Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Όλες το ίδιο περιμένουμε κ όλες νομίζουμε ότι κουνιούνται τελικά δεν είμαι μόνο εγώ η τρελή!!εγω σήμερα που ξύπνησα νομίζω ότι έχω κοιλιά... ιδέα μου θα είναι κ θα ξεφουσκώσω σε λιγο

Εσυ λογικά θα πρέπει όπου να ναι να πετάξεις κοιλιτσα! Από τη μια μέρα στην άλλη θα γίνει. Θα δεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Εσυ λογικά θα πρέπει όπου να ναι να πετάξεις κοιλιτσα! Από τη μια μέρα στην άλλη θα γίνει. Θα δεις!

Ε πιστεύω μέσα στο μήνα!!! Πρέπει να ξεκινήσω κ κρέμες για τις ραγάδες που είναι αναπόφευκτες βέβαια, αλλά για να πω ότι κάτι έκανα! Εσείς βάζετε τίποτα;

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Σήμερα κοιμήθηκα 11ωρες!! Με συνεχόμενους εφιάλτες!κ ξύπνησα με ένα κεφάλι καζάνι!!

Κάποιες φορές νιώθω σαν να σκάει μια φούσκα στην κοιλια μου χαμηλά,κ λέω μωρέ λες;;;αλλά το ρίχνω στο έντερο!!

Κι εγγγωωω έχω νιώσει αυτό που λες με τη φούσκα!!!!

Κάνει ένα γκλουπ!Δε ξέρω αν είναι το έντερο ειλικρινά!!!!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κι εγγγωωω έχω νιώσει αυτό που λες με τη φούσκα!!!!

Κάνει ένα γκλουπ!Δε ξέρω αν είναι το έντερο ειλικρινά!!!!

Κι μένα κάνει αλλά νομίζω είναι έντερο!! 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Κορίτσια σήμερα ξύπνησα με μια άλλη απορία!!!

Εσείς κοιμαστε σε κάποια συγκεκριμένη στάση;

Μπρούμυτα οκ το αποφεύγουμε όλες για ευνόητους λόγους,αν και εγώ αυτή τη στάση ύπνου λάτρευα πάντα....

Όμως είχα διαβάσει πως πλάγια μόνο από τα αριστερά είναι οκ γιατί από δεξιά δεν ενδείκνυται...

Επίσης διάβασα και πως ανάσκελα δεν ενδείκνυται αλλά νομίζω για πιο προχωρημένες κυήσεις που η κοιλια είναι πολύ μεγάλη και τεντώνεται...

Εγώ το βράδυ στριφογυρίζω σαν τρελή!!!!Κι αυτό γιατί ανησυχώ στον ύπνο μου όχι δεξιά,όχι ανάσκελα, εννοειταιιιι όχι μπρούμυτα και όλο κανω σβούρες!

Έχετε κάποια παραπάνω γνωση σε αυτό το θέμα να με διαφωτίσετε;

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Μπρούμυτα οκ το αποφεύγουμε όλες για ευνόητους λόγους,αν και εγώ αυτή τη στάση ύπνου λάτρευα πάντα....

Όμως είχα διαβάσει πως πλάγια μόνο από τα αριστερά είναι οκ γιατί από δεξιά δεν ενδείκνυται...

Επίσης διάβασα και πως ανάσκελα δεν ενδείκνυται αλλά νομίζω για πιο προχωρημένες κυήσεις που η κοιλια είναι πολύ μεγάλη και τεντώνεται...

Εγώ το βράδυ στριφογυρίζω σαν τρελή!!!!Κι αυτό γιατί ανησυχώ στον ύπνο μου όχι δεξιά,όχι ανάσκελα, εννοειταιιιι όχι μπρούμυτα και όλο κανω σβούρες!

Μπρούμυτα καλύτερα όχι! Όταν προχωρήσει η εγκυμοσύνη η καλύτερη θέση είναι στο πλάι αριστερά γιατι γίνεται καλύτερη κυκλοφορία στον πλακούντα.

Ανάσκελα ίσως πονεσει η μέση!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ iliolousti κοιμήσου όπως θες! Καλά όχι κ μπρούμυτα, όχι ότι θα πάθει κάτι το μωρό απλά δεν βολεύει η κοιλιά. Τετοια διάβαζα στην πρώτη εγκυμοσύνη, όχι δεξιά για να αιματωνεται καλύτερα από αριστερά, όχι ανάσκελα γιατί κάτι πλακωνεται μια αρτηρία. Δεν σταυρωνα ύπνο γιατί πιανομουν. Τώρα κοιμάμαι όπως μου έρθει... Ρώτα και το γιατρό βέβαια...

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Εγώ πάντα κοιμόμουν Σεν εμβρυακή στάση δλδ στο πλάι κ τα πόδια μαζεμεμα στο στήθος, αυτό πλεον δεν γίνεται γιατί όταν ξεχνιέμαι κ  μένω έτσι νιώθω ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά πλέον κοιμάμαι η ανάσκελα με μαξιλάρι στην μέση ή μπρούμυτα αλλά τεντώνω το ένα πόδι κ το άλλο το φέρνω λυγισμένο στο στήθος με μαξιλάρι, οπότε είμαι κ λίγο προς το πλάι κ δεν πιέζω την κοιλιά...αλλά γενικά σε καμία στάση δεν μένω πολύ!

Just now, Jasmine@ είπε:

Ε πιστεύω μέσα στο μήνα!!! Πρέπει να ξεκινήσω κ κρέμες για τις ραγάδες που είναι αναπόφευκτες βέβαια, αλλά για να πω ότι κάτι έκανα! Εσείς βάζετε τίποτα;

Εγώ παρήγγειλα ένα λαδακι εδώ κ μια εβδομάδα αλλά ακομα να έρθει...αναπλασις είναι η εταιρεία με φυτικά προϊόντα.

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Kalimera egw vazw bio oil kai kremes.O,ti vrw brosta mou.Genika exw trela k exw polles.Thelw na aisthanomai sunexeia enudatwmenh.

Egw koimamai anaskela kai plai me 4 maxilaria pantou.:-D

• Μου αρέσει 1

Εγώ μέχρι πριν κάτι μερες μπρούμυτα, τώρα κάπως δε βολεύομαι πονάει το στήθος πονάει η μέση γενικως ποτέ ο γιαννης δε μπορεί.... 

μολις ξεκίνησα μια σειρά unorthodox λέγεται. Την είδατε;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Kalimera egw vazw bio oil kai kremes.O,ti vrw brosta mou.Genika exw trela k exw polles.Thelw na aisthanomai sunexeia enudatwmenh.

Egw koimamai anaskela kai plai me 4 maxilaria pantou.:-D

Ξεχασα!! Όταν είχε μεγαλώσει η κοιλίτσα κ είχα βαρύνει κ δε βολευομουν, πήρα ένα μεγάλο μαξιλάρι θηλασμού κ τον καβαλουσα,αγκαλιά κ ανάμεσα στα πόδια δηλαδή, κ βοήθησε πάρα πολύ στο να κοιμάμαι καλυτερα

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Γνωση..ξέρω μόνο πως ο γιατρός μου μου είπε να εμπιστεύομαι τη φύση κ το σώμα μου..σίγουρα όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα δε θα βολεύει κ μπρούμυτα (που εγώ γ ψυχολογικούς λόγους το έκοψα από την αρχή της εγκυμοσύνης!) Κ σίγουρα από αριστερά στο πλάι δημιουργεί καλύτερη αιμάτωση στο μωρό καθώς πιέζεται μια αρτηρία από τη καρδιά στη μήτρα κ κάνει καλό. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεξιά η ανάσκελα είναι κάτι κακο αγάπη μου..

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ μέχρι πριν κάτι μερες μπρούμυτα, τώρα κάπως δε βολεύομαι πονάει το στήθος πονάει η μέση γενικως ποτέ ο γιαννης δε μπορεί.... 

Ααα όχι αλλά την έχω σταμπαρει..τι λέει? Καλή?

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98  ?? --} ΠΗΤ: 

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  ?? --} ΠΗΤ: 23/10 

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} 

Γμτ μου είχε διαφύγει το δικό σου όταν έκανα το τελευταίο copy paste...:mrgreen:

Θύμισε μου ξανά Πητ κ Μαιευτήριο παρακαλώ :-)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Γνωση..ξέρω μόνο πως ο γιατρός μου μου είπε να εμπιστεύομαι τη φύση κ το σώμα μου..σίγουρα όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα δε θα βολεύει κ μπρούμυτα (που εγώ γ ψυχολογικούς λόγους το έκοψα από την αρχή της εγκυμοσύνης!) Κ σίγουρα από αριστερά στο πλάι δημιουργεί καλύτερη αιμάτωση στο μωρό καθώς πιέζεται μια αρτηρία από τη καρδιά στη μήτρα κ κάνει καλό. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεξιά η ανάσκελα είναι κάτι κακο αγάπη μου..

Ααα όχι αλλά την έχω σταμπαρει..τι λέει? Καλή?

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98  ?? --} ΠΗΤ: 

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  ?? --} ΠΗΤ: 23/10 

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} 

Γμτ μου είχε διαφύγει το δικό σου όταν έκανα το τελευταίο copy paste...:mrgreen:

Θύμισε μου ξανά Πητ κ Μαιευτήριο παρακαλώ :-)

Περίεργη... 4 επεισόδια έχει όλα κ όλα.περιληπτικα: Η υπόθεση είναι ένα γκέτο από Εβραίους στη νέα Υόρκη, φανατισμένοι να ζουν όπως οι πρόγονοι τους πριν τον πόλεμο, τις γυναίκες τις είχαν μόνο για παιδιά κ μια το έσκασε κ έφυγε στην Ευρώπη! Εμένα μου άρεσε, είναι διαφορετική υπόθεση από αυτα που έχω δει μέχρι τώρα...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Thn eida se mia mera!Polu endiaferousa einai!!!Polu diaforetiki ap’oti sunithizoume na vlepoume!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

Thn eida se mia mera!Polu endiaferousa einai!!!Polu diaforetiki ap’oti sunithizoume na vlepoume!!

Όπως ήταν κ το Τουρκικό που λέγαμε δλδ..αυτά είναι ωραία γμτ να έχουν διαφορετική θεματολογία εκτός από φαντασία,έρωτα κ πολέμους..

Θα το δω κ εγώ!! Εγώ τώρα βλέπω το "i dare you" αλλά δεν..πολύ χλιαρό..

Ότι καλό έχετε δει το λέτε!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Περίεργη... 4 επεισόδια έχει όλα κ όλα.περιληπτικα: Η υπόθεση είναι ένα γκέτο από Εβραίους στη νέα Υόρκη, φανατισμένοι να ζουν όπως οι πρόγονοι τους πριν τον πόλεμο, τις γυναίκες τις είχαν μόνο για παιδιά κ μια το έσκασε κ έφυγε στην Ευρώπη! Εμένα μου άρεσε, είναι διαφορετική υπόθεση από αυτα που έχω δει μέχρι τώρα...

Θα το δω!! :-)

πρίν από 53 λεπτά , EugenJen είπε:

Εγώ πάντα κοιμόμουν Σεν εμβρυακή στάση δλδ στο πλάι κ τα πόδια μαζεμεμα στο στήθος, αυτό πλεον δεν γίνεται γιατί όταν ξεχνιέμαι κ  μένω έτσι νιώθω ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά πλέον κοιμάμαι η ανάσκελα με μαξιλάρι στην μέση ή μπρούμυτα αλλά τεντώνω το ένα πόδι κ το άλλο το φέρνω λυγισμένο στο στήθος με μαξιλάρι, οπότε είμαι κ λίγο προς το πλάι κ δεν πιέζω την κοιλιά...αλλά γενικά σε καμία στάση δεν μένω πολύ!

Εγώ παρήγγειλα ένα λαδακι εδώ κ μια εβδομάδα αλλά ακομα να έρθει...αναπλασις είναι η εταιρεία με φυτικά προϊόντα.

Αγαπούλα πως είσαι σήμερα από εμετούς? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...