Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , ΜΑΡΙΑ84 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!

Την Τρίτη 11/3 κάναμε την εμβρυομεταφορά με τις δυο βλαστοκύστες που είχα στην κατάψυξη. Σήμερα γύρισα στην δουλειά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου. Έχω χοριακή την Πέμπτη 20/3 και με έχει φάει η αγωνία.

Την προηγούμενη φορά που είχε βγει θετικό είχα κάποια συμπτώματα, όπως κράμπες, πρήξιμο στο στήθος και ελάχιστο αιματάκι μια μέρα πριν την χοριακή. Τώρα τίποτα απολύτως, αν εξαιρέσεις ότι αισθάνομαι σαν να μου έρχεται περίοδος. Το ξέρω πως με τόσα φάρμακα είναι φυσιολογικό να διαφέρουν τα συμπτώματα σε κάθε προσπάθεια. Το ξέρω πως πολλές κοπέλες έχουν θετικό τεστ χωρις κανένα σύμπτωμα, τα λέω και η ίδια στον εαυτό μου αλλά δεν με ακούω πάντα! Έτσι τα έγραψα εδώ για να τα βλέπω γραμμένα, γιατί όπως λένε, τα γραπτά μένουν!!🤔

Ευχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία γιατί μας αξίζει!!! Είμαστε μαχήτριες και θα τα καταφέρουμε!!!

Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου που γύρισες στη δουλειά. Δεν έχω ιδέα πως θα το ρυθμίσω αυτό το πράγμα να συγκεντρωθώ και στη δουλειά! Λογικό είναι η αγωνία σου και η ανυπομονησία σου να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ετσι για να τα δεις γραμμένα άλλη μια φορά μήπως και σε βοηθήσει κάπως: τα συμπτώματα τόσο νωρίς είναι κατά βάση από τα φάρμακα. Έλλειψη συμπτωμάτων δεν σημαίνει αρνητική χοριακή όπως και η ύπαρξη συμπτωμάτων δεν σημαίνει θετική χοριακή. Οπότε τζάμπα βασανίζεσαι! 
      Να έχεις μια τεράστια χοριακη και να είσαι πολύ πολύ πολύ πολύ έγκυος την πέμπτη 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Wow @OctoberMom! Πανέμορφο το σάιτ σας και τα ξύλινα παιχνίδια! Στολίδια είναι να τα έχει κανείς στο σπίτι του! Συγχαρητήρια!!!! 

@Jasmine@ Μπραβο! Μια χαρά οι κόρες σου κ στο βάρος! Όλα τέλεια! Περιμένουμε να μας πεις όταν βρεις την ευκαιρία πως μπήκες για γέννα και γενικά την όλη εμπειρία!

Πήγα κ εγώ στο γιατρό, έκανα nst και υπέρηχο. Όλα μια χαρά στο 10 η γραμμή των συσπάσεων, έχω μέλλον ακόμα! Ο υπέρηχος καλός κ αυτός, ένα συνονθύλευμα από πόδια, πλάτη κλπ δεν είδα κ τπτ... Βάρος κατά προσέγγιση 2.400 και ραντεβού σε 2 εβδ πάλι (αν δεν προηγηθεί τπτ άλλο)

Δέκα σταθερά ήσουν? Δεν έκανες μεγαλύτερη εσύ ε? Εμένα βιάζεται ο ατιμος..ακούει τη μανούλα μάλλον:P

Ααα σε δύο εβδομάδες ε? Εγώ δε του αφήνω περιθώρια επιλογής του γιατρού από 35η του είχα πει θα έρχομαι κάθε εβδομάδα:D δημοκρατικά πάντα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@Eirini_kaκοριτσακι --} ΠΗΤ: 1/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) 

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)  ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/9/20 :x ) 1η

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (10/9/20:x) 2η

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 32!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 21!!

Το τονίζω κιόλας κυουρια μου!! 1η:P

Λοιποοοον στα δικά μου,πήγα στον γιατρουδακο κ έκανα μόνο nst όλα καλά αλλά έχουν ανέβει οι συσπάσεις μου από 10αρες τη προηγούμενη εβδομάδα σε αρκετές 30αρες με 35αρες.. αλλά μου είπε όσο προχωράει είναι κ φυσιολογικο κ το θέλουμε..από την επόμενη εβδομάδα κόβω κ το μαγνήσιο..

Επίσης μου είπε να πάω την επόμενη εβδομάδα για τον τελευταίο μας υπερηχο να δούμε πιο πολύ τα κιλακια του μπέμπη κ μετά ξανά όταν θα είναι να γεννήσω λέει με το καλό..καλέ κορίτσια πως πέρασε ι καιρός Παναγία μου?! Όταν είπα στον άντρα μου πως την επόμενη είναι ο τελευταίος υπέρηχος χλωμιασε:P

Θα πηγαίνω βέβαια για nst γιατί μου είπε πλέον θα μας νοιάζουν οι παλμοί του μωρού κ οι συσπάσεις του..επίσης θα μου γράψει καλλιέργεια κ τελευταίες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα..

Χμμμ...αυτά νομίζω!! Ήθελα πολύ να τον δω..όχι ότι φαίνεται πλέον ολοκληρος βέβαια να τον χαρώ(ξέρετε τώρα πως φαίνονται,τμήμα τμήμα..) αλλαα να δω τα κιλακια του από τη προηγούμενη εβδομάδα..τεσπα..υπομονή λίγες μέρες ξανά..

Υγ: @Mariamaraki στο ακύρωσε κ εσένα λόγω του τοκετού που είχε?? Εμένα ευτυχώς επειδή με είχε αργά 8:30 πρόλαβα βέβαια ήρθε 9 η ώρα... Ας οψετε,τι να τη κάνουμε κ την άλλη που γεννούσε?!:P

Αχ τέλεια κοντεύουμεεεεεεε και δεν το πιστευω!!!!!

Ναι μου το ακύρωσε τι να κάνουμε πολλές γεννες κορίτσιααααα χαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Ναι ρε συ τι γίνεται??? Ααα ελπίζω σε εμάς τη μέρα εκείνη να μην έχει αλλά στο μυαλό του,τον θέλω εκεί συγκεντρωμένο:P

Πότε θα πας? 

Α! Μου έκανε κ "παράπονα" ότι είχε ξυπνήσει από τις 4 για μια γέννα διδύμων:x καλέ εγώ τα είχα για πιο σπάνια τα διδυμακια αλλά τελικά βλέπω εδώ στο φόρουμ αρκετουτσικα τελευταία....

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Δέκα σταθερά ήσουν? Δεν έκανες μεγαλύτερη εσύ ε? Εμένα βιάζεται ο ατιμος..ακούει τη μανούλα μάλλον:P

Ααα σε δύο εβδομάδες ε? Εγώ δε του αφήνω περιθώρια επιλογής του γιατρού από 35η του είχα πει θα έρχομαι κάθε εβδομάδα:D δημοκρατικά πάντα!!

Ναι κ πριν 10 μέρες που είχα πάει στο 10 ήταν. Κ κοιταξα κ τα nst που είχα από την πρώτη εγκυμοσύνη στο τελευταίο ήμουν 37+3 και ήταν κ εκείνο στο 10. Όλα μια ευθεία γραμμή! Κ έχει τύχει να έχω συσπασουλα την ώρα του nst και να μην δείξει. Ίσως πιάνει άλλου είδους  συσπασεις δεν ξέρω!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Ναι κ πριν 10 μέρες που είχα πάει στο 10 ήταν. Κ κοιταξα κ τα nst που είχα από την πρώτη εγκυμοσύνη στο τελευταίο ήμουν 37+3 και ήταν κ εκείνο στο 10. Όλα μια ευθεία γραμμή! Κ έχει τύχει να έχω συσπασουλα την ώρα του nst και να μην δείξει. Ίσως πιάνει άλλου είδους  συσπασεις δεν ξέρω!

Μια χαρά είναι να πάρει τις βδομαδουλες του να δυναμώνει οοολο κ πιο πολυ:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Γέννησα χθες το πρωί, 2 υγιέστατα κορίτσια 2180,2260. Δε χρειάστηκαν κάτι, τις έχω δίπλα μου από την πρώτη ώρα, έχω ξετρελαθεί! Η καισαρική μια ταλαιπωρία, αν μπορείτε να το αποφύγετε καλό θα είναι....

Μπράβο κορίτσι μου!! Να σου ζήσουν!!!! Πάντα υγεία αγάπη και ευτυχία! 

Έτσι μόνο καλά νέα να ακούμε και από τις γέννες πλέον (το λέω και δεν το πιστεύω) και από όλα τα κορίτσια που έχουν ραντεβού στο γιατρό αυτές τις μέρες!:wink:

Just now, Renez said:

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)  ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/9/20 :x ) 1η

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (10/9/20:x) 2η

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 32!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 21!!

Λοιποοοον στα δικά μου,πήγα στον γιατρουδακο κ έκανα μόνο nst όλα καλά αλλά έχουν ανέβει οι συσπάσεις μου από 10αρες τη προηγούμενη εβδομάδα σε αρκετές 30αρες με 35αρες.. αλλά μου είπε όσο προχωράει είναι κ φυσιολογικο κ το θέλουμε..από την επόμενη εβδομάδα κόβω κ το μαγνήσιο..

Επίσης μου είπε να πάω την επόμενη εβδομάδα για τον τελευταίο μας υπερηχο να δούμε πιο πολύ τα κιλακια του μπέμπη κ μετά ξανά όταν θα είναι να γεννήσω λέει με το καλό..καλέ κορίτσια πως πέρασε ι καιρός Παναγία μου?! Όταν είπα στον άντρα μου πως την επόμενη είναι ο τελευταίος υπέρηχος χλωμιασε:P

Θα πηγαίνω βέβαια για nst γιατί μου είπε πλέον θα μας νοιάζουν οι παλμοί του μωρού κ οι συσπάσεις του..επίσης θα μου γράψει καλλιέργεια κ τελευταίες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα..

Χμμμ...αυτά νομίζω!! Ήθελα πολύ να τον δω..όχι ότι φαίνεται πλέον ολοκληρος βέβαια να τον χαρώ(ξέρετε τώρα πως φαίνονται,τμήμα τμήμα..) αλλαα να δω τα κιλακια του από τη προηγούμενη εβδομάδα..τεσπα..υπομονή λίγες μέρες ξανά..

Υγ: @Mariamaraki στο ακύρωσε κ εσένα λόγω του τοκετού που είχε?? Εμένα ευτυχώς επειδή με είχε αργά 8:30 πρόλαβα βέβαια ήρθε 9 η ώρα... Ας οψετε,τι να τη κάνουμε κ την άλλη που γεννούσε?!:P

Αυτοί οι αριθμοί που λες έχουν να κάνουν με την ένταση των συσπάσεων, και όχι με τον αριθμό τους, σωστά? Σόρρυ, αλλά είμαι λίγο άσχετη, ποτέ δεν έχω δει πώς γίνεται το nst. Εγώ θα περιμένω να μας πεις και τα κιλάκια του μπέμπη στο επόμενο ραντεβού, γιατί από ότι θυμάμαι πάντα ήταν κοντά τα αγόρια μας, μήηηηπως πάρω κι εγώ μια ιδέα για τον δικό μου!:P

Εδώ δε ξέρω βρε κορίτσια αν κάνουν καθόλου nst... ελπίζω τουλάχιστον να κάνουν τελευταία στιγμή για να το παρακολουθούν την ώρα της γέννας, τί να πω! 

Καλή υπομονή σε όλες μας!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Έτσι μόνο καλά νέα να ακούμε και από τις γέννες πλέον (το λέω και δεν το πιστεύω) και από όλα τα κορίτσια που έχουν ραντεβού στο γιατρό αυτές τις μέρες!:wink:

Αυτοί οι αριθμοί που λες έχουν να κάνουν με την ένταση των συσπάσεων, και όχι με τον αριθμό τους, σωστά? Σόρρυ, αλλά είμαι λίγο άσχετη, ποτέ δεν έχω δει πώς γίνεται το nst. Εγώ θα περιμένω να μας πεις και τα κιλάκια του μπέμπη στο επόμενο ραντεβού, γιατί από ότι θυμάμαι πάντα ήταν κοντά τα αγόρια μας, μήηηηπως πάρω κι εγώ μια ιδέα για τον δικό μου!:P

Εδώ δε ξέρω βρε κορίτσια αν κάνουν καθόλου nst... ελπίζω τουλάχιστον να κάνουν τελευταία στιγμή για να το παρακολουθούν την ώρα της γέννας, τί να πω! 

Καλή υπομονή σε όλες μας!

Ναι Εύα μου για να καταλάβεις οι συσπάσεις φτάνουν σε ένταση 100 περίπου που γίνεται στη γέννα τόσο δυνατές..στο 10-20 είναι σχεδόν αναιπεσθητες..το 30 εγώ ένιωθα το σφίξιμο/πέτρωμα χωρίς πόνο όμως!

Μην αγχώνεσαι,το ότι έχουν άλλο σύστημα εκεί δε σημαίνει πως δεν είναι οργανωμένοι κ δεν ξέρουν τι κάνουν κ ποτέ..

Εδώ στην Ελλάδα οι γιατροί μας διαφέρουν σε σειρά μεταξύ τους(στις εξετάσεις μας κτλ)..πχ μου είπε ο γιατρός όταν ρώτησα για κολπική καλλιέργεια ότι θα κάνω μεν την άλλη εβδομάδα απλά γιατί είναι στο πρωτόκολλο..κ ειδικά στα ιδιωτικά (εκτός κ αν είσαι εκτακτο βέβαια) την επιβάλλει το πρωτόκολλο τους να υπάρχει σαν εξέταση στον φάκελο της εγκυμονούσας. Ενώ μου είπε πως ουσιαστικό νόημα έχει όταν γεννιούνται μωρά πρόωρα με φτ γιατί έχουν πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό κ δε μπορούν να ανταποκριθούν εύκολα σε κάποιο μύκητα ή βακτήριο τύπου στρεπτόκοκκο που φοβούνται..

Μωρά όμως άνω των 36 εβδομαδων δεν έχουν τέτοιο θέμα..αν η μητέρα έχει μύκητα ίσως πάει στα χειλάκια του μωρού κ φεύγει με μια απλή αλοιφή κ ο β στρεπτόκοκκος αν κολλήσει με μια αγωγη..

Στα λέω για να καταλάβεις πως όλα γίνονται λόγω πρωτόκολλων κ εκεί στην Αμερική θα έχουν το δικό τους!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι Εύα μου για να καταλάβεις οι συσπάσεις φτάνουν σε ένταση 100 περίπου που γίνεται στη γέννα τόσο δυνατές..στο 10-20 είναι σχεδόν αναιπεσθητες..το 30 εγώ ένιωθα το σφίξιμο/πέτρωμα χωρίς πόνο όμως!

Μην αγχώνεσαι,το ότι έχουν άλλο σύστημα εκεί δε σημαίνει πως δεν είναι οργανωμένοι κ δεν ξέρουν τι κάνουν κ ποτέ..

Εδώ στην Ελλάδα οι γιατροί μας διαφέρουν σε σειρά μεταξύ τους(στις εξετάσεις μας κτλ)..πχ μου είπε ο γιατρός όταν ρώτησα για κολπική καλλιέργεια ότι θα κάνω μεν την άλλη εβδομάδα απλά γιατί είναι στο πρωτόκολλο..κ ειδικά στα ιδιωτικά (εκτός κ αν είσαι εκτακτο βέβαια) την επιβάλλει το πρωτόκολλο τους να υπάρχει σαν εξέταση στον φάκελο της εγκυμονούσας. Ενώ μου είπε πως ουσιαστικό νόημα έχει όταν γεννιούνται μωρά πρόωρα με φτ γιατί έχουν πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό κ δε μπορούν να ανταποκριθούν εύκολα σε κάποιο μύκητα ή βακτήριο τύπου στρεπτόκοκκο που φοβούνται..

Μωρά όμως άνω των 36 εβδομαδων δεν έχουν τέτοιο θέμα..αν η μητέρα έχει μύκητα ίσως πάει στα χειλάκια του μωρού κ φεύγει με μια απλή αλοιφή κ ο β στρεπτόκοκκος αν κολλήσει με μια αγωγη..

Στα λέω για να καταλάβεις πως όλα γίνονται λόγω πρωτόκολλων κ εκεί στην Αμερική θα έχουν το δικό τους!!

Εσυ καλά τα λε; μα εγώ δεν βρίσκω του λόγο να κάνεις αγωγή σε ένα μωρό που μόλις έχει γεννηθεί.. Είναι κρίμα. Όποτε καλά κάνουν και έχουν πρωτοκολλα τέτοια και συμφωνώ με τους γιατρους.. Καλυτερα να είμαστε καλυμμένες και εμείς και τα μωρά. Για ποιο λόγο να μπουμε σε τέτοια διαδικασία εφόσον μπορεί να αποφευχθεί?? Εν τω μεταξυ γιατί τελευταίος υπέρηχος? Δεν το χω ξανακούσει κι αυτό.. Εγώ μέχρι τελευταία μέρα έκανα, και δεν είχα καποιο προβλημα.. Χωρίς να σε αγχωνω αλλά γιατί τελευταίος υπέρηχος? 

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

Απολογισμός:

Μανουλες 32!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 21!!

Αντεχεις εσυ χωρίς να το δεις για 2 η 3 εβδομάδες στον υπέρηχο?? Απαπαπαπα.... 

Μα όλες,ακομα και τμήμα τμήμα να ναι.. Θέλουμε να τα βλεπουμε και ειδικά στο τέλος σε καθησυχάζει ο υπέρηχος.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Εσυ καλά τα λε; μα εγώ δεν βρίσκω του λόγο να κάνεις αγωγή σε ένα μωρό που μόλις έχει γεννηθεί.. Είναι κρίμα. Όποτε καλά κάνουν και έχουν πρωτοκολλα τέτοια και συμφωνώ με τους γιατρους.. Καλυτερα να είμαστε καλυμμένες και εμείς και τα μωρά. Για ποιο λόγο να μπουμε σε τέτοια διαδικασία εφόσον μπορεί να αποφευχθεί?? Εν τω μεταξυ γιατί τελευταίος υπέρηχος? Δεν το χω ξανακούσει κι αυτό.. Εγώ μέχρι τελευταία μέρα έκανα, και δεν είχα καποιο προβλημα.. Χωρίς να σε αγχωνω αλλά γιατί τελευταίος υπέρηχος? 

Θα είμαι 37η εβδομάδα στον "τελευταίο" μετά μου είπε 38η κ 39η μόνο nst να παρακολουθούμε καρδούλα κ συσπάσεις κ αν δεν έχω γεννήσει ως τότε 40η μου είπε να πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα για παρακολούθηση (τώρα δεν διευκρίνισε να τότε θα κάνω υπέρηχο ή nst..) 

Tι να σου πω ρε Νίνα μου ο κάθε ένασ το δικό του πρόγραμμα..εδώ της Μαριάννας της είπε να την ξανά δει 38η σε δύο εβδομάδες γεμάτες ενώ εμένα θέλει κάθε εβδομάδα από την 35η.. 

Όσο για τα πρωτόκολλα συμφωνώ απολύτως μαζί σου για αυτό κ υπάρχουν άλλωστε!!

Υγ: δε με αγχωνει βρε του έχω εμπιστοσύνη ούτως ή άλλως..

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Wow @OctoberMom! Πανέμορφο το σάιτ σας και τα ξύλινα παιχνίδια! Στολίδια είναι να τα έχει κανείς στο σπίτι του! Συγχαρητήρια!!!! 

@Jasmine@ Μπραβο! Μια χαρά οι κόρες σου κ στο βάρος! Όλα τέλεια! Περιμένουμε να μας πεις όταν βρεις την ευκαιρία πως μπήκες για γέννα και γενικά την όλη εμπειρία!

Πήγα κ εγώ στο γιατρό, έκανα nst και υπέρηχο. Όλα μια χαρά στο 10 η γραμμή των συσπάσεων, έχω μέλλον ακόμα! Ο υπέρηχος καλός κ αυτός, ένα συνονθύλευμα από πόδια, πλάτη κλπ δεν είδα κ τπτ... Βάρος κατά προσέγγιση 2.400 και ραντεβού σε 2 εβδ πάλι (αν δεν προηγηθεί τπτ άλλο)

Αντε αντε.. Μια χαρά είναι σκίζει το νινι..!!! Με το καλοοοο

Just now, Renez είπε:

Θα είμαι 37η εβδομάδα στον "τελευταίο" μετά μου είπε 38η κ 39η μόνο nst να παρακολουθούμε καρδούλα κ συσπάσεις κ αν δεν έχω γεννήσει ως τότε 40η μου είπε να πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα για παρακολούθηση (τώρα δεν διευκρίνισε να τότε θα κάνω υπέρηχο ή nst..) 

Tι να σου πω ρε Νίνα μου ο κάθε ένασ το δικό του πρόγραμμα..εδώ της Μαριάννας της είπε να την ξανά δει 38η σε δύο εβδομάδες γεμάτες ενώ εμένα θέλει κάθε εβδομάδα από την 35η.. 

Όσο για τα πρωτόκολλα συμφωνώ απολύτως μαζί σου για αυτό κ υπάρχουν άλλωστε!!

Υγ: δε με αγχωνει βρε του έχω εμπιστοσύνη ούτως ή άλλως..

Εμενα θα με αγχώνε να μην βλέπω το μωρό τις τελευταίες εβδομάδες. Οχι για το βάρος

Αλλά για την εξέλιξη του εκεί μέσα καθώς στριμοχνωνται κι αυτά... 

Καλά εννοείται οι γιατροί δεν έχουν στάνταρ. Που να δεις στη δευτερη κυηση. Εμένα όλο μου την λέει, τι τα ρωτάς εσυ αφου τα ξέρεις? Λες και θυμάμαι εγώ τα παβτα από την πρωτη.. Χαχα

Καλά κάνεις και του έχεις εμπιστοσυνη... Θα σε βοηθήσει να φέρεις το μωρό σου στον κόσμο... Αντε λίγο σας έμεινε στις περισσοτερες!!!! Να πανε ολα καλα

3 ώρες πρίν, Mariamaraki είπε:

Εσένα σε βλεπω για next..με πητ 27/09.. Χαχαχα με το καλοοοο!!!!!! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Αντε αντε.. Μια χαρά είναι σκίζει το νινι..!!! Με το καλοοοο

Εμενα θα με αγχώνε να μην βλέπω το μωρό τις τελευταίες εβδομάδες. Οχι για το βάρος

Αλλά για την εξέλιξη του εκεί μέσα καθώς στριμοχνωνται κι αυτά... 

Καλά εννοείται οι γιατροί δεν έχουν στάνταρ. Που να δεις στη δευτερη κυηση. Εμένα όλο μου την λέει, τι τα ρωτάς εσυ αφου τα ξέρεις? Λες και θυμάμαι εγώ τα παβτα από την πρωτη.. Χαχα

Καλά κάνεις και του έχεις εμπιστοσυνη... Θα σε βοηθήσει να φέρεις το μωρό σου στον κόσμο... Αντε λίγο σας έμεινε στις περισσοτερες!!!! Να πανε ολα καλα

Κοντεύεις κ εσύ μωρέ..ξέρω ότι το θες κ εσύ όσο πιο γρήγορα κ θα έρθει να δεις τη κατάλληλη στιγμή!! Ξέρουν εκείνα τα άτιμα!!

Κοίτα δεν με νοιάζει πλέον ο υπέρηχος τόσο γτ ούτε τον βλέπω ολόκληρο να τον ευχαριστηθω όπως πριν τον 7ον ξερεις που φαινόντουσαν ολόκληρα νινακια κ όσο για την εξέλιξη εκεί μέσα φαίνεται από τη καρδούλα γτ αν υπάρχει περιτύλιξη ή δυσανασχετεί το μωρό πέφτουν οι παλμοί του κ το βλέπουν στον καρδιοτοκογραφο..

Καλά αν φάω καμία φρίκη να θέλω να τον δω δεν είναι κ κάτι,δίπλα έχει το μηχάνημα του υπερήχου:P 

• Χαχα 1

Κορίτσια ασχετο... Όταν θα ξυπνήσετε και θα το δείτε, οι περισσοτερες δλδ, τι λίκνο πηρατε? Λέω να παρω ενα, γιατί είχα από τον γιο, μα θα το αφήσω στο χωριό μας για όταν θα πηγαινω... Για πειτε να παρω καμια ιδέα.. 

Just now, Renez είπε:

Κοντεύεις κ εσύ μωρέ..ξέρω ότι το θες κ εσύ όσο πιο γρήγορα κ θα έρθει να δεις τη κατάλληλη στιγμή!! Ξέρουν εκείνα τα άτιμα!!

Κοίτα δεν με νοιάζει πλέον ο υπέρηχος τόσο γτ ούτε τον βλέπω ολόκληρο να τον ευχαριστηθω όπως πριν τον 7ον ξερεις που φαινόντουσαν ολόκληρα νινακια κ όσο για την εξέλιξη εκεί μέσα φαίνεται από τη καρδούλα γτ αν υπάρχει περιτύλιξη ή δυσανασχετεί το μωρό πέφτουν οι παλμοί του κ το βλέπουν στον καρδιοτοκογραφο..

Καλά αν φάω καμία φρίκη να θέλω να τον δω δεν είναι κ κάτι,δίπλα έχει το μηχάνημα του υπερήχου:P 

Ξέρουν ξέρουν.. Με κόβω νωρίτερα, ως κορίτσι και ως δευτερο, την κόβω βιαστική.. Όποτε έρθει.. Τις έχω ξεκαθαρίσει ως τις 20/10.μετα θα την διώξω εγώ...κανω και χιουμορ, μα θέλω να ρθει μετά την 38η βδομάδα εννοείται. 

Ναι ναι τα καταλαβαίνουν όλα από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα δόξα το θεο... 

Εγώ θα την έτρωγα την φρίκη.. Δεν κρατιέμαι σε κάθε ρβ. Αστα

Είμαι περιπτωση

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez said:

A OK, κατάλαβα (και κλασικά τώρα αναρωτιέμαι πόσο να είναι άραγε οι δικές μου συσπάσεις... χαχα):P!

Όχι, εντάξει, δεν αγχώνομαι, απλά θα ήθελα να είμαι λίγο πιο ενημερωμένη και προετοιμασμένη, να ήξερα για παράδειγμα πόσο μεγάλο είναι το μωρό, πόσο κοντός/μακρύς είναι ο τράχηλός μου, αν είναι φυσιολογικές οι συσπάσεις που έχω, αν το μωρό είναι άνετο ή στρεσαρισμένο κτλ. Τώρα είμαι στα μαύρα σκοτάδια, αλλά θα μου πεις σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να είναι και καλύτερα έτσι.:unsure:

Αυτό που λες, εδώ κολπική καλλιέργεια δεν κάνουν καθόλου, αλλά έχω την εντύπωση ότι σου δίνουν κάποιο αντιβιωτικό πριν γεννήσεις έτσι κι αλλιώς, καλού-κακού. Θα μάθω κι εγώ σύντομα από πρώτο χέρι τί προετοιμασία κάνουν ακριβώς πριν τον τοκετό. Εμένα μου κάνει εντύπωση πώς και κάνουν το τεστ για β στρεπτόκοκκο (και το κάνουν πάντα 36-37η εβδομάδα)... για κάποιο λόγο το θεωρούν πολύ επικίνδυνο.

vNpVm5.png

Just now, Nina13 είπε:

Κορίτσια ασχετο... Όταν θα ξυπνήσετε και θα το δείτε, οι περισσοτερες δλδ, τι λίκνο πηρατε? Λέω να παρω ενα, γιατί είχα από τον γιο, μα θα το αφήσω στο χωριό μας για όταν θα πηγαινω... Για πειτε να παρω καμια ιδέα.. 

Ξέρουν ξέρουν.. Με κόβω νωρίτερα, ως κορίτσι και ως δευτερο, την κόβω βιαστική.. Όποτε έρθει.. Τις έχω ξεκαθαρίσει ως τις 20/10.μετα θα την διώξω εγώ...κανω και χιουμορ, μα θέλω να ρθει μετά την 38η βδομάδα εννοείται. 

Ναι ναι τα καταλαβαίνουν όλα από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα δόξα το θεο... 

Εγώ θα την έτρωγα την φρίκη.. Δεν κρατιέμαι σε κάθε ρβ. Αστα

Είμαι περιπτωση

Ελα υπομονή τελειώνεις κ εσύ να ηρεμήσεις ,όλες μας βασικά είπαμε εκτός από όσες δε θέλουν να αποχωριστούν τη κοιλίτσα τους,τι να κάνουμε τις κατανοούμε κ αυτές τις... τρελές!!:mrgreen:

Όσο για το λικνο εγώ κ η @Irinoula86 έχουμε το bebe star side to side είναι ουσιαστικά ακριβως εξωτερικα κ σε λειτουργία σαν της chicco next to.me(ανοίγει η μία πλευρά αν θες κ κολλάει στο κρεβάτι κ από την άλλη έχει τρυπουλες για όσο καλύτερο αερισμό)λίγο πιο μεγάλο κιόλας κ έχει το καλό ότι μετατρέπεται κ σε παρκοκρεβατο για το μέλλον..τσεκαρε το γτ είναι κ στη μισή τιμή της chicco!

Κ 2-3 από εδώ έχουν της chicco απ' ότι θυμάμαι @OctoberMom @EugenJen και κάποια ακόμη..

Just now, Eva137 είπε:

A OK, κατάλαβα (και κλασικά τώρα αναρωτιέμαι πόσο να είναι άραγε οι δικές μου συσπάσεις... χαχα):P!

Όχι, εντάξει, δεν αγχώνομαι, απλά θα ήθελα να είμαι λίγο πιο ενημερωμένη και προετοιμασμένη, να ήξερα για παράδειγμα πόσο μεγάλο είναι το μωρό, πόσο κοντός/μακρύς είναι ο τράχηλός μου, αν είναι φυσιολογικές οι συσπάσεις που έχω, αν το μωρό είναι άνετο ή στρεσαρισμένο κτλ. Τώρα είμαι στα μαύρα σκοτάδια, αλλά θα μου πεις σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να είναι και καλύτερα έτσι.:unsure:

Αυτό που λες, εδώ κολπική καλλιέργεια δεν κάνουν καθόλου, αλλά έχω την εντύπωση ότι σου δίνουν κάποιο αντιβιωτικό πριν γεννήσεις έτσι κι αλλιώς, καλού-κακού. Θα μάθω κι εγώ σύντομα από πρώτο χέρι τί προετοιμασία κάνουν ακριβώς πριν τον τοκετό. Εμένα μου κάνει εντύπωση πώς και κάνουν το τεστ για β στρεπτόκοκκο (και το κάνουν πάντα 36-37η εβδομάδα)... για κάποιο λόγο το θεωρούν πολύ επικίνδυνο.

Απλά επειδή θα χρειαστεί αντιβίωση το παιδί αν κολλήσει κ φυσικά θέλουμε να την αποφύγουμε σε νεογέννητο!!

Αν δεν έχει απασχολήσει κ τράχηλος σου ή οι συσπάσεις σου κτλ τον γιατρό σου τότε να μην απασχολούν ούτε εσένα! Άσε τι διαβάζεις κ τι κάνουν άλλοι γιατροί. Ούτε εμένα έχει δει τον τράχηλο μου μετά τη β επιπέδου κ όταν ρώτησα γτ μου είπε (ο εμβρυολογος) ήταν εξαιρετικός κ μακρύς για να μας απασχολεί πλέον. Όσο για τις συσπάσεις πίστεψε με αν είχες ανησυχιτικες θα τις ένιωθες μαζί με πόνο (τύπου περιόδου σε κοιλίτσα κ μέση) θα το έλεγες στο γιατρό κ τότε θα δρούσε αναλόγως.

Αρααααα όλα πάνε καλα κ το ξέρεις πολύ καλά μέσα σου απλά δε τρώει που διαβάζεις τι κάνουν άλλοι γιατροί κ το κατανοώ,αλλά εφόσον νιώθουμε κ καλά προς τι η ανησυχία φίλη??

Εγώ πάντως εχθές ξανά έφτιαξα τη βαλίτσα μου χαχχαα τώρα που ήμουν βέβαιη ότι έχω ότι χρειάζομαι είπα να τα ταξινομησω κ καλυτερα:P ψυχαναγκασμός ξεκάθαρος!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...