Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 7

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Γεννήθηκε 2380 κ χθες ήταν 2280 ..

Δευτέρα θα πάω στην γιατρό μου!

Προσπαθώ να είμαι καλά , κ να μην με παίρνει από κάτω! Είπαμε θετική σκέψη κ ότι γίνεται γίνεται για καλό!!

Χθες βέβαια ξύπνησα με κάτι κοκκινίλες στο σώμα, μίλησα με την παιδίατρο μου αρχικά για να δω εάν μπορώ να πάω στην μικρή κ εκείνη μου είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πρέπει να είναι ορμόνες κ άγχος κ μου έδωσε αντισταμινικα..

Να ξέρεις κ εγώ την  βαλίτσα ακόμα έτσι θα την είχα ανοιχτή στο σαλόνι με πετσέτες κ νυχτικό!!:mrgreen:

Κοριτσάρα!!! Όλα τα νινακια χάνουν λιγάκι,είμαι σίγουρη όμως πως την προσέχουν όπως πρεπει:)

Περαστικά σου να είναι,πως να μην έχεις άγχος βρε κορίτσι μου

Ε είπα να μαζεύω με τις πρώτες αφίξεις!!!

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα! 

Σήμερα άφησα το παιδάκι μου μόνο του στο σχολείο...έφυγε απ το χέρι μου σαν πουλάκι κ πέταξε...ίσα που πρόλαβα να δώσω ένα πεταχτο φιλάκι στο κεφαλάκι του!!!shock η μανα:shock:

Δεν κρύβω ότι έκανα τα ψώνια της ημέρας με την ησυχία μ κ τώρα πήρα καφεδάκι κ κάθομαι...Δεν κάνω τπτ!!!!!:mrgreen: εεε καμμία ωρίτσα κ κάτι θα τον αφήσω, μας είπαν όχι πάνω από 2ωρο για αρχή όποτε ας το απολαύσω!!! Μετά στη γιαγιά του κι εγω στα αλλά μου παιδιά...

@Annou τέλειο το δωμάτιο σας και @Eva137 πολύ ωραία τα πραγματάκια σας κ το κουκλοσπιτο θεϊκό!!!!

@Renez άντε να βάλουμε τις ζακετουλες μας!!! Μ αρέσει το χουχουλιασμα σε ζεστά ρουχαλάκια!!!ένοιωσα μια αγαλλίαση όταν διάβασα τη λέξη ζακέτα...αχαχαχα

@EugenJen thanks φίλη! Νομίζω καλά λες πρέπει να συμπληρώσουν τις μέρες! Κι εγώ Ντεπόν έπαιρνα αλλά όταν βγήκα ρα έκοψα κι αυτά! Ρώτησα για το σπρέι γτ έβαζα ένα πουλβο η κάτι παρόμοιο κ θα τον ρωτήσω να το ξαναπάρω, βοήθησε κ τη γαζούλα που λες φυσικά!

@Anastasia05 κι εγώ με την Ευγενία κ τη μαμά μ νοιαστηκα να τη φτιάξω κ όλο κ κάτι προσθέτω...αααα κ από φαρμακείο ακόμα να παραγγείλω!!! Αύριο που θα είμαι σπίτι με την ησυχία μου ίσως...

Γέλασα λίγο με το δράμα της μάνας...που τελικά δεν ήταν Μ τόσο δραμα:lol:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα! 

Σήμερα άφησα το παιδάκι μου μόνο του στο σχολείο...έφυγε απ το χέρι μου σαν πουλάκι κ πέταξε...ίσα που πρόλαβα να δώσω ένα πεταχτο φιλάκι στο κεφαλάκι του!!!shock η μανα:shock:

Δεν κρύβω ότι έκανα τα ψώνια της ημέρας με την ησυχία μ κ τώρα πήρα καφεδάκι κ κάθομαι...Δεν κάνω τπτ!!!!!:mrgreen: εεε καμμία ωρίτσα κ κάτι θα τον αφήσω, μας είπαν όχι πάνω από 2ωρο για αρχή όποτε ας το απολαύσω!!! Μετά στη γιαγιά του κι εγω στα αλλά μου παιδιά...

@Annou τέλειο το δωμάτιο σας και @Eva137 πολύ ωραία τα πραγματάκια σας κ το κουκλοσπιτο θεϊκό!!!!

@Renez άντε να βάλουμε τις ζακετουλες μας!!! Μ αρέσει το χουχουλιασμα σε ζεστά ρουχαλάκια!!!ένοιωσα μια αγαλλίαση όταν διάβασα τη λέξη ζακέτα...αχαχαχα

@EugenJen thanks φίλη! Νομίζω καλά λες πρέπει να συμπληρώσουν τις μέρες! Κι εγώ Ντεπόν έπαιρνα αλλά όταν βγήκα ρα έκοψα κι αυτά! Ρώτησα για το σπρέι γτ έβαζα ένα πουλβο η κάτι παρόμοιο κ θα τον ρωτήσω να το ξαναπάρω, βοήθησε κ τη γαζούλα που λες φυσικά!

@Anastasia05 κι εγώ με την Ευγενία κ τη μαμά μ νοιαστηκα να τη φτιάξω κ όλο κ κάτι προσθέτω...αααα κ από φαρμακείο ακόμα να παραγγείλω!!! Αύριο που θα είμαι σπίτι με την ησυχία μου ίσως...

Πωπω φίλη το παιδάκι σου μεγαλώνει μωρέ ψυχούλα μου:x είμαι σίγουρη ότι θα περνάει τέλεια!!!! Αφού είναι κοινονικουλι μωρεεε!!

Όσο για τη λέξη ζακέτα....αχχχχχ κ πόσες ακόμη αγαλιαζουν τη ψυχούλα μου..όπως Φλις κουβερτουλα στον καναπέ..μποτουλες κτλ.. παρότι κ παιδί καλοκαιριού (βάση ζωδίου) δεν μπορώ πάνω από 2 μήνες καλοκαίρι..κ αγαπώ φθινόπωρο κ άνοιξη..ούτε κρύο ούτε ζέστη..μια ζακετουλα κ το βράδυ μια πικέ κουβερτουλα...

• Μου αρέσει 1

Φθινόπωρο!! Αγαπώ αρκετή δροσουλα, να φοράω κ τα φουλαρια μου,τις πασμινες,τα καπελακια μου κι όλα αυτα τα χουχουλιαστα:wub:

Την άνοιξη φτερνιζομαι πολύ,δε μου κανει:mrgreen:

Περιμένω τις πάνες του μπέμπη σήμερα κ δεν το πιστεύω ότι θα έχω πάλι νινακι στο σπιτι:wub:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Απορώ που τη βρίσκετε τη δροσουλα!! Εμείς στην Πάτρα πολλή ζέστη εδώ και μέρες. Με έχει κουράσει όσο δεν πάει... Ευτυχώς σήμερα φεύγω για Ναυπλιο, να είμαι κοντά στο γιατρό από δω και πέρα.

Σήμερα έχω κ γιατρό. Ποια άλλη έχει;

@Christinα έτσι είναι η πρώτες μέρες. Μετά ούτε που θα σε νοιάζει που θα κάθεται ώρες στον παιδικό! Εμένα προχτές με ρώτησε πότε θα πάει σχολείο. Δυστυχως, μιας κ από σήμερα θα λείπουμε δεν θα πάει από Δευτέρα που ανοίγουν αλλά θα τη στείλω περίπου όταν σαραντησει το μωρό. Οι νηπιαγωγινες δεν μου άφησαν περιθώριο να την κρατήσω παραπάνω σπίτι...

• Μου αρέσει 4

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Απορώ που τη βρίσκετε τη δροσουλα!! Εμείς στην Πάτρα πολλή ζέστη εδώ και μέρες. Με έχει κουράσει όσο δεν πάει... Ευτυχώς σήμερα φεύγω για Ναυπλιο, να είμαι κοντά στο γιατρό από δω και πέρα.

Σήμερα έχω κ γιατρό. Ποια άλλη έχει;

@Christinα έτσι είναι η πρώτες μέρες. Μετά ούτε που θα σε νοιάζει που θα κάθεται ώρες στον παιδικό! Εμένα προχτές με ρώτησε πότε θα πάει σχολείο. Δυστυχως, μιας κ από σήμερα θα λείπουμε δεν θα πάει από Δευτέρα που ανοίγουν αλλά θα τη στείλω περίπου όταν σαραντησει το μωρό. Οι νηπιαγωγινες δεν μου άφησαν περιθώριο να την κρατήσω παραπάνω σπίτι...

Σήμερα?? Ουυυυυ πολλές!!

Εσύ, η @DemiMom η @Mariamaraki και εγώ σίγουρα..κ δε ξέρω αν μου διαφεύγει κάποια.

Δεν άφησαν περιθώριο λόγω του ότι πλέον είναι υποχρεωτικο το νηπιαγωγείο?:|

Just now, Anastasia05 είπε:

Φθινόπωρο!! Αγαπώ αρκετή δροσουλα, να φοράω κ τα φουλαρια μου,τις πασμινες,τα καπελακια μου κι όλα αυτα τα χουχουλιαστα:wub:

Την άνοιξη φτερνιζομαι πολύ,δε μου κανει:mrgreen:

Περιμένω τις πάνες του μπέμπη σήμερα κ δεν το πιστεύω ότι θα έχω πάλι νινακι στο σπιτι:wub:

Αχχχχ κοντεύει να το έχεις κοντά σου:x

Πόσο όμορφο που θα είστε κ οοοολοι μαζί τώρα..με δύο παιδάκια,ολόκληρη οικογένεια..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Σήμερα?? Ουυυυυ πολλές!!

Εσύ, η @DemiMom η @Mariamaraki και εγώ σίγουρα..κ δε ξέρω αν μου διαφεύγει κάποια.

Πόσο όμορφο που θα είστε κ οοοολοι μαζί τώρα..με δύο παιδάκια,ολόκληρη οικογένεια..

Αντρακια μου καμάρια μου:wub:

Καλά αποτελέσματα σε όλες κορίτσια,περιμένουμε νέα από τα νινακια σας!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Δεν τον έχω δει αυτόν τον παιδίατρο μέχρι στιγμής, είναι συγκεκριμένοι οι γιατροί για κάθε μωρό η για κάθε μονάδα δεν έχω καταλάβει, γιατί είναι τρεις οι μονάδες ανάλογα με την επικίνδυνοτητα-παρακολούθηση..

Παυσίπονο μου είπε η γιατρός λόγω της άντλησης μόνο υπόθετα βολταρεν τα οποία δεν τα θέλω με τίποτα , οπότε συμβιβάζομαι με ντεπον!!

Πολυ ωραια νέα.. Άρα είναι οκ οι πονοι της τομής.. Χαίρομαι.. Αντε να περασει όλο αυτό και να ξεκινήσετε τη ζωή σας με τη μπεμπα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Σήμερα?? Ουυυυυ πολλές!!

Τι ωραία! Θα έχουμε πολλά νέα να πούμε στα κορίτσια το βράδυ με τόσους υπερήχους σήμερα! Άραγε θα κάνουμε κ nst; Το βαριέμαι λιγο:lol:

Ναι είναι υποχρεωτικό το νηπιαγωγείο και παίρνουν απουσίες. Συμπληρωσα βέβαια μια υπεύθυνη δήλωση για να μπορούν να με καλύψουν όσο μπορούν.

@Anastasia05ποιες πάνες πήρες κ από που; Εγώ βρήκα στο σκλαβενιτη τις premium care 1+1 15euro.

• Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Axxx koritsia egw pragmatika SIXATHIKA fetos to kalokairi!!!Me exei kourasei apisteuta i zesti!Eimai paidi tou xeimwna!Telos!Anupomonw na xeimwniazei na vgalw to paplwma mou,ta plekta mou,tis botes mou,ta kolan mou!!Xristougenna i agapimeni mou epoxi k fetos tha einai gia oles mas ta pio wraia!!:P

• Μου αρέσει 4

Just now, Annou είπε:

Axxx koritsia egw pragmatika SIXATHIKA fetos to kalokairi!!!Me exei kourasei apisteuta i zesti!Eimai paidi tou xeimwna!Telos!Anupomonw na xeimwniazei na vgalw to paplwma mou,ta plekta mou,tis botes mou,ta kolan mou!!Xristougenna i agapimeni mou epoxi k fetos tha einai gia oles mas ta pio wraia!!:P

Τα πιο όμορφα Χριστουγεννα για τόσες μανουλες... Θα ναι τέλεια καθώς θα ναι και ξεπεταγμενα τα μωράκια.. Θα γελάνε και θα κάνουν ναζακιααα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Τι ωραία! Θα έχουμε πολλά νέα να πούμε στα κορίτσια το βράδυ με τόσους υπερήχους σήμερα! Άραγε θα κάνουμε κ nst; Το βαριέμαι λιγο:lol:

Ναι είναι υποχρεωτικό το νηπιαγωγείο και παίρνουν απουσίες. Συμπληρωσα βέβαια μια υπεύθυνη δήλωση για να μπορούν να με καλύψουν όσο μπορούν.

@Anastasia05ποιες πάνες πήρες κ από που; Εγώ βρήκα στο σκλαβενιτη τις premium care 1+1 15euro.

Το ίδιο από site14.99!! 1+1

Oσα παιδάκια δηλαδή δεν πάνε καθόλου φετος ,το κάνουν του χρόνου?

Just now, Annou είπε:

Κι εγώ έτσι ακριβως με τον καιρο! Είπες μπότες κ ανατριχιασα!!:lol: τις αγαπώ!!

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το ίδιο από site14.99!! 1+1

Oσα παιδάκια δηλαδή δεν πάνε καθόλου φετος ,το κάνουν του χρόνου?

Κι εγώ έτσι ακριβως με τον καιρο! Είπες μπότες κ ανατριχιασα!!:lol: τις αγαπώ!!

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα:wub:

E maaaaaaa ♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

Καλημερούδιαα! 

Με το καλό να δείτε τα μπεμπακια σας όσες έχετε επισκέψεις στον γιατρό σήμερα :x 

Και εγώ ανυπομονώ για φθινόπωρο! Και δροσουλαααα και ζεστό καπουτσίνο αχχχ!  Αν και μεταξύ μας όσες είμαστε Αθήνα --είναι σχεδόν σαν να μην περνάμε φθινόπωρο.... Συνηθισμένη εγώ από πάνω με πεσμένα φύλλα, βροχες μετά χιόνια, κρύο κτλπ. Όταν ήρθα πρώτη χρονιά φοιτήτρια έλεγα τι αυτός είναι χειμώνας τώρα ;! Με ανθισμένα φοιτά ως τον Δεκέμβριο :lol: Αλλά φέτος που έχουμε φάει όλοι την ζέστη με την κοιλούμπα και θα έχουμε κ τα μωράκια μας παρέα θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστά τα πράγματα! 

@Eva137 Χαράς το κουράγιο σου! Σε καταλαβαίνω γτ και εγώ όταν βλέπω έτσι πράγματα αναστατα θέλω επιτόπου να τα κάνω να γίνουν όλα έτοιμα, ωραία κ καθαρά! Αχ όταν το ολοκληρώσετε θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα το απολαμβάνεις τόσο πολύ !!! Αλλά από την στιγμή που έφτιαξες το δωμάτιο του παίδαρου μην αγχώνεσαι για τιποτα. Θα γίνουν και τα άλλα! Για το καθάρισμα μετά θα πάρεις καμιά κοπέλα να σε βοηθήσει; 

@Annou Ακούγεται ονειρικό το δωμάτιο :x Και εγώ αυτήν την συρταριερα κοιτούσα από το site!! Έχει χώρο μέσα ;; 

@Christinα Μπράβοο που τα πάει τόσο καλά στην προσαρμογή του ο αγορίνας σου! Αφού ξεκίνησε τόσο καλά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν αρχίσει να δένεται κ με τις δασκάλες του κ να κάνει κ φίλους ουυ ποιος τον πιάνει!!!!! 

• Μου αρέσει 4

Just now, elenioz είπε:

Καλημερούδιαα! 

Με το καλό να δείτε τα μπεμπακια σας όσες έχετε επισκέψεις στον γιατρό σήμερα :x 

Και εγώ ανυπομονώ για φθινόπωρο! Και δροσουλαααα και ζεστό καπουτσίνο αχχχ!  Αν και μεταξύ μας όσες είμαστε Αθήνα --είναι σχεδόν σαν να μην περνάμε φθινόπωρο.... Συνηθισμένη εγώ από πάνω με πεσμένα φύλλα, βροχες μετά χιόνια, κρύο κτλπ. Όταν ήρθα πρώτη χρονιά φοιτήτρια έλεγα τι αυτός είναι χειμώνας τώρα ;! Με ανθισμένα φοιτά ως τον Δεκέμβριο :lol: Αλλά φέτος που έχουμε φάει όλοι την ζέστη με την κοιλούμπα και θα έχουμε κ τα μωράκια μας παρέα θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστά τα πράγματα! 

@Eva137 Χαράς το κουράγιο σου! Σε καταλαβαίνω γτ και εγώ όταν βλέπω έτσι πράγματα αναστατα θέλω επιτόπου να τα κάνω να γίνουν όλα έτοιμα, ωραία κ καθαρά! Αχ όταν το ολοκληρώσετε θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα το απολαμβάνεις τόσο πολύ !!! Αλλά από την στιγμή που έφτιαξες το δωμάτιο του παίδαρου μην αγχώνεσαι για τιποτα. Θα γίνουν και τα άλλα! Για το καθάρισμα μετά θα πάρεις καμιά κοπέλα να σε βοηθήσει; 

@Annou Ακούγεται ονειρικό το δωμάτιο :x Και εγώ αυτήν την συρταριερα κοιτούσα από το site!! Έχει χώρο μέσα ;; 

@Christinα Μπράβοο που τα πάει τόσο καλά στην προσαρμογή του ο αγορίνας σου! Αφού ξεκίνησε τόσο καλά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν αρχίσει να δένεται κ με τις δασκάλες του κ να κάνει κ φίλους ουυ ποιος τον πιάνει!!!!! 

Nai ouuuu!!Exei 6 megala surtaria!Super einai!!!tin sunistw anepufilakta.♥️

Kai se upsos einai super gia na allazeis to mwro

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...