Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

1 hour ago, Ninamc είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!

Ειμαι νεα στο parentscafe.

Εχω ενα γιο 13 μηνων κ το 2ο που ερχεται (λογικα τελη οκτωβρη).

Με το καλο να ευχηθω σε ολες !

Υγεια και χαρα!

Καλησπέρα κοριτσι,καλώς μας ήρθες!! Μαζί έχουμε Μ.Τεταρτη ραντεβού,βέβαια εγώ έχω κάνει αυχενική πάω γ υπέρηχο,είναι όμως αλλά 3 κορίτσια στο γκρουπ μας γ αυχενική τη Μεγάλη Εβδομαδα!!

Περιμένουμε αποτελέσματα κ το φύλλο :D

8 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Το χαλιφάτο το είδε καμία;

Όχι άλλα νομίζω θα είναι δυνατή σειρά,την έχω σταμπαρει!! Κάποια από εδώ το είχε δει νομίζω..Η @EugenJen μας μήπως? 

Αφήστε εγώ τώρα περιμένω πως κ τι να αρχίσει "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" στον Αντ1 εννοείται,δε φαντάζομαι να μη τη ξέρει κάποια ιεροσυλία ε?!

Από το γυμνάσιο τη βλέπω κάθε χρόνο κ κάθε χρόνο στα δύο τελευταία επεισόδια πλανταζω..μα αυτός ο τύπος είναι τόσο ίδιος με την εικόνα που έχω για τον Κύριο στο μυαλό μου..αχχχ...

6 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Τα ίδια δυστυχώς!! Είμαι στους 2 κ ελπίζω να μείνω εκεί για σήμερα!από αύριο πάλι!

Εντάξει τουλάχιστον είναι σε σταθερή μείωση (σαν τον κορονοιο χαχαχα!!) Θα φτιάξει αγαπακι μου,θυμισου τις πρώτες σου εβδομαδες κ δες τώρα,πολυ καλύτερα ;-)

Για πες εσύ που είσαι των αστυνομικών κ μυστηρίου καμία καινούρια αν είδατε...

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98  ?? --} ΠΗΤ: 

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  ?? --} ΠΗΤ: 23/10 

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamc

@Ninamc 1. Μετά την αυχενική αν θες,πες μας ΠΗΤ,φύλλο και Μαιευτήριο που θα γεννήσεις να σε βάλουμε στο πινακακι μας!!

2.για να σε βοηθήσω λίγο στη χρήση,όταν θες να αναφέρεις κάποια από εμάς στο σχόλιο σου κ εκείνη να το δει αμέσως (γτ της έρχεται ειδοποίηση πάνω στο καμπανάκι) πατάς το @ και μετά κολλητα το όνομα της όπως εκείνη το γράφει κ σου βγάζει επιλογή να το πατήσεις. Κάντο μια φορά κ θα καταλάβεις..

3. Άλλος τρόπος για να το δει κατευθείαν κ για να απαντήσεις σε κάτι συγκεκριμένο πατάς όπως έκανες με τη @Annou "παράθεση" αλλιώς αν γράφεις κατι καινούριο θα πατάς εδώ στο κενό για το μνμ κ θα γράφεις 

4. Οι φατσούλες κ διαφορετικά χρώματα για να γράφεις αν θες είναι εδώ που γράφεις πάνω αριστερά(όπως είναι στον υπολογιστή).

Ε,όλα τα αλλα θα τα μάθεις,κατά τα άλλα να σε ενημερώσω το μότο μας ότι είσαι πολύ τυχερή γτ μόλις μπήκες στη πιο ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ!! Κ με τα καλύτερα κορίτσια παρακαλώ!!

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλώς ήρθες @Ninamc στην παρέα μας , καλά αποτελέσματα στην αυχενικά σου κ εύχομαι μια ρόδινη εγκυμοσύνη!!!

@Renez όχι δεν το έχω δει εγώ το χαλιφάτο, τελευταία το έχουμε ρίξει στις ταινίες γιατί εξαντλήσαμε όλες τις σειρές πια!! Κ εγώ περιμενω πως κ πως να αρχίσει ο Ιησούς από την Ναζαρέτ το βλέπουμε κάθε χρόνο! Να καταλάβουμε κ λίγο Πάσχα!

Χθες είδαμε το Lion κοριτσια όσες θέλετε κλάμα δείτε το!!

• Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Καλημερα κοριτσια! Ευχαριστω πολυ 

@Renezγια τις πληροφοριες και την υποδοχη @EugenJen

Να στε καλα! Το μαιευτηριο ειναι το Ρεα. Ναι θα ενημερωσω τα σχετικα γιατι μ αρεσουν τα πινακακια χαχαχα.

Μεγ. Τεταρτη αρχιζει παλι ο Ιησους απ την Ναζαρετ στον ant1.

Κοριτσια αν αργω να απαντησω μη με παρεξηγειτε. Εχω το μικρο ολη μερα κ εργαζομαι κ απ το σπιτι.

Καλημερα σας

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να στε καλα! Το μαιευτηριο ειναι το Ρεα. Ναι θα ενημερωσω τα σχετικα γιατι μ αρεσουν τα πινακακια χαχαχα.

Κοριτσια αν αργω να απαντησω μη με παρεξηγειτε. Εχω το μικρο ολη μερα κ εργαζομαι κ απ το σπιτι.

Καλημερα σας

Ωωωωω παρειτσα κ εγώ στο Ρέα είμαι αλλά αρκετά νωρίτερα από εσένα!! 

Εκεί γέννησες κ το πρώτο σου;;υποθέτω είχες καλές εντυπώσεις!!

Μην ανησυχείς παιδί μου όλες λίγο πολύ μπαινοβγαινουμε στο φορουμ κ απαντάμε οπότε μπορούμε!! 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα σας

Καλωσήρθες!! Tα καταφέρνεις όλα αυτά!! Μπράβο σου!! Μ το πρώτο παιδάκι πως πάει? Εγώ προσπαθώ να μη τον σηκώνω πολυ κ προσπαθώ να κόψουμε και τον θηλασμό πριν έρθει το μωρό!

Εμένα είναι λιγο πιο μεγάλος (18 μηνών) κ δε νομίζω να τα κατάφερνα να δούλευα κιόλας!!! Μπράβο σου κ πάλι!

Πως είναι η εγκυμοσύνη σου?

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Ολα ηταν μια χαρα οπως πρεπει!

Ναι στο Ρεα και το 1ο. Και ολες οι γνωστες μου εκει. Ολα ηταν οκ.

Υπεροχος ο γιατρος μου. @EugenJen

εχω αντρα φοβερο! @Anastasia05

τα καταφερνουμε ολα αυτα παρεα!

Ειναι πολυ καλο παιδακι, δραστηριο, τρεχουμε ολη μερα. Οχι αγκαλιες δεν θελει, αλλα ολα πανε καλα μεχρι στιγμης.

Το στομαχι μ ειναι χαλια, απο αποψη δυσπεψια σε οτι κι αν φαω, αλλα ολα καλα. Θα περασει.

Εσυ πως τα περνας? Το παιδακι?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

5 ώρες πρίν, Renez είπε:

Καλησπέρα κοριτσι,καλώς μας ήρθες!! Μαζί έχουμε Μ.Τεταρτη ραντεβού,βέβαια εγώ έχω κάνει αυχενική πάω γ υπέρηχο,είναι όμως αλλά 3 κορίτσια στο γκρουπ μας γ αυχενική τη Μεγάλη Εβδομαδα!!

Περιμένουμε αποτελέσματα κ το φύλλο :D

Όχι άλλα νομίζω θα είναι δυνατή σειρά,την έχω σταμπαρει!! Κάποια από εδώ το είχε δει νομίζω..Η @EugenJen μας μήπως? 

Αφήστε εγώ τώρα περιμένω πως κ τι να αρχίσει "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" στον Αντ1 εννοείται,δε φαντάζομαι να μη τη ξέρει κάποια ιεροσυλία ε?!

Από το γυμνάσιο τη βλέπω κάθε χρόνο κ κάθε χρόνο στα δύο τελευταία επεισόδια πλανταζω..μα αυτός ο τύπος είναι τόσο ίδιος με την εικόνα που έχω για τον Κύριο στο μυαλό μου..αχχχ...

Εντάξει τουλάχιστον είναι σε σταθερή μείωση (σαν τον κορονοιο χαχαχα!!) Θα φτιάξει αγαπακι μου,θυμισου τις πρώτες σου εβδομαδες κ δες τώρα,πολυ καλύτερα ;-)

Για πες εσύ που είσαι των αστυνομικών κ μυστηρίου καμία καινούρια αν είδατε...

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98  ?? --} ΠΗΤ: 

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  ?? --} ΠΗΤ: 23/10 

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamc

@Ninamc 1. Μετά την αυχενική αν θες,πες μας ΠΗΤ,φύλλο και Μαιευτήριο που θα γεννήσεις να σε βάλουμε στο πινακακι μας!!

2.για να σε βοηθήσω λίγο στη χρήση,όταν θες να αναφέρεις κάποια από εμάς στο σχόλιο σου κ εκείνη να το δει αμέσως (γτ της έρχεται ειδοποίηση πάνω στο καμπανάκι) πατάς το @ και μετά κολλητα το όνομα της όπως εκείνη το γράφει κ σου βγάζει επιλογή να το πατήσεις. Κάντο μια φορά κ θα καταλάβεις..

3. Άλλος τρόπος για να το δει κατευθείαν κ για να απαντήσεις σε κάτι συγκεκριμένο πατάς όπως έκανες με τη @Annou "παράθεση" αλλιώς αν γράφεις κατι καινούριο θα πατάς εδώ στο κενό για το μνμ κ θα γράφεις 

4. Οι φατσούλες κ διαφορετικά χρώματα για να γράφεις αν θες είναι εδώ που γράφεις πάνω αριστερά(όπως είναι στον υπολογιστή).

Ε,όλα τα αλλα θα τα μάθεις,κατά τα άλλα να σε ενημερώσω το μότο μας ότι είσαι πολύ τυχερή γτ μόλις μπήκες στη πιο ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ!! Κ με τα καλύτερα κορίτσια παρακαλώ!!

Hahaha Thea @Renez ,ta eipe ola!!

Kalhmera koritsia!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Ολα ηταν μια χαρα οπως πρεπει!

Ναι στο Ρεα και το 1ο. Και ολες οι γνωστες μου εκει. Ολα ηταν οκ.

Υπεροχος ο γιατρος μου. @EugenJen

εχω αντρα φοβερο! @Anastasia05

τα καταφερνουμε ολα αυτα παρεα!

Ειναι πολυ καλο παιδακι, δραστηριο, τρεχουμε ολη μερα. Οχι αγκαλιες δεν θελει, αλλα ολα πανε καλα μεχρι στιγμης.

Το στομαχι μ ειναι χαλια, απο αποψη δυσπεψια σε οτι κι αν φαω, αλλα ολα καλα. Θα περασει.

Εσυ πως τα περνας? Το παιδακι?

Εμένα θέλει πολύ αγκαλιά ,παίζουμε, διαβάζουμε, χορεύουμε του λειπουνε οι βόλτες μας κι εμένα φυσικά!

Κ μένα με βοηθάει ο άντρας μου ευτυχώς,δουλεύει από το σπίτι.είχα κι εγώ αρκετή ενόχληση σ αυτή την εγκυμοσύνη με δυσπεψία αλλά μου φαίνεται πως έχει υποχώρησει πολύ. Τι εβδομάδα είσαι?

Τις περισσότερες από την ομάδα μας βοήθησε το ξινομηλο για το στομαχι! :)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Εμένα θέλει πολύ αγκαλιά ,παίζουμε, διαβάζουμε, χορεύουμε του λειπουνε οι βόλτες μας κι εμένα φυσικά!

Κ μένα με βοηθάει ο άντρας μου ευτυχώς,δουλεύει από το σπίτι.είχα κι εγώ αρκετή ενόχληση σ αυτή την εγκυμοσύνη με δυσπεψία αλλά μου φαίνεται πως έχει υποχώρησει πολύ. Τι εβδομάδα είσαι?

Τις περισσότερες από την ομάδα μας βοήθησε το ξινομηλο για το στομαχι! :)

Εμεις πηραμε τρικυκλο ποδηλατακι και κανουμε βολτες στην ταρατσα και στο μπαλκονι.βοηθαει πολυ την κατασταση. Γενικα ομως η κλεισουρα μας εφαγε ολους χαχα

Ειμαι στην 12η εβδομ. με 2 εβδομαδς αποκλιση, βεβαια θα φανει στην αυχενικη η ακριβης ηλικια κυησης. Εγω πηρα και maalox κανα δυο φορες. Τσιχλες δυοσμο και ανθρακουχο νερο μου επιτρεπει ο γιατρος.

Καλως σας βρηκα @Mariamaraki

Με το καλο και το δικο σας!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εμεις πηραμε τρικυκλο ποδηλατακι και κανουμε βολτες στην ταρατσα και στο μπαλκονι.βοηθαει πολυ την κατασταση. Γενικα ομως η κλεισουρα μας εφαγε ολους χαχα

Ειμαι στην 12η εβδομ. με 2 εβδομαδς αποκλιση, βεβαια θα φανει στην αυχενικη η ακριβης ηλικια κυησης. Εγω πηρα και maalox κανα δυο φορες. Τσιχλες δυοσμο και ανθρακουχο νερο μου επιτρεπει ο γιατρος.

Καλως σας βρηκα @Mariamaraki

Με το καλο και το δικο σας!

Περιμένουμε τα νέα ολων που έχετε υπερήχους αυτή την εβδομάδα! :) 

Καλή εβδομάδα σε όλες!

• Μου αρέσει 5

Q1jtp2.png

καλημέρα σε ολες, καλή  μεγάλη εβδομάδα να έχουμε !! Καλώς ήρθαν κ τα καινούργια μέλη, εύχομαι καλές αυχενικές! Έχω χάσει το μέτρημα πόσες είμαστε πια;;;

@EugenJen το έχω δει το lion! Πολύ ωραίο... τελείωσα χθες το unorthodox, θα ξεκινήσω σήμερα το χαλιφάτο!

Θα πάω σε λίγο στο γιατρό να μου γράψει anti xa γιατί μου τελειώνουν κ οι ενέσεις, ευτυχως έχει πολύ ωραία μέρα κ θα περπατήσω λίγο! 
Μα μόνο εγώ κάνω αντιπηκτικές; Η κοιλιά μου έχει γίνει πουά από τις μελανιές!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα σας

Καλε μην αγχώνεσαι κ εμείς εδώ ότι ώρα να ναι μιλάμε η κάθε μία αλλά το παρόν το δίνουμε :P πόσο είναι ο μικρός σου? Έχει μπουχτισει μωρέ κ αυτός μέσα ε?

@EugenJen όπως το είπες!! Να καταλαβουμε λίγο Πάσχα φέτος γμτ μου..μακρυά από τη μανούλα μου..κ χωρίς μαγειρίτσα..πφφφφ

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Καλε μην αγχώνεσαι κ εμείς εδώ ότι ώρα να ναι μιλάμε η κάθε μία αλλά το παρόν το δίνουμε :P πόσο είναι ο μικρός σου? Έχει μπουχτισει μωρέ κ αυτός μέσα ε?

@EugenJen όπως το είπες!! Να καταλαβουμε λίγο Πάσχα φέτος γμτ μου..μακρυά από τη μανούλα μου..κ χωρίς μαγειρίτσα..πφφφφ

Αχ θα τρελαθώ που έχεις όρεξη για μαγειρίτσα!!!! Χαχαχαχαχ μερικές σε ζηλεύουμε! Ούτε κουλουρακια φέτος εγώ ούτε κοκορετσακι! 

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...