Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα :)

@Renez @Anastasia05  @marianna1986 Μπράβο βρε κορίτσια μου! Μεγαλώνουν τα ζουζουνακια σας και πλησιάζει η ώρα να τα πάρετε αγκαλίτσα :x Έτσι προσοχή κ ξεκούραση τώρα και μετά βουρρρ στο περπάτημα ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Και η μία στην άλλη δίνουμε θετική ενέργεια αλλά κ στα μωράκια μας πάνω απ' όλα!! 

Γερά να είναι όλα , κι αν βγουν νωρίς, να δυναμώσουν γρήγορα για να πάνε σπίτι:) κι όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν γρήγορα!

σε δύο εβδομάδες θα κάνουμε κ πλάνο τοκετου,ανάλογα πως έχω πάει μέχρι τοτε:) 

Φτάνουμε όλες στο τέλος αυτού του ταξιδιού κ εύχομαι σε όλες μας να κλείσει όπως το ονειρεύεται η καμε μια!:wub:

Εμείς εχθές το συζητήσαμε ειναι η αλήθεια γτ με έτρωγε εμένα κλασσικα:P

Είμαστε με δεδομένο προς το παρόν ότι πάμε για φυσιολογικο τοκετό με επισκληριδιο (είμαι βέβαιη ήδη για αυτή)απλά συμφωνήσαμε να βάζουμε σιγά σιγά λίγη δόση ώστε να μπορώ να συμμετέχω μην μουδιάσει τελείως κ δεν νιωθω..έπειτα ρώτησα για την περινεοτομη αν είναι απαραίτητη κ μου είπε ότι κατά τη διάρκεια της γέννας αξιολογουν το μέγεθος από το κεφαλάκι του παιδιού κ κρίνουν αν χρειάζεται ή όχι..αν είμαστε στη περίπτωση που χρειάζεται μου πρότεινε να μου κάνει εκείνος μια τομή ώστε να είναι ομοιόμορφη κ να ραφτει εξίσου ομοιόμορφα για την καλυτερη επουλωση της..γιατί αν αφήσουμε το μωρό να το κάνει "φυσικά" συνήθως σχιζεται ανόμοια  κ τα ράμματα είναι περισσότερα κτλ κτλ..

Χμμμμ τι άλλο είπαμε..είπαμε τι δωμάτιο θέλω..κ δε θυμάμαι κάτι άλλο..οποία έχει γενικά πληροφορίες για οτιδήποτε τις λέει εννοείται ε?!

Just now, Renez είπε:

Εμείς εχθές το συζητήσαμε ειναι η αλήθεια γτ με έτρωγε εμένα κλασσικα:P

Είμαστε με δεδομένο προς το παρόν ότι πάμε για φυσιολογικο τοκετό με επισκληριδιο (είμαι βέβαιη ήδη για αυτή)απλά συμφωνήσαμε να βάζουμε σιγά σιγά λίγη δόση ώστε να μπορώ να συμμετέχω μην μουδιάσει τελείως κ δεν νιωθω..έπειτα ρώτησα για την περινεοτομη αν είναι απαραίτητη κ μου είπε ότι κατά τη διάρκεια της γέννας αξιολογουν το μέγεθος από το κεφαλάκι του παιδιού κ κρίνουν αν χρειάζεται ή όχι..αν είμαστε στη περίπτωση που χρειάζεται μου πρότεινε να μου κάνει εκείνος μια τομή ώστε να είναι ομοιόμορφη κ να ραφτει εξίσου ομοιόμορφα για την καλυτερη επουλωση της..γιατί αν αφήσουμε το μωρό να το κάνει "φυσικά" συνήθως σχιζεται ανόμοια  κ τα ράμματα είναι περισσότερα κτλ κτλ..

Χμμμμ τι άλλο είπαμε..είπαμε τι δωμάτιο θέλω..κ δε θυμάμαι κάτι άλλο..οποία έχει γενικά πληροφορίες για οτιδήποτε τις λέει εννοείται ε?!

Καλά κι εμείς για φυσιολογικο πάμε με επισκληριδιο,όταν έχει προχωρήσει η διαστολή κ λίγο λίγο γιατί μετά δε νιώθω να σπρωξω! Περινεοτομη,εννοείται δεν το συζηταω κ ο γιατρός αποφασίζει όπως κρίνει,δουλειά του είναι. Εγώ ειμαι θετική

Αν δεν γινει κάτι φυσικά, παμε δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου για πρόκληση!

Κ σε δύο εβδομάδες αξιολογούμε πάλι :)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλά κι εμείς για φυσιολογικο πάμε με επισκληριδιο,όταν έχει προχωρήσει η διαστολή κ λίγο λίγο γιατί μετά δε νιώθω να σπρωξω! Περινεοτομη,εννοείται δεν το συζηταω κ ο γιατρός αποφασίζει όπως κρίνει,δουλειά του είναι. Εγώ ειμαι θετική

Αν δεν γινει κάτι φυσικά, παμε δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου για πρόκληση!

Κ σε δύο εβδομάδες αξιολογούμε πάλι :)

Η πρόκληση πως γίνεται?! Με φάρμακο ή πειράζουν από κάτω??

Just now, Renez είπε:

Η πρόκληση πως γίνεται?! Με φάρμακο ή πειράζουν από κάτω??

Με σε όρο! Αν θυμάμαι καλά,το προηγούμενο βράδυ μου ειχανε βάλει κ υποθετο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ουσίες,μη σου πω ότι να ναι. 

Από κάτω τσεκαραν διαστολη. Τέλος,αφού προχωρήσαμε κ δεν γίνονταν τίποτα,μου έσπασαν κ τα νερά κι έτσι πήρε πάλι μπρος η διαστολη κ γεννησα!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Renez είπε:

Κ να μην θηλάζεις γτ να μην ενώνεται ώστε πχ αν γκρινιαξει ή οτιδήποτε να μπορείς απλά να απλώσεις το χεράκι σου να την ηρεμήσεις..? Η για να την ελέγξεις απλά θα γυρνάς το κεφάλι σου κ θα τη κοιτάς δε θα χρειάζεται πχ να ανασηκωθεις να τη δεις από πάνω..

Λέω πως το σκέφτομαι εγώ..αλλιώς ναι υπάρχουν πολλά να δεις εννοείται..

Ναι το δήλωσα:P 

Μου είπε με το κλασσικό ήρεμο ύφος "ότι θες εσύ, μη μου ανησυχείς"..

21/9 ήταν να έρθει από το motherbaby αλλά το ακύρωσα κ τι κάναμε 10/10 γτ σκέφτηκα πως τωρα εχουμε πολλά έξοδα μαζεμένα με τη γέννα οπότε ας γλυτώσω για αυτόν το μήνα το 370αρι να τα δώσουμε τον επόμενο..

Περιμένουμε κ εσένα τα νέα σου λοιποοοον!! Ο,τι καλύτερο!!

Α δεν θέλω να ενώνεται γιατί το κρεβάτι μου είναι πολυ ψηλό.. Και επίσης θέλω να είναι λίκνο με κάγκελα για να αεριζεται και να λιαζεται.. Όταν το μεταφέρω στο σπίτι, δλδ θέλω να το πηγαινω παντου , ακόμα και στο μπαλκόνι μας. Η καλαθουνα της Ιγκλέσινα έχει τεράστιο βάθος και δεν θέλω να ναι όλη μέρα εκεί μέσα. Θέλω κάτι να έχει αρκετό φως το νεογέννητο τους πρωτους μήνες.

μια χαρά ηρεμουσα και τον γιο, όταν έκλαιγε το βράδυ, σηκωνομουν και τον επερνα. Εγώ δεν θέλω να ενώνεται και για έναν ακόμη λόγο. Αν δεν σηκωθώ από το κρεβάτι δυσκολα ανοίγει το μάτι, και ξυπνάω.. Όποτε καλυτερα να σηκώνομαι και να ναι ο εγκέφαλος μου παουερ την στιγμή που θα πιανω το νεογέννητο στα χέρια μου.. Γουστα είναι αυτά. Και αποφεύγονται και ατυχήματα, που το ξενυχτι φέρνει... 

Γι αυτό ρώτησα... 

Ευχαριστω όμως είπα? Δεν είπα.. Ευχαριστω

Με σε όρο! Αν θυμάμαι καλά,το προηγούμενο βράδυ μου ειχανε βάλει κ υποθετο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ουσίες,μη σου πω ότι να ναι. 

Από κάτω τσεκαραν διαστολη. Τέλος,αφού προχωρήσαμε κ δεν γίνονταν τίποτα,μου έσπασαν κ τα νερά κι έτσι πήρε πάλι μπρος η διαστολη κ γεννησα!!

Μια χαρά σε βρίσκω καλή μ!! Αντε με το καλό ο μαναρουλης σας!! Παίδαρος κι αυτός φτου φτου υυ

Ναι με όρο γίνεται.. Χορηγουν ωκυτοκινη νομίζω.. Κάτι έχω γράψει στις σημειώσεις μου από τα μαθήματα αλλά δεν θυμάμαι.. Μην λέω και εγώ βλακείες.. Το υπόθετο δεν θυμάμαι να μου το έβαλαν, καθώς εγώ χρειαστηκα και τεχνιτους αφου η διαδικασία δεν είχε ξεκινήσει... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Α δεν θέλω να ενώνεται γιατί το κρεβάτι μου είναι πολυ ψηλό.. Και επίσης θέλω να είναι λίκνο με κάγκελα για να αεριζεται και να λιαζεται.. Όταν το μεταφέρω στο σπίτι, δλδ θέλω να το πηγαινω παντου , ακόμα και στο μπαλκόνι μας. Η καλαθουνα της Ιγκλέσινα έχει τεράστιο βάθος και δεν θέλω να ναι όλη μέρα εκεί μέσα. Θέλω κάτι να έχει αρκετό φως το νεογέννητο τους πρωτους μήνες.

μια χαρά ηρεμουσα και τον γιο, όταν έκλαιγε το βράδυ, σηκωνομουν και τον επερνα. Εγώ δεν θέλω να ενώνεται και για έναν ακόμη λόγο. Αν δεν σηκωθώ από το κρεβάτι δυσκολα ανοίγει το μάτι, και ξυπνάω.. Όποτε καλυτερα να σηκώνομαι και να ναι ο εγκέφαλος μου παουερ την στιγμή που θα πιανω το νεογέννητο στα χέρια μου.. Γουστα είναι αυτά. Και αποφεύγονται και ατυχήματα, που το ξενυχτι φέρνει... 

Γι αυτό ρώτησα... 

Ευχαριστω όμως είπα? Δεν είπα.. Ευχαριστω

Είχα δει στο μαδερμπειμπι το κλασικό το λικνο ,που είναι σαν μικρή κούνια,ξύλινο,με ροδάκια από κάτω! Δες κ στα πάλιμπειμπι(από εκεί πήρα κούνια κ είμαι υπερευχαριστημενη!!)

Q1jtp2.png

Είχα δει στο μαδερμπειμπι το κλασικό το λικνο ,που είναι σαν μικρή κούνια,ξύλινο,με ροδάκια από κάτω! Δες κ στα πάλιμπειμπι(από εκεί πήρα κούνια κ είμαι υπερευχαριστημενη!!)

Το έχω σε λευκό, μα το χω στο χωριό... Ασε και λέω να το αφήσω εκεί.. Ευχαριστώ.. Θα δω ΙΚΕΑ αυτή τη φορά, και αυτό το δευτερο που έγραψες, θα μπω να δω.. Πήγα στα μαγαζιά μα τα πςρισσοτερα έχουν αυτά που ενώνονται.. Και δεν μου κάνουν.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Το έχω σε λευκό, μα το χω στο χωριό... Ασε και λέω να το αφήσω εκεί.. Ευχαριστώ.. Θα δω ΙΚΕΑ αυτή τη φορά, και αυτό το δευτερο που έγραψες, θα μπω να δω.. Πήγα στα μαγαζιά μα τα πςρισσοτερα έχουν αυτά που ενώνονται.. Και δεν μου κάνουν.. 

Κάνε κ μια αναζήτηση στο διαδίκτυο! Κάπου θα υπάρχουν αυτά τα όμορφα λικνα! Το πολύ πολύ να το πάρεις διαδικτυακά (εγώ έτσι τα παίρνω όλα πλέον!) 

Έχουν κ τα ΙΚΕΑ λίκνο????? Αν ναι ,από εκεί μη το συζητάς!!

Q1jtp2.png

Κάνε κ μια αναζήτηση στο διαδίκτυο! Κάπου θα υπάρχουν αυτά τα όμορφα λικνα! Το πολύ πολύ να το πάρεις διαδικτυακά (εγώ έτσι τα παίρνω όλα πλέον!) 

Πωωω κ εγώ όλα ίντερνετ..με βοηθάει να κάνω κ σύγκριση τιμών..

Αχχ τώρα που λέει λικνο..ρε το βλέπω έτσι διπλα από το κρεβάτι μας κ λιώνω..

@Irinoula86 καλέ το βάλατε στο κρεβάτι να μου πεις για τη μεριά της ξύλινης τάβλας???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Για ΙΚΕΑ με βλέπω φίλη μ ναι... Δεν θέλω να χω δυο φορες το ίδιο... Ασε και θα δουμε

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

2 hours ago, Anastasia05 said:

Λοιπόν το παλικαρακι μου είναι ολόκληρο μωρακι με μεγάλα μαγουλακια/χειλακια/ματάκια!! 3.024! Μου είπε ότι έχω αρκετό αμνιακό(εντός ορίων) γι αυτό νιώθω κ τόσο βάρος και είναι κ το μωράκι όσο ειναι

Σε δύο εβδομάδες έχω πάλι υπέρηχο και καρδιοτοκογραφο και καλλιέργεια κολπικού υγρού. Έχει κατέβει η κοιλίτσα μου κ όλα καλά.

Όχι κούραση,όχι πολύ περπάτημα,όχι σκάλες ,προσοχή προσοχή!!σε δύο εβδομάδες θέλουμε να ξεκινήσει ότι είναι να ξεκινήσει και αν ξεκινησει! Για την ώρα ξάπλα!!

Ολόκληρο παλικάρι, μπράβο!:) Εμ πώς να μη νιώθεις το βάρος... σκέψου τί κουβαλάμε μέσα μας! Όχι περπάτημα ακόμα, ε? Υπομονή λοιπόν λίγο ακόμα! 

Κι εγώ είμαι περίεργη να δω αν θα μου πει τίποτα διαφωτιστικό ο γιατρός στο επόμενο ραντεβού!

Άσχετη ερώτηση: τα μωρά μας (όσα είναι τελειόμηνα) παίρνουν συνήθως γύρω στο 1 κιλό τον τελευταίο μήνα? Στο ιντερνετ το κάθε σάιτ γράφει τα δικά του και οι απόψεις διύστανται... άλλοι λένε ότι στο τέλος βάζουν πολύυυ βάρος και άλλοι ότι ο ρυθμός ανάπτυξής τους μειώνεται λίγο τον τελευταίο μήνα.:unsure: Άντε βγάλε άκρη τώρα!

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ολόκληρο παλικάρι, μπράβο!:) Εμ πώς να μη νιώθεις το βάρος... σκέψου τί κουβαλάμε μέσα μας! Όχι περπάτημα ακόμα, ε? Υπομονή λοιπόν λίγο ακόμα! 

Κι εγώ είμαι περίεργη να δω αν θα μου πει τίποτα διαφωτιστικό ο γιατρός στο επόμενο ραντεβού!

Άσχετη ερώτηση: τα μωρά μας (όσα είναι τελειόμηνα) παίρνουν συνήθως γύρω στο 1 κιλό τον τελευταίο μήνα? Στο ιντερνετ το κάθε σάιτ γράφει τα δικά του και οι απόψεις διύστανται... άλλοι λένε ότι στο τέλος βάζουν πολύυυ βάρος και άλλοι ότι ο ρυθμός ανάπτυξής τους μειώνεται λίγο τον τελευταίο μήνα.:unsure: Άντε βγάλε άκρη τώρα!

Μειώνεται λίγο η ανάπτυξη τον τελευταίο μηνα:)

Πιστεύω μπορώ να κάνω υπομονή να μην περπατάω:lol: (Με το ζόρι περπατάω κι αυτό όταν είναι απόλυτα αναγκαίο)

Εγώ ότι πει ο γιατρός μου κάνω κ τώρα πάω να κοιμηθώ κάνα 2 ωρο:mrgreen:

Κάνε του οτι ερωτήσεις έχεις! Μέχρι να νιώσεις σιγουριά κ ασφάλεια! Εγώ ρωτάω τα πάντα!!! Κ πες του στο τέλος να σου πει αν υπάρχει κάτι ακόμη που καλό θα είναι να ξέρεις για τον τοκετό ή οτιδήποτε αλλο:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Ότι κ αν γίνεται το σε νοιάζει ρε αγάπη??

Βρε ας είναι 3+ κ όσο θέλει ας πάει!! Και το 3 το λέω ίσα ίσα για να είναι πιο "μπαμπατσικο" να μπορούμε να το πιάνουμε πιο "άφοβα"..όχι κ ότι αν βγει μικρότερο πειράζει!!

Της Ισμήνης σκέψου γεννήθηκε το ένα 2100 κ μια χαρά είναι κούκλα υγιέστατη ούτε θερμοκοιτίδα δε χρειάστηκε!! Γενικά της είπαν ότι από 2κιλα αν είναι κ οκ τα υπόλοιπα συστήματα τους (αναπνευστικό/ανοσοποιητικό κτλ) δε χρειάζονται τίποτε,ούτε θερμοκοιτίδα! Κ σκέψου ότι τα άνω των 36&6 έχουν ολοκληρώσει εντελώς όλα τα συστήματα τους:x

Πάντως @Eva137 λίγο που τι κοίταξα τώρα σε 4 site κ την εφαρμογή του κινητού μου "pregnancy+" λένε όλα μέσο όρο ότι 8ο&9ο μήνα παίρνουν 200-250 γραμμάρια την εβδομάδα..

Άρα έστω ότι την 36η είναι 3 κιλά το μαξ (θεωρητικά) θα είναι να φτάσει 4 κιλά την 40η εβδομαδα (σε ένα μήνα δηλαδή) κ το μίνιμουμ περίπου 3800..

• Μου αρέσει 1

Μια χαρά είναι όλα τα μωράκια αρκει να γεννιούνται υγιη. Προφανώς πολλές κοπέλες λόγω σωματοδομης κ γονιδίων δεν μπορούν να κάνουν μωρα 3.5 κιλών κ πάνω! Όλα μεγαλώνουν κ γίνονται κοπελαρες και αντρακλες!

• Μου αρέσει 4

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...