Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

Hahaha Thea @Renez ,ta eipe ola!!

Kalhmera koritsia!!!!

Χαχαχα να δε με μάθατε? Είναι να μη πάρω μπρος κ αρχίσω κ στέλνω :P

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!! 

Καλωσηρθες @Ninamc με το καλό το μωρακι σας! 

Κορίτσια έκλεισα και εγώ το απλό μου υπέρηχο την Μ. Πέμπτη! Ουφ ❤

Μπράβο κορίτσι μου,είδες που αγχωνοσουν?! Όλα καλά :)

Just now, Jasmine@ είπε:

καλημέρα σε ολες, καλή  μεγάλη εβδομάδα να έχουμε !! Καλώς ήρθαν κ τα καινούργια μέλη, εύχομαι καλές αυχενικές! Έχω χάσει το μέτρημα πόσες είμαστε πια;;;

@EugenJen το έχω δει το lion! Πολύ ωραίο... τελείωσα χθες το unorthodox, θα ξεκινήσω σήμερα το χαλιφάτο!

Θα πάω σε λίγο στο γιατρό να μου γράψει anti xa γιατί μου τελειώνουν κ οι ενέσεις, ευτυχως έχει πολύ ωραία μέρα κ θα περπατήσω λίγο! 
Μα μόνο εγώ κάνω αντιπηκτικές; Η κοιλιά μου έχει γίνει πουά από τις μελανιές!

Ρε συ...η φαγούρα πως πάει?? Βέβαια ευελπιστώ στο ρητό " no news ,good news.." γτ έχεις καιρό να μας πεις γ αυτό..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

καλημέρα σε ολες, καλή  μεγάλη εβδομάδα να έχουμε !! Καλώς ήρθαν κ τα καινούργια μέλη, εύχομαι καλές αυχενικές! Έχω χάσει το μέτρημα πόσες είμαστε πια;;;

@EugenJen το έχω δει το lion! Πολύ ωραίο... τελείωσα χθες το unorthodox, θα ξεκινήσω σήμερα το χαλιφάτο!

Θα πάω σε λίγο στο γιατρό να μου γράψει anti xa γιατί μου τελειώνουν κ οι ενέσεις, ευτυχως έχει πολύ ωραία μέρα κ θα περπατήσω λίγο! 
Μα μόνο εγώ κάνω αντιπηκτικές; Η κοιλιά μου έχει γίνει πουά από τις μελανιές!

Κι εγώ θα τις ξεκινησω αυτό το μηνα... Τις κάνω όμως στους μηρούς.. πιο μετά να τις κάνεις κι εσύ εκεί,όχι στην κοιλιτσα:)

Οι μελανιές είναι μέσα στο πρόγραμμα,δυστυχώς! Θα φύγουν κααααποια στιγμή ,μην ανησυχείς!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ θα τρελαθώ που έχεις όρεξη για μαγειρίτσα!!!! Χαχαχαχαχ μερικές σε ζηλεύουμε! Ούτε κουλουρακια φέτος εγώ ούτε κοκορετσακι! 

Είσαι καλά,από πέρυσι τη Δευτέρα του Πάσχα ξανά σκέφτομαι την επόμενη μαγειρίτσα!!

Για να καλύψω την ανάγκη υπέκυψαν σε λαχανοντολμάδες που θα μου κάνει η γιαγιακα μου τη Μ. Τετάρτη κ θα περάσει ο άντρας μου να τους παραλάβει :)

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ θα τις ξεκινησω αυτό το μηνα... Τις κάνω όμως στους μηρούς.. πιο μετά να τις κάνεις κι εσύ εκεί,όχι στην κοιλιτσα:)

Οι μελανιές είναι μέσα στο πρόγραμμα,δυστυχώς! Θα φύγουν κααααποια στιγμή ,μην ανησυχείς!

Γιατί κάνετε τέτοιες ενέσεις...? Σόρρυ αλλά δεν ξέρω καλά από αυτά...

Just now, Renez είπε:

Είσαι καλά,από πέρυσι τη Δευτέρα του Πάσχα ξανά σκέφτομαι την επόμενη μαγειρίτσα!!

Για να καλύψω την ανάγκη υπέκυψαν σε λαχανοντολμάδες που θα μου κάνει η γιαγιακα μου τη Μ. Τετάρτη κ θα περάσει ο άντρας μου να τους παραλάβει :)

Αυτές οι ενέσεις είναι αντιπηκτικες και βασικά γίνονται όταν για διάφορους λόγους είναι αυξημένες οι τιμές πήξης του αίματος, για να διασφαλιστεί η καλή αιμάτωση του μωρού μας! Οι λόγοι αυξημενης πήξης είναι διάφοροι, προσωπικά είναι οριακά οι τιμές μου και προτιμούν οι γιατροί να είμαστε σίγουροι.

Δεν γνωρίζω αν γίνονται και για άλλο λόγο

Είναι αυτές με τη μικρή βελόνα κ τις κάνουμε καθημερινά.

Q1jtp2.png

γιατί θα τις ξεκινήσεις αυτό το μήνα; Εγώ είχα κάνει μοριακή θρομβοφιλιας πριν μερικούς μήνες, όποτε τις κάνω από την αρχή της εγκυμοσύνης! Στους μηρούς μου είπαν πονάει περισσότερο... θα αναγκαστώ να τις κάνω όταν τεντώσει η κοιλιά μάλλον!

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχα σε χαίρομαι ρε κορίτσι ειλικρινά! Φαε για όλες , να το ευχαριστηθείς! Λοιπόν συνεχίζω με έναν εμετό τη μέρα σε διαφορετικές ώρες! Από φαγούρα έχω περίπου μέρα παρα μέρα το βράδυ όπως κ πριν! Αλλά αφού έχει μειωθεί δε μιλαω καθόλου μη το γρουσουζέψω!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλε μην αγχώνεσαι κ εμείς εδώ ότι ώρα να ναι μιλάμε η κάθε μία αλλά το παρόν το δίνουμε :P πόσο είναι ο μικρός σου? Έχει μπουχτισει μωρέ κ αυτός μέσα ε?

@EugenJen όπως το είπες!! Να καταλαβουμε λίγο Πάσχα φέτος γμτ μου..μακρυά από τη μανούλα μου..κ χωρίς μαγειρίτσα..πφφφφ

13 μηνων, οχι οχι ακριβως .

Παμε καθε απογευμα μιση ωρα εξω με το ποδηλατο. Μετακινηση 6. Χαχαχα

Αλλα η μερα περνα στο αψε σβησε. Ταρατσα, μπαλκονι, βιβλια, παιχνιδια. Και το βραδυ πτωματα χαχαχαχα

Καλα αποτελεσματα σε ολες τις αυχενικες!

Εγω εχω τρομερες λιγουρες για ολα τα0φαγητα, και τα τρωω ολα χαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

γιατί θα τις ξεκινήσεις αυτό το μήνα; Εγώ είχα κάνει μοριακή θρομβοφιλιας πριν μερικούς μήνες, όποτε τις κάνω από την αρχή της εγκυμοσύνης! Στους μηρούς μου είπαν πονάει περισσότερο... θα αναγκαστώ να τις κάνω όταν τεντώσει η κοιλιά μάλλον!

Χαχαχαχα σε χαίρομαι ρε κορίτσι ειλικρινά! Φαε για όλες , να το ευχαριστηθείς! Λοιπόν συνεχίζω με έναν εμετό τη μέρα σε διαφορετικές ώρες! Από φαγούρα έχω περίπου μέρα παρα μέρα το βράδυ όπως κ πριν! Αλλά αφού έχει μειωθεί δε μιλαω καθόλου μη το γρουσουζέψω!

Ίδιος μου φαινεται ο πόνος όπου κ να την κάνω!

Έτσι είχε γίνει κ στην πρώτη ,από τον τέταρτο μήνα! Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες!:)

Q1jtp2.png

Αυτές οι ενέσεις είναι αντιπηκτικες και βασικά γίνονται όταν για διάφορους λόγους είναι αυξημένες οι τιμές πήξης του αίματος, για να διασφαλιστεί η καλή αιμάτωση του μωρού μας! Οι λόγοι αυξημενης πήξης είναι διάφοροι, προσωπικά είναι οριακά οι τιμές μου και προτιμούν οι γιατροί να είμαστε σίγουροι.

Δεν γνωρίζω αν γίνονται και για άλλο λόγο

Είναι αυτές με τη μικρή βελόνα κ τις κάνουμε καθημερινά.

Αχ ρε μαναρακι μου,για γερό στομάχι..μπράβο σας που τα έχετε όλα έχετε κ αυτο.. εγώ γμτ δε το χω καθόλου με αυτά..δεν είναι ότι σιχαίνομαι αλλά ανατριχιαζω νομίζω ότι θα πονέσω ή ότι πονάει ο άλλος..εδώ δε σας έλεγα τις προάλλες δε ξέρω τι θα κάνω μέχρι να του πέσει ο αφαλουλης..το σκέφτομαι κ νιώθω την ανατριχηλα στον δικό μ αφαλό!! Αχχχ βέβαια πιστεύω στη πράξη κ την "ανάγκη" όλα αλλάζουν..

Just now, Jasmine@ είπε:

Φτου φτου φτου!! Θα δεις όπως περνάει η φαγούρα σιγά σιγά κ οι εμετοι,έτσι σε λίγες εβδομάδες το πολύ θα τσακίζεται κ εσείς ότι γουστάρετε!! Κ θα μιλάμε επιτέλους εδώ για τα κοψιδια κ τις μακαρονάδες μας :)

@Renez ούτε που θέλω να το σκέφτομαι το φετινό Πάσχα!! Κ να σκεφτείς ένα μήνα πριν έλεγα του μπαμπά μου ότι φέτος δεν θα ξυπνήσω πρωί για το αρνί λόγω εγκυμοσύνης ...που να ήξερα!!! :sad:

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Αχ ρε μαναρακι μου,για γερό στομάχι..μπράβο σας που τα έχετε όλα έχετε κ αυτο.. εγώ γμτ δε το χω καθόλου με αυτά..δεν είναι ότι σιχαίνομαι αλλά ανατριχιαζω νομίζω ότι θα πονέσω ή ότι πονάει ο άλλος..εδώ δε σας έλεγα τις προάλλες δε ξέρω τι θα κάνω μέχρι να του πέσει ο αφαλουλης..το σκέφτομαι κ νιώθω την ανατριχηλα στον δικό μ αφαλό!! Αχχχ βέβαια πιστεύω στη πράξη κ την "ανάγκη" όλα αλλάζουν..

Χαχαχα θα δεις οτι δν ειναι τιποτα ο αφαλος.

Κ Εγω ετσι ημουν, ολα περνανε.

Θα το κοιτας κ θα λες πως να το ανακουφισεις. Χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

13 μηνων, οχι οχι ακριβως .

Παμε καθε απογευμα μιση ωρα εξω με το ποδηλατο. Μετακινηση 6. Χαχαχα

Αλλα η μερα περνα στο αψε σβησε. Ταρατσα, μπαλκονι, βιβλια, παιχνιδια. Και το βραδυ πτωματα χαχαχαχα

Καλα αποτελεσματα σε ολες τις αυχενικες!

Εγω εχω τρομερες λιγουρες για ολα τα0φαγητα, και τα τρωω ολα χαχαχαχα

Δικιά μου είσαι :-)

Αν επιτρέπεται εσύ πόσο χρονών είσαι?

Just now, EugenJen είπε:

@Renez ούτε που θέλω να το σκέφτομαι το φετινό Πάσχα!! Κ να σκεφτείς ένα μήνα πριν έλεγα του μπαμπά μου ότι φέτος δεν θα ξυπνήσω πρωί για το αρνί λόγω εγκυμοσύνης ...που να ήξερα!!! :sad:

Τι να κάνουμε ρε φίλες..ας σκεφτούμε πως έτσι εξασφαλίζουμε την υγεια μας κ των δικών μας για να έχουμε πολλαααα Πάσχα ακόμη όλοι μαζί!! Κ το καλύτερο με το νινακια μας από του χρόνου!!

• Μου αρέσει 1

Ίδιος μου φαινεται ο πόνος όπου κ να την κάνω!

Έτσι είχε γίνει κ στην πρώτη ,από τον τέταρτο μήνα! Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες!:)

Δεν είπα ότι είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, εννοώ αν έχεις θέμα θρομβοφιλιας η αν τις κανείς προληπτικά! Καλά αυτός ο πόνος όταν μπαίνει το φάρμακο μέσα δεν υπάρχει.... τώρα όταν μου παίρνουν αίμα μου φαίνεται παιχνιδάκι!

Just now, Renez είπε:

Φτου φτου φτου!! Θα δεις όπως περνάει η φαγούρα σιγά σιγά κ οι εμετοι,έτσι σε λίγες εβδομάδες το πολύ θα τσακίζεται κ εσείς ότι γουστάρετε!! Κ θα μιλάμε επιτέλους εδώ για τα κοψιδια κ τις μακαρονάδες μας :)

Μακάρι να ξεκινήσουμε να τρώμε κανονικά να χαρούμε λίγο εγκυμοσύνη με όλα τα φαγητά!:rolleyes:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Δικιά μου είσαι :-)

Αν επιτρέπεται εσύ πόσο χρονών είσαι?

Τι να κάνουμε ρε φίλες..ας σκεφτούμε πως έτσι εξασφαλίζουμε την υγεια μας κ των δικών μας για να έχουμε πολλαααα Πάσχα ακόμη όλοι μαζί!! Κ το καλύτερο με το νινακια μας από του χρόνου!!

εννοειται αυτό σκέφτομαι! Αλλά όσο να ναι φέτος θα ήταν λίγο διαφορετικο το Πάσχα για όλες μας με τις κοιλίτσες μας!! Δεν πειράζει του χρόνου με υγεία κ τα μπέμπα μας!!

Λοιπόν τώρα που λέτε για γουρουνιες αφού χθες έριξα τις δύο ρουκέτες μου με έπιασε το παράπονο κ παραγγείλαμε βάφλα με παγωτό! Έφαγα την μισή βέβαια αλλααααααα δεν έχω ξαναφάει στην ζωή μου με τόσο πάθος!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

εννοειται αυτό σκέφτομαι! Αλλά όσο να ναι φέτος θα ήταν λίγο διαφορετικο το Πάσχα για όλες μας με τις κοιλίτσες μας!! Δεν πειράζει του χρόνου με υγεία κ τα μπέμπα μας!!

Λοιπόν τώρα που λέτε για γουρουνιες αφού χθες έριξα τις δύο ρουκέτες μου με έπιασε το παράπονο κ παραγγείλαμε βάφλα με παγωτό! Έφαγα την μισή βέβαια αλλααααααα δεν έχω ξαναφάει στην ζωή μου με τόσο πάθος!!

Θα φύγω από αυτή την ομάδα... αυτό ήταν! Άκου βαφλα με πάγωτο... κ εγώ έχω μια κουβερτούρα από το Φεβρουάριο κ την τρώω κομματάκι κομματάκι στις μεγάλες υπογλυκαιμίες!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν είπα ότι είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, εννοώ αν έχεις θέμα θρομβοφιλιας η αν τις κανείς προληπτικά! Καλά αυτός ο πόνος όταν μπαίνει το φάρμακο μέσα δεν υπάρχει.... τώρα όταν μου παίρνουν αίμα μου φαίνεται παιχνιδάκι!

Μακάρι να ξεκινήσουμε να τρώμε κανονικά να χαρούμε λίγο εγκυμοσύνη με όλα τα φαγητά!:rolleyes:

Είμαι οριακά στις τιμές μου! Οπότε καλού κακου τις κανω! Έχω κι άλλα θέματα υγείας γύρω γύρω γι αυτο.Το είχα αναφέρει νόμιζα το είχες δει:)

Ίσως στη πορεία να βρεις τον τρόπο να μη πονάει τόσο! Προσπάθησε να μη το αφήνεις γρήγορα το υγρό!Εμένα είναι ανάλογα το σημείο που θα πετύχω . Θα περάσει κι αυτό ούτε που θα το θυμάσαι μετά :)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...