Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 7

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez said:

Ναιιι κ εγώ το πρωί στις 6 που φεύγει ο άντρας μου χουζουρευω στη δροσουλα εδω κ μια εβδομάδα κ ακόμη κ αν δεν κοιμηθώ ξανά είναι η καλύτερη μου ώρα...άντε να φθινωπορισει κανονικά Θεέ μου..μου έλειψαν οι ζακετουλες μου για χουχουλιασμα...

Ξύλινο κουκλοσπιτο ε??:x

Κ η @OctoberMom είχε πει θαρρώ πως ο άντρας της φτιάχνει ξύλινα παιχνίδια παιδικά..το έχω στο νου μου μολις ξεπεταχτεί λίγο ο μπέμπης γτ λατρεύω ότι ξύλινο κ φυσικό γενικά..

Έτσι κι εγώ, φεύγει ο σύζυγος κι εγώ χουζουρεύω όσο μπορώ ή ξανακοιμάμαι! 

Ναι, και μένα μου αρέσουν πολύ τα ξύλινα παιχνίδια! Αυτό που πήρα από το Ικέα θα το κρεμάσω αρχικά στον τοίχο σαν ραφιέρα, αλλά αργότερα θα το κατεβάσω για να παίζουν τα παιδιά (μ'αρέσει που μιλάω ήδη στον πληθυντικό)!:wink: 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, και μένα μου αρέσουν πολύ τα ξύλινα παιχνίδια! Αυτό που πήρα από το Ικέα θα το κρεμάσω αρχικά στον τοίχο σαν ραφιέρα, αλλά αργότερα θα το κατεβάσω για να παίζουν τα παιδιά (μ'αρέσει που μιλάω ήδη στον πληθυντικό)!:wink: 

Χαχαχαχα αυτό ακριβώς παρατήρησα,τον πληθυντικό κ λέω τι μας κρύβει????:P

• Χαχα 1

Just now, Eva137 είπε:

είναι αυτό με τις 4 θέσεις ε? Θυμάμαι έχω δει κάτι παρόμοιο ΙΚΕΑ κ είναι υπέροχο !!!:wub:

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

είναι αυτό με τις 4 θέσεις ε? Θυμάμαι έχω δει κάτι παρόμοιο ΙΚΕΑ κ είναι υπέροχο !!!:wub:

Χμ, δε ξέρω... αυτό που πήρα λέγεται flisat πάντως. Μου αρέσει που είναι ξύλινο και ταιριάζει και σε αγόρια και σε κορίτσια!:)

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Χμ, δε ξέρω... αυτό που πήρα λέγεται flisat πάντως. Μου αρέσει που είναι ξύλινο και ταιριάζει και σε αγόρια και σε κορίτσια!:)

Ναι αυτό!!!:wub: πολύ όμορφο και σαν ραφιερα κ σαν κουκλοσπιτο! Να το χαρούν τα παιδάκια σου!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Ναι αυτό!!!:wub: πολύ όμορφο και σαν ραφιερα κ σαν κουκλοσπιτο! Να το χαρούν τα παιδάκια σου!!

Τώρα που το ξαναέβλεπα έχει 4 "δωμάτια", άρα πράγματι το ίδιο λέμε!:P Σ'ευχαριστούμε κι εγώ και τα μελλοντικά μου παιδάκια!!:wink:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Καλήμερα κοριτσια, πως είναι οι κοιλίτσες σήμερα!!

@Christinα σπρέι δεν μου έχει δώσει η γιατρός, αδιάβροχη γαζουλα κ ανά δύο μέρες μου κάνει αλλαγή ο άντρας μου!

Όλες τις μέρες στο νοσοκομείο τις έβγαλα με το βρακι-διχτυ κ σερβιετες του νοσοκομείου, τώρα στο σπίτι είμαι με τις always discreet, με έχουν βόλεψει πολύ κ νιώθω πιο σίγουρη αποτι αν φορούσα σερβιετα γτ το χω το αιματακι ακόμα!!

@Annou εγώ σιδερωνω κυρίως το μέσα κ στο έξω κάνω ένα πάτημα

14 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Περπατάς τρεις ώρες και λες ότι θα γεννήσεις τελευταία;;; Χαχαχα Όπου να ναι σε κόβω! Εμενα δυστυχώς μου το έκοψε το περπάτημα ο γιατρος. Ελπίζω απλώς πως σιγά σιγά η μικρή θα συνηθίσει σε πιο χειμερινά ωράρια ύπνου! 

@EugenJen πολύ χαιρομαι που είστε καλά και δεν ταλαιπωρήθηκες. Ελπίζω να περάσει και η μέση σύντομα! Ποσες μέρες θα καθίσει ακόμα η μικρή στην θερμοκοιτίδα; Ήταν μεγαλούτσικα μωρό. Πιστεύω σύντομα θα την πάρεις ε;; Με το καλό!

Δυστυχώς άγνωστο, δεν μας λένε, αλλά από τα λεγόμενα τους κατάλαβαινω ότι έχουν πρωτόκολλο να συμπληρώνουν τα πρόωρα τις εβδομάδες τους για να βγούν...

Τα κιλακια της ήταν πολύ καλά, έχασε λίγα μέσα στο φυσιολογικο πλαίσιο κ τώρα πήρε πάλι αλλά δεν έχει φτάσει στις γέννας ακόμα.

• Μου αρέσει 9

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Christinα σπρέι δεν μου έχει δώσει η γιατρός, αδιάβροχη γαζουλα κ ανά δύο μέρες μου κάνει αλλαγή ο άντρας μου!

Όλες τις μέρες στο νοσοκομείο τις έβγαλα με το βρακι-διχτυ κ σερβιετες του νοσοκομείου, τώρα στο σπίτι είμαι με τις always discreet, με έχουν βόλεψει πολύ κ νιώθω πιο σίγουρη αποτι αν φορούσα σερβιετα γτ το χω το αιματακι ακόμα!!

Δυστυχώς άγνωστο, δεν μας λένε, αλλά από τα λεγόμενα τους κατάλαβαινω ότι έχουν πρωτόκολλο να συμπληρώνουν τα πρόωρα τις εβδομάδες τους για να βγούν...

Τα κιλακια της ήταν πολύ καλά, έχασε λίγα μέσα στο φυσιολογικο πλαίσιο κ τώρα πήρε πάλι αλλά δεν έχει φτάσει στις γέννας ακόμα.

Καλημερα Ευγενία!! Πως νιωθεις? Είσαι καλυτερα? Παυσίπονα παιρνεις η δεν έχει χρειαστεί?? Επίσης πολυ καλός παιδιατρος και νεογνό λόγος είναι ο Κλεάνθους στο Ρέα.. Τον ειχαμε παιδιατρο στις αρχές.. Φαντάζομαι θα την έχει δει την μικρή σας κι αυτός... Με το καλό να βγει και να την έχετε στο σπίτι σας!! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μπραβο η κοριτσάρα σου!

Πόσα κιλακια έχει φτασει?

Δυναμώνει μέρα με τη μέρα! Πότε θα σε δει ο γιατρός για την τομή? 

Πολύ καλά σε διαβάζω κ πολυ χαίρομαι,πρώτη μανούλα της ομάδας!! :)

Γεννησες κ ετοίμασα βαλίτσα να ξέρεις,αλλιώς ακόμη χυμαδιο θα ήμουν:rolleyes: 

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! 

Εγώ ζορίζομαι πααααρα πολύ να κοιμηθώ.. ειδικά χθες δεν μπορούσα να βολευτω πουθενά και εκεί που κααααπως τα κατάφερνα η μικρή κουνιόταν και ήθελα τουαλετα...Αλλά σταματάω να γκρινιάζω είπα!:mrgreen:

Σήμερα έχω γιατρό να την δούμε!!!! Από τον υπέρηχο άραγε φαίνεται ποτε θα πλησιάζει το γλυκό μας να ερθει; αν εχει κατεβει κλπ;

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina13 είπε:

Καλημερα Ευγενία!! Πως νιωθεις? Είσαι καλυτερα? Παυσίπονα παιρνεις η δεν έχει χρειαστεί?? Επίσης πολυ καλός παιδιατρος και νεογνό λόγος είναι ο Κλεάνθους στο Ρέα.. Τον ειχαμε παιδιατρο στις αρχές.. Φαντάζομαι θα την έχει δει την μικρή σας κι αυτός... Με το καλό να βγει και να την έχετε στο σπίτι σας!! 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Δεν τον έχω δει αυτόν τον παιδίατρο μέχρι στιγμής, είναι συγκεκριμένοι οι γιατροί για κάθε μωρό η για κάθε μονάδα δεν έχω καταλάβει, γιατί είναι τρεις οι μονάδες ανάλογα με την επικίνδυνοτητα-παρακολούθηση..

Παυσίπονο μου είπε η γιατρός λόγω της άντλησης μόνο υπόθετα βολταρεν τα οποία δεν τα θέλω με τίποτα , οπότε συμβιβάζομαι με ντεπον!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αντε το κορίτσι μας το μικρό μερα με την μέρα όλο και πιο τέλεια!!!! Μπράβο Ευγενία μου! Ανυπομονούμε να δούμε πατουσακια να ξέρεις χιχι

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπραβο η κοριτσάρα σου!

Πόσα κιλακια έχει φτασει?

Δυναμώνει μέρα με τη μέρα! Πότε θα σε δει ο γιατρός για την τομή? 

Πολύ καλά σε διαβάζω κ πολυ χαίρομαι,πρώτη μανούλα της ομάδας!! :)

Γεννησες κ ετοίμασα βαλίτσα να ξέρεις,αλλιώς ακόμη χυμαδιο θα ήμουν:rolleyes: 

Γεννήθηκε 2380 κ χθες ήταν 2280 ..

Δευτέρα θα πάω στην γιατρό μου!

Προσπαθώ να είμαι καλά , κ να μην με παίρνει από κάτω! Είπαμε θετική σκέψη κ ότι γίνεται γίνεται για καλό!!

Χθες βέβαια ξύπνησα με κάτι κοκκινίλες στο σώμα, μίλησα με την παιδίατρο μου αρχικά για να δω εάν μπορώ να πάω στην μικρή κ εκείνη μου είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πρέπει να είναι ορμόνες κ άγχος κ μου έδωσε αντισταμινικα..

Να ξέρεις κ εγώ την  βαλίτσα ακόμα έτσι θα την είχα ανοιχτή στο σαλόνι με πετσέτες κ νυχτικό!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Καλημέρα! 

Σήμερα άφησα το παιδάκι μου μόνο του στο σχολείο...έφυγε απ το χέρι μου σαν πουλάκι κ πέταξε...ίσα που πρόλαβα να δώσω ένα πεταχτο φιλάκι στο κεφαλάκι του!!!shock η μανα:shock:

Δεν κρύβω ότι έκανα τα ψώνια της ημέρας με την ησυχία μ κ τώρα πήρα καφεδάκι κ κάθομαι...Δεν κάνω τπτ!!!!!:mrgreen: εεε καμμία ωρίτσα κ κάτι θα τον αφήσω, μας είπαν όχι πάνω από 2ωρο για αρχή όποτε ας το απολαύσω!!! Μετά στη γιαγιά του κι εγω στα αλλά μου παιδιά...

@Annou τέλειο το δωμάτιο σας και @Eva137 πολύ ωραία τα πραγματάκια σας κ το κουκλοσπιτο θεϊκό!!!!

@Renez άντε να βάλουμε τις ζακετουλες μας!!! Μ αρέσει το χουχουλιασμα σε ζεστά ρουχαλάκια!!!ένοιωσα μια αγαλλίαση όταν διάβασα τη λέξη ζακέτα...αχαχαχα

@EugenJen thanks φίλη! Νομίζω καλά λες πρέπει να συμπληρώσουν τις μέρες! Κι εγώ Ντεπόν έπαιρνα αλλά όταν βγήκα ρα έκοψα κι αυτά! Ρώτησα για το σπρέι γτ έβαζα ένα πουλβο η κάτι παρόμοιο κ θα τον ρωτήσω να το ξαναπάρω, βοήθησε κ τη γαζούλα που λες φυσικά!

@Anastasia05 κι εγώ με την Ευγενία κ τη μαμά μ νοιαστηκα να τη φτιάξω κ όλο κ κάτι προσθέτω...αααα κ από φαρμακείο ακόμα να παραγγείλω!!! Αύριο που θα είμαι σπίτι με την ησυχία μου ίσως...

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...