Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Γέννησα χθες το πρωί, 2 υγιέστατα κορίτσια 2180,2260. Δε χρειάστηκαν κάτι, τις έχω δίπλα μου από την πρώτη ώρα, έχω ξετρελαθεί! Η καισαρική μια ταλαιπωρία, αν μπορείτε να το αποφύγετε καλό θα είναι....

Συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσουν οι ομορφιές σας! Γρήγορη ανάρρωση!!! 

@EugenJen και γω αν και γεννήθηκα Δεκέμβρη καλοκαίρινο παιδί ειμαι! 

@OctoberMomφοβερή η δούλεια σας! Τα συγχαρητήρια μου! Αδυναμία τα ξυλινα ζωακια!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@OctoberMom πολύ ωραία δουλειά! Είναι όλα πολύ όμορφα, μπράβο για την ωραία ιδέα σας!

@Jasmine@ συγχαρητήρια! Να σας ζήσουν οι διδυμουλες σας! Καλή ανατροφή :) Και εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα για να πάτε σύντομα σπίτι σας!

Ηηηηη @Jasmine@ τρέλανε μας κι εσυυυυ!!!! Να τις χαίρεσαι τις κοριτσαρες σου! Σιδερένιες και οι 3 σας!!! Καλή ανάρρωση  κ αύριο θα είσαι καλύτερα! Πω πωπωωω μπράβο κορίτσι μου!:x

Όπως βλέπω τα κορίτσια βιάζονται...κοριτσομανες υπ ατμών....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Γέννησα χθες το πρωί, 2 υγιέστατα κορίτσια 2180,2260. Δε χρειάστηκαν κάτι, τις έχω δίπλα μου από την πρώτη ώρα, έχω ξετρελαθεί! Η καισαρική μια ταλαιπωρία, αν μπορείτε να το αποφύγετε καλό θα είναι....

Να σας ζήσουν τα κοριτσιααα.. Να ΣτΕ παντα καλά!! Γιατί ταλαιπωρία? Επειδή είναι δυο τα μωρά ε? 

Καλη ανάρρωση και με το καλό να βγείτε! 

Περιμένουμε λεπτομέρειες όταν θα σαι καλυτερα και θα χεις χρόνο φυσικα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Συγχαρητήρια γλυκιά διδυμομανουλα!!!!

Να είναι γερές, τυχερές και ευτυχισμένες σε όλη τους τη ζωή!

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι και βουυυρρρ τώρα δωσε στα κωλαρίνια να καταλάβουν ζουμπηγματακια και φιλουρες για όλες τις ρουκέτες,τα αγχη,τα κλωτσιδια και τα δάκρυα πάνω από τις κατσαρόλες!!!:wub:

• Χαχα 2

Ttx1p3.png

1 hour ago, Jasmine@ είπε:

Koritsi mou!!Na soy zisoun,gera kai kalotuxa na einai.Ola ta kala!!!

@Renez agapimeni mou den vazeis k to pinakaki mas?Na doume poia alli einai konta sto na gennisei?:D

Just now, Annou είπε:

@Renez agapimeni mou den vazeis k to pinakaki mas?Na doume poia alli einai konta sto na gennisei?:D

Πάντως το πινακακι μας κατατοπιστικό,δεν το λες!!! Έτσι όπως ξεκίνησαν οι γέννες !!!:tongue:

Η ομάδα των εκπλήξεων κ των ανατροπών!!

Just now, Hliolousti είπε:

Συγχαρητήρια γλυκιά διδυμομανουλα!!!!

Να είναι γερές, τυχερές και ευτυχισμένες σε όλη τους τη ζωή!

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι και βουυυρρρ τώρα δωσε στα κωλαρίνια να καταλάβουν ζουμπηγματακια και φιλουρες για όλες τις ρουκέτες,τα αγχη,τα κλωτσιδια και τα δάκρυα πάνω από τις κατσαρόλες!!!:wub:

Ναι ναι κι εγω πιστεύω ότι στο σπίτι θα πέσει πολύ ρουφηγμα στα μπουτακια για οοοολα αυτά που πέρασε η Τζασμιν μας!:wub:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

1 ώρα πρίν, Jasmine@ είπε:

αχ κορίτσι μου κ εχω να μπω στο φορουμ δυο μέρες και λέω στον άντρα μου λες να έχει γεννήσει καμια φίλη μου????χιχιχιιχιχ!!!!! να σου ζήσουν κοριτσάκι μου!!!!! να είστε γερες και οι 3!!!!! και με το καλο να βγείτε να πατε σπιτάκι σας! αναμένουμε λεπτομέρειες μόλις νιώσεις έτοιμη!!! η σκέψη μας μαζί σου!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Πάντως το πινακακι μας κατατοπιστικό,δεν το λες!!! Έτσι όπως ξεκίνησαν οι γέννες !!!:tongue:

Η ομάδα των εκπλήξεων κ των ανατροπών!!

Ναι ναι κι εγω πιστεύω ότι στο σπίτι θα πέσει πολύ ρουφηγμα στα μπουτακια για οοοολα αυτά που πέρασε η Τζασμιν μας!:wub:

Hahahaha gi’auto thelw na to dw giati pote den thumamai tpt k ante na psaxw selides pisw :mrgreen:

• Χαχα 1

Just now, Annou είπε:

Λες κ τούτες οι τρελές ήτανε κοντά νομίζεις @EugenJen και @Jasmine@ διαγωνισμό κάνανε παιδί μου μεταξύ τους κ δε το λένε!! Άσε με κ στοιχηματιζα στις 17 την Ισμήνη αλλα...εκεί να βιαστεί!!

:D

Τώρα θα το ετοιμάσω ανανεωμένο το πίνακι μας λοιπόν!! Και πάλι θα ευχηθώ(και από εδώ) να μας ζησουν τα κοριτσάκια μας Ισμηνακι μου:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Λες κ τούτες οι τρελές ήτανε κοντά νομίζεις @EugenJen και @Jasmine@ διαγωνισμό κάνανε παιδί μου μεταξύ τους κ δε το λένε!! Άσε με κ στοιχηματιζα στις 17 την Ισμήνη αλλα...εκεί να βιαστεί!!

:D

Τώρα θα το ετοιμάσω ανανεωμένο το πίνακι μας λοιπόν!! Και πάλι θα ευχηθώ(και από εδώ) να μας ζησουν τα κοριτσάκια μας Ισμηνακι μου:x

Παρακαλώ να μπω πάνω από την @Jasmine@ να της θυμίζω ότι της πήρα την πρωτιά :mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@Eirini_kaκοριτσακι --} ΠΗΤ: 1/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) 

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)  ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (3/9/20 :x ) 1η

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς) ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!! (10/9/20:x) 2η

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 32!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 21!!

Just now, EugenJen είπε:

Παρακαλώ να μπω πάνω από την @Jasmine@ να της θυμίζω ότι της πήρα την πρωτιά :mrgreen:

Το τονίζω κιόλας κυουρια μου!! 1η:P

Λοιποοοον στα δικά μου,πήγα στον γιατρουδακο κ έκανα μόνο nst όλα καλά αλλά έχουν ανέβει οι συσπάσεις μου από 10αρες τη προηγούμενη εβδομάδα σε αρκετές 30αρες με 35αρες.. αλλά μου είπε όσο προχωράει είναι κ φυσιολογικο κ το θέλουμε..από την επόμενη εβδομάδα κόβω κ το μαγνήσιο..

Επίσης μου είπε να πάω την επόμενη εβδομάδα για τον τελευταίο μας υπερηχο να δούμε πιο πολύ τα κιλακια του μπέμπη κ μετά ξανά όταν θα είναι να γεννήσω λέει με το καλό..καλέ κορίτσια πως πέρασε ι καιρός Παναγία μου?! Όταν είπα στον άντρα μου πως την επόμενη είναι ο τελευταίος υπέρηχος χλωμιασε:P

Θα πηγαίνω βέβαια για nst γιατί μου είπε πλέον θα μας νοιάζουν οι παλμοί του μωρού κ οι συσπάσεις του..επίσης θα μου γράψει καλλιέργεια κ τελευταίες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα..

Χμμμ...αυτά νομίζω!! Ήθελα πολύ να τον δω..όχι ότι φαίνεται πλέον ολοκληρος βέβαια να τον χαρώ(ξέρετε τώρα πως φαίνονται,τμήμα τμήμα..) αλλαα να δω τα κιλακια του από τη προηγούμενη εβδομάδα..τεσπα..υπομονή λίγες μέρες ξανά..

Υγ: @Mariamaraki στο ακύρωσε κ εσένα λόγω του τοκετού που είχε?? Εμένα ευτυχώς επειδή με είχε αργά 8:30 πρόλαβα βέβαια ήρθε 9 η ώρα... Ας οψετε,τι να τη κάνουμε κ την άλλη που γεννούσε?!:P

• Μου αρέσει 9
  • Χαχα 1

Wow @OctoberMom! Πανέμορφο το σάιτ σας και τα ξύλινα παιχνίδια! Στολίδια είναι να τα έχει κανείς στο σπίτι του! Συγχαρητήρια!!!! 

@Jasmine@ Μπραβο! Μια χαρά οι κόρες σου κ στο βάρος! Όλα τέλεια! Περιμένουμε να μας πεις όταν βρεις την ευκαιρία πως μπήκες για γέννα και γενικά την όλη εμπειρία!

Πήγα κ εγώ στο γιατρό, έκανα nst και υπέρηχο. Όλα μια χαρά στο 10 η γραμμή των συσπάσεων, έχω μέλλον ακόμα! Ο υπέρηχος καλός κ αυτός, ένα συνονθύλευμα από πόδια, πλάτη κλπ δεν είδα κ τπτ... Βάρος κατά προσέγγιση 2.400 και ραντεβού σε 2 εβδ πάλι (αν δεν προηγηθεί τπτ άλλο)

• Μου αρέσει 6

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...