Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Κοριτσάκια μου? Θα πω κατευθείαν όνειρα γλυκά! Τώρα κάθισα λίγο ήρεμη!!!

@elenioz @Athina_ @LadyP αν θυμάμαι καλά είδατε τα μωράκια σας! Με το καλό τα γλυκουλια!!!

@EugenJen πες μας για την εμπειρία σου! Θέλουμε πολύ! 

@Anastasia05 @Nina13 σίγουρα το σφιχτό σώμα έχει δυσκολία αλλά νομίζω παίζουν ρόλο κ τα κόκαλα μας κυρίως της λεκάνης για τη γέννα! Εγώ πχ αν κ μεγαλοσωμη γενικά έχω στενή λεκάνη όχι ανοιχτή κ γενικά νομίζω πάνω από 3500 κιλακια είναι δυσκολουτσικα τα πράγματα για όλες! Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι γυμνασμενη, τα έχω παρατήσει αρκετά χρόνια αλλά όχι κ τελείως λαπας :tongue: δεν έχω πόνους πολλούς, λίγο ισχύο κ γενικά πόδια κουρασμένα όταν το παρακάνω! Λογικό είναι κουβαλάμε ανθρωπάκια! Πόσα να αντέξει αυτό το κορμί!?

Καλλιέργεια έκανα εγώ αλλά δεν νομίζω από εκεί πίσω...χρησιμοποίησε 4 μάλλον μπατονετες αλλά στον κολπο όλα. Καθαρή βγήκε η εξέταση μ. Αύριο πάω καρδιολόγο για έναν έλεγχο αν κ από τότε που τη βρικαμε ανεβασμένη, τώρα όλο χαμηλη είναι η πίεση μ! 

Αχ τι καλά που κοντεύουμε! Άντε να ελευθερωθεις, να ξεκουραστεις μου λένε η μαμά μ κ η πεθερά μ κ σε σκέφτομαι Αναστασία μου! Αχ τώρα που νοιώθω αληθινή ταλαιπωρία σε νοιώθω κ αρχίζω να αναθεωρω για το καλή λευτεριά! Αχαχαχαχ

Καλή μας λευτεριά κορίτσια! Χωρίς βιασυνες Ε? Μωράκια μη βιάζεστε...μανούλες στα αυγά σας...αχαχαχα

Χαχαχα ξεκαρδιστικά με το μήνυμα σου χαχαχαχα στα αυγά μας... Ασε γιατί όλο το βράδυ έβλεπα ότι γεννουσα. Με άγχωσε εδώ περα όλες με το άγχος.. Απαπαπαπα. Καθίστε στα αυγά σας καλε?!! Καλημερααα

4 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Πως να την κουράσω μωρε. Εκεί που ήταν όλη μέρα έξω και ελιωνε και στα μπάνια στη θάλασσα ξαφνικά βγαίνει μόνο για  μια ώρα στην παιδική χαρά. Αλλά που θα πάει θα συνηθίσει! 

Χαχαχα βαλτην σε προγραμμα αλλιώς θα σας πεθανει... Χαχαχα ακούραστα είναι τα άτιμα!! Ζωή να χουν!! 

Εγω τον κουράσω με τον εξής τρόπο, όλη μέρα παιχνιδι και μετά περπατημα τρεις ώρες κάθε μέρα.. Όποτε πεφτει ξερός 10.15 τώρα πια   , να συνηθίζει τις ώρες που θα κοιμόμαστε τον χειμώνα... 

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ πάντως όταν περπατάω για πάνω από μισάωρο με πιάνει η μέση μου και λίγο τα γόνατά μου, και όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι το πρωϊ που είμαι ακόμα κρύα με πιάνει το ισχύο μου πίσω δεξιά και κάνω και λίγο κουτσό στα πρώτα βήματα. Μια μαγκούρα ομολογώ θα μου ήταν χρήσιμη!

Τί ωραία, είναι μινιόν μωρέ το κοριτσάκι σου!:wub: Ελπίζω να γυρίσει ώστε να μπορέσει να γεννηθεί φυσιολογικά, ειδικά εφόσον θα είναι μάλλον μικρούλα σε μέγεθος... θα το δείτε και στην πορεία όμως. Αυτό με το μέτρημα της μέσης πρώτη φορά το ακούω. Κι εγώ αγχώνομαι αρκετά γιατί ξέρω ότι έχω μικρή λεκάνη και ο δικός μου ο μπέμπης είναι σίγουρα μεγάλος... μου το λέγανε και στους προηγούμενους υπερηχους που είχα κάνει και από τότε η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ περισσότερο! Θα προσπαθήσω να το συζητήσω λίγο με τον γιατρό μου στο ραντεβού που έχω την Τρίτη, αλλά χωρίς μετρήσεις από υπέρηχο δε ξέρω πώς μπορεί να βγάλει συμπέρασμα πραγματικά (μόνο την κοιλιά μου μετράει με τη μεζούρα κάθε φορά).

Χαχα, νομίζω όλα τα μωράκια γεννιούνται με μαύρα μαλλάκια (αυτά που έχουν βέβαια). Στην πορεία, τους πέφτουν τα πρώτα μαλλιά και βγαίνουν τα κανονικά τους.

Μπράβο, μια χαρά είστε κι εσύ και το νινί!:) Για το σαλοσπιρ καλά που μου το θύμισες, κι εγώ θέλω να ρωτήσω τον γιατρό μου πότε να το κόψω, αν και τελευταία φορά που του το ανέφερα πριν 2 εβδομάδες τον είδα πολύ χαλαρό... μπορεί να μου πει να το παίρνω μέχρι το τέλος.

Εμένα πάντως θα μου πάρει δείγμα και από τα δυο (κόλπο+πρωκτό) για να τεστάρει για Group B strep τώρα που θα πάω την Τρίτη. Άλλες καλλιέργειες για άλλα μικρόβια γενικά δεν κάνουν εδώ σε εμάς.

Μην το λες.. Δεν έχουν όλα μαυρα μαλλάκια.. Ο δικός μου είχε κάστανα με ξανθές ανταυγειες.. Οχι δεν υπερβάλω. Οικονομοπουλο τον αποκαλούσαν όλοι στο μαιευτήριο, ήταν σαν περουκα. Μετά από κάποιους μήνες άρχισαν και γίνονταν καροτι. Και τα φρυδια αν υπαρκτά, ακόμα και τώρα είναι πορτοκαλι.. 

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ πάντως όταν περπατάω για πάνω από μισάωρο με πιάνει η μέση μου και λίγο τα γόνατά μου, και όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι το πρωϊ που είμαι ακόμα κρύα με πιάνει το ισχύο μου πίσω δεξιά και κάνω και λίγο κουτσό στα πρώτα βήματα. Μια μαγκούρα ομολογώ θα μου ήταν χρήσιμη!

Τί ωραία, είναι μινιόν μωρέ το κοριτσάκι σου!:wub: Ελπίζω να γυρίσει ώστε να μπορέσει να γεννηθεί φυσιολογικά, ειδικά εφόσον θα είναι μάλλον μικρούλα σε μέγεθος... θα το δείτε και στην πορεία όμως. Αυτό με το μέτρημα της μέσης πρώτη φορά το ακούω. Κι εγώ αγχώνομαι αρκετά γιατί ξέρω ότι έχω μικρή λεκάνη και ο δικός μου ο μπέμπης είναι σίγουρα μεγάλος... μου το λέγανε και στους προηγούμενους υπερηχους που είχα κάνει και από τότε η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ περισσότερο! Θα προσπαθήσω να το συζητήσω λίγο με τον γιατρό μου στο ραντεβού που έχω την Τρίτη, αλλά χωρίς μετρήσεις από υπέρηχο δε ξέρω πώς μπορεί να βγάλει συμπέρασμα πραγματικά (μόνο την κοιλιά μου μετράει με τη μεζούρα κάθε φορά).

Χαχα, νομίζω όλα τα μωράκια γεννιούνται με μαύρα μαλλάκια (αυτά που έχουν βέβαια). Στην πορεία, τους πέφτουν τα πρώτα μαλλιά και βγαίνουν τα κανονικά τους.

Μπράβο, μια χαρά είστε κι εσύ και το νινί!:) Για το σαλοσπιρ καλά που μου το θύμισες, κι εγώ θέλω να ρωτήσω τον γιατρό μου πότε να το κόψω, αν και τελευταία φορά που του το ανέφερα πριν 2 εβδομάδες τον είδα πολύ χαλαρό... μπορεί να μου πει να το παίρνω μέχρι το τέλος.

Εμένα πάντως θα μου πάρει δείγμα και από τα δυο (κόλπο+πρωκτό) για να τεστάρει για Group B strep τώρα που θα πάω την Τρίτη. Άλλες καλλιέργειες για άλλα μικρόβια γενικά δεν κάνουν εδώ σε εμάς.

Μετρα την κοιλιά με τη μεζούρα? Πρώτη φορά το ακουω αυτό.. Ουαου!! Σε εμένα δεν έχει τυχει ποτε.. Καλημερα 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Nina13 said:

Χαχαχα ξεκαρδιστικά με το μήνυμα σου χαχαχαχα στα αυγά μας... Ασε γιατί όλο το βράδυ έβλεπα ότι γεννουσα. Με άγχωσε εδώ περα όλες με το άγχος.. Απαπαπαπα. Καθίστε στα αυγά σας καλε?!! Καλημερααα

Χαχαχα βαλτην σε προγραμμα αλλιώς θα σας πεθανει... Χαχαχα ακούραστα είναι τα άτιμα!! Ζωή να χουν!! 

Εγω τον κουράσω με τον εξής τρόπο, όλη μέρα παιχνιδι και μετά περπατημα τρεις ώρες κάθε μέρα.. Όποτε πεφτει ξερός 10.15 τώρα πια   , να συνηθίζει τις ώρες που θα κοιμόμαστε τον χειμώνα... 

Μην το λες.. Δεν έχουν όλα μαυρα μαλλάκια.. Ο δικός μου είχε κάστανα με ξανθές ανταυγειες.. Οχι δεν υπερβάλω. Οικονομοπουλο τον αποκαλούσαν όλοι στο μαιευτήριο, ήταν σαν περουκα. Μετά από κάποιους μήνες άρχισαν και γίνονταν καροτι. Και τα φρυδια αν υπαρκτά, ακόμα και τώρα είναι πορτοκαλι.. 

Μετρα την κοιλιά με τη μεζούρα? Πρώτη φορά το ακουω αυτό.. Ουαου!! Σε εμένα δεν έχει τυχει ποτε.. Καλημερα 

Καλημέρα Νίνα μου!

Οικονομόπουλο? Χαχα:P Να που συμβαίνει λοιπόν κι αυτό, αν και πρέπει να είναι σπάνιο φαινόμενο!

Ναι, με τη μεζούρα (όπως κάνανε οι γιαγιάδες μας). Έτσι διαπιστώνουν εδώ αν το μωρό αναπτύσσεται όπως πρέπει στην εγκυμοσύνη! Μιλάμε για τεχνολογίες όχι αστεία!

• Χαχα 2

vNpVm5.png

Just now, Athina_ είπε:

Καλημερα κοριτσιαααα!! 

@Nina13 πω πω και εγώ το ίδιο είδα! 

Ε εντάξει έχουμε επηρεαστεί από αυτά που διαβαζουμε. Χαχαχα

Just now, Eva137 είπε:

Καλημέρα Νίνα μου!

Οικονομόπουλο? Χαχα:P Να που συμβαίνει λοιπόν κι αυτό, αν και πρέπει να είναι σπάνιο φαινόμενο!

Ναι, με τη μεζούρα (όπως κάνανε οι γιαγιάδες μας). Έτσι διαπιστώνουν εδώ αν το μωρό αναπτύσσεται όπως πρέπει στην εγκυμοσύνη! Μιλάμε για τεχνολογίες όχι αστεία!

Σπανιο σίγουρα χαχα όλο το Ρέα μιλουσε για τον γιο.. Οχι να το παινευτω, αλλά ήταν πανκ οικονομόπουλος.. Χαχα περουκινι τρελούς

Με τη μεζούρα?? Ε εντάξει θα τρελαθωωω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Eva137 είπε:

Καλημέρα Νίνα μου!

Τι να βλέπουν ομως με τη μεζούρα?? Μεγάλη απορία το έχω!

Καλημέρα!!!

Ο δικός μου ο γιος είχε καστανό ανοιχτό χνούδι που έπεσε κ άργησε να βγει αλλο!

Εγώ μαύρη μαλλουπα ,η οποία επίσης έπεσε κ άργησε να βγει. Όταν βγήκε όμως ηταν καστανό ανοιχτό,όπως του γιου μου τώρα!

Ο άντρας μου όταν γεννήθηκε είχε λίγες ξανθιές μπούκλες,κ τώρα έχει σκούρο καστανό!

Μεγάλη απορία έχω να δω πως θα βγει ο δεύτερος γιος!:lol:

Α! Αγαπαμε Οικονομόπουλο!:D το μαλλί του σε μωρό θα ήταν υπέροχο!!!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι να βλέπουν ομως με τη μεζούρα?? Μεγάλη απορία το έχω!

Καλημέρα!!!

Ο δικός μου ο γιος είχε καστανό ανοιχτό χνούδι που έπεσε κ άργησε να βγει αλλο!

Εγώ μαύρη μαλλουπα ,η οποία επίσης έπεσε κ άργησε να βγει. Όταν βγήκε όμως ηταν καστανό ανοιχτό,όπως του γιου μου τώρα!

Ο άντρας μου όταν γεννήθηκε είχε λίγες ξανθιές μπούκλες,κ τώρα έχει σκούρο καστανό!

Μεγάλη απορία έχω να δω πως θα βγει ο δεύτερος γιος!:lol:

Α! Αγαπαμε Οικονομόπουλο!:D το μαλλί του σε μωρό θα ήταν υπέροχο!!!

Αντε να μας πεις τότε λεπτομέρειες για την εμφάνιση του Δευτέρου γιου... Αναμένουμε ΕΕ

Χαχα ήταν ήταν ωραίο το μαλλί, μα προτιμω το καροτακι που είναι τωρααα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Αντε να μας πεις τότε λεπτομέρειες για την εμφάνιση του Δευτέρου γιου... Αναμένουμε ΕΕ

Χαχα ήταν ήταν ωραίο το μαλλί, μα προτιμω το καροτακι που είναι τωρααα

Αυτό έλειπε να μη σου αρεσε το μαλλί σου που είναι τόσο ωραίο, πάνω στο καμάρι σου!!!:wub:

Κάνω τις τελευταίες ετοιμασίες τώρα για τον ερχομό του δεύτερου γιου! Κανόνισα κ πάνες(επιτέλους) κ κάτι αλλά δικά μου για το μαιευτήριο!

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Νεο κινητό τσεκ.. Έσπασε το προηγούμενο και μεσα σε όλα αγοράσαμε και κίνητο.. Γι αυτό χαθηκα.. 

Βαλίτσα τσεκ.. (εκτος απο κανα 2πραγματακια)

Συμπτώματα τσεκ.. (νιώθω να κόβομαι οταν ανεβαινω ανηφόρες, και σκάλες, και ενα γλυκό μουδιασμα στα ακρα μου χωρίς να ειναι πρησμενα ααα και ενας πονος στο κόκαλο στη γραμμή του μπικίνι σα να εχω φάει κλοτσιά) 

Δουλεια τσεκ (σας είπα οτι ξεκίνησα δυστυχώς κκα και πηγαινω στα μαθήματα σε κάνα 2 βδομάδο που θα μπω στον ενατο θα τα κάνω διαδίκτυακα) 

Σεντόνια κλπ no τσεκ (δεν ηρθαν ακομα από το spitishop) 

Διάθεση τσεκ! "δεν ελπιζω τίποτα, δε φοβουμαι τίποτα, ειμαι λεφτερος" να ναι καλα η επισκληριδιος! 

Ρεεε 24 σελίδες! Από τότε που να μπω?? Εύχομαι σε καθε μια ξεχωριστα, υπομονη, ξεκούραση, χαμόγελα και κουράγιο!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Νεο κινητό τσεκ.. Έσπασε το προηγούμενο και μεσα σε όλα αγοράσαμε και κίνητο.. Γι αυτό χαθηκα.. 

Συμπτώματα τσεκ.. (νιώθω να κόβομαι οταν ανεβαινω ανηφόρες, και σκάλες, και ενα γλυκό μουδιασμα στα ακρα μου χωρίς να ειναι πρησμενα ααα και ενας πονος στο κόκαλο στη γραμμή του μπικίνι σα να εχω φάει κλοτσιά) 

Δουλεια τσεκ (σας είπα οτι ξεκίνησα δυστυχώς κκα και πηγαινω στα μαθήματα σε κάνα 2 βδομάδο που θα μπω στον ενατο θα τα κάνω διαδίκτυακα) 

Διάθεση τσεκ! "δεν ελπιζω τίποτα, δε φοβουμαι τίποτα, ειμαι λεφτερος" να ναι καλα η επισκληριδιος! 

Ρεεε 24 σελίδες! Από τότε που να μπω?? Εύχομαι σε καθε μια ξεχωριστα, υπομονη, ξεκούραση, χαμόγελα και κουράγιο!!! 

Κι εγώ κορίτσι μου,θρυψαλα η οθονη...πριν μια εβδομάδα ήρθε το καινούργιο. Σκέφτομαι το θετικό της υπόθεσης,ότι έχω καλύτερη κάμερα να τραβήξω τον μικρο όταν γεννηθεί!!!

Και σε όλα τα υπόλοιπα,μια από τα ίδια κι εγώ,ειδικά σε αυτό με τη κλωτσιά:tongue:

Καλή αρχή και καλή δύναμη για τη δουλειά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Κι εγώ κορίτσι μου,θρυψαλα η οθονη...πριν μια εβδομάδα ήρθε το καινούργιο. Σκέφτομαι το θετικό της υπόθεσης,ότι έχω καλύτερη κάμερα να τραβήξω τον μικρο όταν γεννηθεί!!!

Και σε όλα τα υπόλοιπα,μια από τα ίδια κι εγώ,ειδικά σε αυτό με τη κλωτσιά:tongue:

Οντως αυτό με την κάμερα δε το σκέφτηκα!! Όντως! :eek::-D

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα μπήκα στο μήνα μου!!! Νομίζω πως τελείωσαν τα ψεμματα σιγά σιγά... 

Περπατηματα κ τέτοια δεν κάνω μόνο τα απαραίτητα γιατί νιώθω χαμηλά πιεση μερικές φορές. Λίγο πριν την 38 εβδ όμως θα ξεκινήσω όσο αντέχω.

@elenioz μακάρι το μωράκι σου να γυρίσει αλλά κ να μην γυρίσει δεν πειράζει! Σημασία έχουν τα υγιή μωρά! Αυτό με την στενή λεκάνη δεν ξέρω πόσο παίζει ρόλο αλλά έχεις μικρο μωράκι κ δεν θα δυσκολευτείς. Ξέρω όμως κ κοπέλες τέρμα αδύνατες που έχουν γεννήσει μωρά 3.5 κ 4 κιλά.

Εν τω μεταξύ οποία δεν μπαίνει για 2-3 μέρες ανησυχώ πως έχει γεννήσει. @Jasmine@ όλα καλά;

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Καλημέρααα!! Εμ ήθελες να γυρίσεις από διακοπές κ να που πέσαν όλα μαζεμένα:P

1.Με γεια το κινητό φίλη!! Ποιο πήρες??

2. Έτσι..να κλείνουν όλες οι βαλίτσες κοριτσουδια μου!!

3. Πως σου φαίνεται η επιστροφή στη δουλειά?? Εγώ το ακούω κ το ζηλεύω να είμαι ειλικρινής αλλά ξέρω πως δε θα άντεχα πάνω από 1 ώρα όρθια..

4. Ακόμη τα πράγματα?? Θυμάμαι μαζί λέγαμε ότι είχαν αργήσει αλλά μου ήρθαν εν τέλη πριν καμιά 10αρια μέρες..δε κάνεις ένα τηλεφωνικι???

Χμμμ πολύ καλό επιχείρημα για να πάρω καινούργιο χαχαχαχα 

Όχι εντάξει πέρυσι το πήρα κ είμαι ικανοποιημένοη ομολογώ αλλά πρέπει να εμφανίσω επιτέλους κάποιες φωτό γτ δε θα έχω μνήμη στο τέλος γμτ....

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα μπήκα στο μήνα μου!!! Νομίζω πως τελείωσαν τα ψεμματα σιγά σιγά... 

Περπατηματα κ τέτοια δεν κάνω μόνο τα απαραίτητα γιατί νιώθω χαμηλά πιεση μερικές φορές. Λίγο πριν την 38 εβδ όμως θα ξεκινήσω όσο αντέχω.

@elenioz μακάρι το μωράκι σου να γυρίσει αλλά κ να μην γυρίσει δεν πειράζει! Σημασία έχουν τα υγιή μωρά! Αυτό με την στενή λεκάνη δεν ξέρω πόσο παίζει ρόλο αλλά έχεις μικρο μωράκι κ δεν θα δυσκολευτείς. Ξέρω όμως κ κοπέλες τέρμα αδύνατες που έχουν γεννήσει μωρά 3.5 κ 4 κιλά.

Εν τω μεταξύ οποία δεν μπαίνει για 2-3 μέρες ανησυχώ πως έχει γεννήσει. @Jasmine@ όλα καλά;

Καλημέρα κορίτσι!!

Μπήκες κ εσύ στο μήνα μας ε?? Αχχχχ τώρα είναι που ανυπομονώ όλο κ πιο πολυυυ!! Παρασκευή 36η θα γράφει το κοντέρ..

Ααααα σταματήστε καλέ με τις στενές μέσες!! Ωχουυ είχαμε τα small @EugenJen και @elenioz μέχρι κ τώρα να φοράνε,μετά τις λιτοδιαιτες εγκύους με τα +5-6 κιλά κ τώρα με πυρπολείται με στενές μέσες???? :twisted: όχι τίποτε άλλο θα το πω κ στον γιατρό μου να τη μετρήσει να μου φύγει ο καημός κ θα γελάει μαζί μου που τολμαω να το ζητάω:P

Είναι πολύ καλά τι Ισμηνακι μας,απλά κ εκείνη δε θέλει να πολύ μπαίνει τελευταία..θα έχετε όμως νέα της ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑ:x

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

3. Πως σου φαίνεται η επιστροφή στη δουλειά?? Εγώ το ακούω κ το ζηλεύω να είμαι ειλικρινής αλλά ξέρω πως δε θα άντεχα πάνω από 1 ώρα όρθια..

4. Ακόμη τα πράγματα?? Θυμάμαι μαζί λέγαμε ότι είχαν αργήσει αλλά μου ήρθαν εν τέλη πριν καμιά 10αρια μέρες..δε κάνεις ένα τηλεφωνικι???

Όχι εντάξει πέρυσι το πήρα κ είμαι ικανοποιημένοη ομολογώ αλλά πρέπει να εμφανίσω επιτέλους κάποιες φωτό γτ δε θα έχω μνήμη στο τέλος γμτ....

Τις περνάω όλες σε σκληρό δίσκο και cloud για να έχω πάντα χώρο!:P κι έτσι όμως τι είχα γεμίσει!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Τις περνάω όλες σε σκληρό δίσκο και cloud για να έχω πάντα χώρο!:P κι έτσι όμως τι είχα γεμίσει!!

Αυτό πρέπει να κάνω..να τις περάσω σε ένα στικάκι..εντάξει λοιπόν!!:)

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!

Μπήκες κ εσύ στο μήνα μας ε?? Αχχχχ τώρα είναι που ανυπομονώ όλο κ πιο πολυυυ!! Παρασκευή 36η θα γράφει το κοντέρ..

Ααααα σταματήστε καλέ με τις στενές μέσες!! Ωχουυ είχαμε τα small @EugenJen και @elenioz μέχρι κ τώρα να φοράνε,μετά τις λιτοδιαιτες εγκύους με τα +5-6 κιλά κ τώρα με πυρπολείται με στενές μέσες???? :twisted: όχι τίποτε άλλο θα το πω κ στον γιατρό μου να τη μετρήσει να μου φύγει ο καημός κ θα γελάει μαζί μου που τολμαω να το ζητάω:P

Είναι πολύ καλά τι Ισμηνακι μας,απλά κ εκείνη δε θέλει να πολύ μπαίνει τελευταία..θα έχετε όμως νέα της ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑ:x

Πηρα το p40lite  ήθελα το p40 pro αλλα ενεκα ο γιος είπα να το αφήσω.. 

Μιλησα μαζι τουε και μου είπαν οτι λείπει το ενα μπουρνούζι και λογω διακοπών κλπ.. Τι να πω αυριο θα ξαναενοχλήσω γιατι θέλουμε να δούμε τι πήραμε τι μας λείπει να πλυθουν κλπ. 

Η δουλειά μου η αλήθεια είναι μου αρέσει επομένως νιωθω καλα! Ανεξάρτησια! Δε μπορώ και να μη δουλεύω αιγόκερως γαρ! Απλά δύσκολευομαι λίγο να οδηγήσω αλλα κατα τα αλλα ειμαι καθιστή και μιλάω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...