Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Καλέ τι γλυκά λέτε? Αφού δεν θα έρθει κάνεις??? Θα μοιράζετε στην καφετέρια ή μετα θα στέλνετε στα σπίτια συγγενών?

Εγώ θα στείλω τον άντρα μ να πάρει ένα κουτί γλυκά να έχω να κεράσω τον γιατρό όταν έρθει να με δει κ τις μαιες! Στο σπίτι δεν θα έρθει κάνεις εκτός από τους γονείς μας όποτε οι γιαγιάδες θα φτιάξουν κανά γλυκό για το καλό!:mrgreen: όποιος φέρει δώρο από σόι θα το πάει στις γιαγιάδες να το αφήσει κι εκεί ας κεραστεί το κάτι τις,αααααν κάτσει για επίσκεψη ! 

Μετά το 3μηνο να είμαστε καλά τα Χριστούγεννα ας έρθόυν κανά 2 κοντινοί κ βλέπουμε. Με 2 παιδιά, σπίτι κ δουλειά να μου λείπουν οι μουσαφηραιοι που λένε στο χωριό μου!

Τι λες τώρα! Μη μου χαλάς τα σχέδια! Εγώ έχω κανονίσει να μου φέρουν τούρτα κάτω στο επισκεπτήριο και να με κοιτανε όλοι να την τρώω μόνη μου! Έτσι όπως τους κοιτάω εγώ τώρα και μου τρέχουν τα σάλια!

Θα ζητήσει κάποια κοπέλα rooming in;

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Κορίτσια βλέπω μιλάτε για την αποστείρωση. Δεν θα σας πω τι να κάνετε αλλά θα σας πω την γνώμη μου. Σε πολλές «δυτικές» χώρες δεν πιστεύουν στην αποστείρωση. Εμενα η γιατρος ήταν πολύ κουλ και μου έλεγε φυσικά να αποστειρώνω και αν θέλω να μένουν αποστειρωμένα να τα βάζω στο ψυγείο. Ωστόσο μου έλεγε ότι εφόσον έχω το σκυλάκι μέσα στο σπίτι (το οποίο κοιμόταν κάτω από την καλαθουνα με το που το φέραμε το παιδί) δεν υπάρχει και πολύ νόημα γιατί οι τρίχες και τα μικρόβια πάνε παντού με τον αέρα. Εκείνη ωστόσο ήταν πολύ υπέρ του να μεγαλωνει το παιδί με σκυλάκι μαζί. Κι εμενα το ένστικτο μου αυτό μου έλεγε. Αποστειρωνα ναι μεν αλλά τα φιλούσα μέσα στον αποστειρωτη και έκοψα την αποστείρωση με το που είδα ότι το παιδί έβαζε τα πάντα στο στόμα και έτσι δεν είχε και πολύ νόημα. Να σημειώσω όμως ότι την θηλαζα κιολας μέχρι 14 μηνών  

Είχα και την εμπειρία της μητέρας μου η οποία έκανε 5 παιδιά και δεν θήλασε κανενα παρα ελάχιστα τον μεγάλο μου αδερφό. Αυτόν λοιπόν τον αδερφό επειδή ήταν ο πρώτος τον πρόσεχε παααααααρα πολύ και του έδινε μέχρι και τις τροφές (τότε έδιναν τα φρούτα από τον 4 μήνα), τα πάντα ΜΟΝΟ αποστειρωμένα. Ξαφνικά λοιπόν της παθαίνει μια γαστρεντερίτιδα που για μια εβδομάδα τον πήγαινε αίμα τον καημένο. Πάει στον γιατρό και της λέει «αποστειρωνεις!» «Ε ναι απαντάει κι αυτή, φυσικά κι αποστειρώνω» «κακώς της απαντάει! Το έχεις κανει το παιδί τόσο ευαίσθητο που πιάνει το μικρόβιο από το χιλιόμετρο! Τέρμα η αποστείρωση. Απλώς καλό καθάρισμα!» Και έτσι κι έγινε. Και στα υπόλοιπα παιδιά δεν αποστείρωσε τίποτα ποτε. Απλώς μας τα έπλενε όλα πολύ καλά. Κι όλα τα παιδιά είχαμε πολύ καλό ανοσοποιητικό. Και τι εποχές τότε. Εγώ με την αδερφή μου ημασταν τα τελευταία (δίδυμα) και συγχρονως τα μεγαλύτερα αδερφια μας πήγαιναν σχολείο, έπαιζαν στους δρόμους και στο σπίτι είχαμε μοκέτα στην οποία πάταγαν με τα παπούτσια. Όσο το σκέφτομαι με πιάνει αηδία! (Δεν τις συμπαθω τις μοκέτες) Έλα όμως που τελικά μας έκανε καλό απ ότι φαίνεται. Ειχαμε πάντα όλα δυνατή κραση! 

Τώρα με τον μικρό ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχει κάποια ευαισθησία η αλλεργία γιατί έχω σκοπό να ακολουθήσω την ίδια τακτική. 

Δεν έχεις κι άδικο! Γτ παλιά αποστειρωναν? Ο σο για τις μοκετες κ τα παπούτσια ούτε καν,εκεί που παταγαμε εκεί ξαπλωναμε κ παίζαμε! Τώρα όμως που ζούμε κ σε πιο μολυσμένο περιβάλλον κ γενικά νομίζω τα παιδάκια είναι πιο ευάλωτα ,ας κρατάμε 4 μήνες αν όχι 5 μέχρι να φάνε γτ έχουμε κ τη γνώση παραπάνω από τις μαμάδες μας! Κ πάλι αφού χώνουν στο στόμα από 3μ. Χέρια πόδια παιχνίδια τρεχα γύρευε ... το κάνουμε για να νοιώθουμε κ πιο ασφαλείς αφού το λένε...

Στα πρόωρα μωράκια προσέχουμε πιο πολύ Ευγενία μου, δεν λεει τπτ καλού κακού.

Just now, P.L.L. είπε:

Τι λες τώρα! Μη μου χαλάς τα σχέδια! Εγώ έχω κανονίσει να μου φέρουν τούρτα κάτω στο επισκεπτήριο και να με κοιτανε όλοι να την τρώω μόνη μου! Έτσι όπως τους κοιτάω εγώ τώρα και μου τρέχουν τα σάλια!

Τρεληηηηη! Φάε βρε κορίτσι μου τώρα που κοντεύεις μια παστουλα!:lol: 

Εγώ μαζί θα την έχω στο δωματιο!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Κι εγώ θα κάνω rooming in!

Δεν έχεις κι άδικο! Γτ παλιά αποστειρωναν? Ο σο για τις μοκετες κ τα παπούτσια ούτε καν,εκεί που παταγαμε εκεί ξαπλωναμε κ παίζαμε! Τώρα όμως που ζούμε κ σε πιο μολυσμένο περιβάλλον κ γενικά νομίζω τα παιδάκια είναι πιο ευάλωτα ,ας κρατάμε 4 μήνες αν όχι 5 μέχρι να φάνε γτ έχουμε κ τη γνώση παραπάνω από τις μαμάδες μας! Κ πάλι αφού χώνουν στο στόμα από 3μ. Χέρια πόδια παιχνίδια τρεχα γύρευε ... το κάνουμε για να νοιώθουμε κ πιο ασφαλείς αφού το λένε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,σχετικά με την αποστείρωση!!

Επίσης οποία κορίτσια θέλουν να θηλάσουν κ εχουν αρκετή άδεια,θα έλεγα να μην πάρουν καθόλου αποστειρωτη από τώρα. 

Εγώ την πρώτη φορά δεν αγόρασα κ δεν χρειάστηκε κιόλας!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Επισης.. Η κάθε μαμά, κρίνει πως θα τα κάνει και αν θα ακουσει τον παιδίατρο η οχι... Ξέχασα να το πω αυτοοοο.. Άρα όπως και να χει είναι τι θέλει και η κάθε μαμά... Σωστά? Εγώ πάντως επειδή έδωσα ξένο μετά το τρίμηνο, έτσι τα έκανα, τα έβαζα ψυγείο και απλά τα χρησιμοποιουσα παγωνενα.. Η προετοιμασια της σκόνης ενέχει κινδύνους αν δεν αποστειρωθει σωστά το μπιμπερό.. Αυτά ξερωωω

Πεταγομαο ξανά.. Κι εγώ που είμαι πιο κάτω από σας, κατά πολυ.. Νιώθω ήδη να ναι τσίτα και να τραβάει.. Οχι όλη την ημέρα, μα επειδή περπαταω πολυ, είναι όπως τα λες, νιώθω τσιτώμα στο δέρμα.. Συσπάσεις δεν είναι παντως... 

Ναι τσιτωμα στην κοιλιά μόλις περπατήσω, Όπως το λες. Εγώ δεν περπατάω πολύ!! Δεν αντέχω την ζέστη..

Just now, Anastasia05 είπε:

Εννοείς το δέρμα στη κοιλίτσα ή εσωτερικά σαν σφίξιμο(έχω ετσι λεω τις συσπάσεις για να τιςξεχωριζω)

Πάντως η κοιλιά μου τώρα έχει τσιτωσει περισσότερο...και το μωρό είναι μεγάλο κ το αμνιακό αρκετό κ μου είπε ο γιατρός ότι είναι λογικό να νιώθω τόσο βάρος από κάτω κ να προσέχω να λαδωνω τη κοιλια καλα καλα

Αυτή τη φορά νιώθω περισσότερα πονακια,ενοχλήσεις κ όλα! Όλη η πυελικη περιοχή με ενοχλεί.

Όχι το δέρμα.. Αλλά μπορεί να είναι κ σύσπαση γτ δεν είχα κ δεν μπορώ να ξεχωρίσω πως είναι. Πάντως δεν πετρωνει η κοιλιά μου. 

Αυτό που περιγράφεις νιώθω κ εγώ . Όλα σε περισσότερο βαθμό... πόνακια  , ενοχλήσεις, δυσποια κτλ.. που θα πάει άλλη 1.5 εβδομάδα μου έμεινε!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Έχω διαβάσει πως όταν το μωρό γεννιέται από 39η εβδ και μετά δεν χρειάζεται αποστειρωση! Αλλά κανείς δεν το ρισκάρει! 

Κ εμένα η μαμά μου μου έχει πει πως σε μένα δεν αποστειρωσε μετά τις 40 μέρες ήμουν δεύτερο παιδί και βαριοταν. Άλλες εποχές τότε...

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Κορίτσια βλέπω μιλάτε για την αποστείρωση. Δεν θα σας πω τι να κάνετε αλλά θα σας πω την γνώμη μου. Σε πολλές «δυτικές» χώρες δεν πιστεύουν στην αποστείρωση. Εμενα η γιατρος ήταν πολύ κουλ και μου έλεγε φυσικά να αποστειρώνω και αν θέλω να μένουν αποστειρωμένα να τα βάζω στο ψυγείο. Ωστόσο μου έλεγε ότι εφόσον έχω το σκυλάκι μέσα στο σπίτι (το οποίο κοιμόταν κάτω από την καλαθουνα με το που το φέραμε το παιδί) δεν υπάρχει και πολύ νόημα γιατί οι τρίχες και τα μικρόβια πάνε παντού με τον αέρα. Εκείνη ωστόσο ήταν πολύ υπέρ του να μεγαλωνει το παιδί με σκυλάκι μαζί. Κι εμενα το ένστικτο μου αυτό μου έλεγε. Αποστειρωνα ναι μεν αλλά τα φιλούσα μέσα στον αποστειρωτη και έκοψα την αποστείρωση με το που είδα ότι το παιδί έβαζε τα πάντα στο στόμα και έτσι δεν είχε και πολύ νόημα. Να σημειώσω όμως ότι την θηλαζα κιολας μέχρι 14 μηνών  

Είχα και την εμπειρία της μητέρας μου η οποία έκανε 5 παιδιά και δεν θήλασε κανενα παρα ελάχιστα τον μεγάλο μου αδερφό. Αυτόν λοιπόν τον αδερφό επειδή ήταν ο πρώτος τον πρόσεχε παααααααρα πολύ και του έδινε μέχρι και τις τροφές (τότε έδιναν τα φρούτα από τον 4 μήνα), τα πάντα ΜΟΝΟ αποστειρωμένα. Ξαφνικά λοιπόν της παθαίνει μια γαστρεντερίτιδα που για μια εβδομάδα τον πήγαινε αίμα τον καημένο. Πάει στον γιατρό και της λέει «αποστειρωνεις!» «Ε ναι απαντάει κι αυτή, φυσικά κι αποστειρώνω» «κακώς της απαντάει! Το έχεις κανει το παιδί τόσο ευαίσθητο που πιάνει το μικρόβιο από το χιλιόμετρο! Τέρμα η αποστείρωση. Απλώς καλό καθάρισμα!» Και έτσι κι έγινε. Και στα υπόλοιπα παιδιά δεν αποστείρωσε τίποτα ποτε. Απλώς μας τα έπλενε όλα πολύ καλά. Κι όλα τα παιδιά είχαμε πολύ καλό ανοσοποιητικό. Και τι εποχές τότε. Εγώ με την αδερφή μου ημασταν τα τελευταία (δίδυμα) και συγχρονως τα μεγαλύτερα αδερφια μας πήγαιναν σχολείο, έπαιζαν στους δρόμους και στο σπίτι είχαμε μοκέτα στην οποία πάταγαν με τα παπούτσια. Όσο το σκέφτομαι με πιάνει αηδία! (Δεν τις συμπαθω τις μοκέτες) Έλα όμως που τελικά μας έκανε καλό απ ότι φαίνεται. Ειχαμε πάντα όλα δυνατή κραση! 

Τώρα με τον μικρό ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχει κάποια ευαισθησία η αλλεργία γιατί έχω σκοπό να ακολουθήσω την ίδια τακτική. 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Οι υπερβολές θεωρώ ότι βλάπτουν..

Just now, EugenJen είπε:

@Hliolousti @Nina13 ευχαριστώ πολύ κορίτσια !! Το είχα διαβάσει κ εγώ για το ψυγείο, αλλά δεν ήξερα αν μπαίνει χύμα  ,προφανώς μου απάντησε η @Christinα

Μέσα σε τάπερ που θα το ζεματισω λίγο κ αυτό!!

@ada32 ευχαριστω πολύ κ εσένα , η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ μαζί σου στο θέμα της υπερβολής, επειδή η μικρουλα μου όμως είναι πρόωρη κ στην θερμοκοιτίδα , είμαι λίγο παραπάνω προσεκτική ,μην κολλήσει κάνα μικρόβιο κ παραταθεί η παραμονή της !!

Αν είναι προωρη , Τότε να ρωτήσεις κ παιδίατρο καλύτερα  κορίτσι μου .  Δεν το ήξερα.  Εγώ μιλάω για τελειομηνα κ το δικό μου θηλάζε κ έδινα απλά συμπλήρωμα . Αλλά για το ψυγείο το έχω ακούσει κ εγώ όπως λένε τα κορίτσια. 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Και εγώ θα κάνω κορίτσι μου rooming in! 

σε σχεση με τη φορμουλα για τα μωρακια μας , εχετε ακουσει κατι για το tommee tippee prep machine που ειναι για να ετοιμαζεις το γαλα γρηγορα κ σε ιδανικη θερμοκρασια για τα μωρα;

D4rWp3.png

Καλε δε μπορώ! Αφού κάνω ινσουλίνη! Αλλιώς... χαμός θα γινόταν κάθε μέρα!

@Anastasia05 και @LadyP πως το ζητάω; Πρέπει να το ξέρουν από πριν ή όταν πάω να γεννήσω;; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Όταν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, δοκίμασε να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης:tongue:

Όταν έρθει ο δικός μου θα σου έχω νεότερα! Νομίζω η @Nina13 k h @Christinα μπορούν να μας βοηθήσουν!!

Ο παιδίατρος γιατί να ξέρει πως χρησιμοποιείται ο κάθε αποστειρωτης????

Καλέ 1000 χρονια:wub:

Μέχρι 24 ώρες ψυγείο νομίζω είχες πει?

Γιατί είμαι βέβαιη ότι θα του έχει γίνει 1000 φορές η ερώτηση για τον αποστειρωτη! Κ δεν κατάλαβα εφόσον όταν το ανοίξουμε φεύγει η αποστείρωση κ το πιάνουμε κ με τα χέρια το κάθε μπιμπερο κ εξάρτημα ποιο το νόημα για το ψυγείο..?:|

Θα το ψάξω βέβαια γτ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου κ θέλω κ εγώ να μάθω..

Διαφημίσεις

Just now, LadyP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πώς είστε? Εμείς σήμερα κάναμε δουλίτσες και βάλαμε το κάθισμα του αυτοκινήτου! Είναι από αυτά που δεν βγαίνουν σαν αβγό! 0-18 κιλά. Κορίτσια αν βάλουμε από τώρα το λίκνο δίπλα δεν θα σκονιστει? Εγώ τα έχω στημένα καλυμμένα στο δωμάτιο της προς το παρών και λέει ο αντρας μου να το βάλουμε δίπλα όταν γεννήσω..  δεν ξερω... 

Βρε αγάπη τι τρέλα με τι σκόνη μας έχει πιάσει από το άγχος μας να είναι όλα τέλεια!! Δλδ όταν θα έρθει το παιδι δεν θα σκονιζεται το λίκνο ,το ριλαξ κτλ??

Φυσικά κ θα σκονιζονται!! Εγώ το έχω 2+ εβδομαδες στημένο απλά έχω βάλει ένα πρόχειρο σεντονακι στο στρώμα του κ θα το αλλάξω μετά με ένα καθαρό..

• Μου αρέσει 2

Κι εγώ θα κάνω rooming in!!!

Just now, Renez είπε:

Βρε αγάπη τι τρέλα με τι σκόνη μας έχει πιάσει από το άγχος μας να είναι όλα τέλεια!! Δλδ όταν θα έρθει το παιδι δεν θα σκονιζεται το λίκνο ,το ριλαξ κτλ??

Φυσικά κ θα σκονιζονται!! Εγώ το έχω 2+ εβδομαδες στημένο απλά έχω βάλει ένα πρόχειρο σεντονακι στο στρώμα του κ θα το αλλάξω μετά με ένα καθαρό..

Κι εγώ μια από τα ίδια!

Ttx1p3.png

Just now, pap88 είπε:

σε σχεση με τη φορμουλα για τα μωρακια μας , εχετε ακουσει κατι για το tommee tippee prep machine που ειναι για να ετοιμαζεις το γαλα γρηγορα κ σε ιδανικη θερμοκρασια για τα μωρα;

Το έχω δει αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο! Αν έχεις έτοιμο νεράκι στο θερμός απλά ανακατεύεις τη σκόνη!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Καλε δε μπορώ! Αφού κάνω ινσουλίνη! Αλλιώς... χαμός θα γινόταν κάθε μέρα!

@Anastasia05 και @LadyP πως το ζητάω; Πρέπει να το ξέρουν από πριν ή όταν πάω να γεννήσω;; 

Εγώ δεν έχω εμπειρία λογικά φαντάζομαι μετά τη γέννα τους το λες.... Άντε και λίγο πριν όταν τους λες τι δωμάτιο θες? Δεν έχω ιδέα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...