Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Τα αποθηκεύεις κατάψυξη ε??

Να ρωτήσεις τον γιατρό τι μπορείς να βάλεις κ στην τομή όταν κλείσει τελείως.

Να προσέχεις πολύ πολύ με τη ζώνη τις πληγές κ την τομη

Σιγά σιγά θα τη δεις τη διαφορά στη κοιλίτσα!

Με το καλό να υποδεχθείτε το κοριτσάκι σας στο σπιτι!:wub:

Τα πάω κάθε μέρα στην μονάδα να ταισουν την μπέμπα μου! Δεν έχει πιει καθόλου σκόνη ,αλλά επειδή βγάζω αρκετό έχω βάλει κ κατάψυξη για μελλοντική χρήση! 

Δεν σας είπα ότι είμαι σε συζήτηση με την φάγε ???:mrgreen:

Τώρα για την ζώνη δεν μου είπε κάτι η γιατρός, ίσα ίσα μου είπε φορά την όσο μπορείς απλά να μην ακουμπάει το κριτς κρατς στην πληγή...

@Christinα δεν λες πάλι καλά που ξέρει τον δρόμο το παιδί??? :D πάντως να το πω κ αυτό το pregnancy brain κ που γέννησα παραμένει!! Κυκλοφορώ με σημειώματαριο κ σημειώνω τα πάντα!!!

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Τα πάω κάθε μέρα στην μονάδα να ταισουν την μπέμπα μου! Δεν έχει πιει καθόλου σκόνη ,αλλά επειδή βγάζω αρκετό έχω βάλει κ κατάψυξη για μελλοντική χρήση! 

Δεν σας είπα ότι είμαι σε συζήτηση με την φάγε ???:mrgreen:

Τώρα για την ζώνη δεν μου είπε κάτι η γιατρός, ίσα ίσα μου είπε φορά την όσο μπορείς απλά να μην ακουμπάει το κριτς κρατς στην πληγή...

@Christinα δεν λες πάλι καλά που ξέρει τον δρόμο το παιδί??? :D πάντως να το πω κ αυτό το pregnancy brain κ που γέννησα παραμένει!! Κυκλοφορώ με σημειώματαριο κ σημειώνω τα πάντα!!!

Καλά κάνεις!! Δώσε στη μπουμπού να δυναμώσει!!:wub:

Κάθε 3 ώρες αντλείς? Και τη νύχτα??

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Thalia30 είπε:

Πότε δηλώνουμε στο Έλενα ότι θέλουμε μονοκλινο? Το λέμε στην κλινική η στον γιατρό μας?

Νομίζω μπορείς να συνεννοηθείς με τον γιατρό σου για να στο έχουν σίγουρα ;) 

Αλλά συνήθως ρωτάνε κ πριν μπεις τι δωμάτιο προτιμάς κ τι έχουν διαθέσιμο κτλπ. 

@EugenJen Αχχ πλησιάζει η ώρα να την φέρετε σπιτάκι σας! Τι καλά βρε κορίτσι μου! 

• Μου αρέσει 2

Καλά κάνεις!! Δώσε στη μπουμπού να δυναμώσει!!:wub:

Κάθε 3 ώρες αντλείς? Και τη νύχτα??

Ναι ανά 3ωρο 15 περίπου στο κάθε στήθος, κ το βράδυ το ίδιο, τουλάχιστον είναι κ αυτό μια προπόνηση για όταν έρθει η μπέμπα!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλημέρα σε όλες! 

Εγω ξύπνησα πρωί να φτιάξω φαγητό και μόλις φύγει ο άντρας μου για δουλειά έχω διάβασμα! Πρέπει μέχρι την Παρασκευή να παραδώσω μια εργασία για το μεταπτυχιακό μου! Έχω διορία μέχρι τέλος του μήνα αλλά φοβάμαι μη γεννήσω νωρίτερα και δεν την παραδώσω ποτέ! :D

Ασχετη ερώτηση.. τα στρωματάκια από το πορτ μπεμπέ και από το αυγό τα πλύνατε στο πλυντήριο?

OAi0p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vivi8 είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

Εγω ξύπνησα πρωί να φτιάξω φαγητό και μόλις φύγει ο άντρας μου για δουλειά έχω διάβασμα! Πρέπει μέχρι την Παρασκευή να παραδώσω μια εργασία για το μεταπτυχιακό μου! Έχω διορία μέχρι τέλος του μήνα αλλά φοβάμαι μη γεννήσω νωρίτερα και δεν την παραδώσω ποτέ! :D

Ασχετη ερώτηση.. τα στρωματάκια από το πορτ μπεμπέ και από το αυγό τα πλύνατε στο πλυντήριο?

Κι εγώ το μεταπτυχιακό τελείωνα στον  πρώτο μου:wub: καλή επιτυχία!!! Βέβαια όταν ορκιστηκα ήμουν 3 μηνών,οπότε τα πρόλαβα όλα πριν γεννήσω!

Ναι εγώ αυτό έκανα σήμερα! Έπλυνα και τα στρώματα και τα προστατευτικά στρώματος κ όλα  . Περιμένω να στεγνώσουν να το ετοιμασω:)

Q1jtp2.png

Κι εγώ το μεταπτυχιακό τελείωνα στον  πρώτο μου:wub: καλή επιτυχία!!! Βέβαια εγώ όταν ορκιστηκα ήμουν 3 μηνών,οπότε τα πρόλαβα όλα πριν γεννήσω!

Ναι εγώ αυτό έκανα σήμερα! Έπλυνα και τα στρώματα και τα προστατευτικά στρώματος κ όλα  . Περιμένω να στεγνώσουν να το ετοιμασω:)

Αχ μακάρι να είχα ορκιστεί τον τρίτο μήνα...  Αν όλα πάνε καλά στην ορκωμοσία του χρόνου το καλοκαίρι θα έχω και την κόρη!

Προστατευτικά για το στρωματάκι του πορτ μπεμπέ του καροτσιού εννοείς?

OAi0p2.png

Just now, Vivi8 είπε:

Αχ μακάρι να είχα ορκιστεί τον τρίτο μήνα...  Αν όλα πάνε καλά στην ορκωμοσία του χρόνου το καλοκαίρι θα έχω και την κόρη!

Προστατευτικά για το στρωματάκι του πορτ μπεμπέ του καροτσιού εννοείς?

Ναι ναι,όλα τα βάζω πλυντήριο..  έχω κι ένα επιπλέον στρωματακι για το Πορτ μπεμπέ,κι αυτό πλύσιμο!

Θα σε καμαρώσει!!!! Ακόμη καλύτερα :wub: Είχα κι εγώ συμφοιτητριες με τα μωρά τους στη ορκομωσία,ειμασταν πολύ Καρπερό μεταπτυχιακό.. μέσα σε δύο χρόνια γεννησαμε/μείναμε εγκυος 5!!

Q1jtp2.png

Ναι ναι,όλα τα βάζω πλυντήριο..  έχω κι ένα επιπλέον στρωματακι για το Πορτ μπεμπέ,κι αυτό πλύσιμο!

Θα σε καμαρώσει!!!! Ακόμη καλύτερα :wub: Είχα κι εγώ συμφοιτητριες με τα μωρά τους στη ορκομωσία,ειμασταν πολύ Καρπερό μεταπτυχιακό.. μέσα σε δύο χρόνια γεννησαμε/μείναμε εγκυος 5!!

Θα τα βάλω κι εγώ τότε χωρίς φόβο και πάθος αλλά από την άλλη εβδομάδα να είναι φρέσκα! 

Εγω είμαι η μοναδική έγκυος/μαμά στην τάξη μου. Ελπίζω τα μαθήματα αυτού του εξαμήνου να γίνουν απομακρυσμένα όπως έγιναν και στην καραντίνα γιατί αλλιώς θα χρειαστεί να διακόψω μέχρι να μεγαλώσει λίγο το παιδάκι μου!

OAi0p2.png

Just now, Vivi8 είπε:

Θα τα βάλω κι εγώ τότε χωρίς φόβο και πάθος αλλά από την άλλη εβδομάδα να είναι φρέσκα! 

Εγω είμαι η μοναδική έγκυος/μαμά στην τάξη μου. Ελπίζω τα μαθήματα αυτού του εξαμήνου να γίνουν απομακρυσμένα όπως έγιναν και στην καραντίνα γιατί αλλιώς θα χρειαστεί να διακόψω μέχρι να μεγαλώσει λίγο το παιδάκι μου!

Μια κοπέλα τον πρώτο χρόνο ήταν έγκυος κ  τον δεύτερο χρόνο το έφερνε μαζί στα μαθήματα! Ήξερε τις φωνές μας τόσο καιρό ,δεν μας φοβόταν, κ απλά ερχόταν στο μάθημα κ κοιμόταν ο γλυκούλης! Ήταν η μασκότ μας κ του δώσαμε κι αυτού πτυχίο ειδικό στο τελος:wub:

Με προσοχή πάντα εγώ δε τον πλησίαζα πολύ τον γλυκούλη κ τους προσέχαμε πολύ ολοι

Μακάρι να γίνουν απομακρυσμένα,το.καλυτερο κ για σένα κ για την όλη κατάσταση..

Να τα βάλεις να είναι φρέσκα για το νινι!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@Vivi8 καλωσηρθες! Καλό κουράγιο με το μεταπτυχιακό! Κι εγώ είχα κάτι εκκρεμότητες με δουλειά που προσπάθησα/προσπαθώ να μαζέψω πριν γεννήσω γιατί μετά... δεν παίζει για τον πρώτο καιρο!

• Μου αρέσει 1

Μια κοπέλα τον πρώτο χρόνο ήταν έγκυος κ  τον δεύτερο χρόνο το έφερνε μαζί στα μαθήματα! Ήξερε τις φωνές μας τόσο καιρό ,δεν μας φοβόταν, κ απλά ερχόταν στο μάθημα κ κοιμόταν ο γλυκούλης! Ήταν η μασκότ μας κ του δώσαμε κι αυτού πτυχίο ειδικό στο τελος:wub:

Με προσοχή πάντα εγώ δε τον πλησίαζα πολύ τον γλυκούλη κ τους προσέχαμε πολύ ολοι

Μακάρι να γίνουν απομακρυσμένα,το.καλυτερο κ για σένα κ για την όλη κατάσταση..

Να τα βάλεις να είναι φρέσκα για το νινι!!

Με το μωρό στο μάθημα? Μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο αν και στη σχολή μου είπαν κι εμένα πως έχει γίνει!! Δεν έκλαιγε? Δεν πεινούσε? Ηρωίδες μανάδες.. τι να πω? 

OAi0p2.png

Just now, Vivi8 είπε:

Με το μωρό στο μάθημα? Μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο αν και στη σχολή μου είπαν κι εμένα πως έχει γίνει!! Δεν έκλαιγε? Δεν πεινούσε? Ηρωίδες μανάδες.. τι να πω? 

Κοιμόταν Με το που ξεκινούσε το μαθημα! Τι να πω? Να είχε κλαψει και 2 φορες στο μαθημα??? όταν ξυπνούσε ετρωγε!! 

Όπως το είπες,ηρωίδες μαμάδες !!:wub:

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εμείς από χτες τρέχαμε για nst και σήμερα πάλι. Η μπέμπα αν δεν φάω μέσα σε 3 Ώρο δεν λέει να κουνηθεί. Με κατατρομαξε. Μάλιστα χτες που είχαν περάσει 3 ώρες από το φαγητό έκανε καμιά ώρα να κουνηθεί. Με στείλανε για ντοπλερ όλα καλά αλλά έχουμε πέσει μάλλον σε ανάπτυξη και έχω πάλι ντοπλερ το Σάββατο... Αρχίσανε τα άγχη ευελπιστώ να μην σταμάτησε καμία ανάπτυξη! Θα δούμε! Σήμερα βέβαια που είχα φάει τυρόπιτα πριν το nst έκανε τούμπες... Τώρα πάλι ήσυχη! Τι να πω? Μάλλον είναι στο μυαλό μου!

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εμείς από χτες τρέχαμε για nst και σήμερα πάλι. Η μπέμπα αν δεν φάω μέσα σε 3 Ώρο δεν λέει να κουνηθεί. Με κατατρομαξε. Μάλιστα χτες που είχαν περάσει 3 ώρες από το φαγητό έκανε καμιά ώρα να κουνηθεί. Με στείλανε για ντοπλερ όλα καλά αλλά έχουμε πέσει μάλλον σε ανάπτυξη και έχω πάλι ντοπλερ το Σάββατο... Αρχίσανε τα άγχη ευελπιστώ να μην σταμάτησε καμία ανάπτυξη! Θα δούμε! Σήμερα βέβαια που είχα φάει τυρόπιτα πριν το nst έκανε τούμπες... Τώρα πάλι ήσυχη! Τι να πω? Μάλλον είναι στο μυαλό μου!

Γενικά δεν μεγαλώνουν τόσο τον τελευταίο μήνα νομίζω.. καλά έκανες κ πηγές για εξέταση . Όλα καλά να πάνε κ στην επόμενη εξέταση!

Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...