Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Nina13 είπε:

Πως ήταν η όλη εμπειρία? Κατάλαβες κάτι? Έκανες επισκληριδιο για να γίνει η αναισθησία? Και στο έφεραν αμέσως πανω σου το μωρό η το πηραν για εξετάσεις? Επίσης έμεινες τέσσερις νυχτες? Τώρα πως είσαι? Πονάς? Μπορείς και κανεις πραγματα για σένα? Περπατάς? Όλα κομπλέ? Τέτοια πραγματα θέλω να μάθω.. Σορρυ αν σε κουράσω αλλά επειδή σκοπεύω να κάνω καισαρική ένα άγχος το εχω.. Δεν είναι κι ευκολο το χειρουργείο... 

@Christinα κοριτσια μου έκανα επισκληριδιο, εγώ δεν πόνεσα απλά ένιωθα σαν κάποιος να μου τραβάει την κοιλιά, ήταν λίγο περίεργη φάση οι γιατροί να ζουπανε για να βγει η μικρή, αλλά πόνο δεν ένιωσα!!

Την μικρή μου την ακούμπησαν ίσα 1 λεπτό στο πρόσωπο να την φιλήσω κ κατευθείαν πήγε στους παιδιάτρους κ την θερμοκοιτίδα, 

Στο νοσοκομείο έμεινα 4 νύχτες, σηκώθηκα αμέσως το επόμενο πρωί, γενικά περίμενα πιο πολύ πόνο, τώρα πονάει η τομή όταν κάνω κινήσεις να κάτσω να σηκωθώ κλπ πιο πολύ όμως με πονάει η μέση μου, προφανώς επειδή δεν ισιωνω τελείως το σώμα μου τα έχω δει όλα με την μέση!!

Όταν πάω στην μικρή που κάθομαι πάνω από την θερμοκοιτίδα όρθια κάνα 20λεπτο υποφέρω πραγματικά γτ τραβάει η τομή κ με πεθαίνει κ η μέση...

Περιμένω Δευτέρα να δει η γιατρός την τομή κ να μου πει το οκ για ζώνη!!

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Καλημέρααα!! Εμ ήθελες να γυρίσεις από διακοπές κ να που πέσαν όλα μαζεμένα:P

1.Με γεια το κινητό φίλη!! Ποιο πήρες??

2. Έτσι..να κλείνουν όλες οι βαλίτσες κοριτσουδια μου!!

3. Πως σου φαίνεται η επιστροφή στη δουλειά?? Εγώ το ακούω κ το ζηλεύω να είμαι ειλικρινής αλλά ξέρω πως δε θα άντεχα πάνω από 1 ώρα όρθια..

4. Ακόμη τα πράγματα?? Θυμάμαι μαζί λέγαμε ότι είχαν αργήσει αλλά μου ήρθαν εν τέλη πριν καμιά 10αρια μέρες..δε κάνεις ένα τηλεφωνικι???

Χμμμ πολύ καλό επιχείρημα για να πάρω καινούργιο χαχαχαχα 

Όχι εντάξει πέρυσι το πήρα κ είμαι ικανοποιημένοη ομολογώ αλλά πρέπει να εμφανίσω επιτέλους κάποιες φωτό γτ δε θα έχω μνήμη στο τέλος γμτ....

Καλημέρα κορίτσι!!

Μπήκες κ εσύ στο μήνα μας ε?? Αχχχχ τώρα είναι που ανυπομονώ όλο κ πιο πολυυυ!! Παρασκευή 36η θα γράφει το κοντέρ..

Ααααα σταματήστε καλέ με τις στενές μέσες!! Ωχουυ είχαμε τα small @EugenJen και @elenioz μέχρι κ τώρα να φοράνε,μετά τις λιτοδιαιτες εγκύους με τα +5-6 κιλά κ τώρα με πυρπολείται με στενές μέσες???? :twisted: όχι τίποτε άλλο θα το πω κ στον γιατρό μου να τη μετρήσει να μου φύγει ο καημός κ θα γελάει μαζί μου που τολμαω να το ζητάω:P

Είναι πολύ καλά τι Ισμηνακι μας,απλά κ εκείνη δε θέλει να πολύ μπαίνει τελευταία..θα έχετε όμως νέα της ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑ:x

Κορίτσι τώρα είσαι στη 36!!! Σε λιγες μέρες την συμπληρώνεις κ μπαίνεις στην 37η! Εχουμε μπει 9!:)

Just now, EugenJen είπε:

@Christinα κοριτσια μου έκανα επισκληριδιο, εγώ δεν πόνεσα απλά ένιωθα σαν κάποιος να μου τραβάει την κοιλιά, ήταν λίγο περίεργη φάση οι γιατροί να ζουπανε για να βγει η μικρή, αλλά πόνο δεν ένιωσα!!

Την μικρή μου την ακούμπησαν ίσα 1 λεπτό στο πρόσωπο να την φιλήσω κ κατευθείαν πήγε στους παιδιάτρους κ την θερμοκοιτίδα, 

Στο νοσοκομείο έμεινα 4 νύχτες, σηκώθηκα αμέσως το επόμενο πρωί, γενικά περίμενα πιο πολύ πόνο, τώρα πονάει η τομή όταν κάνω κινήσεις να κάτσω να σηκωθώ κλπ πιο πολύ όμως με πονάει η μέση μου, προφανώς επειδή δεν ισιωνω τελείως το σώμα μου τα έχω δει όλα με την μέση!!

Όταν πάω στην μικρή που κάθομαι πάνω από την θερμοκοιτίδα όρθια κάνα 20λεπτο υποφέρω πραγματικά γτ τραβάει η τομή κ με πεθαίνει κ η μέση...

Λίγη προσοχή κ με την τομή κ όλα καλά θα πάνε!

Η μικρούλα σου η μαυρομαλλα!:wub:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κορίτσι τώρα είσαι στη 36!!! Σε λιγες μέρες την συμπληρώνεις κ μπαίνεις στην 37η! Εχουμε μπει 9!:)

Λίγη προσοχή κ με την τομή κ όλα καλά θα πάνε!

Η μικρούλα σου η μαυρομαλλα!:wub:

Ε ναι.. είναι μπερδευτικα τα ατιμα!! 

Όπως λέει ο γιατρός μου "είσαι στην 36η και διανύεις την 37η"

Μωρέ ας συμπληρώσω εν ολίγοις 36&6 την βδομαδουλα μου κ ας έρθει το αντράκι μου οπότε θέλει!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ε ναι.. είναι μπερδευτικα τα ατιμα!! 

Όπως λέει ο γιατρός μου "είσαι στην 36η και διανύεις την 37η"

Μωρέ ας συμπληρώσω εν ολίγοις 36&6 την βδομαδουλα μου κ ας έρθει το αντράκι μου οπότε θέλει!!

Έχουμε ακόμη μέχρι τον Οκτώβριο!!!:mrgreen: νομίζω ιδανικά είναι από την 38 κ μετα ,όπως κ να έχει όμως κάθε μέρα στη κοιλίτσα μετράει κ οφελει το παιδί!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Τέλεια πολυ χαίρομαι που είσαι μια χαρά!! Και είχες καλη εμπειρια!! Πολυ χαίρομαι αλήθεια.. Να πανε ολα καλα ευχομαι.. Η μικρή σας πως είναι? Σε ευχαριστώ πολυ που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας.. Να αναρρώσεις γρηγορα ευχομαιι

Έχουμε ακόμη μέχρι τον Οκτώβριο!!!:mrgreen: νομίζω ιδανικά είναι από την 38 κ μετα ,όπως κ να έχει όμως κάθε μέρα στη κοιλίτσα μετράει κ οφελει το παιδί!

Καλώς νομίζεις.. Όλοι οι γιατροί λένε μετά την 38η και όσο περισσοτερο τόσο το καλυτερο.. Βέβαια εξαρτάται, αν υπάρχει θέμα τότε αλλάζει το πραγμα.. 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια. Αρχές Οκτωβρίου καο εγώ θα γίνω μανούλα. Μήπως γνωρίζετε αν πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για nst(καρδιοτοκογράφημα) στο Έλενα ή πάμε χωρίς ραντεβού; 

Just now, AlasL είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια. Αρχές Οκτωβρίου καο εγώ θα γίνω μανούλα. Μήπως γνωρίζετε αν πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για nst(καρδιοτοκογράφημα) στο Έλενα ή πάμε χωρίς ραντεβού; 

Με το καλο να έρθει το μωράκι σας!!!! Έχω πάει 2 φορές στο Έλενα για nst δεν χρειάζεται κάποιο ραντεβού ..  απλα πάς στό ταμείο τους λες για nst πληρώνεις 13 ευρώ και πάς πάνω στον 1ό όροφο και στο κάνουν. Απλα Έχει κόσμο και καλό είναι να πάς πρωί!  

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Nina13 είπε:

Εγω τον κουράσω με τον εξής τρόπο, όλη μέρα παιχνιδι και μετά περπατημα τρεις ώρες κάθε μέρα.. Όποτε πεφτει ξερός 10.15 τώρα πια   , να συνηθίζει τις ώρες που θα κοιμόμαστε τον χειμώνα... 

Περπατάς τρεις ώρες και λες ότι θα γεννήσεις τελευταία;;; Χαχαχα Όπου να ναι σε κόβω! Εμενα δυστυχώς μου το έκοψε το περπάτημα ο γιατρος. Ελπίζω απλώς πως σιγά σιγά η μικρή θα συνηθίσει σε πιο χειμερινά ωράρια ύπνου! 

@EugenJen πολύ χαιρομαι που είστε καλά και δεν ταλαιπωρήθηκες. Ελπίζω να περάσει και η μέση σύντομα! Ποσες μέρες θα καθίσει ακόμα η μικρή στην θερμοκοιτίδα; Ήταν μεγαλούτσικα μωρό. Πιστεύω σύντομα θα την πάρεις ε;; Με το καλό!

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Αν εξαιρέσουμε φυσικά την παραμονή της μικρής στο νοσοκομείο (εύχομαι οσο το δυνατο γρηγορότερα να έρθει σπίτι) θετική η εμπειρία και το γεγονός ότι σηκώθηκες γρήγορα! Μήπως η μέση πονάει και από την επισκληριδιο... Σίγουρα και από τημ κύρτωση λογω πονου...γρήγορη.. ανάρρωση και σε σένα!! 

• Μου αρέσει 1

Πολύ σωστά τα λες!!

Για την ακρίβεια,Το ιδανικό είναι υποτίθεται 39&0-40&6..

πλέον ισχύει αυτό σύμφωνα με το αμερικανικο γυναικολογικο κολλέγιο :

• Πρώιμη ωριμότητα ("early term"): Ανάμεσα στις 37 εβδομάδες, 0 ημέρες και στις 38 εβδομάδες, 6 ημέρες.
  • Πλήρης ωριμότητα ("full term"): Ανάμεσα στις 39 εβδομάδες, 0 ημέρες και στις 40 εβδομάδες, 6 ημέρες.
  • Όψιμη ωριμότητα ("late term"): Ανάμεσα στις 41 εβδομάδες, 0 ημέρες και στις 41 εβδομάδες, 6 ημέρες.
  • Μετα-ωριμότητα ("pοstterm"): Μετά τις 42 εβδομάδες, 0 ημέρες.

Πάνω από το 40&6  έχει θεωρηθεί εξίσου επικίνδυνο με το κάτω από την 37η σε θέματα εγκεφάλου του μωρού..γενικώς έχω καταλάβει παν μέτρον άριστον όπως ισχύει παντού;)

Τα έχω ψάξει (καλσσικα εγώ η γκουγκλιτσα που λέει κ μια ψυχή @Jasmine@ ) αλλά σας έχω ξανά πει πάνω στο θέμα αυτό,ναι είμαι από τις μανάδες που το θέλω (εφόσον συμπηρωρω 36&6 που επίσης ξανά είπα) όσο νωρίτερα τι να με κάνω?! Είμαι στη κατηγορία ανυπόμονη!!

Ξέρω άλλες δε θέλουν μωρέ να αποχωριστούν τις κοιλιτσες τους.. :x

Just now, AlasL είπε:

Καλησπέρα κορίτσι!!

Δεν έχεις δικό σου γιατρό εκεί να σε παρακολουθεί? Πας στον γιατρό της εφημερίας κάθε φορά?

Just now, Mariamaraki είπε:

Με το καλο να έρθει το μωράκι σας!!!! Έχω πάει 2 φορές στο Έλενα για nst δεν χρειάζεται κάποιο ραντεβού ..  απλα πάς στό ταμείο τους λες για nst πληρώνεις 13 ευρώ και πάς πάνω στον 1ό όροφο και στο κάνουν. Απλα Έχει κόσμο και καλό είναι να πάς πρωί!  

Όντως θέλει κ 13€ ? Μμμμμ....καλά.....θα το σκεφτώ:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Πολύ σωστά τα λες!!

Για την ακρίβεια,Το ιδανικό είναι υποτίθεται 39&0-40&6..

πλέον ισχύει αυτό σύμφωνα με το αμερικανικο γυναικολογικο κολλέγιο :

• Πρώιμη ωριμότητα ("early term"): Ανάμεσα στις 37 εβδομάδες, 0 ημέρες και στις 38 εβδομάδες, 6 ημέρες.
  • Πλήρης ωριμότητα ("full term"): Ανάμεσα στις 39 εβδομάδες, 0 ημέρες και στις 40 εβδομάδες, 6 ημέρες.
  • Όψιμη ωριμότητα ("late term"): Ανάμεσα στις 41 εβδομάδες, 0 ημέρες και στις 41 εβδομάδες, 6 ημέρες.
  • Μετα-ωριμότητα ("pοstterm"): Μετά τις 42 εβδομάδες, 0 ημέρες.

Πάνω από το 40&6  έχει θεωρηθεί εξίσου επικίνδυνο με το κάτω από την 37η σε θέματα εγκεφάλου του μωρού..γενικώς έχω καταλάβει παν μέτρον άριστον όπως ισχύει παντού;)

Τα έχω ψάξει (καλσσικα εγώ η γκουγκλιτσα που λέει κ μια ψυχή @Jasmine@ ) αλλά σας έχω ξανά πει πάνω στο θέμα αυτό,ναι είμαι από τις μανάδες που το θέλω (εφόσον συμπηρωρω 36&6 που επίσης ξανά είπα) όσο νωρίτερα τι να με κάνω?! Είμαι στη κατηγορία ανυπόμονη!!

Ξέρω άλλες δε θέλουν μωρέ να αποχωριστούν τις κοιλιτσες τους.. :x

Καλησπέρα κορίτσι!!

Δεν έχεις δικό σου γιατρό εκεί να σε παρακολουθεί? Πας στον γιατρό της εφημερίας κάθε φορά?

Όντως θέλει κ 13€ ? Μμμμμ....καλά.....θα το σκεφτώ:P

Το έχω διαβάσει ότι αφήνουν μέχρι 42 στην αμερική. προσωπικα θα φοβόμουν παααααρα πολυ να το αφήσω τόσο!!! Έχει άλλους κινδύνους. 

Δεν ξέρω αν έχουμε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα (θα το κοιτάξω όμως)

Εσύ να μη το λες κ σε ακούει το παιδί κ σε πάει λειτ τερμ! Άσε να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται

Τις κοιλίτσες δεν θέλουν να αποχωριστουν...τις κοιλουμπες??? Αυτές που έχουμε κ δε μπορούμε να κουνηθούμε???? Ούτε αυτεςθέλουν να τις αποχωριστουν???:rolleyes:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Το έχω διαβάσει ότι αφήνουν μέχρι 42 στην αμερική. προσωπικα θα φοβόμουν παααααρα πολυ να το αφήσω τόσο!!! Έχει άλλους κινδύνους. 

Δεν ξέρω αν έχουμε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα (θα το κοιτάξω όμως)

Εσύ να μη το λες κ σε ακούει το παιδί κ σε πάει λειτ τερμ! Άσε να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται

Τις κοιλίτσες δεν θέλουν να αποχωριστουν...τις κοιλουμπες??? Αυτές που έχουμε κ δε μπορούμε να κουνηθούμε???? Ούτε αυτεςθέλουν να τις αποχωριστουν???:rolleyes:

Όχι όχι το αντίθετο κάνουν πλέον!! Δεν τον αφήνουν τόσο πολύ γιατί ακριβώς έχουν βρει στοιχεία ότι μετά την 40&6 εγκυμονούν κίνδυνοι για το μωρό όπως είπες!!

Χαχαχα σωστό ερώτημα για τις κοιλουμπες χαχαχα ξέρω κ εγώ...είναι κ αυτή η κατηγορία...

Πως είσαι από τα πονακια στη κοιλίτσα εσύ?

Just now, Renez είπε:

Όχι όχι το αντίθετο κάνουν πλέον!! Δεν τον αφήνουν τόσο πολύ γιατί ακριβώς έχουν βρει στοιχεία ότι μετά την 40&6 εγκυμονούν κίνδυνοι για το μωρό όπως είπες!!

Χαχαχα σωστό ερώτημα για τις κοιλουμπες χαχαχα ξέρω κ εγώ...είναι κ αυτή η κατηγορία...

Πως είσαι από τα πονακια στη κοιλίτσα εσύ?

Προσαγωγοι κ εκεί στη γραμμή του μπικίνι (μα πως να το πω???) πονάω σαν πιασμενη!! Μονίμως την έχω αυτή την αισθηση Κ βάρος από κάτω! Η κοιλιά με πονάει ελάχιστα σαν να περιμένω περίοδο,ενόχληση δηλαδή..όταν έχω περίοδο πονάω πολύ!

Όταν κάθομαι σαν βατραχακι (το κάνω καμιά φορά για να πιάσω κάτι,να φτάσω καπου κλπ), νιώθω ότι θα βγει το μωρό,οπότε μαζευομαι:P

έχει βαρύνει κι αυτος οπότε μάλλον πιαστηκα από το κουβαλημα!:lol:

Κάνω κ τελευταία ψώνια, θα φέρουμε κ το κρεβατάκι του μέσα στο Σούκου κ είμαι οκ! Έχει έρθει κ η μαμά μου να κάνουμε οοοολο το σπίτι ένα καλό καθάρισμα,να είναι έτοιμο για τον μπέμπη!

Εσύ έτοιμα όλα ε? Συμπτωματα.?

Q1jtp2.png

Πάντως η αδερφή μου που γέννησε Γερμανία την είχαν αφήσει μέχρι τις 41+6. Γενικά εκεί το πάνε μέχρι φουλ τέρμα κ προσπαθούν κ πάρα πολύ για φυσικό τοκετό (έχουν αρκετές διαφορές από εμάς)... Και θυμάμαι πως η μικρή δεν ήθελε με τίποτα να βγει. Τι στο τέλος τις είχαν σπάσει αυτοί τα νερα, τι είχαν βάλει τεχνικούς πόνους δεν... Και για το περπάτημα που λέτε. Περπατούσε φουλ 1+ ώρα (που για εμένα κ αυτό είναι πολύ) από ότι φάνηκε δεν βοήθησε καθόλου. Ίσως είναι κ στο άνθρωπο τελικά.... 

@marianna1986 Eυχαριστωω! Εσύ πως είσαι από συμπτώματα κ με την μικρή στο σπίτι; 

@Eva137 Μακάρι να έχουμε όσο πιο εύκολη γέννα γίνεται :) Και εμένα έκανε τον υπέρηχο έβλεπε τις μετρήσεις του μωρού και ταυτόχρονα μετρούσε τα δικά μου τα κόκαλα με ένα μηχανημα που έμοιαζε να σου πω την αλήθεια με ηλεκτρική μεζούρα. Την μέση φουλ, μετά λεκάνη και κοιλιά. Παίζει απλά να είναι η λίγο πιο εξελιγμένη έκδοση από αυτό που κάνει ο δικός σου :lol: Πως πάνε τα πράγματα με το σπίτι; 

• Μου αρέσει 1

Προσαγωγοι κ εκεί στη γραμμή του μπικίνι (μα πως να το πω???) πονάω σαν πιασμενη!! Μονίμως την έχω αυτή την αισθηση Κ βάρος από κάτω! Η κοιλιά με πονάει ελάχιστα σαν να περιμένω περίοδο,ενόχληση δηλαδή..όταν έχω περίοδο πονάω πολύ!

Όταν κάθομαι σαν βατραχακι (το κάνω καμιά φορά για να πιάσω κάτι,να φτάσω καπου κλπ), νιώθω ότι θα βγει το μωρό,οπότε μαζευομαι:P

έχει βαρύνει κι αυτος οπότε μάλλον πιαστηκα από το κουβαλημα!:lol:

Κάνω κ τελευταία ψώνια, θα φέρουμε κ το κρεβατάκι του μέσα στο Σούκου κ είμαι οκ! Έχει έρθει κ η μαμά μου να κάνουμε οοοολο το σπίτι ένα καλό καθάρισμα,να είναι έτοιμο για τον μπέμπη!

Εσύ έτοιμα όλα ε? Συμπτωματα.?

Σε έπιασε κ εσένα να κάνεις τη φωλιτσα σου ε αγαπούλα?? Μ αρέσει αυτοοοο!!:x

Εγώ από συμπτώματα εγώ από την 32η φίλη το τρελό πρήξιμο στα δάχτυλα χεριών κ το χειρότερο είναι ότι όταν κλείνω μπουνιά πονάνε πολύ κ ώρες ώρες δεν κλείνουν καν! Έχω 2-3 φορές την εβδομάδα ήπιους πόνους περιόδου (χωρίς συσπάσεις βεβαια-κ εμένα πονάει πολύ στη περίοδο μια μέρα πριν κ την πρώτη μου!!) Και αϋπνίες.. αυτά τα ωραία μου..

Ναι έτοιμα τα έχω..εγώ ξέρεις τι παθαίνω,εδώ κ 2 εβδομαδες περίπου ξυπνάω το πρωί κ λέω "ωραία,τι έχω να κάνω ώστε αν γεννήσω να είναι όλα έτοιμα??" Ναι ναι δεν είμαι καλα:mrgreen:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...