Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@kate82καλησπέρα,εγω βάζω κάθε μέρα πρέπει να είναι βιολογικό ψυχρής εκθλιψης,και απλώνω και στην κοιλιά με μασαζακι εκτός από τον αφαλό είναι τέλειο!

Αλήθεια???? Αυτό ακριβώς με είπε βιολογικό ψυχρης έκθλιψης.  Βρε τι άλλο θα μάθω .δηλαδή βάζεις 2 σταγόνες στον ομφαλο και μετά ότι βγει το κάνεις μαγαζάκι?

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Γελάω με τον τον πόνο μας!:lol:

Αυτή την ευκολία την έχω κι εγώ νομίζω αν και δεν είχα θέμα καθόλου παρα μονο στην αρχή! Μάλλον σύμπτωμα Ε?

Όλη μέρα σήμερα ήμουν μια χαρά κ μόλις μπήκα σπίτι με έπιασε πόνος χαμηλά κ η μικρή κουνιόταν συνέχεια! Έχει λίγο δροσουλα κ σκεπαστηκα με Πικέ κουβερτακι κ κάπως καλύτερα είμαι! Όταν χαλαρώνω μου βγαίνουν όλα! Κι όλο το βράδυ η σουσουραδιτσα δεν με άφησε να κοιμηθώ, χόρευε!:x αυπνη αλλά λάτρεψα!

Όσο πάει σαραβαλιαζουμε κι άλλο, πόσο ακόμα! 3 βδομάδες ακόμα... λέω μπέμπα μ κρατήσου! 

Νταξ παρήγγειλα κ φαρμακείο, θα στρώσω κ τη κούνια , μάλλον αποφάσισα κ καρότσι κ φύγαμε..Αχαχαχα 

Γκρίνια έχω απόψε Ε? Αχαχαχαχα 

Όχι μωρέ ποια γκρίνια,ούτε καν!

Και πολύ έχεις αντέξει βρε κορίτσι, οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ ζορικες κ με τη δουλειά ακόμη περισσότερο!!!!

Να ξεκουραστείς τώρα κι εσύ κ το κορίτσι σου!! Λίγο μας έμεινε!!!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Χχααχα γλυκιά γκρίνια παραταύτα:P

Κ εγώ το βράδυ τώρα επειδή έχει αεράκι κ κρυώνει λίγο η κοιλίτσα βαζω σεντονακι κ την τυλίγω αυτή κ τη μεσουλα..

Ποιο καρότσι εν τέλη?

Πάντα γλυκιά! Έλα πες το και στον άντρα μου:D

Λέω lionelo natt, γκρι με ροζ λεπτομέρειες απλό! Έχει μεγάλες ρόδες κ καλές, εύκολο κλείσιμο κ σχετικά μικρό.

Just now, Anastasia05 είπε:

Όχι μωρέ ποια γκρίνια,ούτε καν!

Και πολύ έχεις αντέξει βρε κορίτσι, οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ ζορικες κ με τη δουλειά ακόμη περισσότερο!!!!

Να ξεκουραστείς τώρα κι εσύ κ το κορίτσι σου!! Λίγο μας έμεινε!!!:)

Η μπέμπα μου έχει γίνει βραδυνος τύπος τελευταία κ δν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου βαρυα να τον χορτάσω! Το πρωί πήγα το παιδί σε λάθος σχολείο :mrgreen: έχει 2 κτίρια ο παιδικός μας με διαφορετικές εισόδους από άλλο δρόμο...έφτασα, πάρκαρα, κατέβηκα ,κοίταξα καλά...κάτι ήταν λάθος...κ λέει το παιδι: μαμα δεν θα πάμε στο σχολείο του το μεγαλο? Μου το έλεγε σε όλο το δρόμο πριν φτάσουμε κ εγώ απαντούσα :Ναι αγάπη μου ! Το παιδί ήξερε τον δρόμο...κι εγώ αλλουυυυυ...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Λέω lionelo natt, γκρι με ροζ λεπτομέρειες απλό! Έχει μεγάλες ρόδες κ καλές, εύκολο κλείσιμο κ σχετικά μικρό.

Πολύ όμορφο φίλη κ πολύ λογική τιμή!!

I like it!! Οπότε αυγό κ Πορτ μπεμπέ δε χρειάζεστε ε?

• Μου αρέσει 1

Η μπέμπα μου έχει γίνει βραδυνος τύπος τελευταία κ δν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου βαρυα να τον χορτάσω! Το πρωί πήγα το παιδί σε λάθος σχολείο :mrgreen: έχει 2 κτίρια ο παιδικός μας με διαφορετικές εισόδους από άλλο δρόμο...έφτασα, πάρκαρα, κατέβηκα ,κοίταξα καλά...κάτι ήταν λάθος...κ λέει το παιδι: μαμα δεν θα πάμε στο σχολείο του το μεγαλο? Μου το έλεγε σε όλο το δρόμο πριν φτάσουμε κ εγώ απαντούσα :Ναι αγάπη μου ! Το παιδί ήξερε τον δρόμο...κι εγώ αλλουυυυυ...

Εεελα μωρέ ο γλυκούλης !:wub:

Κι εσύ γλυκούλα,δεν πειραζει,έχεις ζοριστει πολύ! Ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι,τι να σου κάνει???:tongue:

Το καρότσι το θυμάμαι από τότε που συζητούσαμε,φαίνεται πολύ ωραίο!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Πολύ όμορφο φίλη κ πολύ λογική τιμή!!

I like it!! Οπότε αυγό κ Πορτ μπεμπέ δε χρειάζεστε ε?

Έχω από το προηγούμενο καρότσι κ θα τα χρησιμοποιήσω. κυρίως το κάθισμα αυτοκίνητου για βοηθητικό να υπάρχει στους γονείς μ γτ έχω πιο καλό για το δικό μας κ το καλαθάκι πάνω στο καρότσι του για σαλόνι όσο είναι μικρή ,περιμένω κ το στρωματακι να έρθει γτ το προηγούμενο ήταν χάλια! Δεν έχω λίκνο, έχω την κούνια δίπλα μου! Μου πήρε κ φωλίτσα η αδερφή μου κ θα βολέψει για καναπέ πιστεύω! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Καλά τα λες εσύ,χαραμιζομαι στα νοσοκομεία:tongue:

Αχ κορίτσι μου ,μεγάλη κουβέντα ανοίγεις!!! Έχω κι εγώ από την πρώτη εγκυμοσύνη ,στον τοκετό χειροτέρεψε κ τώρα μια από τα ίδια ,ίσως κ λίγο χειροτερα

Μετά κ το δεύτερο τοκετό θα πάω να κάνω μια επεμβασουλα να ηρεμήσω!!!

Μέχρι τότε κρεμουλες φυτικές! Μη το αφήνεις καθολου! Δροσερό νερό,καλό στέγνωμα κ κρεμουλα μπόλικη!

Σε πολλές κοπέλες περνάει μετά τον τοκετό πάντως!

Αλλαγή καριέρας γρήγορα :mrgreen:

Αχχ τι τραβάμε για να φέρουμε στον κόσμο τα αγγελούδια μας. 

Σήμερα είχα πολύ ζόρι, ακόμα κ στο να κάτσω. Αλλά πράγματι βοηθάει το κρύο νεράκι, θα κοιτάξω κ για κρεμουλα που λες! 

@Christinα Κουράστηκες μάλλον! Να προσέχεις πολύ! Ααα όμορφο πολύ το καρότσι :x 

Χαχαχα με τόσα στο κεφάλι λογικό! Ο μικρός λατρεία !!! 

• Μου αρέσει 2

Εεελα μωρέ ο γλυκούλης !:wub:

Κι εσύ γλυκούλα,δεν πειραζει,έχεις ζοριστει πολύ! Ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι,τι να σου κάνει???:tongue:

Το καρότσι το θυμάμαι από τότε που συζητούσαμε,φαίνεται πολύ ωραίο!:)

Ναι μου άρεσε καιρό αλλά το είχα αφήσει να δω γενικά τι κυκλοφορεί! Τα έχει μια φίλη μ στο σάιτ της κ μου είπε ότι όντως είναι πολύ καλά κ η τιμή μια χαρά! Μ αρέσει κ το annet γτ είναι 1.10 κ ως 22 κιλά. Καλά τα κιλά δεν με νοιάζουν αλλά το ύψος θα μας βολέψει ως ψηλούς αλλά έχει μεγάλες διαστάσεις στο κλείσιμο κ εχουμε μικρό αυτοκίνητο!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ναι μου άρεσε καιρό αλλά το είχα αφήσει να δω γενικά τι κυκλοφορεί! Τα έχει μια φίλη μ στο σάιτ της κ μου είπε ότι όντως είναι πολύ καλά κ η τιμή μια χαρά! Μ αρέσει κ το annet γτ είναι 1.10 κ ως 22 κιλά. Καλά τα κιλά δεν με νοιάζουν αλλά το ύψος θα μας βολέψει ως ψηλούς αλλά έχει μεγάλες διαστάσεις στο κλείσιμο κ εχουμε μικρό αυτοκίνητο!!!

Να το πάρετε κ να το χαρείτε!!:wub: είναι πολύ όμορφο

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Έχω από το προηγούμενο καρότσι κ θα τα χρησιμοποιήσω. κυρίως το κάθισμα αυτοκίνητου για βοηθητικό να υπάρχει στους γονείς μ γτ έχω πιο καλό για το δικό μας κ το καλαθάκι πάνω στο καρότσι του για σαλόνι όσο είναι μικρή ,περιμένω κ το στρωματακι να έρθει γτ το προηγούμενο ήταν χάλια! Δεν έχω λίκνο, έχω την κούνια δίπλα μου! Μου πήρε κ φωλίτσα η αδερφή μου κ θα βολέψει για καναπέ πιστεύω! 

Ναιιι οι φωλιτσες είναι τόσο cute:x

Δε πήρα μόνο κ μόνο γτ ειπα να επενδύσω στο ριλαξ/καρέκλακι όπου ευελπιστώ να κάθεται εκεί..αλλιώς...θα βρούμε τον τρόπο μας..

Αλλά πάντα τις χαζευα ειδικά κάτι με πλεξούδες αχχχ σούπερ!!

Μωρέ κ εμένα το καρότσι είναι δώρο κ είναι πολυμορφικό κ κρίμα γτ δεν χρειαζομουν ούτε το Πορτ μπεμπέ (γτ έχω κ λίκνο κ ριλαξ..)ούτε το αυγό(γτ μας πήραν επίσης δώρο ένα καλό με isofix καθισματακι από 0-36 κιλά)..:|

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Δε πήρα μόνο κ μόνο γτ ειπα να επενδύσω στο ριλαξ/καρέκλακι όπου ευελπιστώ να κάθεται εκεί..αλλιώς...θα βρούμε τον τρόπο μας..

Μωρέ κ εμένα το καρότσι είναι δώρο κ είναι πολυμορφικό κ κρίμα γτ δεν χρειαζομουν ούτε το Πορτ μπεμπέ (γτ έχω κ λίκνο κ ριλαξ..)ούτε το αυγό(γτ μας πήραν επίσης δώρο ένα καλό με isofix καθισματακι από 0-36 κιλά)..:|

Κι εγώ φωλίτσα δν θα έπαιρνα αλλά την ήθελε η αδερφή μου!! Θα τα έχεις αγάπη για τη κόρη!!!:tongue:

Αχ κορίτσια μου χαιρομαι που σας αρέσει!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ φωλίτσα δν θα έπαιρνα αλλά την ήθελε η αδερφή μου!! Θα τα έχεις αγάπη για τη κόρη!!!:tongue:

Αχ κορίτσια μου χαιρομαι που σας αρέσει!

Που να το δει το Ευγενακι μου που ήθελε παρόμοιο!!

Πως είναι στη δουλειά ?

Just now, Renez είπε:

Το πορτ μπεμπέ το θες για τις πρώτες βόλτες ! Που τα νινακια πρέπει να είναι τελείως ξαπλωμένα!!

Το άλλο κάθισμα που λες είναι κι εκεινο αυγό?

Q1jtp2.png

Το πορτ μπεμπέ το θες για τις πρώτες βόλτες ! Που τα νινακια πρέπει να είναι τελείως ξαπλωμένα!!

Το άλλο κάθισμα που λες είναι κι εκεινο αυγό?

Το άλλο είναι καλή μάρκα κ ναι είναι από 0-36 κιλά κ αφαιρεις μαξιλαράκια που έχει μεγαλώνοντας..

Μα κ το κάθισμα το απλό του καροτσιου ξαπλώνει τελείως κ εκείνο..ίσιο..

Για αυτό λέω πως δε θα τα χρειαστώ λογικα..:|

Τι να πω θα τα κρατήσω στην αρχή μπααας και αλλιώς ή θα τα δώσω σε κάποια γνωστή αν τα χρειάζεται αλλιώς θα τα πουλήσω..

Just now, elenioz said:

1.76 ;; :o Έτοιμη για το GNTM! Πωπω θυμόμουν ότι ήσασταν ψηλές αλλά όχι τόσο. 

Μην παίζεται με το πόνο μου με την τουαλέτα. Έβγαλα κ αιμορροΐδες αυτές τις μέρες..... @Eva137 Πάμε να κλάψουμε παρέα... 

Αααχ, σε καταλαβαίνω! :wacko:

Just now, Anastasia05 said:

Καλά τα λες εσύ,χαραμιζομαι στα νοσοκομεία:tongue:

Αχ κορίτσι μου ,μεγάλη κουβέντα ανοίγεις!!! Έχω κι εγώ από την πρώτη εγκυμοσύνη ,στον τοκετό χειροτέρεψε κ τώρα μια από τα ίδια ,ίσως κ λίγο χειροτερα

Μετά κ το δεύτερο τοκετό θα πάω να κάνω μια επεμβασουλα να ηρεμήσω!!!

Μέχρι τότε κρεμουλες φυτικές! Μη το αφήνεις καθολου! Δροσερό νερό,καλό στέγνωμα κ κρεμουλα μπόλικη!

Σε πολλές κοπέλες περνάει μετά τον τοκετό πάντως!

Ελπίζω να μας περάσει μετά τον τοκετό. Πάντως από κόλπα που βοηθάνε, κοιτάξτε να πάρετε κάνα μαλακό μαξιλαράκι ντόνατ (βοηθά και στο να μη πονάς όταν κάθεσαι κ να μην επιβαρύνεται παραπάνω η περιοχή). Επίσης, εγώ πήρα witch hazel pads που τα χρησιμοποιώ που και που τώρα για τις αιμορροίδες και μπορώ να τα χρησιμοποιήσω μετά την γέννα σε όλη την περιοχή κάτω, και άλατα για sitz bath (αν θέλετε γκουγκλάρετέ το) για τον ίδιο λόγο. Υποτίθεται ότι όλα αυτά βοηθάνε.:unsure:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Το άλλο είναι καλή μάρκα κ ναι είναι από 0-36 κιλά κ αφαιρεις μαξιλαράκια που έχει μεγαλώνοντας..

Μα κ το κάθισμα το απλό του καροτσιου ξαπλώνει τελείως κ εκείνο..ίσιο..

Για αυτό λέω πως δε θα τα χρειαστώ λογικα..:|

Τι να πω θα τα κρατήσω στην αρχή μπααας και αλλιώς ή θα τα δώσω σε κάποια γνωστή αν τα χρειάζεται αλλιώς θα τα πουλήσω..

Κράτησε τα κ βλέπεις τι θα τα κανεις! Όλο κ κάποια φίλη /συγγενής θα βρεθεί που θα τα χρειαστεί κ τι πιο όμορφο να τα χαρίσεις?:wub:

Τίποτα δεν πάει χαμένο,μην ανησυχείς!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...