Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημερα!!!! Καλη κυριακη σε όλες μας!!!!! Λοιπόν κ εγώ έλεγα χθες στον άντρα μου μπορεί να είναι το τελευταίο μας Σάββατο που είμαστε οι δυο μας! Σήμερα τ λέω μπορεί να είναι η τελευταία Κυριακή μας μόνο οι δυο μας....... Από την μια το περιμενωωωωω τοοοοσοοοοο πολυυυυυυ ...... Από την άλλη το άγχος μου έχει φτάσει στα ανώτερα επίπεδα!!!!!! Και έφαγα και χθες βράδυ ένα μπέργκερ και ακόμα το χωνευω....... Και σήμερα κάνω μουσακα γτ θα έρθουν τα πεθερικα να δουν δωμάτιο μικρου!!!! 

@Renez το βάλαμε το κρεβάτι.... Είναι ακριβώς όπως το ειπες.... Το στρωματακι είναι λίγο πιο χαμηλά από το στρώμα το δικό μας και η ξυλινη ταβλα ελάχιστα προεξεχει λίγο πιο πανω απο το κρεβάτι..... Και δεν νομίζω ότι βγαίνει..... Λες να έχουμε κάνει κάτι λάθος η απλά να είναι έτσι????

Ε ναι με τον μουσακά θα στρώσει το στομαχακι :mrgreen:

Κ εγώ πίτσες περιμένω σημερα παρά τις απίστευτες καούρες μου κάθε βράδυ κ κάθε ξημέρωμα!! Αφού ότι κ να φάω καουρα θα χω,δε ...... λεω, τουλάχιστον ας το ευχαριστηθω!!

Μπααα για να είναι κ των δυο μας έτσι δε νομίζω να κάναμε λάθος..κ αν βγάλουμε τη τάβλα δε στηρίζεται καλά εκεί..απλά σκέφτηκα να βάλω μια Φλις κουβερτουλα μαλακια να καλύψω την τάβλα κ ας δώσω ότι εξέχει κάτω από το κρεβάτι..νταξει τι στρωματακι που είναι πιο κάτω οκ δεν πολύ ενοχλεί πιστεύω..

Just now, Irinoula86 είπε:

To ξερω γμτ...... και τον αγχωνω περισσότερο με αυτά που του λέω........όχι δεν εχω καμια ένδειξη.....ακόμα τον νιώθω πολύ ψηλά.....

απλά είναι και ήδη 3 κιλά..... γι αυτό και τα λέω..... θα δούμε.......

Κ εγώ ρε γμτ δεν τον καταλαβαίνω τον ΤΥΠΟ!!

τη μια νιώθω να μου πιέζει ελεεινά τη κύστη κ πηγαίνω κάθε τρεις κ λίγο τουαλέτα κ λέω να τις κατέβηκε κ την άλλη (όπως χθες κ σήμερα καλη ώρα) τον νιώθω τόσο ψηλά που μου δυσκολεύει την αναπνοή πιέζοντας με..κ προκαλεί κ καούρες..τι να πω!!

Βέβαια κ στις μανουλες Σεπτεμβρίου που ρώτησα που είναι 37+ ακόμη εβδομάδων κ σε κάποιες έχει κιόλας εμπεδωθεί λένε το μωρό όταν τεντώνεται προφανώς τους φτάνουν τα πόδια του κάτω από το στήθος..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ε ναι με τον μουσακά θα στρώσει το στομαχακι :mrgreen:

Κ εγώ πίτσες περιμένω σημερα παρά τις απίστευτες καούρες μου κάθε βράδυ κ κάθε ξημέρωμα!! Αφού ότι κ να φάω καουρα θα χω,δε ...... λεω, τουλάχιστον ας το ευχαριστηθω!!

Μπααα για να είναι κ των δυο μας έτσι δε νομίζω να κάναμε λάθος..κ αν βγάλουμε τη τάβλα δε στηρίζεται καλά εκεί..απλά σκέφτηκα να βάλω μια Φλις κουβερτουλα μαλακια να καλύψω την τάβλα κ ας δώσω ότι εξέχει κάτω από το κρεβάτι..νταξει τι στρωματακι που είναι πιο κάτω οκ δεν πολύ ενοχλεί πιστεύω..

Κ εγώ ρε γμτ δεν τον καταλαβαίνω τον ΤΥΠΟ!!

τη μια νιώθω να μου πιέζει ελεεινά τη κύστη κ πηγαίνω κάθε τρεις κ λίγο τουαλέτα κ λέω να τις κατέβηκε κ την άλλη (όπως χθες κ σήμερα καλη ώρα) τον νιώθω τόσο ψηλά που μου δυσκολεύει την αναπνοή πιέζοντας με..κ προκαλεί κ καούρες..τι να πω!!

Βέβαια κ στις μανουλες Σεπτεμβρίου που ρώτησα που είναι 37+ ακόμη εβδομάδων κ σε κάποιες έχει κιόλας εμπεδωθεί λένε το μωρό όταν τεντώνεται προφανώς τους φτάνουν τα πόδια του κάτω από το στήθος..

Ο γιατρός τι λέει? Εμένα μου είπε πως έχει κατέβει η κοιλίτσα(κ το μωρό) κ όταν τον ρώτησα αν έχει εμπεδωθεί,μου είπε πως είναι δεύτερη εγκυμοσύνη κ θα εμπεδωθεί όταν είναι να γεννησω:shock:

Εντάξει άμα σκεφτείς ότι είναι γύρω στα 45 εκατοστά(νομίζω) ε οποία κίνηση κ να κάνει κάπου ενοχλεί:mrgreen: κι όλα τα όργανα μας είναι πατημενα!

Εγώ δεν έχω τελευταία καούρες ευτυχώς. Όσο για την αναπνοή μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς λόγους! Από το άγχος ας πούμε κ την ανυπομονησία:tongue:

Φέραμε κι εμείς το κρεβατάκι του μωρού! Ιτς οφισιαλ,γεννάμε!!!!!!:lol:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλή Κυριακή!!!

@Renez @Irinoula86 και το δικό μας λίκνο που είναι αλκή μάρκα στις οδηγίες έγραφε να είναι λίγο πιο χαμηλά από το στρώμα, τώρα για το ξύλο που λέτε εν ξέρω!!

@Anastasia05 μιας κ αναφέρεις αποστειρωτη να κάνω μια ερώτηση!!

Αποστειρώνω τα μπουκαλια κλπ τσιμπρακαλα από το θηλαστρο , ομως έχω πάρει διπλά ώστε τις βραδυνές ώρες τουλάχιστον να μην χρειάζεται να πλένω ,να έχω έτοιμα τα δεύτερα,  για το επόμενο τρίωρο η ερώτηση είναι η εξής όταν ανοίγω να πάρω τα πρώτα τσιμπρακαλα χάνεται η αποστείρωση κ των υπολοίπων που είναι μέσα , άρα πρέπει να ξανά αποστειρωσω , υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατάει η αποστείρωση;;;

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Renez @Irinoula86 και το δικό μας λίκνο που είναι αλκή μάρκα στις οδηγίες έγραφε να είναι λίγο πιο χαμηλά από το στρώμα, τώρα για το ξύλο που λέτε εν ξέρω!!

Αποστειρώνω τα μπουκαλια κλπ τσιμπρακαλα από το θηλαστρο , ομως έχω πάρει διπλά ώστε τις βραδυνές ώρες τουλάχιστον να μην χρειάζεται να πλένω ,να έχω έτοιμα τα δεύτερα,  για το επόμενο τρίωρο η ερώτηση είναι η εξής όταν ανοίγω να πάρω τα πρώτα τσιμπρακαλα χάνεται η αποστείρωση κ των υπολοίπων που είναι μέσα , άρα πρέπει να ξανά αποστειρωσω , υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατάει η αποστείρωση;;;

Καλά κάνεις κ ρωτάς να μάθω κι εγώ!!!:mrgreen:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Να την πετάξω εγώ η άσχετη την κοτσάνα μου;;:mrgreen:

Αυτό που λένε να τα βάζουμε στο ψυγείο αμέσως μετά τον αποστειρωτη;

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Ο γιατρός τι λέει? Εμένα μου είπε πως έχει κατέβει η κοιλίτσα(κ το μωρό) κ όταν τον ρώτησα αν έχει εμπεδωθεί,μου είπε πως είναι δεύτερη εγκυμοσύνη κ θα εμπεδωθεί όταν είναι να γεννησω:shock:

Εντάξει άμα σκεφτείς ότι είναι γύρω στα 45 εκατοστά(νομίζω) ε οποία κίνηση κ να κάνει κάπου ενοχλεί:mrgreen: κι όλα τα όργανα μας είναι πατημενα!

Εγώ δεν έχω τελευταία καούρες ευτυχώς. Όσο για την αναπνοή μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς λόγους! Από το άγχος ας πούμε κ την ανυπομονησία:tongue:

Φέραμε κι εμείς το κρεβατάκι του μωρού! Ιτς οφισιαλ,γεννάμε!!!!!!:lol:

Μωρέ επειδή έχω περάσει τις κρισαρες μου με άγχος κ δύσπνοια τα ξεχωρίζω..γτ τοτε πχ μαζί με τη δύσπνοια δεν είχα κ όρεξη για φαγητό..τώρα κ όρεξη έχω αλλά κ όταν είμαι όρθια είμαι μια χαρά ενώ το άγχος δε διαχώριζε θέση:P έχω βρει κ του σπρώχνω λίγο τα πόδια όταν πιέζει πολύ αλλά ξανά αράζει μετά ο πασάς!!

Και ναι! Γενναμεεε :P

Just now, EugenJen είπε:

Ααα μήπως είναι πιο χαμηλά για θέμα ασφάλειας?? Κ καλά μην έρθει προς εμάς το μωρό ή μη το πλακωσουμε εμείς στον ύπνο..? Μπορεί...

Όσο για την αποστείρωση καλύτερα ρώτησε την παιδίατρο..κ μετά πες κ σε εμάς ε?!:D

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Υπάρχει τρόπος ναι.. Να τα βγάλεις όλα και να τα βάλεις στο ψυγείο, συναρμολογημενα παντα...χανεται η αποστείρωση όταν τα ανοίξεις και ας βγάζεις τα μισά, και τα άλλα μισά να ναι μέσα... Εγώ έτσι ξέρω τουλάχιστον... Κανεις αποστείρωση και μετά τα βγάζεις όλα μαζί τα συναρμολογεις και τα βάζεις ψυγείο ώσπου να τα χρησιμοποιήσεις... 

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όταν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, δοκίμασε να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης:tongue:

Όταν έρθει ο δικός μου θα σου έχω νεότερα! Νομίζω η @Nina13 k h @Christinα μπορούν να μας βοηθήσουν!!

Ο παιδίατρος γιατί να ξέρει πως χρησιμοποιείται ο κάθε αποστειρωτης????

Just now, Nina13 είπε:

Υπάρχει τρόπος ναι.. Να τα βγάλεις όλα και να τα βάλεις στο ψυγείο, συναρμολογημενα παντα...χανεται η αποστείρωση όταν τα ανοίξεις και ας βγάζεις τα μισά, και τα άλλα μισά να ναι μέσα... Εγώ έτσι ξέρω τουλάχιστον... Κανεις αποστείρωση και μετά τα βγάζεις όλα μαζί τα συναρμολογεις και τα βάζεις ψυγείο ώσπου να τα χρησιμοποιήσεις... 

Καλέ 1000 χρονια:wub:

Just now, Nina13 είπε:

Μέχρι 24 ώρες ψυγείο νομίζω είχες πει?

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Όταν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, δοκίμασε να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης:tongue:

Όταν έρθει ο δικός μου θα σου έχω νεότερα! Νομίζω η @Nina13 k h @Christinα μπορούν να μας βοηθήσουν!!

Ο παιδίατρος γιατί να ξέρει πως χρησιμοποιείται ο κάθε αποστειρωτης????

Καλέ 1000 χρονια:wub:

Μέχρι 24 ώρες ψυγείο νομίζω είχες πει?

Καλε εσυ και εγώ έχουμε ταιμινγκ... Χαχαχα 24 ώρες ναι.. Μετά παειιιιιι φτου κι απ την αρχή... Καλε ο παιδιατρος θα πει τα γενικά.. Αλλά μια είναι η αποστείρωση.. Ίδια για κάθε αποστείρωση, δλδ θέλω να πω, άπαξ και ανοίξει ο αποστείρωση, παπαλα η αποστείρωση... Χαχα

Ας συμφωνήσει μαζί μου και η @Christinα χαχα, α

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πώς είστε? Εμείς σήμερα κάναμε δουλίτσες και βάλαμε το κάθισμα του αυτοκινήτου! Είναι από αυτά που δεν βγαίνουν σαν αβγό! 0-18 κιλά. Κορίτσια αν βάλουμε από τώρα το λίκνο δίπλα δεν θα σκονιστει? Εγώ τα έχω στημένα καλυμμένα στο δωμάτιο της προς το παρών και λέει ο αντρας μου να το βάλουμε δίπλα όταν γεννήσω..  δεν ξερω... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Nina13 είπε:

Καλε εσυ και εγώ έχουμε ταιμινγκ... Χαχαχα 24 ώρες ναι.. Μετά παειιιιιι φτου κι απ την αρχή... Καλε ο παιδιατρος θα πει τα γενικά.. Αλλά μια είναι η αποστείρωση.. Ίδια για κάθε αποστείρωση, δλδ θέλω να πω, άπαξ και ανοίξει ο αποστείρωση, παπαλα η αποστείρωση... Χαχα

Ας συμφωνήσει μαζί μου και η @Christinα χαχα, α

Ακριβώς! Με το που ανοίξει,τελείωσε. Κ που τα πιάνουμε...

Απλά το σημαντικό είναι το εσωτερικό του μπιμπερο κ η θηλή(υποθέτω!):)

Just now, LadyP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πώς είστε? Εμείς σήμερα κάναμε δουλίτσες και βάλαμε το κάθισμα του αυτοκινήτου! Είναι από αυτά που δεν βγαίνουν σαν αβγό! 0-18 κιλά. Κορίτσια αν βάλουμε από τώρα το λίκνο δίπλα δεν θα σκονιστει? Εγώ τα έχω στημένα καλυμμένα στο δωμάτιο της προς το παρών και λέει ο αντρας μου να το βάλουμε δίπλα όταν γεννήσω..  δεν ξερω... 

Πολύ καλά τα έχεις καλυμμένα! Κι εγώ όταν το ετοιμάσω,αυτό θα κανω! Στρωμένο έτοιμο,κι ένα σεντονι απλωμένο πάνω απ' όλο το κουνάκι του:wub:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Αααα να ρωτησω σκέφτεστε να κάνετε κανένα κέρασμα ειδικό για τη γέννα? Μπισκοτάκια με σχέδια κουφετακια κτλ? Να τα δώσουμε πχ σε φίλους γνωστούς τα πεθερικά οι γονείς και εμείς όταν βγούμε? Δεν ξέρω αν παίζουν τώρα τέτοια αφού δεν θα έχουμε επισκέψεις στο νοσοκομείο αλλά γενικά τι σκέφτεστε για κερασματακια?

Just now, LadyP είπε:

Εχε τα έτοιμα και κάλυψε τα με ένα σεντονι, το οποίο θα αφαιρέσεις όταν επιστρέψετε... Καλά λες εσυ.. Ο άντρας ακόμα δεν αγχώνεται.. Κάτσε να επιστρέψετε από το μαιευτήριο, και θα λέει μα καλά γιατί δεν το ειχαμε στήσει νωρίτερα, χαχαχα καλές βόλτες με το κάθισμα και όσο μπορείτε να καθυστερήσεις να γυρίσετε το επόμενο κάθισμα προς τα μπροστά... Είναι πιο ασφαλές για τα παιδια να κοιτουν με φορά προς τα πισω... Καλησπερα είπα?? Δεν είπα.. Καλησπερα κουκλα

Ακριβώς! Με το που ανοίξει,τελείωσε. Κ που τα πιάνουμε...

Απλά το σημαντικό είναι το εσωτερικό του μπιμπερο κ η θηλή(υποθέτω!):)

Πολύ καλά τα έχεις καλυμμένα! Κι εγώ όταν το ετοιμάσω,αυτό θα κανω! Στρωμένο έτοιμο,κι ένα σεντονι απλωμένο πάνω απ' όλο το κουνάκι του:wub:

Καλε δεν υπάρχουν εεε χαχαχα είδες όταν έχεις εμπειρία??? 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Yesssss γενναμεεεεε!!!!!! 

Εγώ πηγα στη δουλειά πεμπτη και Παρασκευή.....(ποοοοσσοοοοο το χαρήκαμε δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!) δεν έκατσα όλες τις ώρες αλλά έκανα κάποια πραγματακια...... Τεσπα.... Οι μανουλες εκεί μ είπαν οτ8 η κοιλιά μ ειναι πολυ πανω ακόμη και ότι μάλλον ν δεν είμαι έτοιμη ακόμη..... Λίγο χάρηκα μπορώ να πω....... Κ μ έφυγε και λίγο άγχος..... 

• Χαχα 3

Just now, LadyP είπε:

Αααα να ρωτησω σκέφτεστε να κάνετε κανένα κέρασμα ειδικό για τη γέννα? Μπισκοτάκια με σχέδια κουφετακια κτλ? Να τα δώσουμε πχ σε φίλους γνωστούς τα πεθερικά οι γονείς και εμείς όταν βγούμε? Δεν ξέρω αν παίζουν τώρα τέτοια αφού δεν θα έχουμε επισκέψεις στο νοσοκομείο αλλά γενικά τι σκέφτεστε για κερασματακια?

Την πρώτη φορά που είχαμε κόσμο, είχαμε σηκώσει τον Κωνστ@ντινίδη από διπλα:P

Πιστεύω ότι τα μπισκοτάκια βουτύρου με ζαχαρόπαστα σε ωραία σχέδια κ ατομική συσκευασία,είναι ιδανικά για την κατάσταση τωρα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...