην 1η ειχα παρει 10. Τα εχασα αμεσως

Τωρα με βλεπω με 20 χαχαχα. Δν περπαταμε , κ ολο τρωμε αφου ειμαστε μεσα. 

Εγώ περίμενα πως κ πως να την κάνω πάντως!!! Δεν είχα φάει , δεν είχα κοιμηθει..την έκαναν κ ηρέμησα από τον πόνο,κοιμήθηκα κι ένα μισαωρο..

Κι εγώ 11.. μέσα σε 3 μήνες είχανε φυγει όλα κ παραπάνω.. τώρα δεν έχω πάρει καθόλου,ίσως φταίει το τρέξιμο με τον μικρό και ο θηλασμός,δεν ξέρω!

Να χαρούμε την εγκυμοσύνη όσο μπορούμε και τα κιλά φεύγουν! :)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ περίμενα πως κ πως να την κάνω πάντως!!! Δεν είχα φάει , δεν είχα κοιμηθει..την έκαναν κ ηρέμησα από τον πόνο,κοιμήθηκα κι ένα μισαωρο..

Κι εγώ 11.. μέσα σε 3 μήνες είχανε φυγει όλα κ παραπάνω.. τώρα δεν έχω πάρει καθόλου,ίσως φταίει το τρέξιμο με τον μικρό και ο θηλασμός,δεν ξέρω!

Να χαρούμε την εγκυμοσύνη όσο μπορούμε και τα κιλά φεύγουν! :)

Μια χαρα σε βρισκω!

Σωστα! Τα κιλα φευγουν! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Και καλή εβδομάδα!!!

Nina καλωσηρθες στην παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου και καλά αποτελέσματα στην αυχενική σου!

Και όλα τα κορίτσια που έχουν αυχενικες και γιατρό αυτή την εβδομάδα!

Πιάσατε συζήτηση για κοψιδια και μαγειρίτσες κ τη λιγουρευτηκα μια μαγειρίτσα τώρα... Καλά μετά θα έχω διαλυμένο στομάχι αλλά θα τη φτιάξω φέτος. Κοκορέτσι απ' όσο ξέρω δεν κάνει να φάμε...  

Έχετε δυσπεψία, φούσκωμα και καούρες τα βράδια;

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

εννοειται αυτό σκέφτομαι! Αλλά όσο να ναι φέτος θα ήταν λίγο διαφορετικο το Πάσχα για όλες μας με τις κοιλίτσες μας!! Δεν πειράζει του χρόνου με υγεία κ τα μπέμπα μας!!

Λοιπόν τώρα που λέτε για γουρουνιες αφού χθες έριξα τις δύο ρουκέτες μου με έπιασε το παράπονο κ παραγγείλαμε βάφλα με παγωτό! Έφαγα την μισή βέβαια αλλααααααα δεν έχω ξαναφάει στην ζωή μου με τόσο πάθος!!

Πωωω ρε μάγκα μ τι μου κάνεις τώρα?! Και με πραλινα από κάτω??

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Και καλή εβδομάδα!!!

Nina καλωσηρθες στην παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου και καλά αποτελέσματα στην αυχενική σου!

Και όλα τα κορίτσια που έχουν αυχενικες και γιατρό αυτή την εβδομάδα!

Πιάσατε συζήτηση για κοψιδια και μαγειρίτσες κ τη λιγουρευτηκα μια μαγειρίτσα τώρα... Καλά μετά θα έχω διαλυμένο στομάχι αλλά θα τη φτιάξω φέτος. Κοκορέτσι απ' όσο ξέρω δεν κάνει να φάμε...  

Έχετε δυσπεψία, φούσκωμα και καούρες τα βράδια;

Εγώ κάποιες μέρες νιώθω κ είμαι τόσο φουσκωμένη που λέω εντάξει μάλλον γεννάω όπου να ναι με αυτή τη κοιλιά!! Μετά σοδιτσα με λεμονακι δύο τρία μελωδικά ρεψιματακια κ ισιωνω :-)

• Χαχα 5

Just now, Renez είπε:

Εγώ κάποιες μέρες νιώθω κ είμαι τόσο φουσκωμένη που λέω εντάξει μάλλον γεννάω όπου να ναι με αυτή τη κοιλιά!! Μετά σοδιτσα με λεμονακι δύο τρία μελωδικά ρεψιματακια κ ισιωνω :-)

Φάρμακο η σοδιτσα με το λεμόνι,φάρμακο!!!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

πρίν από 39 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Καλωσήρθες!! Tα καταφέρνεις όλα αυτά!! Μπράβο σου!! Μ το πρώτο παιδάκι πως πάει? Εγώ προσπαθώ να μη τον σηκώνω πολυ κ προσπαθώ να κόψουμε και τον θηλασμό πριν έρθει το μωρό!

Εμένα είναι λιγο πιο μεγάλος (18 μηνών) κ δε νομίζω να τα κατάφερνα να δούλευα κιόλας!!! Μπράβο σου κ πάλι!

Πως είναι η εγκυμοσύνη σου?

Σορυ που πετάγομαι κ σας χαλάω λιγο τον οίστρο της κουβέντας,απλά είδα ότι είσαι έγκυος κ θηλάζεις ακόμα το μωράκι σου.εχω κι εγώ ένα αγοράκι που είναι σχεδόν 8 μηνών κ έγκυος με ΠΗΤ 03/11 ,πολύ πιθανόν δλδ κ οκτωβρη;)

Κι εγώ θηλάζω ακόμα κ σκεφτόμουν σιγά σιγά μέχρι να γεννηθεί το μωράκι να το κόψω..γιατί με δύο μωρά θα είναι δύσκολο.βεβαια εσύ είσαι τυχερή,γιατί είναι κ μεγαλύτερο.ηθελα να σε ρωτήσω,μετά θα δώσεις φρέσκο γάλα ή τρίτης γενιάς,τι είναι καλύτερο;σκέφτεσαι να θηλάσεις μέχρι να γεννήσεις;έχω έλεγα σίγουρα να χρονισει,να κάνω ένα διάλειμμα 2 μηνών κ ξανά πάλι το καινούριο μωράκι.ποσες φορές την μέρα θηλάζεις τώρα;τελος έχεις συσπασουλες όταν το θηλάζεις το μωρό σου;σορυ για τις πολλές ερωτήσεις ,απλά είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εννοείται πραλινα κ παγωτό πάρτε σοκολάτα!!! Είμαι σοκολάτου , αλλά σε κάνα μήνα με βλέπω να τρώω πάλι και ααααν!!

@marianna1986 εγώ βάζω τικ κ στα τρία + προσθέτω σιελόρροια η οποία εμφανίζεται μόνο τα βράδια...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλημέρα κ απο εμένα!!!!!!

καλως όρισες @Ninamc και με το καλό η εγκυμοσύνη σου!!!!Να σου πάνε όλα τέλεια!!!

@marianna1986 έχω και καούρες και δυσπεψία τις τελευταίες μέρες... Νομίζω φταίει λίγο ότι έχω χαλάσει τη διατροφή μου αλλά πρπ να επανέλθω σύντομα γτ δεν το αντέχω και πολύ αυτό.

Εγώ μαγειρίτσα δεν έχω φτιάξει ποτέ μέχρι τώρα και φέτος να φτιάξω δεν νομίζω... από του χρόνου να είμαστε καλά! Μόνο που το σκέφτομαι είμαι έτοιμη για εμετό παρόλο που δεν έχω εμετούς μέχρι τώρα....

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Είχα να φάω γλυκό από την αρχή της εγκυμοσύνης..έβλεπα τον άντρα μου να τρώει σοκολάτα κ μου ερχόταν εμετός αλλά χθες το ήθελα τόσο πολύ που λέω κ να το βγάλω χαλάλι!!! Χαχαχα

Είμαι οριακά στις τιμές μου! Οπότε καλού κακου τις κανω! Έχω κι άλλα θέματα υγείας γύρω γύρω γι αυτο.Το είχα αναφέρει νόμιζα το είχες δει:)

Ίσως στη πορεία να βρεις τον τρόπο να μη πονάει τόσο! Προσπάθησε να μη το αφήνεις γρήγορα το υγρό!Εμένα είναι ανάλογα το σημείο που θα πετύχω . Θα περάσει κι αυτό ούτε που θα το θυμάσαι μετά :)

Εγώ την κάνω στα πλάγια της κοιλιάς, εκει έχω ανακαλύψει ότι με πονάει λιγότερο, όσο πιο κοντά στον αφαλό τόσο περισσότερο πονάει!

Just now, EugenJen είπε:

Εννοείται πραλινα κ παγωτό πάρτε σοκολάτα!!! Είμαι σοκολάτου , αλλά σε κάνα μήνα με βλέπω να τρώω πάλι και ααααν!!

@marianna1986 εγώ βάζω τικ κ στα τρία + προσθέτω σιελόρροια η οποία εμφανίζεται μόνο τα βράδια...

Εγώ όλη μέρα σιελόρροια από το πρωί ασταμάτητα κ την έχω από τις αρχές ήταν τα πρώτα συμπτώματα! Να φας όσο μπορείς κ όσο θες να το ευχαριστηθείς!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

8 ώρες πρίν, Renez είπε:

Καλησπέρα κοριτσι,καλώς μας ήρθες!! Μαζί έχουμε Μ.Τεταρτη ραντεβού,βέβαια εγώ έχω κάνει αυχενική πάω γ υπέρηχο,είναι όμως αλλά 3 κορίτσια στο γκρουπ μας γ αυχενική τη Μεγάλη Εβδομαδα!!

Περιμένουμε αποτελέσματα κ το φύλλο :D

Όχι άλλα νομίζω θα είναι δυνατή σειρά,την έχω σταμπαρει!! Κάποια από εδώ το είχε δει νομίζω..Η @EugenJen μας μήπως? 

Αφήστε εγώ τώρα περιμένω πως κ τι να αρχίσει "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" στον Αντ1 εννοείται,δε φαντάζομαι να μη τη ξέρει κάποια ιεροσυλία ε?!

Από το γυμνάσιο τη βλέπω κάθε χρόνο κ κάθε χρόνο στα δύο τελευταία επεισόδια πλανταζω..μα αυτός ο τύπος είναι τόσο ίδιος με την εικόνα που έχω για τον Κύριο στο μυαλό μου..αχχχ...

Εντάξει τουλάχιστον είναι σε σταθερή μείωση (σαν τον κορονοιο χαχαχα!!) Θα φτιάξει αγαπακι μου,θυμισου τις πρώτες σου εβδομαδες κ δες τώρα,πολυ καλύτερα ;-)

Για πες εσύ που είσαι των αστυνομικών κ μυστηρίου καμία καινούρια αν είδατε...

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98  ?? --} ΠΗΤ: 

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  ?? --} ΠΗΤ: 23/10 

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamc

@Ninamc 1. Μετά την αυχενική αν θες,πες μας ΠΗΤ,φύλλο και Μαιευτήριο που θα γεννήσεις να σε βάλουμε στο πινακακι μας!!

2.για να σε βοηθήσω λίγο στη χρήση,όταν θες να αναφέρεις κάποια από εμάς στο σχόλιο σου κ εκείνη να το δει αμέσως (γτ της έρχεται ειδοποίηση πάνω στο καμπανάκι) πατάς το @ και μετά κολλητα το όνομα της όπως εκείνη το γράφει κ σου βγάζει επιλογή να το πατήσεις. Κάντο μια φορά κ θα καταλάβεις..

3. Άλλος τρόπος για να το δει κατευθείαν κ για να απαντήσεις σε κάτι συγκεκριμένο πατάς όπως έκανες με τη @Annou "παράθεση" αλλιώς αν γράφεις κατι καινούριο θα πατάς εδώ στο κενό για το μνμ κ θα γράφεις 

4. Οι φατσούλες κ διαφορετικά χρώματα για να γράφεις αν θες είναι εδώ που γράφεις πάνω αριστερά(όπως είναι στον υπολογιστή).

Ε,όλα τα αλλα θα τα μάθεις,κατά τα άλλα να σε ενημερώσω το μότο μας ότι είσαι πολύ τυχερή γτ μόλις μπήκες στη πιο ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ!! Κ με τα καλύτερα κορίτσια παρακαλώ!!

Γεια σας αγάπες. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα έκανα κ εγώ την αυχενική μου όλα είναι καλά ευτυχώς... Κ χάρηκα πάρα πολύ που είδα το μωρό μου να κινείτε κ το ποσό μεγαλωσε. Πητ 20 -10-20 κοριτσάκι ; Κατά 90%

• Μου αρέσει 7

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ την κάνω στα πλάγια της κοιλιάς, εκει έχω ανακαλύψει ότι με πονάει λιγότερο, όσο πιο κοντά στον αφαλό τόσο περισσότερο πονάει!

Εγώ όλη μέρα σιελόρροια από το πρωί ασταμάτητα κ την έχω από τις αρχές ήταν τα πρώτα συμπτώματα! Να φας όσο μπορείς κ όσο θες να το ευχαριστηθείς!

Πωπω πως το αντέχεις βρε αγάπη μου αυτό το πράγμα όλη μέρα??? Εμένα το βράδυ που με πιάνει κ τρελαίνομαι, ισάξιο με τον εμετό το θεωρώ σαν σύμπτωμα!!

Just now, Tsampika98 είπε:

Γεια σας αγάπες. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα έκανα κ εγώ την αυχενική μου όλα είναι καλά ευτυχώς... Κ χάρηκα πάρα πολύ που είδα το μωρό μου να κινείτε κ το ποσό μεγαλωσε. Πητ 20 -10-20 κοριτσάκι ; Κατά 90%

Τέλεια!!! Κ άλλο κοριτσάκι στην παρέα!! Τα φάγαμε τα αγόρια!! Όλα έτσι να σου πάνε υπέροχα κ στις επόμενες εξέτασεις!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...