Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ναι ρε συ τι γίνεται??? Ααα ελπίζω σε εμάς τη μέρα εκείνη να μην έχει αλλά στο μυαλό του,τον θέλω εκεί συγκεντρωμένο:P

Πότε θα πας? 

Α! Μου έκανε κ "παράπονα" ότι είχε ξυπνήσει από τις 4 για μια γέννα διδύμων:x καλέ εγώ τα είχα για πιο σπάνια τα διδυμακια αλλά τελικά βλέπω εδώ στο φόρουμ αρκετουτσικα τελευταία....

Καλημερα κορίτσια !!!!!

Γλυκούλα μου Καλημέρα!!!!

Θα πάω την Κυριακή και ανυπομονώωωωωω :x καλέ ναι εγώ αμφιβάλλω αν κοιμάται ποτε χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημερα κορίτσια !!!!!

Γλυκούλα μου Καλημέρα!!!!

Θα πάω την Κυριακή και ανυπομονώωωωωω :x καλέ ναι εγώ αμφιβάλλω αν κοιμάται ποτε χαχαχαχ

Εμμμμ διάλεξαν επάγγελμα!! Κ μετά απορούμε γτ προγραμματίζουν καισαρικές σου λένε κάτσε μπας κ κοιμηθώ μία μερα:P

Άντε μαναρακι μου μια μερουλα έμεινα!! Ρεεε λες να είσαι η 3η στο πινακακι μας? Εγώ ποντάρω σε εσένα να ξέρεις!!

Υγ: ξενέρωσα εχθές γτ ήλπιζα να σε συναντήσω..λέω εκείνη θα τελειώνει όταν θα φτάνω εγώ..

Just now, Nina13 είπε:

Αντε αντε.. Μια χαρά είναι σκίζει το νινι..!!! Με το καλοοοο

Εμενα θα με αγχώνε να μην βλέπω το μωρό τις τελευταίες εβδομάδες. Οχι για το βάρος

Αλλά για την εξέλιξη του εκεί μέσα καθώς στριμοχνωνται κι αυτά... 

Καλά εννοείται οι γιατροί δεν έχουν στάνταρ. Που να δεις στη δευτερη κυηση. Εμένα όλο μου την λέει, τι τα ρωτάς εσυ αφου τα ξέρεις? Λες και θυμάμαι εγώ τα παβτα από την πρωτη.. Χαχα

Καλά κάνεις και του έχεις εμπιστοσυνη... Θα σε βοηθήσει να φέρεις το μωρό σου στον κόσμο... Αντε λίγο σας έμεινε στις περισσοτερες!!!! Να πανε ολα καλα

Εσένα σε βλεπω για next..με πητ 27/09.. Χαχαχα με το καλοοοο!!!!!! 

Λεςςςςς; μακάρι!!!! Αγχώνομαι λιγάκι ναι μεν..Αλλά θέλω να την δωωω!!!

Σε ευχαριστώ Νίνα μου με το καλό και σε εσένα!!!:-D

Just now, Renez είπε:

Ελα υπομονή τελειώνεις κ εσύ να ηρεμήσεις ,όλες μας βασικά είπαμε εκτός από όσες δε θέλουν να αποχωριστούν τη κοιλίτσα τους,τι να κάνουμε τις κατανοούμε κ αυτές τις... τρελές!!:mrgreen:

Όσο για το λικνο εγώ κ η @Irinoula86 έχουμε το bebe star side to side είναι ουσιαστικά ακριβως εξωτερικα κ σε λειτουργία σαν της chicco next to.me(ανοίγει η μία πλευρά αν θες κ κολλάει στο κρεβάτι κ από την άλλη έχει τρυπουλες για όσο καλύτερο αερισμό)λίγο πιο μεγάλο κιόλας κ έχει το καλό ότι μετατρέπεται κ σε παρκοκρεβατο για το μέλλον..τσεκαρε το γτ είναι κ στη μισή τιμή της chicco!

Κ 2-3 από εδώ έχουν της chicco απ' ότι θυμάμαι @OctoberMom @EugenJen και κάποια ακόμη..

Ευχαριστωωω επειδή δεν θα θηλαζω όμως. Δεν θέλω να ενώνεται με το κρεβάτι... Θα κάνω καμια έρευνα αγοράς σήμερα... Θα γυρίσω τα μαγαζιά δλδ... Χαχα

Λεςςςςς; μακάρι!!!! Αγχώνομαι λιγάκι ναι μεν..Αλλά θέλω να την δωωω!!!

Σε ευχαριστώ Νίνα μου με το καλό και σε εσένα!!!:-D

Εννοείται... Εγώ είμαι σίγουρη.. Σε σκεφτόμουν χθες και έλεγα τώρα έρχεται κι άλλη μανουλα... Να μαστε καλα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Εμμμμ διάλεξαν επάγγελμα!! Κ μετά απορούμε γτ προγραμματίζουν καισαρικές σου λένε κάτσε μπας κ κοιμηθώ μία μερα:P

Άντε μαναρακι μου μια μερουλα έμεινα!! Ρεεε λες να είσαι η 3η στο πινακακι μας? Εγώ ποντάρω σε εσένα να ξέρεις!!

Υγ: ξενέρωσα εχθές γτ ήλπιζα να σε συναντήσω..λέω εκείνη θα τελειώνει όταν θα φτάνω εγώ..

Χαχαχαχαχα για να δούμε.!! 

Και εγω νόμιζα θα σε έβλεπα..μην σου πω σχεδόν σίγουρη ήμουν!! Πότε δεν ξέρεις όμως έχουμε λίγες ευκαιρίες ακόμα. Αλλιώς μετά με τα μωράκια μας μαζί :mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Κοντεύεις κ εσύ μωρέ..ξέρω ότι το θες κ εσύ όσο πιο γρήγορα κ θα έρθει να δεις τη κατάλληλη στιγμή!! Ξέρουν εκείνα τα άτιμα!!

Κοίτα δεν με νοιάζει πλέον ο υπέρηχος τόσο γτ ούτε τον βλέπω ολόκληρο να τον ευχαριστηθω όπως πριν τον 7ον ξερεις που φαινόντουσαν ολόκληρα νινακια κ όσο για την εξέλιξη εκεί μέσα φαίνεται από τη καρδούλα γτ αν υπάρχει περιτύλιξη ή δυσανασχετεί το μωρό πέφτουν οι παλμοί του κ το βλέπουν στον καρδιοτοκογραφο..

Καλά αν φάω καμία φρίκη να θέλω να τον δω δεν είναι κ κάτι,δίπλα έχει το μηχάνημα του υπερήχου:P 

Του είπες οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να κρατηθεις; Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα αντέξεις και θα κάνεις υπέρηχο να δεις τον προσοντουχο μας!!!:mrgreen::-P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez said:

Ελα υπομονή τελειώνεις κ εσύ να ηρεμήσεις ,όλες μας βασικά είπαμε εκτός από όσες δε θέλουν να αποχωριστούν τη κοιλίτσα τους,τι να κάνουμε τις κατανοούμε κ αυτές τις... τρελές!!:mrgreen:

Όσο για το λικνο εγώ κ η @Irinoula86 έχουμε το bebe star side to side είναι ουσιαστικά ακριβως εξωτερικα κ σε λειτουργία σαν της chicco next to.me(ανοίγει η μία πλευρά αν θες κ κολλάει στο κρεβάτι κ από την άλλη έχει τρυπουλες για όσο καλύτερο αερισμό)λίγο πιο μεγάλο κιόλας κ έχει το καλό ότι μετατρέπεται κ σε παρκοκρεβατο για το μέλλον..τσεκαρε το γτ είναι κ στη μισή τιμή της chicco!

Κ 2-3 από εδώ έχουν της chicco απ' ότι θυμάμαι @OctoberMom @EugenJen και κάποια ακόμη..

Απλά επειδή θα χρειαστεί αντιβίωση το παιδί αν κολλήσει κ φυσικά θέλουμε να την αποφύγουμε σε νεογέννητο!!

Αν δεν έχει απασχολήσει κ τράχηλος σου ή οι συσπάσεις σου κτλ τον γιατρό σου τότε να μην απασχολούν ούτε εσένα! Άσε τι διαβάζεις κ τι κάνουν άλλοι γιατροί. Ούτε εμένα έχει δει τον τράχηλο μου μετά τη β επιπέδου κ όταν ρώτησα γτ μου είπε (ο εμβρυολογος) ήταν εξαιρετικός κ μακρύς για να μας απασχολεί πλέον. Όσο για τις συσπάσεις πίστεψε με αν είχες ανησυχιτικες θα τις ένιωθες μαζί με πόνο (τύπου περιόδου σε κοιλίτσα κ μέση) θα το έλεγες στο γιατρό κ τότε θα δρούσε αναλόγως.

Αρααααα όλα πάνε καλα κ το ξέρεις πολύ καλά μέσα σου απλά δε τρώει που διαβάζεις τι κάνουν άλλοι γιατροί κ το κατανοώ,αλλά εφόσον νιώθουμε κ καλά προς τι η ανησυχία φίλη??

Εγώ πάντως εχθές ξανά έφτιαξα τη βαλίτσα μου χαχχαα τώρα που ήμουν βέβαιη ότι έχω ότι χρειάζομαι είπα να τα ταξινομησω κ καλυτερα:P ψυχαναγκασμός ξεκάθαρος!!

Χαχα, κι εγώ που είχα αρχίσει να μαζεύω τα πράγματα της λίστας μου προχθές, καθάρισα τη βαλίτσα σήμερα και άρχισα να τη γεμίζω και να τα ομαδοποιώ όλα σε θήκες, σακουλάκια κτλ. Τί να κάνουμε, αφού θέλουμε να είμαστε οργανωμένες!;)

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Nina13 είπε:

Ευχαριστωωω επειδή δεν θα θηλαζω όμως. Δεν θέλω να ενώνεται με το κρεβάτι... Θα κάνω καμια έρευνα αγοράς σήμερα... Θα γυρίσω τα μαγαζιά δλδ... Χαχα

Εννοείται... Εγώ είμαι σίγουρη.. Σε σκεφτόμουν χθες και έλεγα τώρα έρχεται κι άλλη μανουλα... Να μαστε καλα

Εγώ έχω το λικνο bebestars αλλά το ξύλινο..είναι μια γλυκα!!!! Πιο πολύ ενθουσιασμό  ένιωσα και από την κούνια επειδή είναι έτσι μικρούλι !!

Απλα  δεν έχω εμπειρία αν θα βολέψει η όχι θα δείξει!!!

Άντε μακάρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σήμερα καλά ψώνια!!

Επίσης @Renezμου φλασιά έφαγα τώρα..η κούνια σας ήρθε;;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα !!!:)

Όλα καλά τα νέα λοιπόν από τα ραντεβού ! Μπραβο κορίτσια !

Ετοιμάζομαι κι εγώ να πάω για υπέρηχο, να δω το αντράκι μου!:wub:

Το μεγάλο το αντράκι είναι από χθες με τη γιαγιά και το σκυλάκι, για να μην τον ταλαιπωρούμε πηγαινε-ελα Αθήνα κ χουζουρεψα μέχρι τωρα:mrgreen:

Έλεγα να πάρω κ τη βαλίτσα μαζί καλού αλλά φρικαρε λιγακι ο άντρας μου κ λέω εντάξει να μη παρω:tongue:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Το μεγάλο το αντράκι είναι από χθες με τη γιαγιά και το σκυλάκι, για να μην τον ταλαιπωρούσε πηγαινε-ελα Αθήνα κ χουζουρεψα μέχρι τωρα:mrgreen:

Έλεγα να πάρω κ τη βαλίτσα μαζί καλού αλλά φρικαρε λιγακι ο άντρας μου κ λέω εντάξει να μη παρω:tongue:

Καλή τύχη στο ραντεβού... περιμένουμε τα νέα σου!:wink:

• Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Just now, Nina13 είπε:

Κ να μην θηλάζεις γτ να μην ενώνεται ώστε πχ αν γκρινιαξει ή οτιδήποτε να μπορείς απλά να απλώσεις το χεράκι σου να την ηρεμήσεις..? Η για να την ελέγξεις απλά θα γυρνάς το κεφάλι σου κ θα τη κοιτάς δε θα χρειάζεται πχ να ανασηκωθεις να τη δεις από πάνω..

Λέω πως το σκέφτομαι εγώ..αλλιώς ναι υπάρχουν πολλά να δεις εννοείται..

Χαχαχαχαχα για να δούμε.!! 

Και εγω νόμιζα θα σε έβλεπα..μην σου πω σχεδόν σίγουρη ήμουν!! Πότε δεν ξέρεις όμως έχουμε λίγες ευκαιρίες ακόμα. Αλλιώς μετά με τα μωράκια μας μαζί :mrgreen:

Του είπες οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να κρατηθεις; Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα αντέξεις και θα κάνεις υπέρηχο να δεις τον προσοντουχο μας!!!:mrgreen::-P

Ναι το δήλωσα:P 

Μου είπε με το κλασσικό ήρεμο ύφος "ότι θες εσύ, μη μου ανησυχείς"..

Εγώ έχω το λικνο bebestars αλλά το ξύλινο..είναι μια γλυκα!!!! Πιο πολύ ενθουσιασμό  ένιωσα και από την κούνια επειδή είναι έτσι μικρούλι !!

Απλα  δεν έχω εμπειρία αν θα βολέψει η όχι θα δείξει!!!

Άντε μακάρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σήμερα καλά ψώνια!!

Επίσης @Renezμου φλασιά έφαγα τώρα..η κούνια σας ήρθε;;

21/9 ήταν να έρθει από το motherbaby αλλά το ακύρωσα κ τι κάναμε 10/10 γτ σκέφτηκα πως τωρα εχουμε πολλά έξοδα μαζεμένα με τη γέννα οπότε ας γλυτώσω για αυτόν το μήνα το 370αρι να τα δώσουμε τον επόμενο..

Just now, Anastasia05 είπε:

Το μεγάλο το αντράκι είναι από χθες με τη γιαγιά και το σκυλάκι, για να μην τον ταλαιπωρούμε πηγαινε-ελα Αθήνα κ χουζουρεψα μέχρι τωρα:mrgreen:

Περιμένουμε κ εσένα τα νέα σου λοιποοοον!! Ο,τι καλύτερο!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κ να μην θηλάζεις γτ να μην ενώνεται ώστε πχ αν γκρινιαξει ή οτιδήποτε να μπορείς απλά να απλώσεις το χεράκι σου να την ηρεμήσεις..? Η για να την ελέγξεις απλά θα γυρνάς το κεφάλι σου κ θα τη κοιτάς δε θα χρειάζεται πχ να ανασηκωθεις να τη δεις από πάνω..

Λέω πως το σκέφτομαι εγώ..αλλιώς ναι υπάρχουν πολλά να δεις εννοείται..

Ναι το δήλωσα:P 

Μου είπε με το κλασσικό ήρεμο ύφος "ότι θες εσύ, μη μου ανησυχείς"..

21/9 ήταν να έρθει από το motherbaby αλλά το ακύρωσα κ τι κάναμε 10/10 γτ σκέφτηκα πως τωρα εχουμε πολλά έξοδα μαζεμένα με τη γέννα οπότε ας γλυτώσω για αυτόν το μήνα το 370αρι να τα δώσουμε τον επόμενο..

Περιμένουμε κ εσένα τα νέα σου λοιποοοον!! Ο,τι καλύτερο!!

Μια χαρά το σκέφτηκες... λίγες μέρες διαφορα. 

Εχετε και το λικνο του το όμορφο έτοιμο!!

Με το Καλό να δείτε το αντράκι σας!!! Θα περιμένουμε νέα!!:-D

Μια χαρά το σκέφτηκες... λίγες μέρες διαφορα. 

Εχετε και το λικνο του το όμορφο έτοιμο!!

Με το Καλό να δείτε το αντράκι σας!!! Θα περιμένουμε νέα!!:-D

Ναι ρε συ κανονικά κ βιάστηκα να την πάρω..αφού σίγουρα 3 μηνο τον θέλω στο λίκνο πλάι μου!!

Αλλαααα ήθελα να τελειώσω το δωμάτιο..ο ψυχαναγκασμός που λέγαμε..

• Χαχα 1

Λοιπόν το παλικαρακι μου είναι ολόκληρο μωρακι με μεγάλα μαγουλακια/χειλακια/ματάκια!! 3.024! Μου είπε ότι έχω αρκετό αμνιακό(εντός ορίων) γι αυτό νιώθω κ τόσο βάρος και είναι κ το μωράκι όσο ειναι

Σε δύο εβδομάδες έχω πάλι υπέρηχο και καρδιοτοκογραφο και καλλιέργεια κολπικού υγρού. Έχει κατέβει η κοιλίτσα μου κ όλα καλά.

Όχι κούραση,όχι πολύ περπάτημα,όχι σκάλες ,προσοχή προσοχή!!σε δύο εβδομάδες θέλουμε να ξεκινήσει ότι είναι να ξεκινήσει και αν ξεκινησει! Για την ώρα ξάπλα!!

• Μου αρέσει 8

Q1jtp2.png

Λοιπόν το παλικαρακι μου είναι ολόκληρο μωρακι με μεγάλα μαγουλακια/χειλακια/ματάκια!! 3.024! Μου είπε ότι έχω αρκετό αμνιακό(εντός ορίων) γι αυτό νιώθω κ τόσο βάρος και είναι κ το μωράκι όσο ειναι

Σε δύο εβδομάδες έχω πάλι υπέρηχο και καρδιοτοκογραφο και καλλιέργεια κολπικού υγρού. Έχει κατέβει η κοιλίτσα μου κ όλα καλά.

Όχι κούραση,όχι πολύ περπάτημα,όχι σκάλες ,προσοχή προσοχή!!σε δύο εβδομάδες θέλουμε να ξεκινήσει ότι είναι να ξεκινήσει και αν ξεκινησει! Για την ώρα ξάπλα!!

Πόσο χαίρομαι κ για τον παίδαρο σου Αναστασία μου!!

Ολόκληρο αντράκι πλέον κ εσενα!!

Ρε κοριτσιααάαα είμαστε (οι περισσότερες) στον 9ο!! Έχουμε πλέον 3κιλα μωραααα!!! Απίστευτο!! Κ τουλάχιστον φεύγει το πολύ άγχος της προωρότητας κ τα 3 προωρακια μας είναι υγιέστατα δόξα τον Θεό..!!

Αφού λεμε ΓΟΥΡΛΟ-ΟΜΑΔΑ ρεεε!! Όλες μαζί να είμαστε μια γροθιά να έχουμε ΜΟΝΟ θετική ενέργεια πλέον γιατί τη χρειαζόμαστε όλες!! Να στελνει αγάπη κ αισιοδοξία η μία στην άλλη κ όλα θα μας πάνε τέλεια!! Μη ξεχνάμε ο Θεός κ το σύμπαν πάντα ακούνε κ μας φέρνουν ο,τι δίνουμε εμείς στους άλλους!!

• Μου αρέσει 5

Just now, Renez είπε:

Πόσο χαίρομαι κ για τον παίδαρο σου Αναστασία μου!!

Ολόκληρο αντράκι πλέον κ εσενα!!

Ρε κοριτσιααάαα είμαστε (οι περισσότερες) στον 9ο!! Έχουμε πλέον 3κιλα μωραααα!!! Απίστευτο!! Κ τουλάχιστον φεύγει το πολύ άγχος της προωρότητας κ τα 3 προωρακια μας είναι υγιέστατα δόξα τον Θεό..!!

Αφού λεμε ΓΟΥΡΛΟ-ΟΜΑΔΑ ρεεε!! Όλες μαζί να είμαστε μια γροθιά να έχουμε ΜΟΝΟ θετική ενέργεια πλέον γιατί τη χρειαζόμαστε όλες!! Να στελνει αγάπη κ αισιοδοξία η μία στην άλλη κ όλα θα μας πάνε τέλεια!! Μη ξεχνάμε ο Θεός κ το σύμπαν πάντα ακούνε κ μας φέρνουν ο,τι δίνουμε εμείς στους άλλους!!

Και η μία στην άλλη δίνουμε θετική ενέργεια αλλά κ στα μωράκια μας πάνω απ' όλα!! 

Γερά να είναι όλα , κι αν βγουν νωρίς, να δυναμώσουν γρήγορα για να πάνε σπίτι:) κι όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν γρήγορα!

σε δύο εβδομάδες θα κάνουμε κ πλάνο τοκετου,ανάλογα πως έχω πάει μέχρι τοτε:) 

Φτάνουμε όλες στο τέλος αυτού του ταξιδιού κ εύχομαι σε όλες μας να κλείσει όπως το ονειρεύεται η καμε μια!:wub:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...